Sibirkatt (Amal Belaaouam) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

SibirkattJeg er en ekte katte menneske noe som jeg har alltid ha vært.. Er glad i hunder også for all del, men katter er de vakreste dyrene. Det jeg liker med katter er at dem er så selvstendig,.. Du slipper å dra dem med på tur i all slags vær, og dem går på do helt selv...Jeg er faktisk allergisk mot katter, tro det eller ei men jeg har katter selv om.. Derfor valgte jeg og kjøpe meg to allergi vennlig katter, to sibirkatter..

Sibirkatt er en skogkatt fra Sibir i Russland ,de kan ligne litt på en mellom ting av  norsk skogkatt og Maincoon.. De er stor, sterk og robust.. De har lang pels og er helt nydelige, og finnes i alt mulige farger..Detter er Oliver(Milo xan ), han er født 31.12.13 .. Fargen er red Silver tabby, og han har en helt herlig personlig..Milo ( orfe xan ) katt nummer 2 fra samme oppdretter.. Fargen er Golden tabby..

 Mario & milo  <3


 


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta