Dette er så flaut

29.01.2017
20:00

                                                          - 5 ting som jeg syntes er flaut - ♥ Kjøpe tamponger på butikken.Vanligvis når jeg er på butikken for å kjøper tamponger. Pleier jeg som regel, å gjemme pakken under en annen vare på kasse båndet. Jeg vil ikke dem bak meg skal se jeg har mensen. 

♥ Falle på glatten.Når det er klink is ute, og du faller på isen, er jo alltid like festlig. Jeg prøver alltid å sprette opp igjen like fort som jeg falt, og late som ingenting har skjedd.

♥ Når jeg blir invitert på en fest der jeg ikke kjenner noen, er det alltid litt kleint . Spesielt før folk er kommet godt i gang med drikken.

♥ Når magen din rumler høyt på bussen, eller på et møte.

♥ Kjøpe mat på Mc Donalds. Det syntes jeg er like flaut hver gang,og føler folk rundt meg tenker jah ikke rart hun er små tjukk. Jeg for bare lyst å skrike høyt ut , det er ikke til meg men til dem to små guttene ute i bilen ... 

#flaut #Tamponger #bikbok #life #pinlig 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Amal Belaaouam 27, Bergen
Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Mor til tvilling gutter på 6 år, og eier av to nydelige katter. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og andre jente ting... kontakt meg for samarbeid på e post adressen min - amal_karamel@msn.com

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

ToppBlogg - toppliste for bloggere

Lenker

hits