Dette er så flaut (Amal Belaaouam) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Dette er så flaut

                                                          - 5 ting som jeg syntes er flaut - ♥ Kjøpe tamponger på butikken.Vanligvis når jeg er på butikken for å kjøper tamponger. Pleier jeg som regel, å gjemme pakken under en annen vare på kasse båndet. Jeg vil ikke dem bak meg skal se jeg har mensen. 

♥ Falle på glatten.Når det er klink is ute, og du faller på isen, er jo alltid like festlig. Jeg prøver alltid å sprette opp igjen like fort som jeg falt, og late som ingenting har skjedd.

♥ Når jeg blir invitert på en fest der jeg ikke kjenner noen, er det alltid litt kleint . Spesielt før folk er kommet godt i gang med drikken.

♥ Når magen din rumler høyt på bussen, eller på et møte.

♥ Kjøpe mat på Mc Donalds. Det syntes jeg er like flaut hver gang,og føler folk rundt meg tenker jah ikke rart hun er små tjukk. Jeg for bare lyst å skrike høyt ut , det er ikke til meg men til dem to små guttene ute i bilen ... 

#flaut #Tamponger #bikbok #life #pinlig 


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta