Dette er så flaut

29.01.2017
20:00

                                                          - 5 ting som jeg syntes er flaut - ♥ Kjøpe tamponger på butikken.Vanligvis når jeg er på butikken for å kjøper tamponger. Pleier jeg som regel, å gjemme pakken under en annen vare på kasse båndet. Jeg vil ikke dem bak meg skal se jeg har mensen. 

♥ Falle på glatten.Når det er klink is ute, og du faller på isen, er jo alltid like festlig. Jeg prøver alltid å sprette opp igjen like fort som jeg falt, og late som ingenting har skjedd.

♥ Når jeg blir invitert på en fest der jeg ikke kjenner noen, er det alltid litt kleint . Spesielt før folk er kommet godt i gang med drikken.

♥ Når magen din rumler høyt på bussen, eller på et møte.

♥ Kjøpe mat på Mc Donalds. Det syntes jeg er like flaut hver gang,og føler folk rundt meg tenker jah ikke rart hun er små tjukk. Jeg for bare lyst å skrike høyt ut , det er ikke til meg men til dem to små guttene ute i bilen ... 

#flaut #Tamponger #bikbok #life #pinlig 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Amal Belaaouam 26, Bergen
Hei, jeg er en jente fra bergen på 26 år, og er mor til to tvilling gutter.. Bloggen min vil handle om min hver dag alt fra mote til trening... Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på e-post : amal_karamel@msn.com Instagram : tvillingmor22 Snapchat :Amal18

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

ToppBlogg - toppliste for bloggere

Lenker

hits