I tell you my secrets

03.02.2017
22:31

                        - There are two kinds of secrets. Those we hide from others , thoes we hide from ourselves -

God fredag kveld, i dag tenkte jeg å starte en ny blogg serie, som jeg ikke kunne se noen andre blogger hadde fra før, mine hemmeligheter. Hver fredag deler jeg et par av mine hemmeligheter med dere, som sikkert ikke engang mine nærmeste venner vet engang om meg. Jeg håper folk syntes dette er kjekt å lese, og gjerne del dine hemmeligheter anonym i kommentarfelte mitt. 


♥ Jeg kjente kun barnefar til mine barna 3 måneder før jeg ble gravid.

♥ En helg for en del år siden, før jeg fikk barna. Ble jeg hentet med ambulanse.Fordi jeg drakk en halv liter sprit på tom mage. Jeg hadde spydd ut over hele meg selv, i håret og alt. Så ambulanse folkene måtte dusje meg, flaut.

♥ Det var en gutt jeg var sammen med, som jeg var veldig forelsket. Jeg løy til han og sa jeg hadde aldri hatt sex .slik han skulle tro han var spesiell . Mens sannheten var jeg hadde gjort det mange ganger før.

 Når jeg fødte tvillingene mine, så grått jeg hver kveld på rommet mens jeg var på haukeland. Stakker hun jenten som lå på samme rommet som meg. Jeg husker tårene vil ikke stoppe, og trille ned over kinnet mitt. 

Har du noen hemmeligheter ingen andre vet om ? 

#Minehemmligheter # Hemmeligheter #blogger #hysj #secrets 

2 kommentarer

Victoria Larsen 04.02.2017 09:13
Så mange ting jeg ikke visste! :D
Amal Belaaouam 04.02.2017 10:05
Victoria Larsen: Hehe :)

Skriv en ny kommentar

Amal Belaaouam 27, Bergen
Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Mor til tvilling gutter på 6 år, og eier av to nydelige katter. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og andre jente ting... kontakt meg for samarbeid på e post adressen min - amal_karamel@msn.com

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

ToppBlogg - toppliste for bloggere

Lenker

hits