I tell you my secrets (Amal Belaaouam) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

2

I tell you my secrets

                        - There are two kinds of secrets. Those we hide from others , thoes we hide from ourselves -

God fredag kveld, i dag tenkte jeg å starte en ny blogg serie, som jeg ikke kunne se noen andre blogger hadde fra før, mine hemmeligheter. Hver fredag deler jeg et par av mine hemmeligheter med dere, som sikkert ikke engang mine nærmeste venner vet engang om meg. Jeg håper folk syntes dette er kjekt å lese, og gjerne del dine hemmeligheter anonym i kommentarfelte mitt. 


♥ Jeg kjente kun barnefar til mine barna 3 måneder før jeg ble gravid.

♥ En helg for en del år siden, før jeg fikk barna. Ble jeg hentet med ambulanse.Fordi jeg drakk en halv liter sprit på tom mage. Jeg hadde spydd ut over hele meg selv, i håret og alt. Så ambulanse folkene måtte dusje meg, flaut.

♥ Det var en gutt jeg var sammen med, som jeg var veldig forelsket. Jeg løy til han og sa jeg hadde aldri hatt sex .slik han skulle tro han var spesiell . Mens sannheten var jeg hadde gjort det mange ganger før.

 Når jeg fødte tvillingene mine, så grått jeg hver kveld på rommet mens jeg var på haukeland. Stakker hun jenten som lå på samme rommet som meg. Jeg husker tårene vil ikke stoppe, og trille ned over kinnet mitt. 

Har du noen hemmeligheter ingen andre vet om ? 

#Minehemmligheter # Hemmeligheter #blogger #hysj #secrets  • 04.02.2017 kl.09:13
  Så mange ting jeg ikke visste! :D
  04.02.2017 kl.10:05
  Victoria Larsen: Hehe :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta