Levere et sykt barn i barnehagen ? (Amal Belaaouam) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

12

Levere et sykt barn i barnehagen ?

Ok,  jeg vil bare ta opp et tema som jeg selv føler vi foreldre kjenner oss litt igjen i.. Ikke at jeg levere barna mine syke i barnehagen, men jeg har gjerne levert dem før karatene tiden som er på 24/48 timer ved sykdom.


Hvorfor tror du foreldre leverer syke barn i barnehagen ? Jeg snakker då av mine egne erfaring, så tror jeg det er arbeidslederen.. Ikke alle arbeidsledere som syntes noe om at vi ikke kan komme på jobb, for vi må være hjemme med et sykt barn.. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har kvidd meg til å ringe sjefen, å si jeg kan ikke komme på jobb for jeg må være hjemme med et sykt barn.. Jeg får en sånn følelse av at dem tror jeg lyver, eller at dem blir sur på meg.... Jeg sier ikke dette er greit å levere et syk barn i barnehagen, og bare stappe en paracett i rumpen ,.. kanskje noen foreldre føler seg presset å gå på jobb, og dem har ikke råd til å være hjemme med et sykt barn.  

Jeg har følt det slikt mange ganger, spesielt det første året når de gikk i barnehagen. Da var jo dem syk hver annen måned, og om en hver annen siden jeg har tvillinger. Tror jeg brukte opp alle egenmeldingene min på 3 måneder.. . Følte meg kanskje ikke akkurat så populær hos sjefen den tiden, når jeg stadig måtte gå fra jobben , eller ringte meg inn syk.. Men visst dem hadde endret litt på arbeids miljø loven, ville det nok blitt levert sjeldnere syke barn i barnehagen... At vi foreldre hadde fått flere egenmeldinger på barnesykdom,  og hva er liksom 9 dager , jo ingenting? Dem burde økt den til 12-15 dager i året mener jeg.. . Tror også statistikken ville ha gått ned på antall levering av syke barn i barnehagen.. Men så har jo du den andre biten, du vil ikke bli mindre likt av sjefen din.. .. Jeg hadde bare gitt faen, kanskje lett å si nå.. Vi må tenke barna dine kommer først, og sånn er det å bli foreldre.. Gjør ikke noe om du ikke er favoritten til sjefen,men så lenge du gjør en god jobb når du er å på jobbe. Ser jeg ikke noe problem i det hele tatt !

Eller hva syntes du ? 
 

 

#Barn #barnehage #syktbarn #egenmeldinger #tema #mammablogger

  • 11.02.2017 kl.18:40
  Jeg vil tro jeg er ganske heldig nettopp fordi jeg jobber i barnehage, samtidig som jeg har barna mine i en annen barnehage. Jeg har følelsen av at det lettere blir akseptert at jeg er borte med syke barn nettopp fordi de jeg jobber med vet hvor mye syke barn kan være den første tiden i barnehagen og hvilken effekt det kan ha å sende de tilbake i barnehagen for tidlig. For fakta er jo den at dersom man leverer barna i barnehagen før de er helt friske så er sjansen for at de blir syke igjen mye større. Så på lang sikt blir det flere sykedager på den måten..

  Men jeg kan absolutt forstå at noen kjenner på presset fra arbeidsgiver, og det er utrolig trist!!! Burde ikke være sånn!!
  11.02.2017 kl.18:41
  Kaja Jeanette: Nei, det er sant.. :(.. Veldig greit å jobbe i barnehage da, og da får jo sjefen mer forståelse for barnesykdom... :D
  11.02.2017 kl.21:13
  hm ja dette var interessant lesning! jeg har ikke barn selv, så litt vanskelig å ha en konkret mening her, men mener du har mange gode poeng!
  11.02.2017 kl.22:31
  Ida Øverland: Takk :)
  11.02.2017 kl.22:55
  Så fin blogg du har :)
  11.02.2017 kl.23:05
  Sandra: Tusen takk :D :D
  12.02.2017 kl.09:11
  Håper du får en flott dag! <3
  12.02.2017 kl.10:38
  Seline Ekelund: Tusen takk :-)
  12.02.2017 kl.12:51
  Utrolig godt skrevet, er helt enig!
  12.02.2017 kl.17:25
  Dazzy: Tusen takk :D
  17.02.2017 kl.12:04
  Så utrolig skjønne <3
  17.02.2017 kl.12:19
  Anonym: Takk, gammelt bilde :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta