Gud så ekkelt! (Amal Belaaouam) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

8

Gud så ekkelt!

I natt så hadde jeg en ganske ekkel episode ,mens jeg lå og halv sov. Følte det var noe som kilte meg på foten , men jeg reagerte ikke helt med engang. For jeg tenkte det var kanskje et hår strå eller noe.. Jeg dro av meg dynen, og får øye på den ekle sorte edderkoppen som kravler seg opp etter beina mitt.. Jeg reiser meg opp fra sengen i fart, og skriker !.. . Altså dette er ikke første gang dette har skjedd heller, men det er like ekkelt hver gang det skjer.... Glemmer aldri den episoden da jeg fikk en edderkopp i ansiktet mitt, fra sengen.. Så natt i sov jeg på sofaen, for ikke faen om jeg skulle ligge oppe på rommet mitt etter denne hendelsen.. Jeg trodde ikke disse krypene levde nå på vinter i minus grader, men søren meg gjør dem det altså..Det var faktisk en ting jeg likte med vinteren, ingen insekter.. For jeg kan faktisk ikke fordra edderkopper..Og spesielt ikke i sengen hvor man skal sove, der går grensen.

Jeg løp også innom Bikbok før jeg dro hjem fra intervjuet idag. Når jeg hørte dem hadde 30% på hele butikken, kunne jeg nesten ikke dy meg.. Fant ikke noe spesielt, bortsett fra en myk enkel grå kjole til bare 209kr, som er kjempe billige.. Selv om jeg skulle ha shoppe stopp i februar måned, så tenker jeg hva er liksom 209kr , jo en kinobillett og litt popkorn ...Og nå skal jeg ikke verken på kino eller spiser popkorn, for jeg skal jobbe i dag.. Det for bli en valentinsgave til meg selv den kjolen.. 

                              ♥ Dont dress to impress , just be the best like unlike the rest ♥ ♥


   • 14.02.2017 kl.18:44
  Flott antrekk! :)
  14.02.2017 kl.19:10
  Victoria Larsen: Tusen takk :-)
  14.02.2017 kl.22:54
  æææ så ekkelt, hater virkelig eddekopper!
  14.02.2017 kl.22:59
  Ariel C: Ja, eg også..heregud =(
  14.02.2017 kl.23:20
  uff så ekkelt! Hadde selv valgt å sove på sofaen ja, haha!
  14.02.2017 kl.23:39
  Camilla Osaland: Ja hahaha, det var ekkelt..
  15.02.2017 kl.00:12
  Fysj , hadde virkelig ikke fått sove om jeg hadde hatt en edderkopp i senga mi . Synes det er fint at du unner deg ting . Vær stolt av deg selv . Fin kjole var det virkelig.
  15.02.2017 kl.00:16
  Anonym: Tusen takk :D.. Ja, for ikke håpe det skjer i natt også xD  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta