Hello march and goodbye february

02.03.2017
20:41

♥ Månedens høydepunkt : Ingen høydepunkter denne måneden, enste jeg har klart å forsette bloggen min videre..

♥ Månedens nedtur : Hvor skal man begynne, det har vært en haug med nedturer denne måneden.. Først var jeg syk i en hel uke , og fikk avslag på alle jobb søknadene mine jeg sendte ut i januar og februar.. Det er altfor vanskelig å få ny jobb nå til dags.. + Jeg har gått opp 3 kg dette året toppet måneden min med alle nedturene.♥ mest leste innlegg : Blitt en stalker ,  innlegget  kan du lese her.

♥ Beste kjøp: Vitrineskape jeg kjøpte for halvpris hos bohus, som jeg har ønsket meg helt siden jeg flyttet i huse for 5 år siden.

♥ Carvings : Mars sin protein bar, dem er så god nam !♥ Sang : Jeg har fått maroon 5 ? cold ft. Futrue.. Digger refrenget på sangen ..

♥ Flause : Det var når jeg skulle kjøpe tamponger på obsen, prøver gjemme dem i hånden, men av en grunn klarer jeg å miste dem midt på gulvet til kassen.. Pinlig..
♥ Beste serie / Film : The loongest ride likte jeg veldig godt, den anbefaler jeg folk å se. 

♥ Månedens tanker : Jeg må ta meg sammen og komme meg på trening igjen.Slik jeg lever sånn er ikke bra for kroppen og helsen min , og gleder meg til lysere tider.. 

  

#Blogger #mamma #måneden #Februar #bilder #personlig

 

4 kommentarer

Victoria 02.03.2017 22:59
Så fine bilder! :)
Amal Belaaouam 02.03.2017 23:27
Victoria: Tusen takk :-D
Silje Romundset Karlsvik 08.03.2017 13:44
Herlige bilder <3 Vitrineskapet var såå fint, jeg har et selv.. Som jeg arvet av moren min, hennes første møbel! Pusset det opp, and it looks so great!

Veldig dumt å høre at det har vært en litt røff måned, håper du får napp på jobbsøkingen! *heei ny følger btw*
Amal Belaaouam 09.03.2017 17:57
Silje Romundset Karlsvik: ikke dumt :)... Takk, og alltid kjekt med en ny føler :D <3

Skriv en ny kommentar

Amal Belaaouam 26, Bergen
Hei, jeg er en jente fra bergen på 26 år, og er mor til to tvilling gutter.. Bloggen min vil handle om min hver dag alt fra mote til trening... Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på e-post : amal_karamel@msn.com Instagram : tvillingmor22 Snapchat :Amal18

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

ToppBlogg - toppliste for bloggere

Lenker

hits