Mine dårlige uvaner (Amal Belaaouam) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Mine dårlige uvaner

 Utsetter alt til siste liten...Skulle ha vært å vaksinert kattene mine for en måned siden. Nå er det under 3 uker til jeg reiser, og jeg har ennå ikke bestilt time til vaksinen på kattene, som dem må ha får være på katte pensjonat.

♦ Drikker Redbull hver eneste dag...Jeg er av hengi av å drikke energi drink hverdag, og føler ikke fungere skikkelig uten..

Sovner med sminken på... Dette noe jeg heldigvis blitt flinkere på, mene de kveldene jeg er ute på byen sovner jeg alltid med sminken på.. Eller dager hvor jeg er ekstra trøtt, og orker ikke å gå på badet .. Det er ikke bra for huden din, spesielt ikke når jeg bruker så dekkene brunkrem..

♦ Bryter løfter til meg selv alt for ofte.. Sier hele tiden jeg skal bli flinkere med å trene og spise sunt, noe som aldri skjer! Holder ut en uke, også sklir jeg helt ut av rutine. 

♦ Glemmer å slå av rettetangen...Dette skjer alt for ofte ,hvor jeg glemmer å slå av rettetangen. Heldigvis har den sånn varsel lyd ,slik jeg blir på minnet når den er ikke slått av.. Genialt av Ghd rettetanger !

♦ Sitter oppe seint på natt...Jeg har alltid vært en typisk b-menneske, legger meg seint og står opp seint.. Klarer aldri legge meg tidlig, når det er så deilig å ha kvelden for meg selv, når guttene er lagt..

Tar meg alt for ofte i håret...Hver gang jeg skal lage video logg, eller når jeg blir nervøs tar jeg meg alltid mye i håret...

♦ Sitter for mye på Internett...Jeg er veldig avhengig av nett, og sjekker ofte telefon min..De dagene internett ikke virker hjemme, blir det alltid ramaskrik i huset..

 

#Kjole #dårligevaner #badhabbits #bikbok #personlig • 18.09.2017 kl.22:08
  Artig å lese mer om deg! Kjenner meg så altfor godt igjen i mange av punktene :-)
  18.09.2017 kl.22:39
  Victoria Larsen: takk :-) så bra da ! Haha  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta