Ikke lei bil i Spania (Amal Belaaouam) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Ikke lei bil i Spania

Ukens høydepunkt : Denne uken har det vært en uke fylt med høydepunkter, og bare selve reisen til Mallorca i seg selv er stort høydepunkt. Men visst jeg skal velge en ting, så vil jeg si sightseeingen turen vi hadde til Valldemossa ..Ennå jeg har vært mange ganger på Mallorca, så har jeg aldri sett noe særlig av plassen.  Anbefaler alle som skal til Mallorca, og besøke Valldemossa. 

Ukens nedtur : Reise hjem igjen til kulde og regn. Hadde ikke vært for guttene måtte på skolen igjen, hadde jeg blitt der i 2 uker.

Ukens lærdom : Det har vært en veldig lærerik uke, men visst jeg skal nevne en ting. Ikke lei bil i Spania!.. Ja, eller parkere på et kjøpesenter, retter sagt. Mens vi var inne å handlet på Porto pi senter, hadde en tulling krasjet i bilen våres, mens den sto parkert. Heldigvis! Var det kun en liten bulk i bilen, og når vi leverte bilen inn, sa de ikke noe på det. Kanskje dem er vant til folk kjører som svin der nede? Det var sist gang jeg tørr å leie bil igjen, eller parkere midt på et parkeringsanlegg. Ikke sa dem i fra, at de hadde kjørt på bilen heller. Tullinger ! En annen ting  og, når du betale flere hundre kroner  for leie bilen med forsikring, som dekker kun riper på bilen, og ikke under eller speile på bilen. Tenk da, om den person som krasjet i oss traff speilene på siden ? 

Beste kjøp : Var en søt sort kjole fra Pull bear. Generelt likte jeg alt de hadde i den butikken, og dumt vi ikke har den butikken her hjemme.

ukens gullkorn : Mario : Mamma myggene liker tiss !

                             Meg : Okei ? Hvorfor det ?

                            Mario : For de har bitet meg her, mens han peker på innsiden av låret sitt )

                            Meg :Hehe, tror nok myggen biter over alt..Så mye artig han kan si av og til.

Ukens mest spilte låt : Kygo ? Stargazing ft. Justin Jesso

 

Ukens flause : Når vi var i Port de so'ller ,parkert vi bilen på et parkeringsanlegg, og når parkering tiden vi hadde betalt for var gått ut. Ble jeg super stresset, og gaulet på samboeren min midt i byen. Ja når får vi bot! Kanskje de tauer bilen også, så vi ikke kommer oss hjem. Så hører jeg en mann sier. Ja det ikke bra, og ler av oss.. Ble temmelig flau over meg selv da, for jeg tenkt ikke over det satt noen norske like ved der jeg sto midt i byen der. Hører dem sier, når vi går for å hente bilen..Så skjønn de dere bergenserne er.. Jaja, det godt å høre , hehe !

Hvordan har din uke vært ? 

 

 

  • 15.10.2017 kl.22:17
  Jøss!! Herlighet det skal jeg iallefall huske på.. kjempe fine bilder :-)
  15.10.2017 kl.22:29
  Victoria Larsen: Tusen takk :-)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta