Holdt på å spy ! (Amal Belaaouam) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Holdt på å spy !

I går hadde jeg min aller første ordentlige trenings økt etter sommeren. Jeg følte flere ganger under trenings økten at jeg måtte spy, begrunn av det var så tungt !. Jeg burde kanskje tatt en litt roligere trenings økt, siden jeg ikke  har vært på sats i over 3 måneder .Og når jeg kom hjem fra jobb og trening i går,  sluknet jeg med engang sammen med barna..Derfor ble det ikke en lyd i fra meg her inne i går. Tok virkelig på kroppen min, den trenings økten. Men sånn er det å være  i fysisk dårlig form.. I dag er jeg så støl i kroppen, at jeg hadde ikke lyst å stå opp engang !. Det ble da en trenings fri dag for meg , selv om motivasjon var der. Den har virkelig kommet tilbake, og det skulle heller ikke så mye til. Når første steget er tatt, så er det gjort ! Da er jeg blitt bit av trenings basillen igjen.

Kjole // Message

I dag hadde vi vennegruppen med skolen, og kan si jeg er glad det er kun 1 gang i halvåret, eller to for meg siden jeg har tvillinger.. Hørtes ut som jeg hadde en hel barnehage i huset, og dører som smalt opp i alle etasjer og skriking. Here! Da kom jeg til å tenke. Tenk på de som har fem barn , og som har slikt støy nivå hver dag i huset ? Skrekk og gru! Glad jeg bare har to gutter, og føler det er mer nok for meg !

 

#trening #kjole #personlig #antrekk #motivasjon #message

 

 


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta