MÅNEDENS IRRITASJONER (Amal Belaaouam) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

4

MÅNEDENS IRRITASJONER

♦ Den siste måneden har jeg blitt nedringt av irriterende telefon selgere. Og når jeg har  prøvd å avslått dem på en vennlige måte, AT JEG ER IKKE INTERESSERT ! Har mange av disse telefon selgerne svart meg tilbake på en spydig tone, noe som jeg mener er uprofesjonelt av en selger.Du kan ikke komme å fortelle meg at dette noe jeg trenger, når jeg har klart meg helt fint med mitt nåværende telefon abonnement , vel ?..Jeg er så glad for jeg har nå lastet ned en så kalt terror app på telefon min , som advarer meg neste gang når en telefon selger ringer meg igjen .. Å bli ned ringt av disse telefon terroristene ,er en pest og en plage, og spesielt når du venter på en viktig telefon fra noen andre. 

​♦​ Hvert år når vi reiser til Spania, har det alltid irritert meg at de ikke kan noe engelsk . Og er du ute å handler i de vanlige shopping sentrene ,å måtte spør etter hjelp, kan du bare glemme de kan hjelpe deg..Hvorfor lærer ikke spanjoler seg engelsk på skolen ? Når de har årlig millioner av turister som de må kommunisere med ? Det er så dumt å ikke kunne kommunisere med folk , og spesielt når du trenger hjelp. Jeg for vel skaffe meg en spansk glose bok ,til neste reise. 

Barna har klart å funnet en ny teknikk, for å få viljen sin på. Og det går ut på å slå mamma midt i butikken, så alle kundene i butikken ser det. Smarte barn ! Så nå kan jeg ikke gjøre annet å si ja og smile bredt, mens jeg egentlig vil ta ungene i hver sin arm, og dra dem med meg ut av butikken. Nei, de kan å være utspekulert disse barna mine!

♦ Denne måneden er jeg mest av alt vært irritert på meg selv.Irritert for jeg ikke har klart å komme meg på trening før sist uke. Jeg har rett og slett vært for lat til å komme meg på trening, og det hjelper heller ikke på når trenings senteret ligger  30 minutters gå avstand i fra . Men jeg ender jo stort sett opp med å ta bussen bort uansett, når det konstant regner i denne vakre byen min. 

​♦  Når vi er stort sett reise til utlandet, pleier vi å booke med pakke reise ,eller så kalt ( Chartertur) med buss og hele pakken,som vi har alltid syntes har vært greit . Men helt til nå i høst, når vi ble sittende i over en time på bussen , før vi ble kjørt på hotellet. Og ikke nok med det, på hjem reisen kom bussen under 2 timer før fly avgang. Så vi sjekket da inn på flyplassen 10 min før boarding time på flyet.  Jeg som ville ta meg god til å gå igjennom taxfree på Palma fly plass, eller ta en mat bit som vi alltid gjør før vi går ombord.  Men neida, her måtte vi stresse oss igjennom hele fly plassen, for å  ikke komme opp på høyttaleren at vi er seine. 

 

  • 01.11.2017 kl.22:16
  Eg ville ha registrert meg hos Brønnøysundregisteret mot telefonselgere :)

  https://www.brreg.no/produkter-og-tjenester/reservasjon-mot-telefonsalg-og-adressert-reklame/
  01.11.2017 kl.23:46
  Ida: takk for tipset :)
  Nessie
  23.02.2018 kl.13:43
  Prøvd og faktisk pelme dem i bilen om dem slår deg? Med pælme mener jeg selvfølgelig op strengt plassere dem i bilen.

  Heller en kamp, så ferdig enn at dem lærer seg og slå liksom..
  23.02.2018 kl.15:53
  Nessie: ikke dumt ;)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta