Long time, no see (Amal Belaaouam) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Long time, no see

Om jeg nå skal være helt ærlig med dere,så hadde jeg aldri en plan om å starte og blogge igjen. Jeg var helt ferdig med bloggingen, og syntes det var litt små kleint å blogge i en alder 27. For hva gjør jeg i hverdagen min som er spennende for andre å lese om, ingenting! 

Jeg reiser også svært sjeldent vekk på ferie. Bortsett fra den årlig sommerferie turen vi tar til Mallorca hvert år, hvor vi bor på det samme hotellet - mer oppfinnsom enn det er jeg ikke..Og når jeg først har fri fra jobb ,så bruker jeg dagen min klistret på sofaen foran netflix, og det er så vidt jeg gidder å lette på ræven for å hente drikke på kjøkkenet. Det da jeg utnytter situasjon til å bruke min samboer som en kelner, noe som han misliker svært.

Men mest av alt ble jeg kanskje en smule lei av de samme folkene som lå på topp listen, som skriver bare vas og tull. Altså nå sitter jeg heller ikke her å sier at min blogg er noe bedre , tv-ert i mot! Men jeg føler at når man er først på topp listen, så burde det gjenspeile litt på kvaliteten i bloggen. Just saying! Nesten som jeg føler man må være en tidligere Paradise hotell deltager for å trone på blogg.no sine topp lister, noe som er urettferdig for oss andre som ikke har vært med på paradise. Og ikke at jeg vil heller på tv-skjermen. 

I skrivende stund skal jeg avgårde for å hente noe jeg har hatt på ønskelisten lenge, dere må nesten vente å se i morgen hva det er .. Ha en fin Valentinsdag videre <3

Kjole // Missguided

 


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta