Skal aldri drikke igjen ! (Amal Belaaouam) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Skal aldri drikke igjen !

I går kveld stor koste jeg meg veldig- og var så heldig å fikk være med på mitt aller første sur prise party ,til en tidligere arbeidskolleger. Men kjenner i dag på bekostningene etter gårsdagen festligheter, og våknet opp i dag morges med tidens skalabank- som fikk meg til å ønske jeg ikke hadde noe hode. Ja, jeg kan nå angre i dag på at jeg drakk så mye! Og spesielt på natt mat valget mitt .som ble en kebab som ikke smakte annet enn løk og lefse.  Jeg kan ikke huske sist å hatt så grusom halsbrann, siden den gang jeg gikk gravid med tvillingene..Lesson learend - skal aldri mer spise kebab som natt mat (fra sentrum)

 Så dagen i dag har jeg ikke brukt til annet å lagt på sofaen ,og syntes synd på meg selv. Men jeg kan ikke akkurat si at jeg har fått slappet av mye med disse to over energiske guttene mine. Det skal sies det var endelig godt når kvelden kom, og de var lagt i bingen sin. Slik at jeg endelig kunne gjemme meg under dynen med gårsdagen sminke-å satse på denne fylla-sjuken går over i morgen.  Det blir i hvert fall lenge til neste gang jeg går ut, for det har jeg lovet meg selv og lommeboken min. 

 

  • 19.02.2018 kl.00:30
  Hehe, bra du hadde det gøy! :-)
  19.02.2018 kl.00:37
  Victoria Larsen: Takk :D
  19.02.2018 kl.21:35
  Huff, det er ikke bare bare å være fyllesjuk! Hehe
  19.02.2018 kl.21:38
  chakra: nei haha.. men nå er det sjeldent jeg går ut :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta