Gikk helt i glemmeboken (Amal Belaaouam) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Gikk helt i glemmeboken

God mandag ♥ I dag morges våknet jeg opp smålig redusert etter helgens festligheter-og føler desto eldre man blir, jo dårlig blir man dagen derpå.... I kveld hadde vi  også vennegruppen med skolen. Og for å være helt ærlig med dere, hadde jeg glemt hele opplegget.. Så jeg var glad for at en av mødrene tekstet meg- å spurte om det ble noe av, for ellers hadde vi glemt det hele.

Marcus ( min sønn ) var jo helt i hundre . Det er ikke så ofte vi har besøk her hjemme, og derfor blir han alltid så overgiret hver gang det skjer. Merker at jeg selv blir den vaskehønen før et besøk, å tørker støv og vasker alle gulv i huset.  Det er derfor  min samboer spøker ofte med at vi skulle hatt oftere besøk, for det er kun da  han ser meg vasker gulvene i huset″.. (Haha, noe sant!)

Et bilde sier mer enn tusen ord 

Ellers er det straks avgårde på nattevakt, og må si jeg kvir meg til å gå ut i denne kulden. Men nå skal  jeg heller ikke klage på været, for det er nå bedre det er kaldt enn at det regner.  For om det er en ting som er sikkert,så ikke kan jeg virkelig ikke fordra regn.. Og du tenker vel da-Hvorfor jeg bor i Bergen? ( Jo, for det samme lurer jeg og på ) 

  • 19.02.2018 kl.22:05
  Hahah, jeg pleide faktisk å spørre mamma "Får vi besøk?" hver gang hun rydda da jeg var veeldig liten (så liten at det er skrevet i albumet, hihi). Så det ligger nok noe i det :D
  19.02.2018 kl.22:11
  frkfrontend: Hahaha ! Ja , det er sikkert noe mine barn kommer til å si når de blir eldre :0  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta