Amal Belaaouam - Min hverdag som mor til tvillinger, og et vanlig liv som dame i dagens samfunn med kropp og skjønhets press. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Hei og god mandag! Siste uke knuste jeg målet mitt med 5 økter på sats, og må si jeg er stolt av meg selv. Det er så lett for man undervurdere seg selv, og jeg virkelig over ga meg selv. Men over til innlegget! I det siste har håret mitt vokst veldig fort , og jeg har ikke brukt noe form for wonder kur eller mirakel piller som får håret til vokse fortere. Men jeg har rett og slett følgt en ting , en ting som virkelig har gjort en forskjell for mitt hår. Nå føles håret mitt mye sunnere, og ikke minst mye tykkere enn det var for 8 måneder siden. Jeg gleder meg til det blir ennå lengre og tykkere, så jeg kan endelig føle meg vel uten løshår. 

Det eneste jeg har endret på, er å vaske håret mitt kun en gang i uken! Jeg vet du tenker det er veldig ekkelt, og det gjorde jeg selv i starten og. Men man kan fint bruke tørrsjampo når du merker håret begynner å bli fett,  som funker utmerket. Etter noen uker vil håret ditt tilvenne seg den nye vaske rutinen , og du slipper å vaske det så ofte. Du tenker vel nå hva det skal være godt for , og jo da skal jeg fortelle deg det. Hver gang man vasker håret sitt så bruker man enten hår føner, eller rettetang og kanskje begge deler, i hvert fall jeg da ! Det sliter så sinn sykt på håret. Nå som jeg ikke vasker det så ofte,  så retter jeg håret mitt maks 1- 2 ganger i uken. Når jeg først vasker håret bruker jeg en god hår kur, for få håret til å se friskere ut. Håret er dødt, og finnes ikke noe produkter som kan få et ødelagt håret sunt, men man kan få det til å se friskere ut med gode hår produkter. I tillegg sparer man masse tid å vaske håret engang i uken, og ikke minst penger.Så den dyre sjampoen eller balsamen du skulle nå ha, vil vare deg mye lengre. Test det ut ♥

 

 • 6

  I dag ville jeg bare innom å tipse dere om en god, og ikke minst budsjett vennlig highlighter . Den kan fåes kjøpt på de fleste nett butikker som selger sminke, og på Sephora. Etter har test ut en god del higlightere, så er stor favoritt min uten tvil The -luminizer fra Balm. Denne higlighter har er super fin farge, og fungere like godt som øyenskygge. Den er også drøy i bruk, og jeg har hatt min nå i flere måneder.


  Tips til påføring av highlighter

  Den mest vanligste plassen å highlight,er langs kinn beina. Jeg personlig liker best highlight kun toppen av kinn beina mine, og helst rett under øyne. Føler det gir enn mer naturlig resultat. 

  Sliter du mye med porer i ansiktet?Kan det da være lurt å unngå og highlight, med mindre du vil fremheve porene i ansiktet ditt. 

  Jeg elsker å highlight nesen. Men jeg higlighter aldri hele nesen,begrunn av jeg har en kul oppe på nesen. Har du en skeiv, eller kul på nesen, kan det da være lurt å kun highlight tuppen av nesen, og mellom øyne dine. For visst man highlighter hele nesen ned over, vil du fremheve skeivheten av nesen. ( Detter gjelder ikke dem med rett nese ) 

  Det er også veldig fint å highlight over øyene bryne dine, og føler man får finere øyenbryn finish.

  En annen favoritt plass å highlight, er  over leppekanten, for å gi en illusjon av fyldigere overlepper. Hvem vil vel ikke det ? 

  Prøv deg frem og se hvor du liker å higlight ansiktet ditt. 

   

  #Highlighter #sminke #sminketips #makeup #favoritt 

 • 0

  Hver søndag har jeg som en fast rutine og vaske huset, bortsett fra den ene søndagen i måneden, hvor jeg ligger døden nær med fylla sjuken. Denne søndagen ble det en litt mer grundigere husvask, siden vi skal ha vennegruppen med skolen på tirsdag, og familie besøk om ikke lenge.. Nå har vi heldigvis kun familie besøk engang i år og det er når guttene fyller år, som er om under 2 uker til. I dag har vi tatt alle rommene i huset, og til med bygd nye senger til guttene. Tenkte var på tide og gå over til en litt større seng , for den de hadde var kun en junior seng... Leggingen på guttene gikk jo lett som en lek i kveld, begrunn av det var satse å sove i de nye sengene. 

  Før...

  Etter...


  Cleaning tips!

  Vasking går mye lettere og kjekker, med noe god musikk på ørene. Min favoritt låt for tiden er  kygo-Starzing. 

  Ta et rom om gangen, og ikke vask alle rommene i huset samtidig. Da vil huset se fort halvveis ferdig ut når vaskingen tar stopp.

  Rydd opp alle tingene fra gulvet, før du begynner støvsuge og vaske gulvet.  Det er også Lett for lego, og andre små leker blir sugd opp av støvsuger, som kjedelig å måtte klippe opp støvsuger posen.

  Ha med en bærepose som du bruker som boss pose. Lettere å kaste boss i posen, enn å løpe hele veien ut på kjøkkenet for kaste boss!. Når du rydder klesrommet, eller sove rommet. Ta med en ekstra pose, så du kan sortere ut klær du kan gi til Fretex.

   Du kan også kjøpe billige fine kurver, eller bokser som du kan gjemme vekk rote ditt uten at det ser ut som rot. I tillegg vil huset se mye ryddigere når ting er gjemt ,og organisert vekk i fine bokser/kurver. 

     Happy cleaning sunday 

   

   

   

 • 0

  Hei og god lørdagskveld .. Jeg har nå vært på ferie i en uke på Mallorca ,sammen med barna. Og i dag reiser vi hjem igjen til kalde Norge ! Det har vært en avslappende og deilig ferie , med sol og bading hver dag .. Fikk også til å med denne gang, skvist inn en sightseeing tur .Slik at vi fikk sett litt andre plasser på øyen .. Noe som jeg vil virkelig anbefale , visst du reiser til Mallorca .. Ellers ønsker jeg dere strålende lørdags kveld videre , mens vi sitter her på hotele og tripper til bussen skal plukke oss opp til flyplassen .. Det blir nok en lang kveld på oss , med andre ord ..

 • 4

  Lucifer... handler om en som er kalt Morningstar i hovedrollen. Lucifer er gått lei av livet i helvete, og driver en nattklubb i La, i stedet for å plage fortapte sjeler. Han er sleip, men sjarmerende, og har en egen evne til å få folk til å fortelle ham sine mørkeste hemmeligheter og dypeste begjær..Han er også opptatt av rettferdig het, og straffe de som han mener fortjener det.Broren hanes som er en engel ,dukker opp for å overbevise Lucifer om å vende tilbake til helvete, noe som han ikke ønsker... Jeg er på siste sesong nå, og elsker serien.. Serien passer for deg som liker litt eventyr , og litt krim..

  Victoria... er en britisk serie, i samme sjanger som Down town Abbey.. Serien er basert på en sann historie av unge Victoria i 1873. Handler om hun inntar jobben som dronning av alder 18 år , og kjærligheten mellom hun og prins Albert.. Hun er sta, kjærlig og liker gjør ting selv.. Visst du likte down town abbey , så vil du garantert like denne serien også.


   Younger handler om en 40 åring, som utgir seg for å være 14 år yngre enn det hun er . Hun er ny skilt, og sliter med å komme på jobb markedet i en alder 40 år, selv med tidligere gode jobb erfaringer. Etter å truffet en  kjekk kar på byen, som trodde hun var 26 år, finner hun ut å lyve på alderen sin.. Jeg personlig elsker denne serien, og venter i spenning på siste sesong.. Passer for dem som liker litt humor og romanse.

 • 0

   

                                                           

  God kveld !.I dag så vil jeg inn å tipse dere om 3 tv-serier, som jeg følger med på for øyeblikket. Min personlig favoritt  er Younger, som jeg venter i spenning på neste sesong. Ellers ønsker jeg dere en god natt ♥

                                                                                    - Tipser 3 tv serier - 

  Leathal weapon : Dette er en tv serie basert på dødelig våpen filmene. Handler om to politi menn Martin Riggs og Roger Murtaugh som bekjemper kriminaliteten i La. Etter dødsfallet til hans kone og deres ufødte sønn, flytter Martin til La for å få en ny start, og blir partner med Roger. For dere som har sett dødelig våpen filmene, skjønner dere nok resten hva serien handler om. 

   

  Lucifer : Handler om den falne engel som var misfornøyd med sitt liv i helvete. Etter han har forlat sin trone og trekker seg tilbake til engels by los angles, hvor han finner kvinner og vin som han liker best. En dag skjer det et drap utenfor hans eksklusive nattklubb, og for første gang i milliarder av år, vekker draps noe uvant i Lucifer sjel som er uhyggelig lik medfølelse og sympati. Lucifer står overfor en annen overraskelse når han møter en spennende mordetterforsker heter Chloe, som ser ut til å ha en iboende godhet ,i motsetning til den verste av menneskeheten , som han er vant. Plutselig Lucifer begynner å lure på om det er håp for sin sjel..

   

   Younger : Handler om en 40år enslig mor , som ønsker å komme ut i arbeid igjen. Hun oppdager fort , det er ikke noe lett å få jobb som en 40 år singel mor. En dag blir hun sjekket opp i en bar av ung tatto artist, som tror hun er kun 26 år. Etter han unge tattoo artist beviser henne at hun ser yngre ut, bestemmer Liza å gjøre noe med det. Hennes løsning, prøv å passere seg av som 26, høflighet av en makeover av sin beste venn, Maggie. Den nyvunne selvtillit bidrar til å få henne en jobb å bistå temperaments Diana. Teaming med 20 og noe medarbeider Kelsey, håper Liza for å gjøre det til en drøm karriere, mens ingen oppdager hennes hemmelighet.

      

   

 • 2

                                                                  - Amal tipser Foundation -

  Hei, og god mandag morgen. I dag vil jeg bare innom å tipse dere om en fantastisk god foundation , som jeg har begynt å bruke fast den siste tiden. Den heter double wear fra Estee Lauder. Den har super god dekk evne, og sitter på hunden din hele kvelden. Etter du har prøvd denne vil du aldri gå tilbake til noen andre merker. Det kan jeg love deg.


  Jeg bruker fargen nr.2N1- Desert Beige , som er noe lys i fargen. Men det gjør ikke noe når jeg går over med sol pudder. Jeg vil også anbefale og påføre foundation med en svamp, siden den er ganske flytende konsistens. Jeg personlig føler at produktet trekker seg bedre inn i hunden, ved bruk av en svamp. Svampene får du kjøpt billig på h&m , og foundatione fåes kjøpt på kicks, vita eller andre sminke butikker på nett. 


  Gi meg en lyd når du har testet den ut ♥

  #esteelauder #Foundation #kicks #svamp #Makeup #Tips   

 • 7

  Hei, vet jeg har vært en super elendig blogger. Men fikk i hvertfall laget video blogg til dere på søndagen , min nye favoritt Foundation love IT.. In joine the movie.. 

   

  -Amal 

 • 2

  Da var det på sin plass med en ny video blogg, i dag tipser jeg om mine favoritt løsvipper og lim..Jeg kommer til å ha dette innlegget fast hver tirsdag her på bloggen, håper folk liker denne type innlegg like mye som jeg gjør..

  XGGB-B28RPg

   

  #skjønnhet #løsvipper #eyelashes #youtube

   

 • Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta