Amal Belaaouam - Min hverdag som mor til tvillinger, og et vanlig liv som dame i dagens samfunn med kropp og skjønhets press. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

2

God søndag kveld!..Før jeg hopper i sengen , følte jeg for å poste et blogg innlegg jeg skulle poste for en stund tilbake..Vi blogger tar jo haugevis med bilder til bloggen , og det er ikke alltid alle bildene blir like vellykket hver gang..Enten er person som tar bilde ubrukelig til å ta bilder,eller auto fokus på kamera lever sitt egent liv,eller det har kommet støv på listen osv.Slenger med noen lekre bilder av meg som jeg ikke har postet på bloggen før!

                                                (vent  litt , skoen falt av..)

                                 (  alltid like deilig når shortsen gnager deg mellom beina )

                                    (Prøvde  jeg å unngå å få dobbel hake på bilde)

                                   (Glemt å sette kamera i auto fokus )

                                                    (Skrekkelig smil ) 


                                                     -tok du bilde ?

   

 

                                                       ( ikke alltid katten er like samarbeidsvillig )                                

 

 • 6

  Jeg vet jeg har vært en altfor dårlig blogger i det siste, men jeg har hatt det for travelt kan man si...Jeg vet ikke om dere husker jeg nevnte jeg skulle på jobb intervju sist blogg innlegg ? Men det er slik jeg fikk jobben , og skal på opplæring på søndag.. Det vil si jeg jobber hver dag denne uken, og då kan man forstå hvorfor bloggen min har blitt ned prioritert...Men nå er jeg her igjen og tenkt å være aktiv blogger igjen...

  Nå er jeg på jobb til klokken 12.00, og etter jobb skal jeg på p.time på sats, noe som frister svært lite nå som jeg har forkjølet. Dere må ha en strålende helg, også snakkes vi på med nytt innlegg seinere i dag..

      

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • 0

  God onsdag..Dagene går i ett her hjemme.. Har vært hjemme i det siste med en syk gutt...Derfor har bloggen blitt lagt litt til side,, men jeg har skrevet ned en del blogg ider jeg skal blogge om fram over .. Ja, tror dere ikke barna mine har gjemt vekk batteriet på speilreflekskamera mitt ? Litt min egen skyld da jeg la den fram på bordet .. Litt kjedelig det skulle skje akkurat nå som jeg  skulle bruke det i dag !! Kanskje dem har gjort det med vilje , siden dem var lei jeg tok bilder av dem , hehe,!? Jaja sånn er det skal leite hele huset rundt etter det , må finne det igjen, er litt kjedelig å slenge ut mobil bilder på bloggen ...Om jeg skulle ikke finne det håper jeg det går Ann å kjøpet nytt :(

   
  -Amal B 

   

   

 • 0

  God kveld .. Planen i dag var å begynne å pakke litt , men den planen ser ut til å gå dårlig .. Jeg sitter nå her forsatt i sofaen og ingenting er kommet i kofferten.. Jeg hater å pakke ! Var så mye kjekkere når jeg var liten ,og mamma brettet alle klærene fint og systematisk ned i kofferten.. Noen ganger tok hun fram et og et plagg , og sa skal du ha denne med ? Eg svarte enten ja eller nei .. Det var tider det, slapp å gjøre noe .. ^^

  Nå er jeg mamma selv , og har ansvar for å pakke for barn og mann .. Mannfolk har jo alltid en sånn like gyldig holdning, glemmer jeg noe så kjøper jeg bare noe nytt.. ????

  Følg meg gjerne på snapchat :)

  Tok så gjerne med en liten snap oppsummering .. -Amal18

  #snapchat #bloggpost #selfie #travel #family #pakke #pics #follow #likes #summertime #hard #tired

 • 0

  God søndag!

  Denne helgen har jeg brukt godt på å ta livet med ro....

  For i morgen er det tilbake til jobb og trening, og rutiner.. Det er da det er ekstra godt å se fram til sommerferie..

  For 2 uker går fort  , og før jeg vet ordet av det sitter jeg på flyet ned til Spania.

  Ah, gud som jeg ser fram til sol og varme, og ikke minst god mat!

  Hva har det gjort i helgen?

   

   


 • 4

   

  God torsdag

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, og kjenner det skal bli godt med ferie snart...Jeg gjør ikke annet å jobber om dagen , eller det føles sånn.. Heldigvis reiser jeg om 3 uker til Spania, og det skal bli godt!

   Resten av dagen blir brukt til å rydde og sortere klær,for det er slikt jeg skal skaffe meg pax garderobeskap fra IKEA.Det er noe jeg har alltid har ønsket meg,et walk in closet ..

  For øyeblikket har jeg det uorganisert og bare rot. Tror dette vil bli bra, og det koster ikke all verden..

  //slik det er på rommet nå


   

  // noe slikt ønsker jeg meg..
  hva skal dere i sommer?

   

 • 0


  God kveld!
  Nå var det lenge siden sist, men med fulltidsjobb og barn , rakk ikke bloggen til.....En liten oppsummering av hva som har skjedd i det siste. Jeg har nå stått på med treningen og kostholdet mitt ,men jeg er langt i fra mål..Jeg har tenkt litt sånn i det siste  . Jeg er sunn og trener,  , og det må vel være bra nok i seg selv. Jeg har tross-alt født to barn og er ikke lenger 20 år. Ellers har jeg ennå ikke hatt sommerferie, og ser stort frem til nå. Da reiser  vi hele gjengen til Mallorca i august.Jeg har reist der tidligere og storkoser meg der nede..De hadde alt av butikker som zara,new yorker osv... For dere som ikke følger meg på instagram , oppdaterer jeg jevnlig der..Håper gamle lesere vil lese blogg en min igjen..  Ha en fin kveld!

   

 • 2


  I dag var det et stort ork å komme seg på trening.
  Men jeg tok meg sammen og fullførte 30 minutters gå tur .Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har lagt unnskyldninger for meg selv,for ikke trene.Det beste er å la være å tenke, og bare gjør det..Det er vel flere ganger du har tenkt at du ikke har lyst å dra på jobb, men du gjør det .. Fordi du må. Slik tanke gang må man nesten også ha  med trening, tenke du må.. Ikke lag unnskyldninger til deg selv, at du har vondt eller ikke har tid ?
  Jeg jobber 100% stilling og har to barn, og klarer å legge av en time til trening. Klarer du ikke å legge av en time  ,er 30 minutters økt bra nok..
  Tror det er viljen det står på hos de fleste, og sofaen virker mer fristende etter en lang dag på jobb..
  Trenings plan min for i dag 
   
  Kardio : 1 time og 30-40 minutter rumpe og bein 

  Today there was a huge chore to get to the training.
  But I took myself together and completed a 30-minute hike .I do not know how many times I've made excuses for myself, not get me wrong.My best tips is to not think, just do it..There is well several times you have thought to your self,that you do not want to go to work, but you do it... Because you have to. To view time must almost also have the training, think you need .. Do not make excuses for yourself, that you hurt or you do not have time?
  I work 100% position and have two children, I am abel to add an hour of exercise. Do you not can add an hour, then is a 30 minute session good enough ..
  Think it is the willingness it says on at most, and the couch seems more tempting after a long day at work ..
  Training plan for today
   
  Cardio: 1 hour and 30-40 minutes buttocks and legs  #fitness #loseweight #sunnlivstil #nedivekt #sunt #motivasjon #justdoit #workout #active #cardio #shapeup
 • 6
  Etter jeg hadde født tvillingene på sykehuset , var jeg helt utslitt ..
  Jeg ville nesten ikke se på mine egene barn , for dem var vilt fremmede for meg.. . De var ikke mine !
  Tok meg flere timer , før jeg holdt guttene for første gang.... De var to små dukker på kun 2,5 kg , var nesten redd jeg skulle knekke dem ..
  Den første dagen var jeg ikke mye alene .. Sykepleierne matet de , og tok bleieskift på guttene ..Det synes jeg var helt greit , for jeg hadde ikke peiling hva jeg skulle gjøre ..

  Barnefar var utrolig rørt , og felte noen tårer når han holdt sine gutter for første gang .. Mens jeg var fortsatt i en sjokk tilstand , at dette var nå mitt nye liv , jeg hadde blitt mor til to....
  Livet mitt er ødelagt.. De eneste tårene jeg felte den dag, var når skulle på toalette for første gang etter fødsel .. Rein smerte mareritt! Dagene gikk , og jeg var fortsatt på sykehuset.. Det var kaldt og trist, og jeg var lei av å stirre på de hvite veggene .. Har aldri oppholdt meg på sykehus før , og ikke vil jeg det igjen..
  Jeg begynte å bli deprimert , og jeg starte å gråte .. Jeg klarte ikke stoppe å gråte , tårene bare trillte ukontrollert.. Hadde aldri hatt kjent enn sånn følelse før.. . Jeg var så lei , med Lite søvn og mate guttene hver tredje time .
  Jeg ville hjem , hjem til mamma, og se på tv igjen og sove min egen seng!
  Etter 4-5 dager fikk jeg endelig dra hjem med guttene .. Ting ble bedre når jeg kom hjem , og jeg sov bedre , og guttene sov bedre.. Endelig begynte jeg å se lyst på ting , og merket gleden av å ha de i mitt liv .. Aldri vært glad i barn , men når fikk dem så har jeg fått nytt syn på livet ..  #fødsel #følelser #barn #deprisjon #mamma #mammalivet #livet #tvillinger
 • 3
  God morgen , sovet godt ? I går kveld bestemte jeg meg for, å sette vekkerklokken på ringe en time før jeg skal stå opp .. Jeg vet ikke hvor mangen ganger jeg har prøvd dette, å få unna treningen før jobb.. Men sengen frister mer på morningen , og jeg slår altid av vekkerklokken.. Jeg angrer alltid etter på , når jeg står opp.. Det sies at morgen cardio er en eeffektive fettforbrennede metode, for vektnedgangen... Men det kan jo man forstå,.Fotballfruen, og fitness folk er jo et levende bevis på det .. Dem alle sverger til morgen Cardio funker ! Når du løper på tom mage på morningen , så forbrenne man mere fett , siden indulinnivået er så lavt.. Og kroppen trenger energi , og den vil da automatisk ta fra ditt fettlager .. Jeg har lenge gått å tenkt at dette må være greiene,som får fart på sakene ..! Og hver gang vekker klokken begynner å ringe , så trykker jeg bare den av.. Jeg er et ekte B-menneske , og søvnen for meg er hellig... Tror snart jeg nesten nå , må gi opp håpet på morgen Cardio.. Jeg tror ikke dette er helt min greie.. Men hei , må jo vel være bra nok å trene etter jobb ? Er ikke all forskning som sier dette funker bedre på forbrenningen din , for man prestere gjerne bedre på trening med nok søvn og mat i kroppen..  #cardio #fitness #weightlost #sunn #sunt #healthylifestyle #healthy#morning s#morningcardio #workout
 • 8


  Vi lever nå i en forferdelig verden....Aldri før har det vært mere fokus på jenter skal være slanke og veltrente .. Noen dager blir jeg så sliten og frustret på meg selv.... Jeg er verken fit eller slank , men jeg prøver å jobbe med saken. Har prøvd på gang og på gang ulike dietter og treningsprogrammer , men alikavel klarer jeg ikke holde ut mere en eller to uker visst jeg heldig!.. Jeg har altid hatt hastverk med å se resultater, mens jeg vet resultatene kommer med tiden..Før veide jeg meg hver eneste dag ,helt til batteriet gikk tomt for strøm ..kansje jeg burde ta hinte? Det var da det gikk opp for meg at vekten ble et hysteri for meg.. Nå har jeg ikke veid meg siden 10.10 , og skal ikke veie meg igjen før jeg er klar for det..Det er Bare tull å veie seg hverdag , og det er ikke sikkert jeg blir noe lykkeligere om jeg hadde gått ned et eller to kilo... Hvor ofte veier du deg ? Føler du vi er mere fokus på kosthold ?

  ...anbefaler alle jenter som glad i å trene og bli medlem i team Ida gruppen på Facebook for motivasjon og råd :) #fitness #vekt #slanking #nedivekt #motivasjon #kosthold #mamma #team #jente #kropp #loseweight #instagram #tagsforlike #sunn #healthylifestyle

 • 2
  Jeg har lenge gått å tenkt ,frem og tilbake om jeg skal starte opp bloggen min igjen .. Etter flerårs pause ,har bloggen vært et stort savn i min hverdag .. Ha nokken å dele min hverdag med.. Om folk ønsker jeg skal forsette med blogge, gjerne lik innlegget mitt .. Slik jeg får motivasjon boost til å starte opp bloggen igjen... Håper vi snakkes <3

  Følg meg på instagram :tvillingmor22
 • 0  Jeg er en ekte katte menneske noe som jeg har alltid ha vært.. Er glad i hunder også for all del, men katter er de vakreste dyrene. Det jeg liker med katter er at dem er så selvstendig,.. Du slipper å dra dem med på tur i all slags vær, og dem går på do helt selv...Jeg er faktisk allergisk mot katter, tro det eller ei men jeg har katter selv om.. Derfor valgte jeg og kjøpe meg to allergi vennlig katter, to sibirkatter..

  Sibirkatt er en skogkatt fra Sibir i Russland ,de kan ligne litt på en mellom ting av  norsk skogkatt og Maincoon.. De er stor, sterk og robust.. De har lang pels og er helt nydelige, og finnes i alt mulige farger..  Detter er Oliver(Milo xan ), han er født 31.12.13 .. Fargen er red Silver tabby, og han har en helt herlig personlig..  Milo ( orfe xan ) katt nummer 2 fra samme oppdretter.. Fargen er Golden tabby..

   Mario & milo  <3


   

 • 6

  Hvert år føler jeg presset før sommeren nå må jeg slanke meg.. Og hvert år feiler jeg på prosjektet mitt. Jeg begynner på alt mulig dietter, som jeg ikke klare å følge lengre en uke..
  Jeg reiser til Tyrkia om under 14 dager, og vekten er langt nær det jeg hadde ønsket. Hver morgning startet jeg dagen med å veie meg. Allikevel vet jeg man skal kun veie seg en gang i dagen uken, men er for nysgjerrig å se om opplegget virker. Og viser vekten at jeg har gått opp, ja då er dagen min ødelagt. Slik dag har jeg i dag, sur og skuffet..!

  ..

  #loseweight #slanking #sommer #healthy #nedivekt

   


 • 0


  Huske å følge meg på instagram.. God natt 💜
 • 0
  Nytt skjørt fra nelly , var det ikke fint ? Jeg elsket dette skjørte selvom jeg vanligvis liker korte skjørt .... Hva Synnes du ?

 • 4

  Hei,
  Lenge siden sist..Nå har jeg ikke vært innom her siden fjor sommer, og  jeg har rett å slett savnet å blogge...!!
  Jeg ble for opptatt etter jeg var ferdig med mamma permisjon og kom i full jobb igjen.. Men hvem vet kanskje jeg begynner å blogge igjen.. Nå går guttene i barnehage og jeg har fått meg to nye kattunger, så mye har skjedd siden sist jeg blogget..

   

   
   Har også en instagram konto hvor jeg er aktiv på, gjerne følg meg der Tvillingmor22 ...
   Ha en fin kveld - • 31

  God kveld..Jeg kom plutselig på en bra blogg ide!
  Alle har jo sett unge mødre, men jeg tenkt da ,å lage sånne små klipp fra min hverdag i livet her på bloggen engang i uken.. Jeg har ikke så serlig lyst å komme på tv,  så var derfor ikke har meldt meg på unge mødre..Men her på bloggen er det ikke så gale, da er jo det ca. 200/300 stykker, som kommer til å se filmen i uken, visst jeg er heldig da.:D
   Så visst over 20 stykker liker dette innlegge, da blir det film klipper på blogge min..
  Ha en fin søndags kveld videre :*

 • 9

  God natt og sov godt alle fine blogg lesere:) vi snx i morgen...

 • 22

  Kjempe fornøyd med mitt nye Header :D

  Hva den ikke fin :D?

 • 11

   Heisan♥Jeg har registrert meg som buzzador på www.buzzador.com og foreslår att du også gjør det! Som buzzador får du prøve nye produkter og tjenester gratis. Så prøv du også, altid kjekt med gratis prøver.. Her link til siden---->> https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=NO&refstr=tvillingmor22

   

   

   

  Buzzador

   

   

   

  Litt mere informasjon om siden: http://www.buzzador.com?refstr=tvillingmor22&lang=NO 


 • 20  Da tenkte jeg også, å starte med vannmerker på bildene mine her på bloggen ..
  Ble det ikke tøfft <3 ?

    • 6

  Husk å stemme på min fine rosa veske <33

   Her linken---->>

  http://designyourhandbag.nelly.com/no/?v=showbag&bag_id=2923

 • 20

  Hello håper folk er snill , gidd å stemme på min søte hello kitty inspirert veske :)

  Her linken ----------->http://designyourhandbag.nelly.com/no/?v=showbag&bag_id=2923 stem i veei :)

 • 24  God morgen lesere
  Jeg blir så forbanna og lei meg, når våkner opp med å lese en artikkel på Ba.no.
  At de hadde funne 3 små kattunger ,som var kun 3 uker gamle i en låve i Bergen.. Og den ene Kattungen fant de i en låvevegg. Jeg blir så irritert av å lese slike ting. Blir rett og slett lei meg at folk kan være så ond, å gjøre slikt mot disse uskyldig små puse ungene.
  Enkelte folk, skulle ikke hatt noe kjæledyr. Hvert fall ikke når man lemper dem ut på gaten, fordi du skal til Syden! Hallo? Går faktisk an få en nabo eller en venn til passe katten din mens du er på ferie. Eller verste fall å sette den på kattekennel, som koster kun 400 kr uken. Dette er ikke første gangen jeg lesere dette i avisen heller, ikke folk kan ta lærdom i dette er en skam. Håper virkelig ikke du er en av de egoene der ute, som driter i katten din i sommer. Og lar den gå  vandre rundt sulte til du kommer hjem fra ferie... De  har faktisk følelser de også, ikke glem det !


  (Bildene er av kattene hos min mor)

   

   Her link til saken for dere som vil lese den ----->http://www.ba.no/nyheter/dyr/article6115080.ece

      

   

  

 • 10  Hva synes dere :)? 
  Det er  charl8sverden.blogg.no , som har laget det til meg..:D

 • 15

  HeiHei :)

   Nå har jeg også laget en facebook gruppe av bloggen min. Så det blir lettere følge bloggen min. Det er bare til å bli medlem.. Her er linken ---->https://www.facebook.com/groups/403039176414383/#!/groups/403039176414383/?notif_t=group_r2j

   

  Ha en fin dag videre :D < 3

 • 1

  Hallo, blogglesereJ 

  Idag er  jeg så trøtt.Hadde en liten unge her som våknet 4 ganger i natt.
  Jeg forstår ikke hva som plager han, og hvorfor han ikke sover skikkelig om natten. Jeg gir han grøt to ganger for dagen, og masse melk på dagtid, så det kan ikke være det at han er sulten. hm. Ikke lett å forstå seg på de små av og til. Nei, nå må jeg få unna litt husarbeid i dag. Heldigvis er han villig til å hjelpe mammaen sin ,å støvsuge <3

     

  Q: Sover deres barn hele natten?

  

 • 2

  God morgen blogger .. Snart en ny start på uken.Jeg pleier altid å sette meg mål for ukene mine .. Men de går altid rett i dass.. eks .på et mål er å trene 4 ganger uken og spise sunt.. Jeg trente kun en gang forgje uke, og spiste chips fredag og lørdag:(Men nå er jeg møkka lei denne mamma kroppen.. Nå har jeg innstilt meg selv på at , DETTE SKAL JEG KLARE.. Og bli kvitt de siste fem ..

 • 5

  Heisann :) i dag sitter jeg inne med de to små ser på Disney junior på tv.. Har en sånn doven dag i dag.. Gidd ikke å gjøre noe .. Selvom jeg pleier å gå på tur med ungene hver morning/ så gidder jeg ikke det i dag!... Var tidelig oppe i dag.. Sitter forsatt i pysjen min , selvom det er over to timer siden jeg sto opp...Merker det på ungene også at de trøtt.. Spess når jeg finner han små sovne i sittende posisjon i stolen sin. TRor jeg tar meg liten powernap nå som ungene sover, og kler på meg :) ha fin dag videre lesere <3
  Q: hva skal dere i dag!?

 • 0

  God morgen :D
  Tenkte skulle benyte anledning til å svare på spørsmålene, menst ungene sover..:)
  Jeg har to gutter som heter Marcus & Mario.. som er født 04.11.2011.  Det var ikke planlagt,å jeg fikk ikke vite at jeg ventet tvillinger før på første ul.uke 18+3..
  Ja, jeg er sammen med bf <3, vi har kjøpt oss et lite hus sammen.. Der bor vi sammen med ungene nå.


  Selvom vi bor sammen så er jeg alene med ungene fra 7 morningen til klokken 5 om ettermidagen..Det er tungt og slitsomt..Spesielt etter , når han små min Marcus var fort med krybbing..Mene bedre å være hjemme de enn å jobbe :)
  Jeg har ikke mye fritid, har vært ute 3 ganger etter ungene ble født.. Var nå sist denne Lørdagen, og mormor som passet dem..Mene siden det gikk bedre denne gang så satser , jeg på flere ganger ut neste månde :D
  Og jeg er opprinelig halvt fra Marokko;) for de som lurte på det også...
  Visst det er mere dere lurer på :)^^ så får dere skrive det ned i kommentar -felte..=D


 • 0

   

  Hello :)
  lenge siden sist !... Var ikke enkelt å få tid ,med blogging..

  Beklager for det, for dere som følgte bloggen min..=D
  Mene nå er jeg her igjen tilbake, skal prøve mitt beste å blogge hverdag eller så ofte som jeg kan :)

  Bilde av guttene mine på 17 mai :)

 • 6

   

  Hei Blogglesere J
  I går var jeg hos helsesøsteren på 3 måneders kontroll. Først var det veging og måling, og vaksine. Etter vi hadde kommet hjem ble Mario mere og mere grinete, jeg sjekket temperaturen Hannes og den var 38,5Stakkers lille gutten min. Så jeg ble sittende med han i hele går og prøvde å trøste han. Så derfor ble det ingen blogging i går og i dag..

  

   

   Q: Hvor stor var deres unger på 3 månenders kontroll ?

 • 1

   

  Hei hå blogglesere.

  Har en liten gutt, som ble veldig slapp og veeeldiiig grinete etter vaksinen.

  så derfor blir det, ikke noe spesielt blogg - innlegg i dag!

  Kommer sterkt tilbake i morgen J God natt <3  

  

  

   

 • 13

  Hvor enn jeg går, ser jeg gravide unge jenter.!

  Jeg leser, også stadig vekk venter liten enn på facebok og i slader blader.
  Er det slikt visst venninnen din venter en unge, så skal du også ha en? Er slik jeg føler det. Eller er de kjendisene, som påvirker oss?

   Faceboken min har blitt en gjeng med ung mødre, det overrasker ikke men lengre om noen skriver på facebook de venter enn liten, siden er jo det nye inn nå. Alle skal få Baby, helst før de er 25år.
  Greit, jeg har blitt mor. Men jeg ble det ikke fordi en gammel bestevenninne har baby, siden jeg har egentlig aldri likt barn. Så det var ikke planlagt her i grunn.  

   

  Hva tenker du? Ville du ha barn fordi de er søte?

   

 • 15


  God dag blogglesere (:

   Mangen ganger etter jeg har blitt mor. Har jeg tenkt litt på, om det er feilt av meg å gå med korte skjørt, shorts eller kjoler på byen. Når jeg har blitt mamma!? ...Vanligvis pleide jeg å gå med veldig korte kjoler/skjørt på byen. Men jeg føler vil ikke gi feile signaler, at jeg er singel og billig. Siden jeg har blitt mor til to gutter nå, og fortsatt sammen med Bf. Jeg er foresatt ung, og føler at då har man lov å kle seg litt der etter. Kanskje det hadde vært ander ledes om jeg var 30 år og blitt mor? Da jeg kanskje burde droppet mini skjørte og kjolen?
  Hva tenker dere? Hva går du med på byen?

   

   

  Hot or Not?

 • 17


  Hei blogglesere:) i dag er jeg helt utslitt, av de to små guttene mine. Er ikke alltids like lett å være mamma. Jeg har så lyst å dra på en fest eller en tur ut på byen.

  

   Men er ikke lett å la noen passe ungene mine når dem er to, og når man har en puppe avhengig mamma dalt gutt.
  Kjenner på kroppen, at den skriker etter alene tid. Alene tid der jeg ute med venninner på byen, og bare slapper av uten unger. Har vondt i både rygg og hode. Før så kunne dem sitte pent oppi vippestolen. mene nå vil dem ikke annet enn å stå eller at jeg skal holde på dem heletiden. For ellers så bare griner de.. uff =/

  

  Ha en fin helg bloggiser <3

 • 1

   

  Muffinsen som alle barn liker  

  Tilbehør:

   

  • 100g smør
  • 150 g sukker
  • 3 egg
  • 150 g hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • ½ dl melk, fløte

   

  Slik gjør du

   

  1. Rør om smør og sukker til det er kremaktig og hvitt. Tilsett ett og ett egg og rør godt mellom hvert. Sikt sammen hvetemel og bakepulver og tilsett vekselvis med melk.
  2. Fordel røren i muffinsformer. Stek dem midt i stekeovnen ved 200grader i 15-20min. Avkjøl på rist.

   

  Tips:

  Pynt eventuelt muffinser med smeltet sjokolade eller glasurmelis med konditor farge.

  Bon appetitt <3   

 • 6

   

   

   

  Hei blogglesere;)
  i dag er guttene mine blitt 3 måneder gamle, uff så tiden flyr.

   

   
   

  Nå er det ikke lenge til de skal ta vaksinen sin på tirsdag, uff så jeg kvir meg.
  Har noen av deres barn reagert på 3 måneders vaksinen?

  IDAG skal jeg bare slappe av foran tv, er kommet så mye snø ute her i Bergen over natten.. =/  Ha en fin helg blogglesere <3

  

   

 • 9 • 1


  slik gjør jeg får komme tilbake i form etter fødselen.

   

  1. Kutter jeg ut all brus drikkingen i uke dagene (dette er noe jeg sliter med å klare å følge)
  2. Går en lang tur hver søndag med barnevogn, og småturer i ukedagene.
  3. Trener 2 ganger i uken på Sats.
  4. Spise kun usunt i helgene. (eller noe lune sunt)
  5. Drikke masse vann, og et glass før hvert måltid.

  Jeg har kun 2 kg igjen , etter de to ble født. Så dette som hjalp meg , å gå ned i vekt.!

     

  Ha en fin dag videre :) blogg lesere <3

   

 • 9

   

  God kveld blogglesere

  I dag har jeg vært på tur med ungene mine i solskinn været. Skal si det var tungt å trille de to små opp og ned bakken

   

   Her er noen bilder jeg tok i dag! 

      

   

  

   

   

 • 6

  Hei blogglesere :)

  gud, som tiden flyr når man har unge.
  Jeg føler det var, som i går der gikk gravid med den digre magen min..
  Nå har de to små blitt nesten hele 3 måneder gamle, jeg føler ikke så lenge siden de var små.


  her den store magen min 37uker på vei, til og med strekkmerkene har
  kommet frem også=/

   

  

   

 • 0  bluse / B-young
  skinn tights / bikbok

 • 13


  stakkers, lille små Marcussen min har hatt forstoppelse nå i det siste, alltid like kjekt når han først driter... her et eks.

   festlig ikke sant? Det som hjelper er malt..... føler ikke den effektiv nok.. noen andre her som har barn med forstoppelse? og hva hjalp/hjelper ditt barn!

   

 • 5

  God Morgen blogglesere <3 :)
  I går kveld bestilte jeg , så kalte Canon 500d.. som skal være best i test i speilrefleks kamera.. Gleder meg som unge til jeg får det.. Da blir mye bedre bilde kvalitet på bildene her på bloggen min, og kanskje videologger også :)

   Her tok jeg noen bilder i dag med iphonen min, av de små to guttene mine...
  Marcus & Mario<33 ...

   

   Mario

   Marcus  Mario

   Marcus

  

   

  

   

 • 6


  Heihå bloggiser (:..
  i dag har vært på trilletur med ungene i solskinn været rundt hordnes skogen...
  Og nå ligger jeg slapper av foran tv i god-stolen, å venter på linni og Petter & Mari skal begyne på tv..:)
  ser du oxo på det?

   Ha en fin søndags-kveld


   

  Lille Marcus  <3


  dagens outfit- treningstøyet på :D

  

   

  

  

 • 3

  Nachos :) <3  nam nam, veldig enkelt å lage....

  1.  freser du litt kjøttdeig ( anbefaler karbonadedeig for ekstra god smak )

  2.så blander du tacokrydder pose oppi kjøttdeig med 1-2dl vann.

  3. heller du en pose med tortilla/ nacho chips i ildfastform.

  4. heller du kjøttdeigen når den ferdig freset opppå nacho chipsene..

  5. drysser du ost oppå kjøttdeigen og chipsene, og lar den stå i oven i 5 min. på 225 grader også Bon apetit <3

  tips du kan godt tilsette løk eller jalepenos, mais i kjøttdeigen.. for ekstra god smak :)!!!
  Og serve med tacosalsa,lettrømme og guagomali dip.

  

 • 14

  God helg blogglesere :)
  Må dere han en konge helg...<3


  kjole fra nette/ husker ikke nettside...

 • 8

  Dagensoutfit ...

   

   


  Skinn tights fra ukjent / Bluse fra Bikbok :) <3  Ha en fin helg blogglesere(:

   

 • 0

   Film tips for denne helgen, crazy stupid love...

  Crazy, Stupid, Love. Poster
  Synes filmen virket ganske bra , han er jo litt hot han Ryan cosling <3
  Anbefaler å se den !

 • 2

  ♥   Her oppskriften, for deg som ble fristet å lage den.. :)
       

  • ingredienser:
   Margens                                                 iskremen:
   3 eggehviter                                          3 eggeplommer
   2 dl sukker                                             150gr sukker
   1ts gelantiv pulver                                  2 dobble daim sjokolader
   2 ss vann                                                4 dl fløte


   Tilbedring :
   først starter du med å piske eggehvitene med sukker til det blir stivt.Du kan god tenge av omkretsen  på bakepapri av fate du skal bruke til kaken .Hell røren oppi formen eller bakepapriet  , og la den steike i ovnen i ca.1.5-2t på 120grader.

   Også etter det kan du begyne ,å lage iskremen. begyn med å rør eggeplommene og sukkert  til det er glatt og fint.Så stivpisker du fløte, og den knuste daim sjokoladen rør du inn med det andre.Gelantiv pulver løser du opp med lukent vann eller vannbad.Etter det gjort heller du gelantiv pulvert oppi røren.Og så rører du alt dette godt sammen, og legger  det pent over den avkjølte magrens bunn.
  • så setter du kaken i fryser i ca 2-4 timer :) så er det bon apetit

   

 • 2

  ¢¾

 • 1

  Slik så jeg ut i dag :)


 • 1

  I natt sov jeg alene med  tvillingene..

   Jeg er helt utslitt.. De våknet annen hver 3 time.... =( i natt..
         

  Blogger :D mere seinere.. skal bare ta meg en lur.. Snx bloggiser <3

 • 2

  Hei Bloggiser =)
  Idag slapper jeg bare av på sofaen, etter treningen i går.. Har gangsperre i armer og bein.

  Var ikke bare bare å trene igjen etter fødsel..
  Kondisen min var like dårlig, som en 90år gamel dame=/

  me tallast bloggere :D   

 • 2

  = )

  Hei Bloggiser :)
  Beklager jeg ikke har blogget, vært litt kaos med ungene..

  Han ene ville ikke sove om natten=/... så jeg gikk rundt å var sur & trøtt hele dagen..
   så nå er det bleie skift her :D me tytas <3


 • 2

  Slik ser Marcus ut i dag :)   
  God morgen Bloggere :) i natt var det en hard natt,med en unge som våknet hver time.
  Utrolig slitsomt,håper det blir bedre i natt.
  Idag blir det en rolig dag,slappe  av med en film & chips.
  Hva skal du i dag:) ?

 • 0

  Heihei Bloggere :) Ser jeg har ikke fortalt om meg selv her, så får vel gjøre det :)

  Jeg Heter Amal Belaaouam, som sikkert mangen tenker er et rart navn.
  Så er det fordi, jeg er opprinnelig halvt fra Marokko .. Jeg er snart 22 år, bor hjemme hos mamma  i kjellerleigheten med Barnefaren.

  Vi har kjøpt hus sammen, mene vi holder på pusse det opp, før vi flytter inn:)
  Ellers, har jeg to gutter som er 11uker gamle, som heter Marcus og Mario...                                              

  Tvilling 2 Mario                                                                                                 Tvilling1 Marcus

                                                   

  Meg :)                                                                                                   Pappen til tvillingene


  Go Helg :D bloggiser <3

 • 3

  Hello  Bloggere=D
  Nå holder jeg på øve meg i baking, sånn jeg  blir flink å lage kaker til de to små guttene mine når de blir større :)
  I dag tenkte jeg å ,lage verdens beste kaken, som sies å være vansklige å lage.. har noen av dere laget den kaken før ? Og har noen tips på bake den ? <3 så bare kom med det(:

 • 6
  video:min film


  Tok liten film med får teste hvordan det fungere ... her film av han lille små min på 2 månd, som vil stå på beina heletiden hehe..:)

 • 5

  Hei blogger :)

   husk  det er ungemødre på tv fem i dag klokken 21.30 :D ( den nye sesongen )

   

   

   

   


  skinn tights og hvit singel..ikke minst Lv bagen min<3

 • 0

  Heihå blogger :)

  gud, for et drit vær det er ute  =/ Er ikke akkurat bombe det renger ute, når man bor Bergen :( Så i dag skal jeg bare sitte inne med de to små søte guttene mine <3   


  I går kjøpte jeg denne kule foto-rammen for kun 70kr :)

   Dette skal bruke til å ha bilde av gullguttene mine<3

  New bebis -kolleksjon på kappahl er helt nydelig<3 Så måtte bare kjøpe:)


 • 2

  Tok noe enkelt på meg i dag..


  Jeans og en gjennomsiktig bluse med singlet under

   

   

   

 • 6

  God Morgen bloggere :)
  Spørsmåle vi alle stiller oss ca. hver dag, spess hvist du bor alene.. Hva skal vi ha til middag i dag..?

  I hvertfall så har kommet frem til en genial plan.. og det er å lage en matplan !!! =D
  Her
  har du to eks :) ...Kjempe greit å ha , visst du har unger.. så vet dem hva de får :)

   

   

  • Mandag : Fisk
  • Tirsdag : Spaghetti
  • Onsdag :kylling
  • Torsdag: lasange
  • Fredag: Biff
  • Lørdag: Taco
  • Søndag : suppe

   

  • Mandag : wok
  • Tirsdag : kjøttkaker
  • Onsdag Gryterett
  • Torsdag :Hamburger
  • Fredag : Pizza
  • Lørdag :Nachos
  • Søndag : Pølser


   Ha en fin dag videre <3
 • 2  Marcus<3

  Mario <3

   

  Go natt alle sammen :D sov godt :*

 • 0

  <3

  God morgen folkens :)

  Idag skal meg og de to små i 1 års'dag til kusin sin :) ,og spise kaker og pølse..
  Ikke dem men meg heter det.De er bare 2 månd gammle.. så det er bare mm og mme her det går i ..^^
  Tenkte å blogge ut outfiten til de , to små seinere (:

  Så må dere ha en fin dag videre <3
  Mamma's  lille gull gutt <3


 • 0

  Søndag er ikke så gale dag , er faktisk masse bra på tv denne dagen.

  Gleder meg masse  til å se petter og Mari  ..og ikke minst linni meister i kveld =)
  Ellers sitter ser på nye sesongen av glee :) ser du på glee også? mye bra sanger der :)
  Eller er det gossip girl dt går i <3
  Nå sover de to små engelene mine..<33 :D derfor tenkte jeg å blogge litt..*
  Hvilken serier sere dere på :)?

  En stk trøtt og sliten mamma :P Med fake håret på ^^

 • 2

  God Morgen :)
  var utrolig deilig å endeli, få sove hele 7 timer sammhengende..Vanligvis er jeg heldig om fikk sove  5timer sammenhengende
  Og han ene lå til og med alene i sengen, forsiden av sengen min...menst han andre dotten min er så mamma dalt må ligge i sengen med meg...Nå sitter dem så fint forsiden av hverandre i vippestolen, å ser på Disney junior channel :)
  Liker deres unger å se på tv så liten ?

 • 2

  Merkelig det at det vi alle mødre frykter for kolikk.

  Husker  det når hadde fått ungene hjem fra kk, så grein de sånn den første uken.

  Da tenkte jeg med meg at de hadde kolikk, siden skrekk s¨ånn hver kveld .. =S
  Men det hadde de  heldigvis ikke !!!

  For de som ikke vet , hva kolikk er så .. er det en ikke sykdom , men det er når unge skriker mere enn 3 timer mere enn 3 dager i uken.Og skriker omtrent på det samme tide på døgnet.
  Men sliter litt med mine to små, han ene har forstoppelse og han andre har mye mageknip , og ikke minst en matmoms.
  Hva hjelper ?
  prøvd malt,  på forstoppelsen .. så han får det ofte i mme sin.
  Menst han andre har mangen bæsje bleier for dagen.
  Mageknip/ luft i magen er ikke noe kjekkt.. eneste som hjalp meg var de dere massje vidoene fra youtube.
  Men kan ikke helt si den malt ekstrakten funker helt på fortstopelsen til min små.
  Han har ikke bæsjet i hele dag =/ ? Har dere andre opplevd det samme ?
  Og når han først bæsjer, går det igjennom bleien og alt :P

  Ellers får dere ha en god helg videre :D
  Må legge de to små trollene <3 :)

   

     • 0

  God etter middag folkens :)
  nå sover endelig de to små , så  da tenkte jeg  blogge litt..

  Ellers har det veldig travelt med to unger, det går i et kjør.

  Det er knapt jeg får spise noen morninger med to, får når først får den ene til å sove, våkner den andre.

  Også vekker de hverandre, som er utrolig kjekt.Ellers er de flink å sove på natten.

  Da sover de 5-7 timer i strekk.. Som er utrolig deilig.

  Så vil si det er  dobbelt arbeid med to.. Spesielt, når dem griner samtidig.

  Og du må mate de samtidig, er ikke altid lett. Noen ganger når man er så trøtt, og de vil ikke sove, å de vil bare hyl griner .. blir man nesten gal. Beste tipset er bare gå inn på do/ eller et annet rom trekk pusten dypt inn og ut i 10 sek. så vil det gå bedre.. :) Stresser du ..- stresser ungen endå mere  da blir alt bare verre..

  Men det er dobbel lykke er i hvertfall med de to..:)

  Nå griner den andre her ..så får skrive igjen :) i kveld..
 • 2

  Mangen lurer på hvordan en tvilling fødsel foregår.

  Det var første , som slo meg når fikk vite det var  to i magen på første ul, eller borsett fra at fikk meg et MEGA sjokk at var to der inne i magen.

  Hvordan skal føde  ? Blir det en vanlig fødsel? blir keisersnitt ? osv.

  Slik var min fødsel.......
  Jeg gikk helt ut i uke 39 + 1, etter  blitt stripet to ganger eller hvordan det skrives. Skjedde det endelig nokke.
  kjente noe kraftig mensen smerter, og merket ble sikkelig hissig uten videre.
  Jeg hadde ikke peiling , om det var rier eller kynner.. ?! siden dette var min første fødsel..

  Jeg ringte inn til kk, spurte de om jeg  kunne komme inn skjekke meg, om hadde fått åpning... Og de ba meg heller telle riene, og ringe tilbake i morgen. Jeg ble endå mer forbanna  .. hvordan  skulle jeg vite hvordan man teller  rier? Jeg var heller ikke sikker om det var rier..!! Jeg hadde så vondt, så jeg orket ikke telle noen rier.. ringte igjen.. sa hadde vondt, å ville komme inn bli skjekket, siden jeg var første gangs fødende.

  For hoppe frem til poenge dro jeg  på kk  den dagen, ble innlagt på observarsjon..

  Husker måtte ta en del sparketester , ..Som synes var grusom kjedelig.

   Bli sittende i den harde stolen med smerter.. å trykke for harde livet  i 20 min per gang .. Var heller ikke like lett å kjenne altid hvor sparket kom i fra heller.. når du hadde to der inne  hehe :p * stress*
  klokken fire om natten, fikk jeg noen grusome smerter..

  Jeg begynte å skjelve og spy, som bare det.

  Det var ingenting, som hjalp verken sitte eller stå.
  Ble lagt inn på føde-avdelingen .. Da fikk epiduralen etter en time og to.

  Så kom det en flokk, med jordmødre og leger.. og fødsel var i gang.

  Husker måtte presse og presse. var ikke lett når man ikke  kjennte når riene kom, når var så ned dopet på epiduralen.
  Det begynte å ta for lang tid, så begynte hjerteslagene på nr, to synke kraftig ned.Som er vanlig med tvillingfødesel, at det skjer.Så da måtte få første man ut ,med hjelp av en tang..!
  Som gjore ubeskrivelig vondt !!
  Og andre man lå i seteleie,, og måtte bli drad ut med føttene først  av en lege , som så helt brutalt ut.

  Ble ikke akkurat en vakker, og nartulig fødsel på meg.
  Men jeg stolt av meg selv , at jeg ikke var en av de som skreik, som en stokken gris når  jeg fødet.
  Fødsel tok 9-10 timer. Fra fikk fødsel rier.

  Og da var jeg blitt mor to friske små nydelige gutter :)  Tvilling nr 1 Marcus  2780gr  46 cm

     Tvilling nr 2  Mario 2680gr 46 cm

   

   

  Hvordan var deres fødsel :)?


   

   

 • 2

  Velkommen til min blogg.
  Hei jeg er en jente 22 år fra Bergen, og har to tvilling gutter.

  Som ble født 04.11.2011.
  Jeg kommer til skirve her inne , om min travle hverdag og efaringer med å ha to små :)


  

 • 0

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)

 • Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta