Amal Belaaouam - Min hverdag som mor til tvillinger, og et vanlig liv som dame i dagens samfunn med kropp og skjønhets press. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

16

 

Her legger ut min lister over de siste filmene jeg har sett, som jeg synes var noe bra :)

 

 

 1. Mr. poppers penguins
  Utrolig morsom film, der jim carry spiller speparert enslig far til to barn. En dag får han en gave fra nordpolen 6 pigviner som endre livet hannes totalt.

          

2. Crazy stupid love

- Sikkelig komdie film og litt romantikk. Der han ene spiller skilt mann, som slutet ta vare på utsende. Helt til han møter en cassanova, som lærer han opp til skjekke damer og kle seg pent.
Kjempe bra film !

3. Big mommas house 2
- Trenger egentlig ikke se 1 men utrolig morsom film. Handler om en fbi agent  som går undercover som stor nanny dame. Denne gangen går sønnen hannes med på undercover på en jente skole.
Big Momma's House 2 Poster

4.Change up
- Handler om en gift man med  tvillinger. Han har en kompis som er singel og har ingen barn. Lever rett og slett livet.
Med de begge to ønsker bytte live sitt med hverandre. Her en film jeg kunne kjenne meg igjen , siden jeg og har tvillinger.

Hvis jeg var deg Poster

5. 21 jump street

- Handler om to politie menn som blir sendt til undercover jobb på en vidergående skole for finne et syntetisk farlig stoff.
Utrolig morsom film og ikke minst han ene hoved rolle i filmen Channing Tatum hot!

21 Jump Street Poster

- Ha en fin helg videre <3

  • Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta