Amal Belaaouam - Min hverdag som mor til tvillinger, og et vanlig liv som dame i dagens samfunn med kropp og skjønhets press. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

6

That awkward moment when you get a flashback of something embarrassing that you did

 

Walk of shame.... Jeg har mine yngre glans dager gått et par walk of shame hjem, og jeg er veldig glad for den tiden er over. Men en walk of shame jeg husker veldig godt,mulig og for den er min aller pinlige av de alle. 16 mai var jeg ute med en gjeng venner på byen. og i stedet for å gå hjem fra byen ble jeg overtalt til å bli med på et narchspill midt i sentrum. Klokken er 6 på morgen, og jeg våkner opp fra en ekkel skitten sofa og vet ikke helt hvor nøyaktig jeg er. Jeg sprett opp å tenker jeg må komme meg hjem -og det er fort!.. Jeg løp ut døren i ført en veldig kort  nelly kjole med høy helte sko, og en strømpebuksen som var så si helt raknet opp. Med andre ord så det ut som jeg hadde tilbrakt natten min i rønnesteine. Jeg løp ned til buss stoppet som er midt i Bergen sentrum,og der ble  jeg møt med hundrevis folk som hadde stivpyntet seg til 17 mai ,morgen toget. Det går ikke an å beskrive i ord hvor ydmyk jeg følte meg der jeg sto, og fikk stygge blikk fra folk. Nett som folk ser på en narkoman som har tatt et skudd (null respekt) .. Opp i det hele så treffer jeg på sjefen min, og mulig den person du minst ikke vil treffe når du går en walk of shame hjem fra byen. Leksen er lært , aldri gå på nach-spill i byen om du vil drite deg selv ut! 

Do papir under skoene... Når man er på utested med mye folk, så ser ofte toalettene og der etter ut - toalettpapir strødd ut over hele gulvet. Jeg sa klart i fra til alle vennene mine -«pass dere for do papiret som ligger på gulvet, og glemte meg selv opp i det hele. Jeg går ut i fra doen og aner ingen fare, helt til en rå kjekk gutt kommer bort til meg å sier ..«ehm tror du har do papir hengene etter skoen din» .. Omg,  jeg kunne ønske jeg kunne bare forsvinne bort et sek, og jeg måtte bare spille dum og late som ingenting.. Verste med det at jeg hadde gått sånn i et par meter ut i fra doen med dasspapir hengene etter skoen min... 

Mensen i syden... En ting som er sikkert, ikke bad når du har mensen. Jeg plugget den inn å tenkte jeg kunne fint bade ,og at det ville gå fint.. Så jeg badet og koste meg på midt på en strand i Palma nova-  helt til min samboer  roper«ehm tror du må få på deg håndkle , eg bare hva ?» Jeg hadde blødd igjen om hele bikini bak delen min- Jeg overdriver ikke når jeg skriver dette, men den var hel dekket i blod. Lite viste jeg på den tiden at tampongen suger til seg alt vannet, så den er egentlig helt ubrukelig å bade med.. Håper ikke alle på stranden så meg.. Pinlig! For det tror jeg mange gjorde ! 

 

-Ps. kommer en del 2 -

 

 

 

 • 4

  ♦  Synging i bilen...Hver gang vi ute å kjører bil ,og det kommer en bra låt på radio, må jeg alltid synge med. Det hater han veldig, og mener jeg ødelegger sangen på radio...

  Shopping...Samboeren min som mannfolk flest gjør ,hater han shopping. Mens jeg der i mot elsker å shoppe..Han liker ikke at jeg lurer han ut på kjøpesentre, får å handle nye klær. Ser han for meg nå, står der og sukker og stønner! Sånn er det å ha dame, mr!

   Slanking...Jeg har hele mitt liv vært på slanking, og det tror jeg han er lei av.. Og spesielt at jeg forteller han  at nå skal jeg begynne trene og spise sunt. Det er bare en dårlig uvane jeg har. Lei selv at jeg lover ting til meg selv, som jeg ikke klarer å holde. Tror jeg sier det mer til meg selv, enn han. At jeg prøver på en annen rar måtte å overbevise meg selv, at jeg skal spise sunt og begynne å trene.

   Treg ut døren...Hver gang vi skal i besøk eller ut å handle, så er jeg alltid treg. Jeg er ikke som han , å bare tar en jogge bukse på, og ferdig til å gå ! Her må hele maleskrinet på i tryne før jeg skal ut. Og da blir jeg treg!

   Vesten min...Hehe, vet ikke om dere lest tidligere innlegg om vesten min?.. Men den kan han virkelig ikke fordra, og tror han himlet eg par ganger til meg når jeg gikk med den sist.

   At jeg ikke har bil lappen...Tror han er til tider temmelig lei av å kjøre på meg rundt i hele Bergen , og skulle ønske jeg hadde lappen. Men dessverre den har jeg ikke, og slik det ser ut nå ,blir det nok lenge til jeg får den!

  ♦ At jeg ikke hører etter... Noen ganger når samboeren snakker til meg, så er det ikke alltid jeg får med meg alt. Da kan jeg love han blir sur, hehe.. Igjen dette noe jeg ikke kan for. Jeg er en dårlig lytter av natur.

   Klesvask... Jeg er ikke så flink som han, å sette på flere klesvask i uken. Og det tror jeg han begynner å bli lei, at han som ofte må ta den. Men skal skjerpe meg her ! Det er ikke akkurat så hokus, pokus å sette på en klesvask heller ! 

   

 • 0

  ♦ Jeg er en veldig ærlig person, og ikke redd for å si hva jeg mener rett ut. Noen ganger kan jeg si ting rett ,uten helt å tenke meg om det kan såre andre.

  ♦ Jeg klarer ikke å ha levende planter i huset, siden jeg glemmer som ofte å vanne plantene i huset. Derfor har jeg kun falske roser , og planter.  

  ♦ Gir alt for lett opp! Og spesielt når ting blir vanskelig eller tøft. Er vel for en grunn jeg tar alltid pause på bloggen min hver tredje måned, og ikke vært på trening nå på flere uker. 

  ♦ Jeg hater egentlig det meste som er sunt. Og kunne levd på junk food ,om det ikke var for det ikke er bra for kroppen min.

  ♦ Blir veldig sur når jeg ikke får viljen min, eller når ting ikke går min vei . Husker som liten ,stod jeg å gråt og skrekk  i butikken til jeg fikk viljen min. Verste var det funket hver eneste gang og.  Stakker moren min !

  ♦ Utsetter alt i siste liten, og gjerne til det er for seint. Sånn som nå i høst , måtte min mor passe kattene mine. Siden jeg var for sein å vaksinere kattene mine ,som de må være får å komme inn på katte pensjonat. 

  Jeg er veldig høy lytt av meg, og spesielt når jeg er på fest. Kan også virke litt oppmerksomhet syk,hehe. Og elsker oppmerksomhet når jeg drikker fra andre. 

  ♦ Hater å stå tidlig opp om morgningen. Nå jobber jeg i grunn tidelig hver  eneste dag, nesten. Noe som jeg egentlig hater, for jeg er så utrolig morgen gretten.

  ♦ Jeg er ikke en god lytter, og klarer ikke å høre på andre mennesker snakke lenge. Skjer veldig ofte jeg faller ut av samtalen, eller avbryter de med og snakke i munnen på de.

  ♦ Hver gang jeg skal ut å drikke , så blir jeg av en merkelig grunn så full hver eneste gang. Enten så har jeg ikke lært meg å drikke ennå, eller så gjør jeg det bevist. 

   

 • 4

  Favoritt plagget...Parajumper jakken!Gleder meg til å ta den i bruk når det blir litt kaldere ute.

  Favoritt sminke...Este lauder dobbel wear , uten tvil. Den har vært min favoritt foundation lenge nå.

  Favoritt sko...Mine favoritt sko er nike roshe. Utrolig tøffe, og ikke minst behagelig på foten.

  Favoritt produkt på badet...Hår kuren min fra Redken extreme.

  Favoritt farge...Rosa.. Men går alltid får sort eller hvit til klær.

  Favoritt butikk...Bikbok, og Zaalando (nettbutikk).

  Favoritt veske...Må være den nye vesken  jeg fikk i sommer, Louis vuttion noe. 

  Favoritt parfyme...Million

  Favoritt film...Pretty woman. Elsker den filmen, og blir aldri lei av å se den!

  Favoritt låt...Har veldig mange favoritter sanger, men Starboy med the weekend får alltid meg alltid i godt humør.

  Favoritt app...Snapchat, uten tvil! Bruker den hver eneste dag !

  Favoritt rett...Pinnekjøtt og kebab.

  Favoritt drikke...Cola zero og Redbull.

   

 • 2

   Utsetter alt til siste liten...Skulle ha vært å vaksinert kattene mine for en måned siden. Nå er det under 3 uker til jeg reiser, og jeg har ennå ikke bestilt time til vaksinen på kattene, som dem må ha får være på katte pensjonat.

  ♦ Drikker Redbull hver eneste dag...Jeg er av hengi av å drikke energi drink hverdag, og føler ikke fungere skikkelig uten..

  Sovner med sminken på... Dette noe jeg heldigvis blitt flinkere på, mene de kveldene jeg er ute på byen sovner jeg alltid med sminken på.. Eller dager hvor jeg er ekstra trøtt, og orker ikke å gå på badet .. Det er ikke bra for huden din, spesielt ikke når jeg bruker så dekkene brunkrem..

  ♦ Bryter løfter til meg selv alt for ofte.. Sier hele tiden jeg skal bli flinkere med å trene og spise sunt, noe som aldri skjer! Holder ut en uke, også sklir jeg helt ut av rutine. 

  ♦ Glemmer å slå av rettetangen...Dette skjer alt for ofte ,hvor jeg glemmer å slå av rettetangen. Heldigvis har den sånn varsel lyd ,slik jeg blir på minnet når den er ikke slått av.. Genialt av Ghd rettetanger !

  ♦ Sitter oppe seint på natt...Jeg har alltid vært en typisk b-menneske, legger meg seint og står opp seint.. Klarer aldri legge meg tidlig, når det er så deilig å ha kvelden for meg selv, når guttene er lagt..

  Tar meg alt for ofte i håret...Hver gang jeg skal lage video logg, eller når jeg blir nervøs tar jeg meg alltid mye i håret...

  ♦ Sitter for mye på Internett...Jeg er veldig avhengig av nett, og sjekker ofte telefon min..De dagene internett ikke virker hjemme, blir det alltid ramaskrik i huset..

   

  #Kjole #dårligevaner #badhabbits #bikbok #personlig

 • 6

  - 5 ting som jeg hater -

  ♥ Jeg hater telefon selgere.. Spesielt dem som ringer på vanlige telefon nummer..For hver gang jeg tar telefon, tror jeg det er fra skolen til barna  mine ,eller en viktig person som prøver å få tak i meg. Men blir like skuffet hver gang når jeg høre den irriterende stemmen deres.. "Hallo det er fra Telenor som ringer.". smak, og jeg legger på! For jeg ikke interessert i å kjøpe noe nytt telefon abonnemang.

  ♥ Folk som er sein.. Hater når folk som avtaler en tid man skal møtes for eksempel klokken seks, og kommer dingle klokken 7 . Det er ikke sjeldent jeg må stå å vente på hun mor som kommer er alltid for seint..

  ♥ Falske folk..Som ikke tørr å stå får hva dem sier, og går heller bak ryggen din å snakker dritt om deg..

  ♥ Reklame..Når du er midt i en spennende film på tv eller nett, og den blir avbrutt midt i spenningen av reklame !...Nå er det kommet reklamer over alt, til og med på snapchat har fått reklame. Kan ikke se på snapchat story lengre , før den reklamen kommer slengene fleisen på deg !

  ♥ Stå i lange køer på butikken.. Jeg vet ikke hvor mange ganger at jeg har slengt fra meg varene ,og bare gått rett ut av butikken for unngå å stå i lange kø ! Hender også ofte jeg står i feil kasse ,og bli stående der ekstra lenge . For kasse damen ikke finner prisen på varen, på kunden som står foran meg i kassen..Styrer på å ringer de andre ansatte, og stresser for finne prisen.. Jeg ser bare køen blir lengre og lengre på min side, mens den andre køen på hin siden bare flyter fint... Dette skjer ganske ofte når jeg er ute å handler på Coop obs, alltid like festlig hver gang det skjer ! 

   

   

   

   

 • 2

  Jeg sover alltid med bh på om natten, og tar den kun av med mindre jeg skal i dusjen...De fleste jenter elsker å ta den av , mens jeg hater å ha den av..

  Prater mye til meg selv,  spesielt når jeg alene i huset for meg selv.. Av og til helt ubevisst , og tar meg ofte i selv å tenke ,hvem snakker jeg egentlig med?

  Jeg snorker veldig høyt. Spesielt de dagene jeg er trøtt og sliten.. Stakker de som må dele seng med meg, for jeg kan ikke noe for det..

  Jeg har en uvane til å syte en del, og jeg vet ikke om dette er noe som er arvelig. Siden min mormor syter mye selv og... Har jeg det vondt, så sier jeg kanskje i fra litt for mange ganger.. Jeg sier ikke like ekstrem som mormor, mene kanskje den negative siden blir verre når man blir gammel ?

  ♥  Jeg klarer aldri å bare drikke et glass vin.På samme måte som jeg ikke klare kun, å spise en smash fra posen.. Hver gang jeg sier jeg ikke skal drikke mer en et eller to glass, blir det alltid mye mer en så!

 • 6

  Jeg leser stadig vekk i media for tiden om folk som får diagnosen kreft... Merker jeg begynner å bli redd for å få det , selv om det er kun 20-30 % av befolkningen som får kreft.. Bare jeg kjenner noe ubehag i kroppen slår tanken meg, gud nå har jeg vel fått kreft jeg og... Har hodepine så er det blodpropp, eller er det mensen smerter lignende å da tror jeg har livmor kreft etc.. Jeg blitt en hypokonder vil jeg si , rett og slett.. For hvem ønsker å dø, og spesielt ikke så ung som jeg er nå.... Dumme meg som ikke tørr å gå til legen for å ta celleprøven, som jeg ble anbefalt for 3 å siden å gjøre.. Jeg takler det bare ikke, har jo angst for gå til legen. Ikke vet jeg hvorfor , men Kanskje fordi når man skal ta celleprøve , må man sprike med beina hos legen og ta en innvendig test.. ...kan være det som gjør at jeg får helt hetta? For hvem syntes det er noe behagelig å få en svær q -tips inni hønen.. Mamma har jo mast på meg den siste tiden om å ta den prøven, akkurat som hun redd for jeg har kreft ...

  Jeg har ikke merket noe forandring i kroppen min, bortsett fra jeg er noe litt latere enn vanlig som er normalt på vinteren.. .. men jeg er en slik person som elsker å sette diagnose på meg selv via Google, og det funker fett det.. En gang jeg var syk så klarte ikke legen å sette rett diagnose på meg, dem sendte meg hjem med antibiotika for hals betennelse ,mens sannheten var jeg hadde kysse syken.. Ennå jeg sa en på jobben hadde det, og trodde jeg hadde blitt smittet... To dager etter på og ned til legen igjen, og der var riktig diagnosestilt. Ikke var antibiotikaen kuren bra for meg, siden leveren er dårlig når du har kysse syken.. Siden den gang har jeg stilt min egen diagnose fra Google.. For det var slik jeg følte dem bare satt en diagnose på meg uten å sjekke meg skikkelig..Men kreft er jo noe som jeg ikke kan se eller føle på de første måneden, og det som er så skummelt med det.. Men jeg tør bare ikke gå til den dumme legen, jeg klare det bare ikke...

  Enjoy life today , yesterday is gone & Tomorrow may never come


  Har du sjekket deg ?   

   

 • 12

                                

        - 10 Morsomme fakta om meg - 


  ♥ Jeg er veldig flink til å bruke penger, og eier ikke å være økonomisk. Derfor blir jeg alltid blakk uken etter lønningen kom inn på bank kontoen. 

  ♥ Hater insekter, altså får ikke sagt hvor sterkt jeg hater dem, men livredd dem blir det rette ordet.. Alt som er lite og kravler på gulvet, får helt angst. Spesielt edderkopper, som kommer i sengen din eller generelt inn i huset.

   Kan til tider være litt for ærlig, og som kan tolkes å være frekk!! Ikke alltid jeg tenker helt over hva jeg sier, noe som jeg må skjerpe meg på i nærmere fram tid.

  ♥ Litt for glad i å sitte på sofaen  hele dagen lang.. Det skal ikke forundre meg det er ekstra slitasje , på min faste plass. 

  Pysker meg alltid ned før jeg skal på trening eller jobb.. For jeg er så lat noen dager, at jeg gidder ikke annet å sitte på sofaen..  ♥ Alt for glad i mat, og går å  planlegger alltid uken før hva jeg skal spise usunt på lørdag..

  ♥ Jeg tåler ikke alkohol..Før jeg fikk barn kunne jeg drikke flere dager i strekk uten og bli dårlig. Mens nå blir jeg fylla sjuk tre dager etter på..

  ♥ Konstant på slankeren hehe, Neida, joda ! Vet ikke hvor mange år jeg har holdt på med den slankingen, vekten min går opp og ned som en jojo.

  ♥ Detter er flaut å innrømme men jeg er helt ubrukelig på re opp sengen, og bytte sengetøy . Var stort sett min mor som tok seg av det når jeg bodde hjemme.

  ♥ Snakker veldig høyt.. Min mor skylder på fordi jeg ble passet som barn av mormor, fordi hun også snakker veldig høyt.. Helst sånn alle hører hva hun sier når vi er ute å handler på butikken med henne.. 

      

   

 • 6

                                             
                                 - We are what we repeatedly do , success is not an action but a habit

   

  ♥ Jeg drikker alt for mye redbull , tror jeg bruker over 300kr i uken bare på å kjøpe det tullet. Tenk hvor mye penger det blir løp av et år.

  ♥ Sitter altfor lenge på sofaen, og foran data skjermen. 

  ♥ Jeg over sover meg ofte, og elsker å sove langt ut på dagen. 

  ♥ Små spiser en del når jeg er hjemme i huset. Spesielt når jeg kjeder meg, går jeg automatisk inn i kjøleskapet å ser etter noe godt , selv om jeg er ikke sulten engang.

  ♥ Jeg er en ekspert på syte og klage, og skylder litt på det er arvelig.. Siden både oldemoren min og bestemoren min likte å syte og klage.  ♥ Jeg tar det etterpå. Er en kjent setning jeg bruker ofte, og som blir til det skjer aldri. Bare spør min samboeren, han irritere seg grønn av meg til tider , hehe.

  ♥ Ikke flink til å drikke nok vann, selv om jeg vet hvor viktig det er å drikke min. 2 liter vann for dagen.

  ♥ Jeg er veldig flink til å rote vekk ting, og det går ikke en dag uten jeg ikke må leite etter mobilen eller nøklene mine.   

  #uvaner #personlig #dårligeuvaner #mamma #blogger

      

 • 16

                                                                           - 10 Ting som irriterer meg -


  ♥ Folk som er bedrevitere , som forteller deg hvordan du skal gjøre ting . 

  ♥ Vente på en buss som er sein, eller en du har avtalt tid med kommer for seint.

  ♥ Når tv kanal avbryter med en reklame , midt i en spennende film.

  ♥ Sure kasse damer på butikken, hørt om noe som heter hei og takk ?

  ♥ Folk som ikke kan biltrafikk reglene , som å stoppe for et fotgjengerfelt . Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg opplever bilisten ikke stopper for meg, for lyst å bare gi dem fingeren.  ♥ Folk som maser på meg som gjerne repetere det samme om igjen.

  ♥ Når vekker klokken ringer, og du ikke har lyst å stå opp.

  ♥ Når internetter plutselig slutter å virke. Dere skulle sett meg sist uke stresset for harde livet , for å få nette til fungere igjen. Helt sykt hvor avhengig man kan bli av et internett.

  ♥ Når du finner kun den ene sokken. Vet ikke hvor mange par sokker jeg har nå, hvor jeg mangler den ene sokken.

  ♥ Når det regner ute, og bilisten kjører fort forbi i en dam langs fortauet.Slik at du blir kliss i igjennom våt på beina. 

  Hva gjør deg irritert ? 

  #irritert #Sint #blogginnlegg #saintlaurent #otd #10   

   

 • 0

                                                            - 5 ting som jeg syntes er flaut -   ♥ Kjøpe tamponger på butikken.Vanligvis når jeg er på butikken for å kjøper tamponger. Pleier jeg som regel, å gjemme pakken under en annen vare på kasse båndet. Jeg vil ikke dem bak meg skal se jeg har mensen. 

  ♥ Falle på glatten.Når det er klink is ute, og du faller på isen, er jo alltid like festlig. Jeg prøver alltid å sprette opp igjen like fort som jeg falt, og late som ingenting har skjedd.

  ♥ Når jeg blir invitert på en fest der jeg ikke kjenner noen, er det alltid litt kleint . Spesielt før folk er kommet godt i gang med drikken.

  ♥ Når magen din rumler høyt på bussen, eller på et møte.

  ♥ Kjøpe mat på Mc Donalds. Det syntes jeg er like flaut hver gang,og føler folk rundt meg tenker jah ikke rart hun er små tjukk. Jeg for bare lyst å skrike høyt ut , det er ikke til meg men til dem to små guttene ute i bilen ... 

  #flaut #Tamponger #bikbok #life #pinlig   

 • 6

  På kino er jeg .... Aldri, tror sist film jeg så på kino var fast and fourius 7, og det er alt for lenge siden.

  På stranden er jeg... Alltid på land, jeg hater å bade i salt vann, og bli våt i håret.. Sånn er hair extension livet.

  Hos tannlegen er jeg... livredd, jeg liker ikke å gå til tannlegen ..For helt hetta å sitte i tannlege stolen med den sterke lampen opp i tryne, nei uff grøss av tanken.

  På date er jeg... flau ,og syntes det hele er små kleint. Liker helst å bli kjent med personen på en annen måte , kanskje over en gå tur ? 

  Akkurat nå er jeg...iskald ,skulle egentlig vært på trening men neh , blir tur i kveld i stedet.

   

   

  På Snapchat er jeg... veldig opptatt av å se andre sine snap story, men er selv ikke så aktiv..

  I desember måned er jeg... litt små stresset for å bli ferdig med alle gavene til jul.,Ellers er jeg veldig glad i julen.. God mat og kvalitets tid med familie er viktig for meg i julen..

  På kjøkkenet er jeg...ikke mitt rette element.Jeg skulle ønske jeg var flinkere  kjøkkenet enn det jeg er i dag, og gjerne merr kreativ på kjøkkenet. Nå går  det mye i det samme til middag , pasta, pizza, taco ?

  I klesskapet har jeg ...Altfor mye klær, og spesielt mye plagg som jeg aldri bruker..

     På tivoli er jeg...Veldig tøff og tørr å ta det meste, selv om jeg har veldig høyde skrekk..

  I taxien er jeg...tar jeg sjeldent, liker meg bedre på bussen..

  Forkjølet er jeg...Sikker engang i måneden ,hater vinter og kulde..

  I snoppebutikken er jeg... Den som fyller begeret helt opp , og klare aldri å vente til jeg kommer hjem før jeg har spist opp halv parten godteriet.. Nam , nå gleder jeg meg til helg..!

   


   

   


   


  #date #snapchat #blogg #kaldt #spørsmål

   

 • 0

  50 spørsmål

  1.Hva har du på deg ?

  -Jogge bukse og hette genser ..

  2.Har du noen gang vært forelsket ?

  -Ja, hvem har ikke det ?

  3.Har du noen gang hatt et fryktelig brudd ?

  - Ja, jeg gråt i en måned  etter bruddet.

  4.Hvor høy er du ?

  - Ca. 166-167 cm

  5.Hva spiste du sist ?

  - Taco

  6.Hva var det siste du drakk ?

  - cola zero

  7.Er det noen du savner ?

  - ja av og til min avdøde katt Milo .  8.Svart eller hvit ?

   - Vanskelig valg, liker både sort og hvit..Men visst jeg må velge så blir det svart..

  9.Favoritt tv serie ?

  - Gossip girl, skulle ønske dem lagde flere sesonger..

  10.Favoritt band ?

  - Jeg har ingen favoritter liker så mange artister.

  11.Har du piercing ?

  -Ja, jeg har kun en i navel nå, men har hatt i tungen og i ørene..

  12.Favoritt sang ?

  - Det forandrer seg heletiden, men nå for tiden liker jeg Ariana focus og do it again med Pia mia

  13.Hvor gammel er du ?

  - 25 år

  14.Stjerne tegn ?

  - Væren

  15.Hva ser du etter i en partner ?

  - En som er ærlig, trofast, omtenksom, glimt øyet og må like barn.

  16.Favoritt quote ?  17.Favoritt skuespiller ?

  - Jhonny deep og Meryl strep.

  18.Favoritt farge ?

  - ROSA

  19.Høy eller lav musikk ?

  - Høy musikk

  20.Hvor dra du når du er trist ?

  -Ligger meg i seng..

  21.Turn off ?

  -En som er høy på seg selv og bedreviter

  22.turn on ?

  -En som er hyggelig og omtenksom.

  23.Har du en frykt ?

  - At verden skal snart gå under..  24. Har du noen ganger vært i en sloss kamp ?

  - Ja, i mine yngre dager..

  25.Hva var det siste som fikk deg til å gråte ?

  - Husker ikke helt men mest sannsynlig en tv serie.

  26.Når gråt du sist ?

  - Husker ikke

  27.Når sa du var glad i noen sist ?

  - Det husker jeg heller ikke

  28.Hvilken bok leste du sist ?

  - sikkert en barnebok for barna.

  29.Hvilken bok leser du for øyeblikket ?

  - Jeg leser sjeldent bøker..

  30.Hvilken serie så du sist ?

  - Drop dead diva

  31.Hvem snakket du med sist på telefon ?

  - Min samboer

  32.Hvilken forhold har du til den siste personen du tekstet ?

  - Jobb forhold og venner

  33.Favoritt mat ?

  - Quesedila, Pizza, Kebab og raspeballer

  34.Hvilken destinasjon ønsker du å reise til ?

  - London, paris og usa

  35.Hvor var du sist på reise ?

  -Palma nova på Mallorca  36.Har du en crush ?  

  -Zack afron

  37.Når kysset du noen sist ?

  - Husker ikke

  38.Når ble du sist fornærmet ?

  - På jobb for 2 dager siden..

  39.Hva er ditt favoritt godteri ?

  - Smågodt i løsvekt

  40.Spiller du et instrument ?

  - nei

  41.Hva er favoritt smykke ditt ?

  - Ingen , liker ikke gå med smykker.

  42. Fortrekker du øl eller vin ?

  - Ingen av delene , men visst jeg må velge blir det vin.

  43.Hvor mange søsken har du ?

  - En lille bror

  44. Når stod du opp i morges?

  - Jeg sto opp halv ti, elsker å sove lenge..

  45.Hva er det siste du tok bilde av på mobilen?

  46, Har du noen kjæledyr ?

  - Ja, jeg har to katter ..

  47, Har du bil lappen ?

  - Nei, skulle ønske jeg hadde

  48, Chips eller snopp ?

  -Chips

  49,Hvor mange land har du reist i ?

  - Marokko,Spania,Frankrike, Svergie, Danmark, England,Tyskland,Kypros,Tyrkia,Hellas.

  50,Har du barn ?

  -Ja, har tvillinger to gutter

   

   

   

         

 • 4

   

   

   

   

  1. Jeg er en skikkelig surrehode .. Roter alltid vekk nøklene eller mobilen min , og må bruke mye av tid på å leite etter sakene mine..

   

  2. Jeg hater å vaske håret! Føler håret ser ikke bra ut når det er ny vasket , og det tar så lang tid å vaske det med alle produktene som skal i håret.

   

  3.Jeg er en ekspert på utsette ting helt til siste liten , fordi jeg er lat!

   

  4. Jeg angrer alltid hver gang dagen etterpå jeg har vært ut på byn , siden jeg blir alltid så fyllasjuk ! Selvom jeg skulle bare drikke litt blir det alltid til for mye drikke!

   

  5. Jeg er halvt utlandsk og er halvt fra Marokko. 

           

  6. Jeg er en skikkelig katte menneske og har to katter , milo og Oliver.

  .

  7. Jeg kommer Altid for seint, selvom jeg står tidlig opp og har god tid på forhånd.

   

  8. Jeg har ikke bil lappen .. Har ikke tørd å tatt den helt endå!

   

  9. Jeg har lett for å gråte vist jeg ser noe som røre meg.. Kan være alt fra xfactor til kjærlighets filmer..

   

  10. Jeg hater å bruke lipgloss .. Synes det er ekkelt og klistrete å ha på..

   

   

   

   

   

 • 3

  Turen i dag gikk til marineland som ligger rett utenfor palma nova .. Der hadde dem skilpadder,fugler,pigviner,reptiler,fisker , delfiner og sjø løver .. Flott familie park ,med fantastisk delfin og sjø løve show..

  - Amal B

 • 5

   

  Heisan mine søte lesere..
  Nå har jeg laget ny fan page side, for dere som vil følge bloggen min. Det eneste du trenger,å gjøre like siden min her ---><---

  - Ha en riktig god helg videre, så snakkes vi på seinere med et nytt blogg innlegg <3

 • 24

  Hei bloggen, Beklager for lite oppdatering i det siste.

   Grunn til det er at jeg har begynt i arbeid igjen, og ikke har lengre like mye fritid, som jeg hadde før..
  Har helt glemt å fortelle dere om jobben min, så da kan fortelle dere litt om den..

  Jeg jobber på en liten kiwi butikk, som har jobbet i nå siden april 2010.. Jeg synes det er helt greit, å jobbe der..! Mye folk som, går ut og inn i jobben min. Når kom tilbake på jobben min etter permisjon, var det kun  nye folk å se. Men det er alltid de samme stam kundene, som går igjen og igjen i butikken.. Nei, jeg merket når jeg begynte igjen på jobb at det var kjedelig. Tenkte, Fy Søren for en kjedelig jobb jeg har!

  Sitte i kassen, eller sitte på å gulve trekke frem varer, og enten fylle på varer.. Samme kjedelige rutine hverdag. Tenker vel alle jobber er i grunn kjedelig, og mye de samme rutinene..  For helt ærlig vet jeg ikke hva jeg vil bli.. Først så tenkt litt på butikksjef, men så frister litt å ta billappen, og bli en salgs konsulent som går i dagligvarer butikker.. Det virker som veldig grei jobb, og dem slipper å bruke uniform..

   Har jeg fortalt dere hvor mye jeg HATER jobb uniformer, helt grusomt! Mene nå har kiwi kommet med en ny en, og den ser helt grei ut.. Likte buksen, den var litt ungdommelig..
  Uff, nei hater jobben min, ingenting er kjekkere når enkelte kunder er så frekke, og uhøflige.. Står der skriker til deg, for vi ikke hadde den varen du så etter.. Nei, uff hva kan man si!

  For å tenke på de stakkers små barna i China, som jobber for 10 kroner timen, og at jeg ikke har det så grusomt som skal ha det til!


  Sliten meg etter kveld vakten i går =(

  Hva jobber du med ? Og trives du med den jobben?  

   

 • 6

  Enjoy :)

 • 61

  Fleste har jo blogget om tatoveringene sine.Da tenkte jeg å blogge om piercingene mine.Jeg har en piercinger i navlen og en i tungen..

  Piercingen i navlen tok jeg med mamma når jeg var 14 år gammel.
   Det gjorde ikke så veldig vondt å ta den. Borsett fra når jeg fikk betennelse, og drit i navlen etter 6månender etter jeg hadde tatt den. Det var veldig vondt og ekkelt .Selve stikket var ikke noe vondt. 

  Piercingen i tungen den tok jeg, når var fylt 18år. Grunn til jeg ikke tok den før det, var fordi mamma hatet tunge piercing. Det som  var veldig greit , etter jeg hadde fylt 18år, så er du som bestemmer. Jeg tok da rett og sletten en dag, uten mamma visste noe om det. Her også gjorde ikke stikket noe vondt, men gjorde vondt dagen etterpå. Kunne ikke spise mat på tre dager, eller når skulle spise måtte dytte maten inn på siden av munn. Siden tungen var så hoven og vond..


   

  Q: har du også piercing?
 • 30

  God dag,

  I dag følte jeg meg så bleik og stygg.. Jeg har ikke solt meg,eller tatt solarium på sikkert 2år nå!! Da må jeg ty til selvbrunings krem.. Den jeg har brukt i dag, er st.moriz sin. Jeg kan ikke si, jeg er helt fornøyd med resultatet den gir. Selv om den slo bra i tester, synes jeg den tørker så grådig inn hunden din, og kremen kan heller ikke smøres i ansiktet . Noe som er veldig negativ for min del!.. Eneste som er stort pluss+ med den, er at den viser resultat med engang,og det lettere å se om det er ujevnt smørt inn.Den koster kun 100 kr på butikken,som er veldig billig...
  Visst du skal teste denne ut, anbefaler jeg deg skrubbe hunden godt før bruk. Og smøre deg inn i masse lotion.Kanskje å smøre det inn i sol lys, for få et bedre resultat !

   

  Her bilder av resultate...

   


  Lille Mario, ville bli med på bildet <3
   

   

 • 15

   

   

  1.  Jeg er cola zero og Pepsi Max avhengig.Drikker minst 1l brus hverdag.

   

  2.  Jeg er halvt Norsk og Marokkansk. Min far er fra Marokko og min mor er Norsk.

   

  3.  Jeg elsker rosa, så har rosa mini pc, mobil deksel, høyttalere,strittetang og det meste i rosa.  

   

  4.  Jeg har en liten lille bror, som heter Karim.  

   

  5.  At jeg ikke har kontakt med min far og har heller ikke sett han på 4 år.

   

  6.  Jeg er en gjerrigknark, kjøper ikke alt ønsker meg selvo jeg har råd. Og spare det meste pengene får i gave.

   

  7.  Jeg hater når jeg ikke får viljen min.

   

  8.  Har prøvd å slanke meg nå i mange år, men gir opp hver gang.

   

  9.  Har veldig komplekser for utsende og kroppen min. Ganske så misfornøyd med meg selv.

   

  10. Jeg er egentlig en brunnette , men kler best å være blondine.  

   

  Sånn nå vet dere dette om meg, Nå kan dere fortelle meg hva jeg ikke vet om dere?

     

   

 • 4

   
  God dag ♥
  Her  noen av svarene på spørsmålene je fikk i spørreruden.. Hvis du har flere spørsmål,  så skriv dem i kommentar felte neden for :)

   

   

   

  1.     Hva er det beste med å være mor?
  - Hm, At du får mening med livet. Mye glede og minner.

   

  2.     Beskriv deg selv med 3 ord.
  - Sta, ærlig og impulsiv.

   

  3.     Hvorfor blogger du?
  - Fordi jeg synes det er veldig kjekt:D

   

  4.     Hvilken blogger lesere du ?
  - Jeg lesere litt på toppliste bloggeren eks. Fotballfruen,ulrikke osv..

  

   

  5.     Hvorfor startet du og blogge?
  - Det var vel fordi jeg skulle ha en liten hobby jeg kunne drive med, mens ungene sov. Og jeg synes det er utrolig kjekt, å dele hverdagen min med dere.

   

  6.     Hva er det beste med å blogge?
  - Alle de flotte kommentarene man får på bloggen, og du blir mere flinkere til å skrive og være kreativ.

   

  7.     Hva gjør du i fritiden?
  - Jeg har ikke noe fritid, jeg er mammaværende 24/7. Ellers blogger jeg når ungene sover.

   

  8.     Ynglings film?- Det må være the Holiday eller Stolthet og fordom. Elsker kjærlighets filmer. 

   

   

  9.     Favoritt Farge ?- Rosa uten tvil, alt skal være i rosa.

   

  10.                      Hva skal du i sommer?
  - Jeg skal en uke til Mallorca i Alcudia med ungene, og barnefaren (Morten).

                                 
                                 Håper dere fikk godt nok svar, kommer del 2 seinere i dag med masse bilder.. :) ^

 • 11
  Jeg tenkte å fyre i gang en spørrerunde på bloggen min, siden det er lenge siden sist jeg hadde det på bloggen min. Da er bare å spørre meg om alt, jeg svarer (:
  -Kanskje jeg tar en videoblogg, på svar inlegge..

 • 12

  Må nesten le litt her jeg sitter. Av forskrekkelse får jeg en melding av nav i dag på mobilen, at jeg må levere inn en ny arbeidstillatelse innen 14 dager?!  Hallo? Jeg er jo født i Norge, og har kun en utalandsk far og min mor er norsk. De roter fælt = S  de har sikkert sendt en slik melding, til alle som har et utalandsk navn. Herregud^^ Ikke minst får jeg adressert reklame om prostata piller, at det er mulig noen ganger. Hva skal jeg med slike piller? Jeg er jo en dame!! Skoler også har tatt feil flere ganger på navne mitt .Ble engang innkalt til norsk fordypnings kurs på Vgs .Da jeg møte opp i kurset, ble de rimelig flau..For det e kurs var for innvandrere, som skal lære seg norsk.
  BTW .Heter jeg Amal
  J for dere som lurte på det. Det er et arabisk navn som betyr håp i Marokko, der min far kommer i fra.
  ¨

   

  - Amal < 3

 • 5

  God mornings lesere <3
  Ble en hektisk natt i dag også, med 3 timer sammenhenge søvn=\ Jeg trøtt i tryne i dag.. Men heldigvis så kommet det seg ut over dagen. I hvertfall her dagens outfit:)

  Topp/ bikbok
  Tights / ukjent  -Amal

 • 2

  Heisann lesere :)
  I dag skal meg og ungene , i familie besøk til bf.. Lenge siden vi har vært på besøk nå .. ^^ var veldig mye i familie besøk i starten, når de var små.Men nå , som de er blitt strørre er vi ikke så ofte i besøk. Jeg har også tatt selvbrunning i dag , siden jeg ikke fikk solt meg når det var sol her i Bergen..Og følte meg bleik og stygg..

  Sånn ble resultate.. Har ikke noe Serlig sminke på meg her .. Og toppen er ny fra bikbok- digger fargen på den <3

 • 5

  Heihei :) tenkte legge ut noen bilder av huset mitt, for mine kjære nysergi venner...

  Bilde av lekegrind til ungene i stuen :)

  Bilde litt av kjøkkenet

  Min samling servise silver paisley og rosendahl glass .. Alt er kjøpt hos tilbords ..

  Bad nr 2 stelleplassen til ungene <3

  Litt av rommet til ungene :)

  Nye hagemøblene :)

  Peisen i stuen :) koselig om vinter .. Sånn nå fikk dere en liten smake bit av huset mitt :)

 • 9

  Jeg tenkte å fyre i gang en spørrerunde.

  Der dere kan spørre meg om alt mulig.

  Som dere lurer på , om meg,ungene,osv..  Ellers ha en riktig GOD HELG videre <3

   

   

 • Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta