Amal Belaaouam - Min hverdag som mor til tvillinger, og et vanlig liv som dame i dagens samfunn med kropp og skjønhets press. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

I dag er det faktisk lov å klage på været. Og spesielt når været er sånn som det er i dag, minus grader og snø !.. Tenkt at vi har passert mars måned som er en vår måned, også snør det! Jeg har ingen vår følelse, og ikke får jeg det av været som er !. Nå begynner jeg å bli lei vinter og kulden, og ser snart ikke poenget med å bo i et land som har konstant regn og kulde. En ting som er sikkert når jeg blir pensjonist, så er det første jeg kommer til å gjøre er å flytte til Spania. Kjøpe meg et lite dukke hus og nyte varme dager- og hjelpe hjemmeløse katter. Det hadde vært drømme livet det ♥ 

 

 • 4

  Beklager for mitt fravær den siste tiden på bloggen. Men hele forgje uke lå jeg strakt utover sofaen med papir dotter trykket i hver nesebor, og syntes synd på meg selv.  Det skal sies det er Ikke det samme å være syk etter man har fått barn, for man får ikke love å være syk og ligge slaktet på sofaen dagen lang. Men jeg er heldigvis frisk igjen nå, og nå var det guttene sin tur å bli syk på. Jeg hadde egentlig store planer denne uken, å begynne trene og spise sunt. Mens i realiteten har det kun gått i enkle løsninger som å ha Grandiosa og hotdog til middag hverdag. Nå krysser jeg fingrene for at dem blir snart friske igjen , for jeg må ærlig innrømme at jeg er gått lei av å ha Grandiosa til middag ″hverdag″. 

                 Must be  the flue season

  Vest- Zalando    Genser - Gina tricot    Bukse- Gina tricot  

  Fikk også lærdom i dag - og aldri sovne på sofaen mens guttene er våkne. I dag fant dem ut å vaske alle vinduene mine med saft/ brus! Jeg kan si jeg ble mildt  sagt sjokkert når sto opp,og å så alle vinduene  mine tildekket med klis!. Og når jeg skriver alle, så overdriver jeg ikke med det-absolutt alle vinduene i stuen var tildekket. Så på dagens plan blir det å regngjøre alle stuevindene, noe som jeg misliker aller mest å vaske. Jeg burde egentlig tatt lærdom i dette fra før,når jeg våknet opp til grønn tegnet møbler i stuen -som guttene hadde tegnet med tusj. Skal sies det er en dårlig ′kombo′ når alle stue møblene mine er i hvitt tre...

   

 • 4

  De siste nettene har jeg sovet relativt veldig dårlig! For en ny visdomtann har meldt sin ankomst, og den type visdom man kan ønske seg foruten. Jeg hadde glemt så vondt det var å ha tannverk, og det er ingenting som hjelper mot smerten.En pakke med Ibux er allerede spist opp siden lørdag kveld, og tannlegen blir min siste utvei nå! For om det er en ting jeg ikke liker, så er det gå til tannlegenJeg får helt klaustrofobi å sitte i den tannlege stolen. Og spesielt å sitte der og gape opp med munnen full av bomulls dotter under et sterkt blende lys i ansiktet-Hvor man kan se hvor ujevn foundatione mitt var påført i dag. Frister meg svært lite !

  Jeg skal heller holde ut litt til med smerten enn så lenge, og så om den ikke skulle gi seg til uken -så går jeg til tannlegen!.Men det føles heldigvis bedre i dag, enn det gjorde på lørdag! Og i natt fikk jeg endelige mine 8 timers søvn på puten, som jeg må ha får ikke bli gretten! Håper jeg slipper tannlegen denne gang også, og venter heller til den årlig tannlegen sjekken min som er om noen måneder fra nå. 

   Ønsker dere en strålende mandag 

 • 2

  God morgen, eller god ettermiddag blir det vel for dere ♥ Jeg vet det har vært mye alkohol mas på bloggen min den siste tiden, og jeg lover dere at dette blir mitt aller siste innlegg hvor never det ordet - alkohol igjen. Men heregud, så dårlig jeg har vært. Det er liksom ikke før i dag, at jeg føler meg selv igjen.Ikke har jeg klarte å få i meg Redbull før i dag morges - noe som er liksom livsviktig for meg å drikke når jeg jobber natt.. For tanken av Redbull, fikk meg til å tenke på alle vodka og redbull drinkene jeg drakk på lørdag -usj ! Så disse to nattevaktene har jeg både følt,og sett ut som en zombie på jobb. Hvorfor har jeg ikke lært meg på en alder 27- at man skal drikke med måte ! Isteden for drikker jeg som om det var min siste dag på jord å leve. 

   

  I never learn

  Sko// Uggs - Bukse // Acne - Jakke // Burberry - skjerf // Burberry 

   

 • 2

  God mandag ♥ I dag morges våknet jeg opp smålig redusert etter helgens festligheter-og føler desto eldre man blir, jo dårlig blir man dagen derpå.... I kveld hadde vi  også vennegruppen med skolen. Og for å være helt ærlig med dere, hadde jeg glemt hele opplegget.. Så jeg var glad for at en av mødrene tekstet meg- å spurte om det ble noe av, for ellers hadde vi glemt det hele.

  Marcus ( min sønn ) var jo helt i hundre . Det er ikke så ofte vi har besøk her hjemme, og derfor blir han alltid så overgiret hver gang det skjer. Merker at jeg selv blir den vaskehønen før et besøk, å tørker støv og vasker alle gulv i huset.  Det er derfor  min samboer spøker ofte med at vi skulle hatt oftere besøk, for det er kun da  han ser meg vasker gulvene i huset″.. (Haha, noe sant!)

  Et bilde sier mer enn tusen ord 

  Ellers er det straks avgårde på nattevakt, og må si jeg kvir meg til å gå ut i denne kulden. Men nå skal  jeg heller ikke klage på været, for det er nå bedre det er kaldt enn at det regner.  For om det er en ting som er sikkert,så ikke kan jeg virkelig ikke fordra regn.. Og du tenker vel da-Hvorfor jeg bor i Bergen? ( Jo, for det samme lurer jeg og på ) 

   

 • 4

  I går kveld stor koste jeg meg veldig- og var så heldig å fikk være med på mitt aller første sur prise party ,til en tidligere arbeidskolleger. Men kjenner i dag på bekostningene etter gårsdagen festligheter, og våknet opp i dag morges med tidens skalabank- som fikk meg til å ønske jeg ikke hadde noe hode. Ja, jeg kan nå angre i dag på at jeg drakk så mye! Og spesielt på natt mat valget mitt .som ble en kebab som ikke smakte annet enn løk og lefse.  Jeg kan ikke huske sist å hatt så grusom halsbrann, siden den gang jeg gikk gravid med tvillingene..Lesson learend - skal aldri mer spise kebab som natt mat (fra sentrum)

   Så dagen i dag har jeg ikke brukt til annet å lagt på sofaen ,og syntes synd på meg selv. Men jeg kan ikke akkurat si at jeg har fått slappet av mye med disse to over energiske guttene mine. Det skal sies det var endelig godt når kvelden kom, og de var lagt i bingen sin. Slik at jeg endelig kunne gjemme meg under dynen med gårsdagen sminke-å satse på denne fylla-sjuken går over i morgen.  Det blir i hvert fall lenge til neste gang jeg går ut, for det har jeg lovet meg selv og lommeboken min. 

   

   

 • 0

  God lørdag.. I går kveld sovnet jeg på sofaen før klokken åtte, og ble vekket av en katte hale i tryne, som kanskje var hanes måtte å si at jeg må stå opp på! Det har heller ikke vært lett å snu om på døgnet , etter jeg begynte å jobbe som nattevakt i januar. Jeg hadde et forsøk i går om å snu om på døgnet ,som endte opp ganske dårlig kan man si.  I natt slet jeg veldig med å sove, og lå sikkert vrengte og vride meg i sengen til 4 natt, mens tankene løp løpsk i hode. Men våknet i dag  klar og uthvilt for en ny dag...

  ........Weekend ........

  Planen i dag er å gå ut sammen med en venninne på byen, men jeg er forsatt litt i tenkeboksen. Begrunn jeg er fullstendig blakk etter et veske kjøp på over 14000kr denne måneden- haha, you can call me crazy.. Jeg kan angre nå ja, at jeg valgte denne måneden på å kjøpe ny vesken- Men gjort er gjort! Nå  har jeg heller ikke vært ute siden november , og savner litt det å være sosial med venner. Noe som skjer alt for sjeldent i min hektiske hver dag med jobb og små gutter.  Det er ganske synd egentlig, og vet ikke om dette noe andre mødre også kan kjenne seg igjen i  og ?Men nå må jeg nesten se hva jeg kan gå med i kveld, mulig denne toppen ?

   

  P.s Vesken blir hjemme !

 • 10

  Jeg vil bare begynne med å starte dette innlegget med å si, vel overstått valentinsdag og morsdag. Håper dere fikk en rose eller to i går. Jeg der i mot hadde ingen forhåpninger på å få noe på valentinsdagen min, men kanskje en liten oppmerksomhet hadde vel ikke skadet noen? Jeg Kan si med andre ord jeg er litt skuffet. Kanskje mest skuffet, siden jeg heller ikke fikk et lite som et kort på morsdagen min engang. Mens venninnen min som er ikke mor engang ennå, fikk blomster av sin kjære.. Dere kan jo tenke dere skuffelsen jeg sitter med. Og spesielt tanken på at han fikk noe fra meg og barna på farsdagen sin- et fint kort og en t-skjorte. Mens jeg fikk bare en unnskyldning på at han ikke hadde tid til å kjøpe noe til meg..

  Jeg hadde en kunde på jobben min i går som kjøpte roser og kort til sin kjære, klokken 4 om natten- så hva er din unnskyldningen ? Du kunne også bare sneket deg ut mens jeg gjorde leksene med barna og kjøpt noe så lite som, en sjokolade på kiwi til meg for eksempel. Men den tanken hadde du nok ikke tenkt.. Happy valentinsday og morsdags du !

  Topp - Gina tricot 

   

  #morsdag #valentinsdag #mor #personlig #ginatricot

 • 0

  Om jeg nå skal være helt ærlig med dere,så hadde jeg aldri en plan om å starte og blogge igjen. Jeg var helt ferdig med bloggingen, og syntes det var litt små kleint å blogge i en alder 27. For hva gjør jeg i hverdagen min som er spennende for andre å lese om, ingenting! 

  Jeg reiser også svært sjeldent vekk på ferie. Bortsett fra den årlig sommerferie turen vi tar til Mallorca hvert år, hvor vi bor på det samme hotellet - mer oppfinnsom enn det er jeg ikke..Og når jeg først har fri fra jobb ,så bruker jeg dagen min klistret på sofaen foran netflix, og det er så vidt jeg gidder å lette på ræven for å hente drikke på kjøkkenet. Det da jeg utnytter situasjon til å bruke min samboer som en kelner, noe som han misliker svært.

  Men mest av alt ble jeg kanskje en smule lei av de samme folkene som lå på topp listen, som skriver bare vas og tull. Altså nå sitter jeg heller ikke her å sier at min blogg er noe bedre , tv-ert i mot! Men jeg føler at når man er først på topp listen, så burde det gjenspeile litt på kvaliteten i bloggen. Just saying! Nesten som jeg føler man må være en tidligere Paradise hotell deltager for å trone på blogg.no sine topp lister, noe som er urettferdig for oss andre som ikke har vært med på paradise. Og ikke at jeg vil heller på tv-skjermen. 

  I skrivende stund skal jeg avgårde for å hente noe jeg har hatt på ønskelisten lenge, dere må nesten vente å se i morgen hva det er .. Ha en fin Valentinsdag videre <3

  Kjole // Missguided

   

 • 6

  Hei fra største den vimse-Peren .... Jeg sto opp litt før syv på fredag, og lå drømte om alle tilbudene som ventet meg på black-friday. Man kan nesten tro jeg har shopping dis-order ,som jeg selv begynte å lure på om jeg hadde. Men neida var nok bare overgiret over alle kronene ville spare. Jeg kom meg på kjøpesenteren før halv 8 , løp fra den andre til den ene butikken får få med de beste tilbudene. Jeg sto i lange køer mens svetten min rant, og tålmodigheten min ble satt på prøve. Når jeg kom hjem med alle posene. Oppdaget jeg fort,at jeg manglet en pose med julegaven til min lillebror. Jeg ble helt krakilsk! Og ringte ned på senteret minst 3 ganger for å høre om det fantes noen ærlige sjeler, som kanskje hadde funnet posen min. Men nada, det var for mye å be om. Den posen er nok sporløst forsvunnet med julegaven til min bror fra Carlings. At folk kan være så uærlig skremmer meg. Jeg hadde faktisk trodd folk hadde levert den inn om de fant posen, men det er lett for å være litt godtroene i blant. Så jeg måtte nesten bare løpe ned samme dagen ,og finne tilsvarende vare. Mens kasse guttene trodde han hadde opplevde deja-vu, så var nok bare jeg som var en vims som hadde mistet posen, og måtte kjøpe akkurat det samme igjen. Kan ikke akkurat si jeg sparte så mye penger allikevel da på black- friday ! Lesson learned, at jeg aldri igjen skal bære mer enn 2 poser i hver hånd, igjen. !

  Skjørt -Veramoda  Jakke -Messenger   Genser -Bikbok

   

   

 • 4

  Er det andre enn meg, som er lei av en full postkasse av reklamer for tiden ?Og ikke for å snakke om de hundre vis meldingene som plinger inn på mobilen din daglig, som påminner deg om det er Black friday på fredag. Man kan egentlig spy av hele den Black friday, når man blir plaget med meldinger 2 uker før black friday starter. Tror vi fleste  har fått det inn med en spise skje nå , at det er Black friday på fredag. Bare i dag har jeg fått 10 meldinger på mobilen, som får meg til angre på jeg heltetat er medlem i kundeklubb på hver eneste senter i Bergen- nesten !

  Jeg er og en person som blir super stresset når jeg hører ordet salg.  Og kjøper alt mulig tull for bare det var på salg. Er det noen andre enn meg som kjenner seg igjen  ? I år skal jeg faktisk prøve å la være og ikke kjøpe noe, med mindre det skal dukke opp noen trådløse øretelefoner på salg, som jeg ønsker meg til jul. Tviler ikke på at de fleste produktene de påstår er 50% avslag ,er egentlig ikke det. At dem lurer og villeder oss kunder, til å tro dem har gjort et kjempe kupp . Mens sannheten var at det var fjorårets produkt, som dem ikke klarte å bli kvitt....Så det gjelder å være smart, når man er ute å handler i morgen ! 

                                                                       Topp // Gina tricot    Bukse // Gina tricot

   

   

   

 • 9

  Har du noen ganger følt deg så mislykket i livet. Og ingenting går din vei i livet, på noe som helst plan. Du får en klump i magen, og en lav stemme bak i hode som spør deg om det er egentlig verdt å leve ? Det for jeg når det stadig kommer motgang på motgang i livet mitt.Noen ganger har jeg bare lyst å legge meg ned å grine. Men jeg vet har to barn å ta meg av, som betyr alt for meg ! Når du ser alle rundt deg for til alt når det gjelder jobb, karriere  og er lykkelig. Mens ditt liv består bare på motgang, og aldri noen oppturer. 

  Jeg begynner å lure på om jeg noen gang vil være lykkelig, og når den dag vil komme. Og man begynner å tro man er blitt forbannet som barn, når man alltid er så uheldig. Jeg burde jo egentlig vært glad for livet jeg har. Jeg har  jo mitt egent hus,  to friske gutter, og en jobb.. For det finnes magen mennesker der ute som har ingenting, og har det helt jævlig! Men hvorfor føler jeg meg da slik ? Og hvorfor ser jeg egentlig ikke hvor godt jeg har det nå ? Noe jeg har lært meg med årene, så er det at livet er urettferdig ! Folk tenker sikkert jeg har depresjon, men det var bare en tanke fikk i dag ,eller har fått den siste tiden. Det er lov å være misfornøyd med livet! Kunne ønske jeg jobbet med noe jeg elsker, og lever for. Misunner dem som er lykkelig, og har fått til alt i livet !

   

   

 • 2

  God søndag, og ikke minst god farsdag♥   Håper alle har husket å gi en liten oppmerksomhet i dag til fedre sine. Det trenger ikke være noe stort, men bare en liten oppmerksomhet som viser at du bryr deg. Har du ikke noe penger, kan du bare kjøpe et lite kort og skrive et par fine ord til din far. Det trenger ikke være mer enn det, eller bake en god kake. Mannfolk er som oftes enkle.

  Guttene og jeg fant en gave til under 300 kroner, som far satt veldig pris. Vi kjøpte et farsdag kort,hvor guttene skrev hver sin setning- hva de liker best med pappen sin. Og en T-skjorte på Carlings til 250kr. Det trengte pappen, for jeg var så lei av å se han gå rundt med Bergen kommune T-skjortene, hvor han har aldri jobbet før. Dere kan jo bare tenk frustrasjonen min når han gikk rundt i Spania med t-skjorter, hvor det stod vaksinatører-Bergen kommune.

  Happy Father's day 

  Anyone can be a father - but it takes someone special to be a daddy 


  I skrivende stund sitter jeg å planer-legger års julekort, for vi har aldri laget noe julekort tidligere. Men jeg tenker i år må vi få det til, for det er jo så koselig å få til et julekort. Men jeg er usikker om jeg skal kanskje vente til vi fått opp juletre, og ta bilder med det i bakgrunnen på korte? Usikker!..

  Ønsker alle fedrene en strålende farsdag

  #Nille #carlings #farsdag #fathersday #far #gave

 • 2

  Denne uken har jeg virkelig stått på med treningen, og ikke minst prøvd å spise sunnere.Selv om det er lettere sagt, enn gjort.. Det som har vært min største utfordring denne uken, er at det alltid ligger noe godt igjen etter helgen i huset. Og det er så lett for å bare snike en hånd i chips posen, mens ingen ser deg. I dag måtte jeg kaste hele den chips posen som lå igjen på stuebordet,etter besøket i helgen. Følte den nesten lå der å ropte på meg ,og ble bedt om å bli spist.. hehe, neida ! . Jeg hater chips poser som er åpen, for det er så lett for å ta litt.. Men litt blir alltid mer enn bare litt, og vips så er hele posen tom! Jeg har ingen problemer med å ha god saker i huset, men så lenge det er ikke åpent! 

  Nå er jeg på vei til min tredje økt denne uken. Fått litt smaken på sal timene de har på sats, har til vanlig kun hatt egen trening. Men deilig å bare komme på trening, og ha treningsopplegget tilrettelagt for deg. Og man pusher seg gjerne litt ekstra ,enn hva man ville gjort med egen trening, som er en bra ting ! Jeg føler blir veldig pushet på timene, og stopper jeg opp så får jeg høre det av Pt-instruktøren.

  Hvordan har din dag vært :)?

   

  #sats #motivert #beastmode #trening #blomster #motivasjon

 • 0

  I går hadde jeg min aller første ordentlige trenings økt etter sommeren. Jeg følte flere ganger under trenings økten at jeg måtte spy, begrunn av det var så tungt !. Jeg burde kanskje tatt en litt roligere trenings økt, siden jeg ikke  har vært på sats i over 3 måneder .Og når jeg kom hjem fra jobb og trening i går,  sluknet jeg med engang sammen med barna..Derfor ble det ikke en lyd i fra meg her inne i går. Tok virkelig på kroppen min, den trenings økten. Men sånn er det å være  i fysisk dårlig form.. I dag er jeg så støl i kroppen, at jeg hadde ikke lyst å stå opp engang !. Det ble da en trenings fri dag for meg , selv om motivasjon var der. Den har virkelig kommet tilbake, og det skulle heller ikke så mye til. Når første steget er tatt, så er det gjort ! Da er jeg blitt bit av trenings basillen igjen.

  Kjole // Message

  I dag hadde vi vennegruppen med skolen, og kan si jeg er glad det er kun 1 gang i halvåret, eller to for meg siden jeg har tvillinger.. Hørtes ut som jeg hadde en hel barnehage i huset, og dører som smalt opp i alle etasjer og skriking. Here! Da kom jeg til å tenke. Tenk på de som har fem barn , og som har slikt støy nivå hver dag i huset ? Skrekk og gru! Glad jeg bare har to gutter, og føler det er mer nok for meg !

   

  #trening #kjole #personlig #antrekk #motivasjon #message

   

   

 • 4

  Ingen tvil høsten er kommet for fult, når det bøtter ned med regn og grader stokken viser 8 grader ..I dag har jeg  kun lagt på sofaen, for jeg føler meg forsatt slapp og dårlig. Har virkelig ikke tid til å være syk nå, og  jeg har  ikke begynt å pakke eller noe til lørdag.. Jeg blir super stresset om jeg ikke blir frisk til fredag, for det er ikke noe kjekt å være syk på ferie!.. I skrivende stund skal jeg avgårde for å vaksinere kattene mine, som jeg forskjøvet til den siste liten. Som er alltid typisk meg ! Jeg virkelig glad min samboer kjører oss bort , for har dere sett været ute ? Herlighet! Et skikkelig inne vær ute med andre ord. 

  The sound of rain soothes me

  Kjole // Bikbok Genser // b-young  Veske // Louis vuttion

 • 0

  Hei og god tirsdag. I dag føler jeg meg rett og slett i elendig form. Etter jeg kom hjem fra jobb begynte jeg å føle meg litt rar, og veldig kald plutselig.. Tror dere ikke jeg nå sitter her å skriver til dere i bademorskåpen, med 38 grader feber .Helxxxx ! Jeg har ikke tid til å bli syk nå ? Jeg reiser jo til Mallorca på lørdag!  Må pakke , og vaksinere kattene og alt annet styr før vi reiser.. Det er så typisk å bli syk, når det passer dårligst.. Og når jeg som oftest blir syk, så blir jeg skikkelig syk. Typ sånn sengliggende i 2-3 dager.. æsj !Nei, dette har jeg ikke tid til !

 • 0

  God lørdags morgen, har dere sovet godt ? Jeg har sovet som en stein i natt, og våknet av lydene til barne tv fra stuen. Guttene mine blitt såpass selvstendig nå ,at dem lusker seg ned i stuen selv og setter på tv , så hun mor kan få en ekstra halv time på puten om morgningen.

  I dag starter sykkel vm i Bergen, og jeg skal så klart på åpningens festen i sentrum. Vi kunne heller ikke bedt om noe finere vær til åpningen.. Forstår ikke alle er like entusiastisk som meg, når det kommer til sykkel vm.. Men jeg klarer bare ikke se det negative i det, og vil heller se det i et positive perspektivet.. Greit enkelte veier blir stengt i perioder, og folk ikke helt skjønner hvor de kan, og ikke kan kjøre.. Men folk ens bruk kollektiv , og la bilen stå igjen hjemme! Vi klarer vel å overleve med enkelte veier er stengt i 8 dager vel? .. Tenk vi for visst fram denne flotte byen ,med Worldwide tv-sending som vil nok garantert øke på turistnæringen i Bergen...Nei ,jeg gleder meg til åpningen, og tror dette blir bra! Det at alt har vært planlagt 7 år nå, tror jeg dem har stål kontroll på det meste. Og skulle det skje akutt ting, som du må plutselig føde, så klart kommer du deg fram til Haukeland...Har forstått meg på det er en bekymring hos de høygravide.... Meg og oliver (katten min ) ønsker dere en bekymringsfri lørdag 

  Strikke jakke // H&M   Bukse // Gina tricot   Sko // uggs

  #sykkelvm #vmbergen #Bergen #høstantrekk #sykkel #personlig

 • 16

  I år valgte jeg rett og slett å ikke bruke min stemmerett, for jeg har i grunn ikke følgt helt med på politikken. Politikk er  heller ikke noe jeg har stor interesser for, og føler politikere lover og lyver hele tiden uansett.. Alle partiene har både ulemper og fordeler, så for meg å bare stemme på et parti ,ble ikke et lett valg...Hva er poeng med å stemme, når man vet ikke hva man stemmer for? Eller hva de ønsker å endre ? De de lover blir jo aldri gjort uansett.... Derfor valgte jeg ikke å avgi min stemme i år !...Fleste tro jeg som har stemt på høyre ,er for alle andre gjorde det samme ..! Gjorde det selv for 4 år siden, uten å vite hva jeg stemte for..Det kom heller ikke som sjokk dem vant heller, derfor vil ikke min stemme gjort noe forskjell!

  #stemmerett #valgkamp #stemme #høyre #valgkampen #politikk

 • 4

  God mandag.. I går lå jeg lang strakt på sofaen hele dagen, for jeg var så fylla syk.... Følte jeg ikke drakk så mye på lørdag, men nok til å bli veldig dårlig i så fall.. Skal aldri drikke igjen, eller i hvert fall veldig lenge til neste gang... Lørdagen ble en veldig spesiell kveld ,en kveld blandet med følelser .. For en av mine nærmeste venninner fortalte oss hun var blitt gravid, noe som kom som et stor sjokk for oss aller fleste.. Tror det tok meg et par minutter før jeg klarte fordøye alt som skjedde, trodde kanskje litt hun lurte meg .Forstod fort det var sant når hun kom med alkohol fri vin.. Første tanken slo meg var at vi må lage baby shower for henne, siden jeg har alltid lyst å laget et, mene aldri fått mulighet... Selv i alder 27 år og aldri vært på baby shower er spesielt.. Gleder meg til magen din vokser, og tror du vil bli en fantastisk mamma.. <3 Nå må jeg komme meg på jobb, og kjenner fylla syken henger litt igjen etter i går.. Spesielt stemmen min , høres jo  ut som en mann..

  - I drank so much vodka last night , i woke up whit  a russian accent - 

 • 0

  God tirsdag,eller god og god.. Min morgen startet med å bli søkk gjennom våt, av gå i regnet med guttene til skolen.. I løp av de 45 minuttene vi brukte til skolen, ble regne bare kraftigere og kraftigere, og vi ble mer våt  jo lengre vi gikk... Akkurat da skulle jeg ønske jeg hadde bil lappen, for å gå 2,5 km i pøsene regn, uten regn bukse på ,unner jeg ingen..Stakker små guttene mine, som ble kald og våt på hendene sine. Jeg har alltid tenkt man ikke trenger bil lappen, men ser det kan være lurt å ha når man har så lang skole vei......Nei nå gleder jeg meg til pappa deres kommer hjem, for nå er jeg lei!.. Så kan han hente barna når det slikt dritt vær, siden å gå 1 mil for dagen,, frem og tilbake fra skolen, er ikke min kropp bygd for..! Håper dere hatt en bedre start på morgen enn jeg har ♥

  - Rain, rain, go away- 

 • 0

  Denne helgen har jeg vært helt alene med guttene mine , for barnefar er vekk reist til Spania med jobben sin... I helgen fikk jo vi også med klassebamsen hjem , som jeg husker vi hadde som barn på skolen.. Husker det første min mor gjorde når jeg fikk bamsen med hjem , var å kaste den i vaske maskin. Nå gjorde jeg ikke akkurat det samme, siden bamsen er helt ny, og kun vært hos en person før oss.. Det er jeg glad for. Tenker den bamsen blir stor bakterie kilde til slutt, etter den har vært hjemme oss alle barna i klassen!..Når det blir ( Mario ) som får bamsen, tror jeg gjør det samme som min mor ville ha gjort.. hehe ! 

  Jeg syntes det var egentlig litt synd vi fikk bamsen med hjem denne helgen. For på den helgen hadde jeg planer om ikke gjøre en dritt.. Så når jeg skulle skrive i den boken til bamsen, hvor du må skrive -hva du har gjort på i helgen ?.. Måtte jeg nesten dikte opp noe, at vi hadde vært ute å spilt fotball og gått lang tur. Mens sannheten var, vi satt kun hjemme å så på tv hele helgen, og guttene kranglet om hvem som skulle sove med isi, som de kaller bamsen for .... Håper ikke når læren leser boken opp høyt i klassen, at en av guttene mine skriker ut, nei det gjorde vi ikke!.. Det kan bli litt pinlig, neste gang jeg treffer læreren ! 

 • 2

  Hei alle sammen , nå var det lenge siden sist.. Mye nytt har skjedd den siste tiden, og guttene mine har nå begynt i første klasse. Kan dere tenke dere det? Mine små gutter er blitt skole gutter! Gud så for tiden flyr. Føles som det var i går jeg følgte dem på sin første dag i barnehagen..

  - Let today be the start of something new - 

  I går på vei hjem fra skolen. Ble guttene minnet på barnehagen sin, siden barnehagen ligger så si der vi bor. De løp inn i barnehagen, og jeg så tårene deres trille ned over kinnet.. Det var da jeg skjønnet hvor mye dem egentlig hadde savnet barnehagen sin..Skulle ønske jeg kunne fortelle dem , at de kan gå i barnehagen isteden for å gå på skolen i morgen. Men så enkelt er det bare ikke!..Det jobbet jo mange fantastiske ansatte i barnehagen, og det er ikke rart dem savner de.. Jeg fikk i hvert fall skikkelig vondt inni meg av de. Det er vel kanskje ikke så lett når man han har gått i den samme barnehagen i over 4 år, og plutselig en dag ikke gå der mer... Husker selv når jeg sluttet på barneskolen, og jeg hyl gråt på min siste skoledag.. haha!. Jeg ville jo ikke begynne på ungdomskolen, var jo fælt det.. Men det var nok heller for jeg hadde gått på den samme skolen i 7 år, og følgte meg trygg der.. Men jeg ser i hvert fall fram til dette året med skole og masse lekser .. Det blir nok et lærerikt år , for både barn og mor.. 

  Vi blogges på seinere 

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • 2

  Er det dette som kalles sommer i Bergen ? 13 grader og pøsene regn ? Hva med alle de fine sommer klærne jeg har kjøpt i år, som roper i skapet mitt på å bli brukt.. Deprimerende.!.. For håpe været blir bedre når jeg går ut i ferie, siden jeg ikke skal reise noen plass.. Faktisk for første gang jeg ikke reiser til utlandet på over 6 år..... Om savnet på sol og sandstrand skulle bli for stor, for jeg ta meg en uke til Tenerife i høst ferien i stedet for.. Mye kjekkere det å reise når alle sitter her hjemme i kulden, og ikke minst mindre turister da..
  - Every summer  has its own story - 


   

  Altså hvor fin er ikke den vesken ? Ja, jeg er en smule betatt... 

      


   

   

 • 2

  Vi prøver ut bloggingen igjen, og ser hvor lenge jeg å holder ut denne gang.. Jeg har vært veldig inn og ut på bloggen i over 5 år nå, og klare liksom ikke helt å gi slipp på bloggen. Det er alltid noe som for meg til å starte igjen... Sist gang jeg tok pause fra bloggen, var fordi jeg ikke følte meg vel i min egen kropp. Jeg har blitt 10-15 kg tyngre siden jeg startet bloggen min ,som er en del .. Det ble en daglig på minnelse når jeg tok bilder av meg selv til bloggen, som ikke var noe hyggelig ær kjenne , at jeg jeg er blitt tjukk.. Den siste tiden har jeg begynt å ta tak i meg selv, og skal jobbe hardt for å gå ned de kiloene jeg har lagt på meg løp av disse årene ... Denne helgen har jeg kun jobbet kveld, som ikke det kjekkest jeg vet. Håper dere har hatt en bedre helg enn meg i så fall ♥


    Kjole -H&m  Topp -Bikbok

   

   

 • 8

  God morgen alle sammen , så var det halv veis til helg igjen. Jeg får ikke sagt det nok ganger men, gud så tiden flyr avgårde. Skulle ønske jeg  kunne bremse ned tiden i blant.. Barna mine begynner jo på skolen til høsten, jeg også begynner muligens på skolen til høst og, for å utdanne meg innenfor helse sektoren. Føler jeg har så mye mer å gi og lære meg , og derfor tror jeg skole benken blir et bra valg for meg til høsten.. Dem trenger  jo alltid flere flinke folk i eldre omsorgen, og jeg ønsker å bli en av dem.. Tenk å ha en jobb der jeg gjør noe bra for andre, og ikke selger usunn junk food, for det et det jeg gjør akkurat nå!.. Jeg står ikke for junk food.. Når folk spør meg om pølsene er god, svare jeg helt ærlig , jeg spiser ikke det.. Har egentlig helt avsmak fra alle pølser som selges på bensinstasjon... De er jo ikke bra for helsen din, mene forstår du har det travelt og det blir fort en nødløsning at du kjøper en bacon pølse ... Men dem som trykker i seg den samme bacon pølsen hver dag til lunsj , dem forstår jeg faktisk meg ikke på..Det er jo rein fett og ingenting næringsrikt, eller sunt med en pølsen.. Kanskje det er litt dobbelt moral av meg nå, at jeg snakker dritt om produktene jeg selger. Men som jeg sier igjen dette er en ærlig blogg, og føler man kommer lengst med å være ærlig, og sånn er det.. Skal ikke forundre meg dem som jobber på Mcdonalds , ikke spiser produktene dem selger også.. Dem er vel lei fries og hamburger hver dag, og lukten av det.

  - Time is precious , waste it wisley - 

  I skrivende stund sitter hjemme med en liten syk gutt som jeg har nok smittet stakker, med feber og sår hals. I dag skal vi kose oss sammen å se på barne tv , og hører på marcus og martinius som han liker så godt.. Dere må ha en fin dag 

  #baconpølse #skole #mammablogg #personlig #eldreomsorgen #junkfood #ærlig

   

 • 6

  Hei alle sammen. Nå var det lenge siden sist, og det beklager jeg for. Det har seg slik at jeg har vært syk, eller rettere sagt er ennå forsatt litt uggen, men  jeg føler meg mye bedre i dag. Det har vært en forferdelig uke med høy feber, renne nese og sår hals... Så jeg har ikke gjort annet å bodd i pysjen denne uken, og sett skikkelig ufresh ut. Er man syk så er man syk,  da er det lov å se ut som et takras ... Men I dag føler jeg endelig meg selv igjen, og har endelig fått på meg litt sminke, og vært på jobb igjen..Og jeg  lover å komme sterkere tilbake igjen på blogg en, og skal poste favoritt innlegget , mine hemmeligheter seinere i dag..Akkurat nå så må jeg bare ta fatt på husarbeidet igjen, som ikke har blitt gjort forgje uke.. Ikke akkurat favoritt oppgaven i livet mitt  å gjøre husarbeidet, men det vet dere nok om meg allerede fra før..

  - Pajamas all day long - 

  #glemt #mammablogg #personlig #syk #katt #hp #seng
   

 • 12

  God kveld

  Tenker du klikket deg inn her nå ja ,for å lese om den jævla horen, men jeg skulle bare teste deg ut.. Irriterende sant ? Syntes jeg også når andre stor bloggere driver med click bait, og skriver noe helt annet enn som sto i overskriften for å lokke lesere.. .. Synd å se dem ikke klarer underholde lesere sine med noe annet, enn misvisende overskifter på bloggen sin..I skrivende stund holder jeg på endre designet mitt på bloggen.. Jeg beklager om det skulle bli mye rot på siden min i kveld..  Men bloggen skal være oppe å går i morgen igjen.. 

  God natt    

 • 6

  God kveld, og vel overstått valentinsdag ♥.. Håper dere fikk noe fint av kjæresten deres, for det fikk ikke jeg.. Neida, nå skal jeg ikke henge ut samboeren min på bloggen, men syntes nå jeg kunne fått en liten oppmerksomhet.. Jeg tenker meg det at, var nok ikke kun meg som ble skuffet over kjæresten sin i går.. Men nå ga jeg ikke noe til han heller, så da har man ikke lov å klage.. Mens barna ligger å sover godt i drømmeland nå, kan hun mor endelig sitte seg ned å kose seg med tv serie. For øyeblikket holder jeg på å se serien switched at birth,helt grei serie ikke noe å anbefale videre.. Men når jeg har først har begynt å se en serie, så føler jeg alltid med videre, kun av rein nysgjerrighet. Jeg håper det kommer snart en ny sesong av skam, for jeg har blitt en stalker nå på nrk sine sider.. Hehe nesten som en crazy ex kjæreste.. Jeg klarer ikke vente mer snart, og kan dem ikke gi oss et lite hint snart ? Hvem er neste hovedrollen i serien ? Hvem tror dere?         - Some call it stalking, i call it love - 
      

  #skam #stalker #louisvuttion #kepall55 #bikbok 

  #louisvuttion #bikbok #blogger #mamma #mote #antrekk #travel #kjole 

 • 8

  I natt så hadde jeg en ganske ekkel episode ,mens jeg lå og halv sov. Følte det var noe som kilte meg på foten , men jeg reagerte ikke helt med engang. For jeg tenkte det var kanskje et hår strå eller noe.. Jeg dro av meg dynen, og får øye på den ekle sorte edderkoppen som kravler seg opp etter beina mitt.. Jeg reiser meg opp fra sengen i fart, og skriker !.. . Altså dette er ikke første gang dette har skjedd heller, men det er like ekkelt hver gang det skjer.... Glemmer aldri den episoden da jeg fikk en edderkopp i ansiktet mitt, fra sengen.. Så natt i sov jeg på sofaen, for ikke faen om jeg skulle ligge oppe på rommet mitt etter denne hendelsen.. Jeg trodde ikke disse krypene levde nå på vinter i minus grader, men søren meg gjør dem det altså..Det var faktisk en ting jeg likte med vinteren, ingen insekter.. For jeg kan faktisk ikke fordra edderkopper..Og spesielt ikke i sengen hvor man skal sove, der går grensen.

  Jeg løp også innom Bikbok før jeg dro hjem fra intervjuet idag. Når jeg hørte dem hadde 30% på hele butikken, kunne jeg nesten ikke dy meg.. Fant ikke noe spesielt, bortsett fra en myk enkel grå kjole til bare 209kr, som er kjempe billige.. Selv om jeg skulle ha shoppe stopp i februar måned, så tenker jeg hva er liksom 209kr , jo en kinobillett og litt popkorn ...Og nå skal jeg ikke verken på kino eller spiser popkorn, for jeg skal jobbe i dag.. Det for bli en valentinsgave til meg selv den kjolen.. 

                                ♥ Dont dress to impress , just be the best like unlike the rest ♥ ♥


      

 • 4

  Happy valentines day.. Tenkte jeg ville dele mine topp 10 romantiske filmer med dere, som passer perfekt å se i dag.. Husk å ha litt ekstra papir for siden av deg når du ser disse filmene, for alle disse filmene fikk meg til å telle en tåre eller to..


                             - i fell in love with you because you loved me when i couldn't love myself -

   

  #1 The holiday ... Elsker denne filmen, og jeg gråter hver eneste gang når jeg ser denne filmen.. Den er bare så skjønn..

  #2 Askepott.. Jeg har sett alle askepott filmene, men anbefaler alle å se den nyeste Disney versjon av askepott..

  #3 Notting hill.. 

  #4 Pretty women.. En film man aldri går lei av å se..

  #5 Pride and prejudice... Veldig glad i slikke gammeldags filmer, se hvordan dem hadde den tiden.. Alt er så formelt, også går dem med så fine lange kjoler..

  #6 The longest ride.. Åh , er ikke han colin i hovedrollen bare nydelig ? Drømte om han natten etter så filmen, hehe

  #7 Twilight.. en av mine beste filmer, jeg har noen gang sett..

  #8 The lucky one.. Utrolig god film, og må si zack afron spiller bra i denne filmen..

  #9 Safe heaven..  Denne filmen så jeg faktisk i går, og syntes den var veldig bra ! 

  #10 Skjønnheten og udyret... Venter spent på den nye Disney utgaven, den tror jeg blir kjempe bra !

      

 • 2

                       - Out of all the moms i could have had, i am glad it was you who god sent -  Vel overstått morsdag... Jeg måtte jobbe på morsdagen min, så det ble en helt vanlig søndag for min del... Har også og den siste tiden vært snufsete og generelt dårlig form.. Jeg håper det går over natten, for i morgen tidlig skal jeg på jobb intervju.. Jeg har gått litt rundt i dag og nesten små kvidd meg til intervju.. Tenkt på hva jeg skal si, og ikke bør si.. Jeg har ikke akkurat vært på mange jobb intervjuer i løpet av livet mitt, så jeg er litt små nervøs... .. I tillegg har jeg så lyst på denne jobben, og er redd for det er mange andre søkere på samme stillingen.. Etter mange mistet jobben sin i oljebransjen, så har jeg følt at det er har vært tøffere å få seg en ny jobb.. Det er alltid mange søkere på alle stillingene som blir utlyst på nett, og er sjeldent man hører noe tilbake fra den jobben du har søkt på.. Glad jeg endelig fikk svar fra en av de x antall jobb søknadene mine som jeg har sendt ut....Den jobben som jeg skal på intervju hos i morgen er en jobb, som jeg har lang arbeidserfaring med. Derfor føler jeg har en liten kjangs å få den.. Men man vet aldri, så dere for krysse fingrene for meg i morgen.  #morsdag #mothersday #søndag #jobbintervju #jobbsøknad 

   

 • 6

   Fryser meg i hjel her hjemme .... Grader stokken viser minus grader, og jeg fryser her jeg sitter med pledd rundt meg i stuen..

  Lyst på iphone 7 ... Altså den er så himla dyr, at jeg vet liksom om ikke skal kjøpe den eller ikke..For den jeg har nå er skjermen helt knust! 

  Når kommer skam sessong 4 ?... er det bare meg som venter i spenning på sesong 4 ..Håper på en sesong med hun Vilde eller Sana. Likte ikke så godt denne sesong med Isak, var ikke noe jeg kjente meg igjen i..  

  Fått pakke i posten... lover dere seriøst bestilte fra Wish sist uke, og nå er pakken her allerede.. Sikkert noe        pokemon greier til barna..

  Kjekt å bli beskyldt for noe man ikke har gjort, igjen .. Veldig kjekt å bli anklaget for noe man ikke gjort , ser for ofte dette hmm... 

  Alle bør smake oreo dessert .. Nam den var kjempe god, delte oppskriften med dere her...

  Ble så fint i stuen  min med nye vinduer og terrasse dør .. Samboeren min satt inn nye vinduer , og terrasse dør.. Dem vi hadde fra før var sikkert fra under krigens tider... Huset vi kjøpte er tros salt en hytte fra 1940-1945 tallet.. 

   

   

 • 4

  Altså unnskyld språk bruket mitt mene, fytti grisen så kaldt det er ute.. Altså i går når jeg gikk ut for treffe min mor, så mistet jeg følelsene i fingrene mine, og nesen bare rant og rant.. Ekkelt..!Fikk sikkert et hvitt skille under nesen der jeg kom fram til buss stoppet , og fikk meg noen ekstra blikk når jeg satt der å ventet på bussen.... Traff nå hun mamma , og hun er så snill. Prøvd å kjøpe løs vipper til meg, også en sånn fin notis bok som jeg skal begynne å skrive i.. Greit å ha en notat bok ,for ikke alltid man har pcn tilgjengelig når man får inspirasjon. Da kan det være greit å skrive ned en kladd i boken, og om formulere dem når man skrive den til bloggen.. Jeg får sånn plutselig inspirasjon, det kan være på bussen, jobb eller steder da det passer dårlig å sitte seg ned å skrive.. Nei, du har gjort deg fortjent til en stor morsgave, mamma på søndag.. 

                                                   - Always my mother and forever my friend

   

   

 • 2

  Hei, og god dag i sol skinnet.. I går glemte jeg å poste del 2 av videoen, som egentlig skulle vært med i går.. Men her er liten video av kattene mine... Dessverre var ikke den ene kattene så villig å være med på noe vlogg i går, men det skulle si på slutten av filmen.  Var det at når broren er på kjøkkenet å spiser, så må han alltid han også spise samtidig, selv om han har nettopp spist. Ikke rart han er en tjukk katt. I skrivende stund må jeg løpe avgårde å treffe mamma på senteret, hun har kjøpt en fin notis bok til meg fra England , og noen løs vipper  som jeg gleder meg til å se. Ellers ønsker jeg dere en strålende dag, og enjoy det movie♥

   
   

 • 8

  God kveld.... Tidligere i dag så postet jeg en video blogg som jeg ser fått over 20 likes. Da tenker jeg det er på sin plass, med fast video blogg hver tirsdag. Jeg ser også jeg har litt å øve på ,når det gjelder å redigere videoer, hehe. Den var ikke akkurat noe profesjonell den video min. Men jeg har nå lastet ned redigerings program, slik at den blir bedre til neste gang. I skrivende stund kom jeg nettopp hjem fra kvelds vakt, og skal nå sitte meg ned å se en skikkelig jente film. Jeg er utrolig glad slike filmer, også er det alltid kjekke gutter med i filmene, og det liker vi. 

                          - Be yourself. people don't have to like you, and you don't have to care - 

   

 • 4


                                             - Maybe if period pain burned calories it'd be worth it -
   

  I dag er er hode mitt helt tom for ider, og det kjipt meg slike dager hvor jeg har helt skrivesperre. Spesielt når jeg ønsker å ha en jevnlig oppdatert blogg. Det hjelper heller ikke å sitte seg ned å finne på noe og skrive. For da begynner man som oftest stjele ider fra andre blogger, noe som jeg ikke ønsker bloggen min skal bli. En kopi av andre rosa blogger. Jeg kunne skrevet et brutalt ærlig innlegg nå, hvordan jeg føler i dag. At jeg føler meg doven og gidda løs, og at jeg har tante rød på besøk. Og at jeg har sittet å tenkt på den siste timen, om jeg skal ta den sjokoladen som ligger i kjøleskapet mitt, eller om jeg skal la være ?Nei, jeg for nøye med en cola zero, og en ibux for rygg smerten hun med fører meg i dag.

  Et totalt uinteressant blogg innlegg å lese, og derfor jeg dropper slike innlegg. Jeg for satse på inspirasjon min kommer tilbake igjen snart, og nå må jeg straks legge de to små guttene mine. Vi snakkes på når inspirasjon er tilbake♥

  Noe du ønsker å lese på bloggen min ?     

 • 4

                                                                       


                                                                  - When snow falls,natur listens - 

  God ettermiddag. da jeg sto opp i dag morges fikk jeg meg ah opplevelse ,det snør ute! Ikke bare litt snø, mene masse snø som har lagt seg som en hvit lag. Men det varte ikke lenge det, før regne kom og det ble om til våt ekkel snø. Det var for godt til å være sant vi skulle få ha snø! Tror vi som bor i Bergen er heldig om vi får to dager med snø, men da er vi kjempe heldig altså.  Jeg dro på meg jakken og støvler , og gikk til butikken i den våte ekle slaps en. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg holdt på å gå på tryne langs veien, så det ble sagt mange banne ord på veien til butikken. Hadde jeg ikke gått tom for Redbull så hadde jeg aldri giddet, å gått ute i dette været. Men men se det positive , fikk jeg meg noen ekstra skritt på fitbit min. Jeg har jo satt meg et mål og klare å gå 10.000 skritt hver dag, og det bør jeg klare.

  Hvordan har din dag vært ?    

   

 • 2

                                                       We must never confuse elegance with snobbery 

   

  I dag så tittet solen fram i Bergen by, sjeldent syn for oss bergensere. Så i dag har jeg benyttet meg av fin været og fått tatt bilder til bloggen , og gått meg en lang tur i skogen. Selv om solen skinte på himmel, så var det allikevel bikkje kaldt ute. Skal si det var godt å komme hjem igjen , og få varmen i kroppen igjen. I skrivende stund så sitter jeg godt pakket inni i ull pleddet mitt på sofaen, og undret meg på om jeg skulle varme meg noen mr lee nudler .Men så kom jeg søren på, jeg kan ikke akkurat spise nudler når man er på slankeren ? Jajaj, thug life!

  Hvordan har dagen din vært ? 

  #Saintlaurent #Bikbok #caps #Bergen #Sol #outfit

      

 • 6


  God søndag dere, er det bare meg eller har denne uken flydd avgårde . I skrivende stund er jeg avgårde på jobb. Jeg har jobbe helg denne uken, festlig. Ingen som liker å jobbe helg, om du vet om noen som gjør det ,så må det isåfall være et mirakel. I morgen har jeg fri fra jobb, og da skal jeg endelig ta tak i rydde kles skapet mitt igjen. For det kan være helt umulig at jeg bruker alt som befinner seg i skapet mitt akkurat nå. Det er alltid noen klesplagg man tvi holder på, som man syntes er for jævlig å bare kaste eller gi bort til Fretex. Men jeg ser ikke helt poeng med at dem skal støve ned i skapet mitt heller.

  Ellers er jeg super klar for å starte en ny uke , og jeg har laget en challenge for meg selv ,å trene 5 dager neste uke. Nå har dem meldt god vær neste uke i Bergen, og det lover alltid bra. Da kan jeg ta fat på jogge skoene igjen, og løpe ute i naturen. Ønske meg lykke til !
   

 • 2


  Hei lenge siden sist. Det ble kanskje brått stille her inne, men på det tidspunktet følte jeg ikke vel med meg selv. Spesielt ikke etter sommeren i fjor hvor jeg la på meg x antall kilo.  Så jeg har gått å tenkt for meg selv. Skal jeg gi opp hele bloggen min , bare fordi jeg er blitt litt tjukk? Neii, så vi prøver igjen. Denne gangen lover jeg å ikke gi opp så fort.  Jeg startet det ny året som resten av andre folkene, å begynte trene som en galning i januar måned på sats. Jeg føler har kommet godt i gang igjen, selv om det har vært tøft. Nå går jeg bare å venter på mage fetet skal slippe taket , og jeg blir bikini klar til sommeren. Hehe det er nå lov å drømme.

  Kroppen min gjør nok alt nå for å holde igjen på fete, siden jeg har vært en ekspert på jojo slanking igjennom tidene . Noe som jeg ikke er akkurat stolt over. Tror jeg har prøvd det meste, lav kalori , lav karbo, noka shake ,  og med andre ord alt mulig. Ellers håper jeg ny og gamle lesere ønsker å følge bloggen min igjen, og jeg lover ikke å skuffe dere.

                                                                                                                  

 • 9

  Gud, for et herlig vær vi har for tide i Bergen sol og varme , og ingen høst i sikte en da i hvert fall
   I morgen skal jeg på jobb intervju eller ikke direkte intervju ,men inn å prate om lønn og hva jeg kan forvente meg av vakter, så det blir spennende. Jeg har så lyst å bytte ut butikk jobben min, med enn mere givende jobb innfor helse. Jeg er trøtt av å bare sitte bak kassen å spørre etter pose eller kvittering, og det kan bli kanskje så trøtt somt i lengden. Merker på slutten av arbeidsdagen min så går jeg på auto pilot , og da kan det fort bli spurt om kvittering to ganger hehe. Dere som jobber i butikk kjenner dere nok igjen i det jeg skriver. Jeg håper litt at denne nye jobben vil gå i boks, for jeg har ikke lyst å sitte i kassen for resten av livet mitt, har jo tros salt vært der i hele seks år ! Det er lenge syntes jeg, og da er det på tide med ut bytting. Jeg kan fortelle mere om det i morgen, hvordan møte gikk, og kryss fingrene for meg ! Ha en fin kveld videre.

   

  #Jobbintervju #bikbok #bershka #butikk #blogger

   

 • 6

   

  I skrivende stund skal vi av går i barnebesøk, fetteren til guttene mine fyller et år. Da blir det vel kaker og annet godt å tygge i, så jeg kommer vel til å rulle ut som en ball etter besøket. Egentlig har jeg ikke godt av noe mer kaker og usunnheter, for sommerferien har satt sine spor på kroppen min. Dere aner ikke hvor mye søppel mat jeg spiste i sommer.. Det var is , chip og cola hver eneste dag!!!.. Jeg prøver alt å unngå se meg selv i speilet ,og vekten den vil jeg helst ikke steppe på.. Nå har jeg  egentlig fått nok ,og i morgen begynner jeg å trene for fullt igjen ,og da er det kun sunn mat som gjelder. Slik kroppen min er ser ut nå trives jeg svært lite med.. Jeg tviler ikke på at magen min er like stor som fotball fruen hadde, som høy gravid.

   


   

  #kappahal #Ralphlauren #bursdag #ballong #kidstyle #kids #myson #happytimes

   

 • 2

  Jeg har tenkt mye fram og tilbake om jeg skulle forsete denne bloggen ...Jeg synte kanskje det er litt små kleint det å blogge, og brette ut hele sitt privat livet sitt med hele Norge .Det er også alltid like flaut når du treffer på en bekjent av deg som starter samtalen ," ja leste forsetene bloggen din i går " jeg ... Åh?" Gud tenker jeg hver gang for meg selv, hva skrev jeg i går på bloggen?" .. Og jeg håper alltid for meg selv ikke det var noe pinlig , men så hører jeg person sier "fine bilder av katten din ". Ah tenker jeg lettet ! .. Den frykten man går  med som blogger. Redsel for andre skal lese bloggen din, mens på samme tid vil du mest mulig folk skal lese den.

   I tillegg er det mye arbeid med en blogg  selv om det ikke ser alltid slikt ut . Det er så mye bak fasaden folk ikke ser , og jeg det kan gå fort noen timer hver dag på bloggen. Ikke rart folk har blogg som en fulltids jobb. Men skal man ha blogg som en jobb, må  jo man ha en del lesere og sponsorer. Og det er ikke mange som er heldig som oppnår.. Men jeg prøver dette ut og se hva dette vil bringe meg..


  #Rm #hp #Blogger #greatideas #blogging #arbeid #cute

   

   

   

 • 18

  Da var sommeren over for denne gang. Må si denne sommeren gikk så alt for fort, føltes som det var i går sommerferien min startet.. Og før vi vet ordet så er det jul igjen , og vi går inn i et nytt år.Jeg håper det nye året blir et bedre år for meg .Føler dette året har jeg ikke annet møt på med mot gang, og lite med gang på noe som helst plan.. Men sånn er livet , vi alle har våre opp turer og ned turer..Det er vel det som gjør oss sterkere ... : Jeg tenkte også å prøve ut å blogge igjen , for det har vært et kapitel i livet jeg har savnet, å dele min hver dag med dere..Men så var det å finne noe og skrive om.. Det er ikke alltid like lett. Jeg må ærlig innrømmer å si jeg er ikke noe særlig flink til å skrive, men tror bloggen vil hjelpe meg til å bli bedre med det.

  Visst det er noe dere lurer på ,så er kommentar felte mitt åpent.. Ellers må dere ha en strålende fin dag videre og vi snakkes på med et nytt innlegg i morgen:*

  -Amal

   

  #blogg #tvillingmor #mittliv #calvinklein #bomberjacket

 • 9

  Hei, et lite seint blogginnlegg fra meg i dag.. Jeg tenkte å skrive hvordan dagen min har vært,men det har ikke skjedd noe spennende i dag .. Bort sett fra at jeg holdet på klikke på et sol og brun blid automat som ikke virket. Jeg som hadde for engang skyld møt opp uten sminke,også virker ikke påfylling maskin.Og i tillegg så sto jeg der desperat en halv time for å betale med en app,og som ikke virket. Så det ble ingen solings på denne jenten.Jeg tar ikke solarium til vanlig , så det er sagt.For jeg høres vel ut som nå en person med sol avhengig skap .Men i dag følte jeg bare for litt sol på kroppen, i denne kulden..Så jeg gikk hjem der i fra verken brun eller blid..

   
  Hvordan har din dag vært?

  #brunblid #bleik #solarium #tan

   

 • 8

  Trodde aldri jeg skulle si dette , men gud så glad jeg er for det er endelig en vanlig mandag igjen...Føler hele sist uke var en kjempe lang helg ,og hverdags rutine min er så blitt der etter...Gleder meg til å komme i gang med trening og sunn mat igjen..For den eneste aktivitet jeg har hatt i det siste , var å gå fra sofaen til kjøleskapet også tilbake til sofaen igjen....Dere kan bare tenke hvor dårlig form jeg er blitt..

   
  Lørdagen fikk jeg fylt opp kjøleskapet mitt med masse sunn mat, og ut med all den usunne jule maten jeg hadde igjen..Jeg er glad julen er kun engang i året ,for kroppen min føles sikkel fæl av all  den søppel maten jeg har sittet å trøkket i meg....Jeg har sikkert gått opp en hel haug med kilo, men hvor mye vil jeg ikke vite..Jeg klar for å komme i gang med trening igjen i morgen, for det har jeg så godt av nå..

  Er du klar for en ny sunn uke ? 

   

  #monday #hatemonday #food #christmas #slanking #sofagris #koutoure

   

 • 4

  I dag morges var det deilig for engang skyld og sove ut..Og ikke våkne til en grusomme alarm fra vekker klokken min..Har til en dårlig uvane og å trykke på slumre - knappen ,og vips så våkner til super dårlig tid for å gjøre meg klar til jobb.Jeg lærer jo aldri, det er for lett å bare trykke utsett alarm...(Åh sove bare 5minutter til ) men 5 minuttene føles som ett minutt , så jeg utsetter alarmen endå lengre ,og jeg står opp like trøtt som jeg var for 15 minutt siden..I never learn.. Slik er det også med treningen , utsetter og utsetter det helt til jeg må hehe..

   


   

   

 • 6


  Nå nærmer det seg til årets første julebord , på lørdag. Og jeg har ennå ikke funnet ut hva jeg skal gå med. Er litt usikker på om jeg skal gå få en rød kjole i år eller en kjedelig sort kjole, noe som jeg stander velger..... Jeg finner vel noe å gå med til slutt, håper jeg ...Jeg koser meg alltid på julebord uansett, syntes julebord er en fin anledning til og bli bedre kjent med sine arbeidskolleger ... Man prater gjerne mer om seg selv, enn om disse spesielle kundene som handler på butikken min...Kjenner meg litt små spent på hvordan lørdag kvelden vil bringe. Tanken på jeg drikker så sjeldent til vanlig ,så kan jeg fort gå på en alkohol smell..Åpen bar lover aldri bra for meg hehe! ..


 • 6  God lørdag,  I dag morges måtte jeg dra på meg alt jeg fant av klær ,og pakket meg godt inn før jeg dro på jobb i morges..Det var plutselig blitt så kaldt ute ,og jeg så vel ut som en bolle i dag på vei til jobb.... Men det for bare være, det er vel bedre det enn å fryse seg i hel enn å se bra ut...Egentlig så er jeg en skikkelig frysepinn av meg fra før, og kanskje fordi jeg har dårlig blod sirkulasjon?  .. I natt måtte jeg ligge med en sjokk jogge bukse og en gensere på meg , for å ikke fryse i natt..  I skrivende stund kom jeg nettopp hjem fra jobb, og skal sitte meg ned å nyte resten av kvelden på sofaen.. Før jeg må på jobb igjen i morgen tidlig, hardt å ha jobbe helg..

 • 4

   

  I dag er jeg ikke i litt form ,og derfor ble det ikke spennende blogg innlegg i dag...I hele dag har jeg kun lagt på sofaen innpakket i tepper og sovet.. Det er så fryktelig kaldt ute at det holdt ikke med kun et teppe , selv om jeg lå like under varmepumpen som var nesten skrudd på fylt.. Jeg for satse på jeg blir frisk igjen i morgen ,  vi for heller snakkes på da.. Nå skal jeg sette meg ned på sofaen og drikke litt julebrus ,mens jeg ser første sesong drop dead diva..

   

  #kaldt #november #infulensa #syk #sykdom #teppe #høst #sofa #kveld • 9

  Nå må jeg slutte med disse spontane blogge pausene mine..Jeg som hadde satt meg et mål å oppdatere bloggen min  jevnlig ? ...

  I det siste har dagene mine gått i ett egentlig med trening, jobb og barna mine... Jeg skal faktisk på et jobb intervju i morgen som skal bli min tredje jobb,  eller rettere sagt jobb nr 4 med forever living , hvor jeg startet nå i begynnelsen av denne månden.. Det var en mulighet jeg ikke kunne bare  takke nei..Dem selger foresten fantastiske produkter som alle burde ha testet ut.. 

  Nå må jeg hoppe i sengen skal tidlig opp i morgen tidlig, og ønsk meg lykke til på jobb intervju i morgen,  også bloggen vi morgen <3

   

    Forever  living sideen min : https://www.facebook.com/Amal-Belaaouam-helse-velvære-561984677300339/

  - Amal B 

   

  #foreverliving #jobbintervju #helseprodulter #forever #helseogvelvære #bikbok  

 • 4

  God fredag dere, fysj for vær vi har her i Bergen! Det øser ned med regn, akkurat som det ikke regnet nok her fra før..For noen er det kanskje helg i dag, mens for andre som meg er det jobbe helg! Sånn livet klager ikke , trenger penger til ny vinter jakke.. Den har nå røyter det dun ut av ,og uansett kor mye jeg vasker den så ser den allikevel skitten ut..!

  God helg♥ • 4

   Helt sykt å tenke på ,at det er kun 3 Måneder til jul i dag ..Tiden går så Sjukt fort ..! Jeg elsker alt ved julen, lukten av pepperkaker, ribbe og pinne kjøtt .. Julesangene som spilles på radioen på vei til jobb.. Julegavene som skal kjøpes og pakkes , og jule tre i stuen som skal pyntes før 23..mimre mimre...Ja, jeg elsker juletiden .. Julen kan også være den mest strevsom tid også, folk får panikk for jule handel og, mens man sier til seg selv hvert år .. I år skal jeg begynne tidlig på julepresangene!, Noe som ikke skjer !! ..Allikevel står du der på kjøpe senteret på selveste julaften, og kjøper den siste jule gaven inn..Jul er en fantastisk tid å bruke sammen med familien sin ... Det finnes også folk som gruer seg hver år til julen....Håpe julen blir mindre vondt for dem i år .. 

   
  //Hva liker du med julen ? 

  -Amal B 

 • 0

  God kveld ...I dag dro jeg på trening før klokken 10,00 , og fikk meg en god økt...... Etter trening så dro jeg for å hente barna mine i barnehagen..Rett etter jeg hadde kommet hjem ,så måtte jeg dra på jobb.. Slik går dagen i ett hos meg, litt som et A4 liv..I morgen har jeg meldt meg på endå en time på sats ..step up power klokken 09.30 , blitt litt hekta på å pushe meg selv på trening..!!

   vi snakkes på i morgen  jeg må tidlig opp  :*

  Husk dere kan følge meg på instagram @Tvillingmor22

   

  #instagram #selfie #louisvuttion #vesker #bergen #nellycom #bikbok

  -AB

 • 0

  I dag dro jeg avgårde på trening før klokken 10, er så deilig å få det unna gjort tidlig på dagen, slippe å tenke på det...Merket  godt jeg var støl i kroppen etter søndagens trening .. I morgen tar jeg meg en hvile dag, så jeg ikke begynner å overtrener meg . For det er lett for å gjøre i begynnelsen , man blir sugen på resultater.. Gått mange ganger i den fellen , og da er lett for man gir opp. Man blir trøtt, sliten og gretten.. I noe the feeling, stresset kjempe mye rett før jeg skulle reise til syden i sommer.. Ente opp med jeg la på meg alle kiloene igjen, som jeg mistet før jeg reiste...,.. Viktig å lyte til kroppen din ,det skal jeg gjøre i morgen .. Tar tid å bygge muskler og derfor begynner jeg allerede nå , og trener til sommerkoppen 2016....

   
    • 4

  Som dere sikkert ser har jeg byttet design på bloggen min.. Syntes det ble mye mer oversiktlig og bedre for dere å lese bloggen min nå.. Ny header kommer snart, bare litt usikker hva jeg skal ha som header....Men over til innlegget , hva befinner seg i min veske til vanlig...     I vesken min  befinner det seg en lommebok,  jeg elsker den lommeboken..  Den Fikk jeg i julegave av barnefar og vs sminke pungen fikk jeg også av han.. Husker han ringte meg , du nå står jeg ved Victoria secret butikken skal du ha noe? Jeg bare finn noe du tror jeg liker ,og det klarte han.. Den sminke vesken bruker jeg ofte.. Hårbørsten  jeg  pleier å ha med , og  som er min favoritt børste er tangle teezer..Øretelefone er  til å lytte til musikk når jeg tar bussen.. Jeg hater det visst jeg har glemt dem hjemme, de er noe must å ha med i vesken..Nøklene mine med  en søt ny nøkkelring fra Mallorca..Vann flasken bare lå i vesken , og våt servietter til barna..Unger griser alltid og det er veldig greit å ha med vist du har barn :-) 


  Mobilen min er alltid med overalt..Jeg vet ikke om dere ser det tydelig på bilde, men  har den hat en  veldig fin Michael kors deksel på, som jeg likte veldig godt. Fant det på ebay, man finner jo alt der inne.......Vesken jeg bruker er en nerverfull mm louis vuttion  bag ,som jeg bruker ganske ofte for øyeblikket..Får liksom plass til alt i den..Om dere ønsker se hva jeg har i sminke vesken lik innlegget mitt, så lager jeg egent innlegg om hva jeg har i sminke vesken .. 

  Ha en fin dag videre <3

   


  #iminveske #sminke #iphone #whatsinmybag #michaelkors #neverfull #veske

 • 6

  God kveld "! Ble et meget seint blogg innlegg fra meg i dag ... Har jobbe helg denne uken noe som jeg hater.. Noen ganger skulle jeg ønske jeg slapp å jobbe helg, men det slipper jeg ikke unna når jeg jobber i butikk ... Men jeg vill egentlig bare inn å vise dere denne flotte kjolen fra bikbok jeg kjøpte i dag.. Utrolig fin...


   

  Dere kan også legge meg til på snapchat amal18!! Oppdatere jevnlig der inne..

     God natt <3  #bikbok #snapchat #selfie #ootd #kjole #body #work #blogg #bloggpost

 • 0  God fredag dere ! Startet dagen i dag på jobb 06.00 ,som var grusomt tidlig. Deilig å begynne tidlig og bli ferdig tidlig i blant... I dag har jeg  også meldte meg selv inn i Sats ..  Jeg har gått og lenge å grublet på om jeg skulle binde meg inn, for jeg var redd jeg skulle kun bli en støtte medlem..  Men føltr nå jeg tok det rette valget å gjøre det... Var begynte å gå lei å trene de samme trenings filmene og, i den samme  kjedelige stuen hverdag..Det var lett for å begynne å rydde i istedenfor eller gjøre andre ting enn det jeg skulle.,. Nå satser jeg på sommer kropp 2016!!! Gleder meg allerede til min første treningsdag på sats...

   

   

  I kveld skal jeg bare slappe helt av foran tv og se en film.. Tidlig opp i morgen på jobb, ikke noe fri helg her"..Dere må ha en god helg..Enten om du har fri eller ikke :-)

   

 • 0

  Den følelsen når du har snudd hele huset på hode for finne den ene tingen , også viser det seg den lå rett foran nesen på deg!! Med andre ord fant jeg endelig batteriet til kamera mitt i dag"lykkefølelse".


  I dag har jeg egentlig kun vært hjemme med guttene, og vi hadde noe enkel til middag i dag, havre vafler.. nam nam! Synes det greit med kjappe enkle middager i blant,kan ikke alltid være den koken på kjøkkenet....Når guttene er lagt blir det ut for en løpe tur ....Har jo lagt på meg 5 kilo i sommer , som jeg nå må stå på å gå ned fort igjen! Ikke kjekt når klærne sitter som pølseskinn på meg.. Føler meg ikke  akkurat så veldig komfortabel med meg selv. Men det er kun en ting å gjøre ,og det å hoppe opp å hesten igjen og gi alt !! Slutte å snoke kjøleskapet når jeg er små sulten,tipper jeg er den store secret spiser den....      

  #vafler #mammablogg #selfie #slanking #barn #foto #hverdag

   

 • 26

  Jeg sitter her helt rystet over dagens hendelse på jobb..Jeg ble utsatt for noe ganske ubehagelig .. Jeg har jobbet i mat butikk i 5 år!! Og aldri har jeg blitt utsatt for noe lignende ..Det kom en utlandsk kunde som skulle kjøpe alkohol , også spør jeg han pent har du leg på deg ? Han svarer..Helt seriøs du kjenner meg? nei, jeg husker ikke deg igjen svarer jeg..Nei du husker vel ikke hvem du fikk kuk av i går ..!!  Også begynte han å slenge masse dritt!! Kalte meg for en hore , at jeg var stygg selvom jeg brukte et kg sminke!Verste av alt jeg ikke hadde mye sminke på det tidspunkte, kun løsvipper og eyeliner..Men uansett sånn snakker man ikke til folk!,Her prøver jeg å gjøre jobben min , også går han å slenger med leppene..Jeg svarte han takk og like måde! Jeg synes man skal behandle folk med respekt ! Akkurat som jeg husket han igjen , når jeg har flere hundre kunder i uken..Jeg husker kun igjen kunder som er veldig pratsome , og som har handlet der i alle år..Nei,fy da har jeg opplevd det også!!,Jeg sa tydelig til han sånn snakker man ikke, du skal vise respekt !! Men han bare forsatte å slenge drit jævla bitch og hore var jeg! Jeg kjente jeg måtte holde masken godt , for det er ikke greit å holde på sånn foran kundene mine...

  Har du opplevd å bli trakassert av kunde ??  • 2
   God søndag!
  Beklager jeg har vært dårlig på oppdatere dere i helgen, men det er slikt at katten min Oliver har blitt syk... Jeg har vært hos dyrelegen med han, og det viste seg han har fått en  kraftig influensa.....Så nå håper jeg på han blir fort frisk igjen ..

  Her er uken som gikk oppdatering..

   

   Ukens høydepunkt....må være kebaben jeg spiste på fredag .. Nam ! Hadde ikke spist det på kjempe lenge,bortsett fra de tørre kebabene jeg kjøpte i utlandet..

   


  Ukens nedtur ...Det må være at ferien min var over og begynne på jobb igjen.. Også at katten min Oliver ble syk rett etter han var på kattepensjonatet!

   

  Ukens sang ... Calvin Harris- how deep is your love .. Denne sangen går på repet hos meg..

   

  Ukens youtube film... Sett mye gode youtube filmer denne uken, men har to stor favoritter..Den første er denne xfactor audition man kan jo ikke la være å ikke gråte av den...  Også denne videoen ble jeg veldig rørt av , ble en liten tanke vekker..Sykt at det er kun en reklame film!  Ukens beste kjøp...Det var denne tre kurven fra Nille , kun 129 kr som er kjempe billig!
  se hvor flott den stod på bordet mitt..Jeg har leitet etter slik lenge , så derfor ble det ukens kjøp..

  ha en fin søndags kveld videre :)  #nille  #rivieramaison #ukensomgikk #kebab #youtube #xfactor #blogg #intriør

   

   

   

   

 • 4

   

  God Torsdag! 

  Vil bare si tusen takk for gode ord og støtte på mitt forgje blogg innlegg..Tusen takk for dere gjorde dagen min fullkommen !Slenger med et bilde av den fine nye kjolen min , som er en av mine store høst plagg favoritter til hverdags bruk!Endelig kom den tilbake igjen i butikken, og tenk i min  størelse!..Føler det det er en kamp om å kapre de beste plaggen i blant , før dem blir utsolgt ! Heldigvis var jeg rask nok ute denne gangen ,før den ble utsolgt igjen xD

   

  \\ kjolen er fra bikbok

  #bikbok #bikbokoffical #shopaholic #green #louisvuttion #love #dress 

  -Amal B

 • 2  Nå sitter vi her på hotelle , og venter på bussen skal kjøre oss til flyplassen .. Gleder meg til å komme hjem nå og løpe av meg all den usunne maten jeg har trøkket i meg her nede !! Det har jo kun gått i cola , donuts og frityr stekt pommefri . Klar for en god sunn frokost i morgen..

  Men over til noe annet .. Jeg tenkte å prøve ut ukens oppsummering fast her på bloggen hver søndag , men tar den i dag i steden for i morgen .. For i morgen er jeg vel sliten av hjem reisen.

  Ukens høydepunkt : må vel være innkjøp av bagen jeg hadde alltid ønsket meg .. :-) Synes det var like greit å kjøpe den på ferie , når det ikke er lv butikk i Bergen !!

  Ukens motivasjon: kjøpt meg nytt treningstøy og det er alltid like motiverende!!

  Ukens nedtur  : jeg har fått haugevis med myggstikk fra mallorca og at ferien min e snart over

  Ukens beste photo: må være et jeg tok av kirken i palma by .. Utrolig nydlig og koselig plasss !! Anbefaler folk å reise ned ditt

  Ukens beste innkjøp: må være bagen som også var høyde punkte for uken .. Elsker den bagen

  Ukens beste sang  : fått dilla på marcus og Martinus - eletrisk ft. Katastrofe

  Ukens beste antrekk: skjørte og toppen er fra Bikbok .. Elsker degt skjørte , har den i sort og grønn også..

  Ukens latter : 

  Kommer ikke på noe spesielt .. Men hadde en morsom episode når marcus rapet høyt ute , og så sier mario omg marcus !! Haha nett som jeg skulle sagt det selv xD

  -Amal B 

 • 0


  God kveld
  kom nettopp hjem fra jobb , så det ble ikke store Halloween feiringen her ..
  For noen år siden feiret vi ikke Halloween i Norge, så føler hele opplegget er etterlignet av Usa... .
  I USA er Halloween en stor dag, og Ikke lenge igjen før vi i Norge også begynner å kjøre det fullt ut .. Med huspynt og Halloween fester.. .. Kan ikke se noen i år har pyntet huset til Halloween her , men det kommer :) God natt :* #selfie #godnatt #halloween #allehelgensaften -#work #jobb #hardt #liv #night
 • 0
  Hei Det blir kun et kjapt mobil innlegg fra meg i dag ,fordi jeg har jobbe helg denne uken.Men jeg skal prøve mitt beste til , å få til et orgentlig blogg innlegg i morgen.. God natt lesere 💙

 • 2

   

  Hallo bloggen
  Det ble visst en u planlagt blogg pause, for begrunn av at jeg har vært så opptatt med andre ting, som eks. begynt i jobb igjen, og jeg har startet med å trene hver dag! Nå er jeg i hvert fall tilbake, og skal blogge for fult igjen!!..


   Vi snakkes på seinere.. Ønsker dere riktig god helg♥

   
 • 14

   

  Heisan bloggen !

  I dag sitter jeg godt under et teppe, og ser på Keep up White The kardashians på pcn..For jeg våger meg ikke ut dette været, det er kaldt og våt.. Bladene er allerede begynt, å falle av trærne.. Nå er det bare å pakke vekk alt jeg har av sommer klærne, og ta fram Goose jakken.. Jeg personlig liker ikke høsten, mene kan ikke klage på høst moten.. Flott uggs,pels jakker, strikke genser og skinn plagg..

   

  Liker du at høsten er kommet, og hva liker du / ikke liker du med høsten?
 • 0

   

  God kveld bloggen..

  Jeg sitter her nå trøtt i tryne og i halv svime, og skrive dette innlegget til dere.. Hva kan man si alt for dere lesere^^?I dag har jeg jo vært på min første arbeids dag, etter at jeg gikk ut i mamma permisjon. En ting jeg kan si, det var en kjedelig, og atter kjedelig dag.. Jeg gikk kun å tenke på guttene mine, og gikk og telte ned timene til jeg var ferdig på jobb!!.. Kan ta og skrive i et egent innlegg i morgen hva jeg jobber med, og hva jeg ønsker å jobbe med! Heldigvis har jeg mere tid i morgen, for nå har jeg fri helt til fredag? Nei, arbeids livet er ikke noe for meg.. Tenk dere å ha en jobb der du bestemmer din egen arbeids tid hjemme , det hadde vært noe drømme jobb for meg..

  Men ønsker dere en riktig god natt søvn, også blogges vi i morgen med video blogg?   

 • 8

  God natt til alle leserene mine♥
  - Husk å komme innom bloggen min i morge. Da skal jeg legge ut en video blogg om min Hello kitty samling ♥ 


  oxo :*

 • 31

   

  Heisan bloggen!

   Jeg satt å bladde i igjennom mobilen min i dag.Fikk meg et sjokk over hvor mange bilder ,jeg hadde egentlig tatt av meg selv på mobilen .. Bilder fra ulike vinkler, og ansikt utrykk..I grunn så var jo egentlig alle bildene ganske like...Men men flaut, var det nå å se på!
  Jeg kan innrømme at jeg tar tusenvis bilder av meg selv på en uke, og blir sikkert kun fornøyd med et eller to av bildene. Og når jeg først blir fornøyd med bilde.Laster jeg det opp, som et nytt profil bilde på facebook. Det er ganske morsomt egentlig, vis man tenker over det.. Hvor selv opptatt vi jenter er, for jeg tror ikke jeg er den eneste som gjør dette.... Men jeg er heldigvis ikke en av de jentene, som opplaster opp bilder av meg selv på facebook hver fuckings dag.. Så det er sagt!

  Her noen av bildene  jeg fant på mobilen...ikke le:)
  Tar du også ofte bilder av deg selv med mobilen ?


 • 6

  God Natt alle søte lesere mine <3

  Vi blogges i morgen, med en videoblogg til :)


 • 2

   

  God natt mine søte lesere ♥
  I morgen skal jeg få til den video blogg som har blitt lovet til dere, om alle innkjøpene mine fra Mallorca.. Huset våres har stått litt på halv åtte, siden vi kom hjem. Og der med har jeg ikke fått tid til, å lage en video bloggen før...Men jeg lover den kommer i Morgen !!!


   
  Et av mine innkjøp fra Mallorca....

  Vi blogges i morgen oxo:*
   

 • 14

  God kveld lesere :)
  Skal si det er deilig, å komme hjem fra ferie.. Som det sies borte bra, men hjemme best^^ I dag har vaskemaskinen våres gått i et..Det er så mye skitten tøy,som skal vaskes. Helt Kaos!
  Derfor har det blitt lite blogging i dag, beklager det ! Men jeg lover å bli flinkere, å oppdatere blogg en min bedre fram over.. Men i hvertfall ,i morgen skal jeg på 10 måneders kontroll med guttene mine..Spent å se hvor stor dem er blitt nå!! Barn vokser så alt for fort!!...Føler det ikke var så lenge siden dem var bitte små, og veide kun 5kg..
  Forresten , så tenkte jeg å lage en liten video blogg i morgen ,om alle innkjøpene mine fra Mallorca..

  God natt og sov godt ...Vi blogges i morgen < 3
 • 6

  Hallo blogg en ! Har dere savnet meg ? Nå er jeg i hvertfall tilbake fra Mallorca..


  Vi var på Alcudia , som ligger på Mallorca. Og bodde på hotel Viva sunrise. Holete det var helt greit det! Vi ble bare litt skuffet at sto det var et 4 stjerners hotell på ving sine sider. Når det egentlig var kun et 3 stjernes hotell..Teit gjort av ving reise byrå, å lure folk på den måten.. For all del var hotellet veldig barnevennlig, med 4 forskjellige bassenger. Og rommene var store, og halvveis oppusset. Alt i alt var hotele veldig bra, med hyggelig vaskedamer.. Vi har stor kost oss på Mallorca. Gikk mye turer, og spist masse is.. Fikk helt dilla på , å spise is der nede.. Takk en jeg fikk med, å spise mye is var at jeg har lagt på meg 4-5 kg etter reisen... Som jeg håper på går vekk, når jeg har begynt å trene igjen.. Jeg vil absolut anbefale å , reise ned hit visst du har små barn. Veldig barne vennelig plass. Alt var rette lagt til små barns familier, med masse barne show dalig. Med flotte lange fin sand kornet strender..

  Flyturen ned til Mallorca gikk veldig bra , faktisk! Guttene mine sov stor sett hele flyturen ned, og hjem igjen...Men de var ikke noe særlig begeistret for buss turene vi tok på Mallorca..Så det ble lite av saitsing på Mallorca for oss.. Jeg har tenkt å lage en liten bilde video til dere fra turen min. For tenker det blir kanskje litt stress, å legge ut en dryss med bilder her på bloggen. Tar jo år, og dager for last opp noen bilder her på blogg.no..  Håper dere har kost dere der hjemme, og ha en fin dag  videre :* Så blogges vi seinere i dag, med bilder fra turen ;)
 • 8

  Hello :) da jeg tilbake igjen på bloggen min i morgen.. Vi reiser i natt fra Mallorca :) .. Vi har kost oss masse alle sammen .. Håper dere har hatt det fint der hjemme.. Kommer masse bilder , og blogg innlegg i morgen fra reisen :) See yah !! <3

 • 8

  Heisan jeg reiser til Mallorca i morgen tidelig .. Og der med tar jeg en blogge pause til jeg kommer hjem :)
  Lover det blir masse blogging ,når jeg kommer hjem fra Mallorca <3
  Vi snakkes:*

 • 9

  Heisan
  Da kom solen fram og vi må nesten bare ta en trilletur ut i dag :)
  Vi blogges seinere :*

 • 5

  God kveld :)
  Da skal meg og barnefar se Magic mike på kino no... Det er år og dag siden jeg var på kino sist, så dette skal bli kjekt!!!
  Ellers ønsker jeg lesere mine en strålende god helg videre <33

  -Amal B

 • 14

  Åh jeg gleder meg sånn til, å reise til Mallorca neste lørdag...
  Jeg blir  helt deppa over den sommeren vi har hatt i år..Vi har kun hatt en eller to uker med fint vær! Ellers har jo , det bare rengnet og regnet!

  Tenk  at sommeren snart over folkens? Og jeg begynner i jobb neste månedene =( Har ikke litt lyst, å begynne å jobbe igjen.. Kunne heller vært hjemme med guttene min, enn å jobbet.. Men uheldigvis strekker ikke økonomien min til det!...
  Håper folk hatt en fin dag. God natt fra meg, og sov godt  < 3

  \ • 23

  Gud så ekkelt !
  Jeg skulle til å sitte meg ned på do, og i det jeg sitter meg. Får jeg øye på  denne lille ekkele rakkeren i doen min.. Nei, fy'søren så ekkelt. Hva gjør noe slikt i min do? Jeg hater inseketer, og spesielt edderkopper!! Har aldri sett noe så ekkelt i toalettet mitt før !!

   


   Jeg klarte ikke lengre se den svømme i doen min mere , så  jeg måtte bare spyle den desverre ned i do!!!.....

   

  Q: Har dere sett en edderkopp i do før ?? • 5

                    Anbefaler å gå innom denne bloggen her . Hun skriver utrolig mye bra, og tar opp viktige tema. Og er mamma til en liten jente på 1 år,                                                                       og er gravid med sitt andre barn i uke 12 nå..

  Ta turen innom bloggen hennes her

 • 2

  Beklager for elendig blogging i dag, men føler meg helt slapp og jævlig.. Nå sitter jeg propper i meg paracet , og ser på Kendra på e tv..Den damen er bare rå, ikke minst rå sexy :)  Men ønsker dere en god natta søvn,og satser på blir bedre i morgen.. 
   

   

 • 10

   


   

  God natt alle søte lesere < 3

 • 12

  Da ville jeg takke alle , for fine oppmuntrende ord angående forgje innlegg..
  Jeg har allså noen venninner , men ikke en beste venn lengre..Ikke at folk misforstod trodde jeg ikke hadde noen, som helst venner.. Men vil gjerne ha venn. Som kan være med meg og guttene mine . Og ikke kun når jeg skal ut ,eller når jeg er uten ungene .. Det var bare det jeg ville si! God natt alle søtinger <3

 • 45

  Nå har  jeg hørt  fra en del at jeg ligner på Kesha..    Hva tyker ni ?  Jeg personlig synes ikke atlp vi ligner på hverandre..


   

        


  Q: Hvilken kjendis ligner du på?

 • 12

  God Morgen kjære lesere :)
  Nå har jeg lovet dere masse videoblogger , frem over på bloggen min.
  Jeg lover jeg skal klarer å, skrape fram en videoblogg allerede i kveld..:)
  Her har dere et liten sneak peak, av  hva den skal handle om ...  Obs! Filmen kommer i morgen, har ikke hatt tid til å blogge i dag beklager!!    
   

 • 14

  God natt og sov godt alle sammen <3

 • 28

  Heisan!

  Jeg sitter å surfe litt på nette , og sliter meg selv i håret .Og tenker kanskje det er på tide med ny hår farge? Har flere ganger gått tenkt på, om jeg kanskje skal strippe hele håret mitt lyst, slik som Ashley har på bilde under...
  Tror du jeg ville ha kledd håret slikt, som på bildet ned en for?

     

   

  Nå har kun selv halv bleika hår, og min egen brun farge under.. Slik har hatt det i flere år,men begynt å gå litt lei ^^


 • 27

  Nå ligger jeg her i sengen min vrir meg i alle veier.. Vet ikke hvor mange ganger jeg har snudd på den dynen nå .. Alt muligs tanker popper opp i mitt hode ,mens jeg ligger her i sengen..MEn jeg får forsatt ikke sove .. Slik har jeg det hver kveld !

  Noen andre som har søvn problemer?

 • 10

  God kveld ♥
  Nå har jeg laget meg selv instagram, dere kan godt følge meg på Tvillingmor22 ..
  Jeg har også fan page på facebook, slik at blir lettere følge bloggen minher♥

   Minner på det  blir video blogg i morgen, her på bloggen min i morgen.. Ikke et av de kjedelig lese innleggen mine hva jeg skal i dag hehe :D
   Gjerne kom med forslag hva dere ønsker se, eller lurer på :)


   God natt lesere :*


   

 • 2

  God natt og sov godt <3
  Da skal jeg prøve å ,få til en liten videoblogg til dere i morgen :)
  Så vi snx i morgen :*

 • 10

  Heisan
  Beklager det har vært litt stille på bloggen min.. Men jeg er ute å shopper i dag i byen...Ja,jeg vet lovet meg selv å , ikke shoppe på en god stund..Men det er så mye fint på salg, og trenger nye klær til syden turen neste månende..
  Lover å blogge når jeg kommer hjem fra byen :*
  Ha en fin dag <3
  -Amal

 • 8

  God dag

  I dag våknet opp med hovne fingre og føtter..
  Kan ikke fatte, og begripe hvordan i alle dager jeg har det. Sist jeg hadde hovne føtter, og fingrer var nå jeg var høy gravid i uke 39..

  Nå sitter jeg her i sofaen slapp og jævlig, å venter på ibuxen skal kicke inn..
  Satser på blir bedre løp av dagen, slik jeg kan blogge til dere :)
  Ha en fin dag ♥ 

 • 0

  God natt og sov godt<3
  Håpet du har hatt en fin helg:)

 • 9

  God natt og sov godt♥

   

 • 26

  God kveld
  Da var vi kommet hjem fra besøk, og ungene ligger å sover søtt i drømme land..

  Ble litt lite blogging i dag, men som sagt gidd ikke  jeg sitte inne i fin været på pc?n.. Vi har så få dager med fint vær i

  Bergen, at de nesten må nytes når de er her..! Håper folket har hatt en fin dag :)
  God natt ♥

   

   Baby outfit

   

   


  '

      
   
   
   

   

   

      

 • 14

  Heisan
  I dag skal vi ut å,besøke farfaren til små guttene mine..
  Nå kom jo, også fin været i Bergen.. Føler ikke helt for sitte inne hele dagen, og glo på tv..

  Men vi blogges seinere..

  Ha en strålende dag i fin været :*   Krøllet håret mitt i dag:) Elsker krøller, Kanskje dette blir min nye 
  hverdag look:D  

   

   

 • 16

  AUDI A5

  Må bare si digger den nye bilen våres ♥

 • 19

  Heisan!
  Vi har lenge,og lenge gått siklet etter en Audi A5 sportsback...
  Og nå har vi slått til, å kjøpt bilen..

  Fra før av hadde vi en Audi A6 stasjonsvogn, men nå var vi begge ikke så fan av stasjonsvogner. Kanskje den bilen vi hadde, var mest praktisk når man har små barn. Og spesielt ikke minst når man har tvillinger!.. Men Men, det er nå godt med plass i bagasje rommet på den nye bilen også..Og vi lever bare en gang, følte vi måtte slå til..

  Jeg viser bilder av  den nye bilen seinere. Men jeg tenkte å holde dere  litt på pine bekken med bildene..:)


   
  Gamle bilen A6 2,7l 

   

   

  Q: Hvilken bil har du? Og hvilken bil drømmer du om ?   


 • 6

  God natt og sov godt
  Snx i morgen <3

 • 4

   

  Heisan!
  Det blir et veldig kjedelig innlegg på bloggen min her i dag.. Har dessverre ikke tid til, å sitte foran pcn på en lørdags kveld. Beklager det!!
  Men i hvert fall, i går stor koste jeg meg uten ungene på Fridays.
  Var en helt vellykket kveld, bortsett fra jeg fraråder folk til og, bestille kylling quesadilo.. Var ikke noe god!


  Idag har jeg bare vært ute og handlet litt små ting på Lagunen... Resten av dagen skal jeg tilbringe på sofaen, med snop og film.
  Ønsker dere alle lesere en kjempe god helg videre:*
  (snx i morgen)


   

 • 16

  God kveld
  Jeg ser har fått en del nye faste lesere, her på bloggen min.
  Så, derfor spørr jeg dere lesere, om det er noe dere synes jeg mangler her på bloggen min? Eller noe dere lurer på?


       Gjerne skrive i kommentar felte mitt-Takk♥   

 • 14  Btw! Trekker vinner i morgen av konkurransen :) 
   

 • 5

   

  Heisan!
  I dag når jeg sto opp, våknet jeg til en svine sti! Det var så mye rot over alt.Klær på gulvet, på bordet og på sofaen.Og leker som var strødd ut over hele gulvet..Uff! Jeg visste ikke helt hvor skulle begynne, siden det var så mye rot over alt.Så nå har jeg i hvertfall, vasket gulvet, støvsug og tørket støv i hele huset. Flinke meg^^

  Nå skal vi også ta oss en liten tur inn til sentrum, og gå litt rundt på bryggen med ungene...Jeg synnes ikke vi skal sitte i dette flotte været...

  Hva har du gjort i dag?..

   Før  Etter
  -Ha en fin helg videre 
 • 14

  God natt alle søte lesere ♥
  Da skal jeg prøve å få litt søvn i denne varmen.. *svetter* 

   
 • 11

  Ha en fin dag alle blogg lesere <3
  Vi skal ut å nyte fin været ,som har endelig kommet til Bergen..

 • 6

  God morgen søte lesere. I dag har min kjære Morten bursdags. Så gratis med dagen til deg <33.. Nå sitter jeg slapper av med en deilig frokost, og ser på god morgen Norge på tv. Der var blant annet Tone og Erik Saade i studio med sin nye sang image i dag.
  Vanligvis liker jeg ikke musikken til Tone, men synes denne nye er faktisk fengende. Måtte høre den engang til etter hadde hørt dem på god morgen Norge.

                                                ser  Mario ligner på, pappa sin <3  

  Hva synes dere om sangen ?

   

  

   

    • 12

   

  God natt alle mine søte lesere♥
  NÅ skal jeg legge meg. Fordi må tidlig opp i morgen til tannlegen og borre noen hull. Må dere ha en fin kveld videre, og drøm søtt.
  Vi blogges i morgen <3

  

   

 • 2

  God morgen lesere♥
  I går var vi ute handlet og handlet. Har brukt så utrolig mye penger i det siste.
  Dyrt å flytte for seg selv, for det er så mye du trenger i et nytt hjem.
  kjøkkenting, bilder, spise bord, sofa osv.. Jeg er så glad for skattepengene kommer på mandag. Ellers måtte jeg ha levd som en kirkerotte. I dag er jo det sankt hans aften, vi skal ikke noe spesielt. Blir vel film kveld med små godt og Nachos  til middag, livretten min. Hadde kanskje gått ut sett på bålet i området, men frister fint lite når er drit vær.                  

  Skal du  noe spesielt på sankt hans aften?

   

  

  ( bilder fra google)

   

   

   

   

   

   

   

  

  Bildedryss av Marcus & Mario


  

  

 • 8

  Heisann bloggere ♥
  Da var vi nettopp stått opp, trøtt i tryne er vi alle sammen gitt.
  Jeg la meg ikke før halv 02.00 i natt, og var surfet rundt på nette etter nye klær og sko i hele går kveld.Men det jeg fant som var fint var selvføgelig ikke i min str.Typisk! 

  Nå skal jeg ta spise litt frokost og fikse oss litt, vi kan ikke sitte her usminket og i pysjen hele dagen.

  For i dag får de små besøk av farmoren sin, blir kjekt det med litt besøk..

   


  Btw. Kjøpte jeg en ny krølltang Remington sin. Hadde den til babyliss før, men synes den begynte bli så dårlig. Sto ca.2 min før det ble noe krøll i håret mitt. Med denne der i mot så blir håret krøllete etter 10-20 sek Og du fikk med handske og søt pose til å oppebevare den i..  Med andre ord er jeg Kjempe fornøyd , kostet kun 349kr på expert..


  Resultat -
      

   

 • 14

   


  Jeg fant ikke ut hva skulle ha til middag, så kom typen min hjem med denne deilige pizzaen fra Dolly. Nam^^Han forslo vi skal bare ta lørdagen i dag, og spise sunt på lørdag. Jajaj , som det kommer til å skje.!
  Hvem kan si nei takk til en deilig pizza med biff, bacon og masse deilig ost? < 3 Ikke jeg..♥


   Hva hadde du til middag i dag ?

   

 • 3

  Heisan blogglesere J beklager for sein blogging i dag. Jeg har vært på torg dag i byen, og shoppet litt til meg selv. Kan ta bilde av det jeg kjøpte i morgenJ.. Ellers nå skal jeg kose meg med litt chips og se en film.. Håper ungene tar kvelden snart, så jeg kan få litt alene tid med barnefaren..:) Så  vi snakkes på i morgen bloggere, må dere ha en fin helg videre < 3

                                             
                                               mm-kebab < 3

 • 8

  Her sangene jeg har dilla på denne uken :)

  musicnodes
  Panetoz: Dansa Pausa (Original Version)

   

  musicnodes
  Andreea Banica: Love in Brasil

   

  musicnodes
  Loreen: Euphoria (Single Version)

   

  musicnodes
  Mandinga: Zaleilah (Radio Edit)
  musicnodes
  Alex Mica: Dalinda (Extended)


   


  Favorit sangen hos ungene
  video:img10021

 • 8

   

  God morgen(:

  Whoho,jeg har gått ned 2 kg på 8dager.
  Kjempe stolt av meg selv, nå har bare 4 kg igjen.
  Hvordan jeg klarte det?!; begynt å spise kun sunt og magert.Før spiste jeg big one, hamburgere og masse usunt til middag. Men nå skal kun spise det på lørdag.
  Spent å veie meg igjen neste uke, for se om jeg har klart gått ned endå mere i vekt. Jeg blir så motivert når man først går ned litt i vekt.Men nå har faktisk ikke trent noe serlig denne uken.. Bare gått turer annen hver dag.


   nå blir det morgen stell og snart en liten trille tur med ungene :) Hva skal du i dag?


 • 1

  Heisann lesere :)
  Idag skal jeg bare slappe av med ungene, og ta meg en kald rusbrus på kvelden.
  Drikker veldig sjeldent, tror jeg har drukke kun 4-5 ganger etter fødte de to små.
  Litt deilig avotil kunne slappe av, når ungene sover på kveldingen..:)
  Hva skal dere i helgen?  Må dere ha en fin helg bloggiser <33
   

 • 4

   

  Heisan bloggiser;)
  Skal si det var deilig med bloggepause, Butt i am back!!
  Var helt tom for inspirasjon, og for travle dager med de to små englene mine <3 Men nå er jeg tilbake igjen for fult..

     

   

 • 3

  ♥Ha en fin Morsdag til alle mødre der ute♥
  Jeg tar en bloggefri dag i dag,siden er min dag i dag :*

 • 3

   

  Thank god is Friday

  God dag bloggiser, Jippii endelig helg.
  I dag skal jeg slappe av med MASSE godteri og en god film.  Q: hva skal du i helgen ?  vi blogges later <3 

  


   

 • 3

   

  God dag bloggiser J
  i dag har endelig små tassene mine blitt litt bedre, takk gud for det!

  Liker ikke at dem er syk, for vondt inni meg. Dumme Dumme vaksine.!
  Men i hvert fall husk det er morsdag på søndag!!

    Her noen morsdags-gavetips


  Q: hva har u kjøpt til din mor :)?
  Har du kjøpt til deg selv fra ungene / eller får du morsdagsgave fra bf?  

   

   

   

   


   

   

  

 • Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta