Amal Belaaouam - Min hverdag som mor til tvillinger, og et vanlig liv som dame i dagens samfunn med kropp og skjønhets press. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

2

25.07.08 

Kjære dagbok, i dag hadde jeg tidlig vakt på jobb, og nå sitter jeg her alene hjemme å ser i løse luften. Venninnen min er ikke kommet hjem fra ferie, og det er lenge til hun kommer hjem. Som betyr jeg vil være ganske ensom i en uke til. Jeg har nesten ingen å være med lengre ,som er min egen skyld. H, kom innpå Msn en liten stund i dag, og var ikke noe særlig pratsom. Jeg ville bare si at jeg savner han, men i isteden for velger jeg å si. 'Tror jeg har nesten glemt deg xD'.. Hva er det en ting å si.

Åh, vil møte H , men det blir jo ikke noe av nå, når  jeg bare roter det til.. I dag logget han bare av Msn uten å si hade til meg, som  om jeg ikke betydde noe for han lengre. Han har alltid sagt hade til meg, men ikke i dag. Flott! Han har vel glemt meg alt. Jeg for vel aldri se han igjen nå.. Tårene mine renner nå , for jeg innser  jeg vil kanskje aldri se han igjen.. Jeg må gi slipp, men jeg klarer det bare ikke !... Hvorfor må livet være så vanskelig ?   Hater dette !

 

 • 0

  Her hin dagen fant jeg dagboken min, som jeg skrev som attenåring..Det var artig å lese, og tenke tilbake på når jeg var 18 år. Jeg var veldig usikker på om  jeg skulle dele dagboken min med dere, men kanskje noen vil kjenne seg litt i igjen i det jeg skrev som 18 år? Fast innlegg fredag og søndag. 

   

  24.07.08

  Kjære dagbok... I dag jobbet jeg fra 11-17.00, og glad jeg er endelig ferdig. Det har vært en utrolig slitsom dag på jobb, hvor varene ble feil levert til ,feil butikk!. Det var jo ikke bare å sende de tilbake, når han nye gutten hadde pakket opp alt. Som betydde at jeg måtte leite rundt i butikken etter varene, og pakke dem ned igjen. Unødvendig mye arbeid ! Jaja, shit happens! Jobb igjen i morgen, og merker jeg er så utrolig sliten. I dag ringte jeg også H, men mobilen var slått av! Ikke akkurat Bombe ! Så jeg ringte moren til H, for jeg har mistet den nye flotte Samsung mobilen min, hos han. Men han var ikke hjemme, og skulle sove hos fetteren sin, men jeg kunne komme å hente den. Mene jeg ville jo virkelig se H, for jeg savner han sånn. Jeg vet vi slo opp for noen uker siden, og at jeg må gi slipp på han . Men det er ikke bare så lett å gi slipp på noen, man liker forsatt. For det gjør jeg virkelig. Jeg skal prøve å la være og sende tekstmelding til han , eller å ringe han. Selv om jeg vil høres hanes stemme igjen, og høre at han savner meg. Jeg for se om han ringer meg, eller sender meg en melding. Håper så. Jeg er litt trist , og går tenker på han hver dag på jobb. Nå sitter jeg her ensom hjemme, og ingen å være med. Snufs! Livet mitt er helt meningsløst nå, og ensomt. Håper jeg finner en ny kjæreste snart, og en ny venn. Jeg er så lei livet mitt, og det gjør så vondt i hjerte. Det føles knust i hundre biter, faktisk !.. Pengene er det eneste jeg har som er positivt akkurat nå, og jobben så klart! 

 • Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta