Amal Belaaouam - Min hverdag som mor til tvillinger, og et vanlig liv som dame i dagens samfunn med kropp og skjønhets press. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

7

Hei, vet jeg har vært en super elendig blogger. Men fikk i hvertfall laget video blogg til dere på søndagen , min nye favoritt Foundation love IT.. In joine the movie.. 

 

-Amal 

 • 9

  Hei, et lite seint blogginnlegg fra meg i dag.. Jeg tenkte å skrive hvordan dagen min har vært,men det har ikke skjedd noe spennende i dag .. Bort sett fra at jeg holdet på klikke på et sol og brun blid automat som ikke virket. Jeg som hadde for engang skyld møt opp uten sminke,også virker ikke påfylling maskin.Og i tillegg så sto jeg der desperat en halv time for å betale med en app,og som ikke virket. Så det ble ingen solings på denne jenten.Jeg tar ikke solarium til vanlig , så det er sagt.For jeg høres vel ut som nå en person med sol avhengig skap .Men i dag følte jeg bare for litt sol på kroppen, i denne kulden..Så jeg gikk hjem der i fra verken brun eller blid..

   
  Hvordan har din dag vært?

  #brunblid #bleik #solarium #tan

   

 • 2

  Da var det på sin plass med en ny video blogg, i dag tipser jeg om mine favoritt løsvipper og lim..Jeg kommer til å ha dette innlegget fast hver tirsdag her på bloggen, håper folk liker denne type innlegg like mye som jeg gjør..

  XGGB-B28RPg

   

  #skjønnhet #løsvipper #eyelashes #youtube

   

 • 8

  Den følelsen når det er iskaldt ute og i det du stepper ned fra sengen, og du kjenner kulden slår mot deg. Du vil egentlig bare krype inn i varme dynen din igjen.. Slik hadde jeg det i morges.. Jeg skulle egentlig ha vært på sats nå, men neh følte meg så lat at jeg ligger forsatt i sengen min...Jeg angrer nå mens jeg skriver dette til dere, for man får ikke akkurat drømme kroppen av å være lat..Latskap er min største hinder i livet.. Nå som det er veldig kaldt ute merker jeg blir litt ekstra lat og trøtt i hverdagen.. Jeg for prøve å stå opp og starte dagen min..Håper dere får en flott dag!

   

   

 • 4


  Ukens opptur: Jeg klarte å komme meg på trening 4 ganger denne uken..Håper jeg klarer å forsette slik frem til sommeren ,  hallo sommerkroppen 2016..


  Ukens sang dilla : Denne uken har musikk videoen av Selena gått på repate. Syntes hun så veldig bra ut på Vs fashion show.

  Ukens nedtur :  All snøen som kom på fredag var skikkelig ned tur,hater snø og kulde... Jeg som hadde håpet på at våren skulle komme tidelig i år..

  Ukens Carvings : energi drinker av alle slag .. Jeg har hatt null energi denne uken , og energi drikken har vært min redning denne uken..Jeg liker å drikke en energi drink før jeg skal på trening ,fordi føler jeg får den ekstra boosten før trening..  Ukens innkjøp : ops, i didt it again ... Jeg endte opp med enda en til ny kjole fra Gina , hehe ..Kanskje jeg er en shoppaholic ? Jeg kunne bare ikke la være å Ikke kjøpe denne kjolen, og den kostet jo kun  200 kr som er ingenting.. Syntes den passer perfekt til sommeren..

  Ukens mest leste innlegg : Nå har jeg ikke blogget  noe denne uken , men sist uke var dette innlegge mest lest --  http://tvillingmor22.blogg.no/1452623291_lates_buy.html

   

 • 4

  God lørdag dere.. Dagene har gått i et kjør og jeg er kommet godt i gang med sunn mat ,og trening denne uken.. Anbefaler alle som vil ned i vekt og bruke myfitness pal ,den er til stor hjelp visst man skal ha kontroll på mat inntak og kcal..... Jeg har i ihvertfall satt meg eg et mål til 29 januar, å gå ned 2 kg ! Det skal jeg jaggu meg klare ....Visst ikke skal jeg ikke ha en eneste spise dag på 2 uker..

  Men over til mine sist kjøp for januar ,det er ikke så  veldig mye , siden jeg prøver faktisk å bli økonomisk  tror det eller ei....Etter jeg ryddet litt i skapet innså jeg hvor mye kjoler jeg hadde, og det var ikke lite skal jeg si dere....Jeg må slutte å kjøpe alt som eg ser , og begynne bruke det eg har fra før..Akkurat nå har jeg mange kjoler som jeg har aldri gått med, og noen av dem har merke lappen forsatt på ....Jeg har liksom kun tatt et bilde i kjolen også kaster jeg den haugen med de andre ubrukte kjolen min.. Tulling, også klager jeg på  seinere at jeg ikke har noe å gå med ? 


   

   /Kjolen er fra Bikbok og kostet kun 150kr 

  // Sexy topp fra bikbok også til kun 150kr 
  //kjole fra gina tricot til kun 150kr . Se den tøffe rygg åpningen, loved it


  //  ny treningsbag på halv pris 250kr

   

  #shopping #bikbok #gina #trening #myfitnesspal #shoppaholic 

   

 • 3

  God torsdag kveld dere..Ville bare innom tipsere dere om den nye TV serien, TV 2 lansere neste onsdag " sykt perfekt". Den handler om 7 ungdommer som snakker ut om Presset dagens ungdommer går i gjennom , om å ha det perfekte utsende, kropp og topp karaktere på skolen... Aldri før har det vært så mye fokus på utsende, og mye av det ligger vel bak instagram ,snap etc..vil jeg tro..

  Jeg personlig må si jeg kjenner meg veldig godt igjen ,om å ha det perfekte utsende og trent kropp..Jeg bruker gjerne ikke 1-2 timer på sminke meg hver morgen, men sikkert 45-30 minutter hver dag før eg skal på jobb..Det er veldig viktig for meg at jeg ser bra ut , og uten sminke går jeg aldri med . Kun når jeg legger meg..Skulle ønske noen ganger jeg slapp å feste løsvipper og sette inn extension  i håret hver dag! Men jeg klarer ikke å se meg selv i speilet uten..Vekten er også en stor plage for meg i hverdag , jeg går ofte over tenker på hva  jeg ikke skal spise, og blir ofte sur på meg selv visst jeg ikke kommer meg på trening hverdag...Jeg setter meg sånne voldsomme store mål som jeg aldri klarer å nå.....

   
  Jeg har også tidligere misbrukt å bruke avførings middel , fordi jeg trodde jeg ble tynn av det..Men det tok jeg så feilt av ..Føler du deg og, stygg og sjokk, så skal du vite du er ikke alene om det.. Jeg vet hvordan du har det , og jeg vet hvor slitsomt det er å aldri være fornøyd med seg selv..,!Det kommer vel en dag vi endelig kan si oss fornøyd slik vi er, håper jeg..  #syktperfekt #perfekt #kropppress #instagram #usunt #ungdommer

 • 6

  På kino er jeg .... Aldri, tror sist film jeg så på kino var fast and fourius 7, og det er alt for lenge siden.

  På stranden er jeg... Alltid på land, jeg hater å bade i salt vann, og bli våt i håret.. Sånn er hair extension livet.

  Hos tannlegen er jeg... livredd, jeg liker ikke å gå til tannlegen ..For helt hetta å sitte i tannlege stolen med den sterke lampen opp i tryne, nei uff grøss av tanken.

  På date er jeg... flau ,og syntes det hele er små kleint. Liker helst å bli kjent med personen på en annen måte , kanskje over en gå tur ? 

  Akkurat nå er jeg...iskald ,skulle egentlig vært på trening men neh , blir tur i kveld i stedet.

   

   

  På Snapchat er jeg... veldig opptatt av å se andre sine snap story, men er selv ikke så aktiv..

  I desember måned er jeg... litt små stresset for å bli ferdig med alle gavene til jul.,Ellers er jeg veldig glad i julen.. God mat og kvalitets tid med familie er viktig for meg i julen..

  På kjøkkenet er jeg...ikke mitt rette element.Jeg skulle ønske jeg var flinkere  kjøkkenet enn det jeg er i dag, og gjerne merr kreativ på kjøkkenet. Nå går  det mye i det samme til middag , pasta, pizza, taco ?

  I klesskapet har jeg ...Altfor mye klær, og spesielt mye plagg som jeg aldri bruker..

     På tivoli er jeg...Veldig tøff og tørr å ta det meste, selv om jeg har veldig høyde skrekk..

  I taxien er jeg...tar jeg sjeldent, liker meg bedre på bussen..

  Forkjølet er jeg...Sikker engang i måneden ,hater vinter og kulde..

  I snoppebutikken er jeg... Den som fyller begeret helt opp , og klare aldri å vente til jeg kommer hjem før jeg har spist opp halv parten godteriet.. Nam , nå gleder jeg meg til helg..!

   


   

   


   


  #date #snapchat #blogg #kaldt #spørsmål

   

 • 9

  I dag startet jeg dagen ganske tidelig, for jeg var skrå sikker på at sønnen min skulle på 4 års kontroll i dag halv 9 .Men så feil kan man ta.. Han hadde ikke time før 05.02 haha ,som er om en måned fra nå.... Så sløv kan man være!.Da var det bare og snu i døren og gå hjem igjen....Det ble nå i ihvertfall tidelig trenings økt på sats i dag, faktisk årets første trenings økt., Det var litt uvant og begynne igjen , men samtidig føltes det så bra .. Gleder meg nesten litt til å komme meg på trening igjen i morgen , da blir det fokus på armer & rygg..Selv om jeg var ganske nølende i dag morges når gradestokken viste--11 ,fristet da  svært lite å gå ut noen steder..

   

  #trening #kaldt  #vinter #nyttårsforsett #ugs #cold

   

 • 4

  Nyttår som betyr nye muligheter..I går kveld satt jeg meg ned for å skrive nye mål jeg vil nå løp av 2016 , og jeg tenkte kunne like godt dele dem med dere ...Her er nyttårsforsett mine som jeg kom på for 2016!  ♥ Mitt første punkt på listen er en som går igjen vært år , og det er å gå ned i vekt.. I år har jeg tenkt og virkelig jobbe hardt for sommerkroppen, lei av å være misfornøyd i min egen kropp..Det er kun 180 dager ca til sommeren så jeg må jobbe hardt nå fram over ...

  ♥ Komme meg på trening minimum 3-4 ganger i uken..Det skal jeg få til!     

  ♥ Må bli flinkere til å gjøre husarbeid i huset. Dette er et punkt jeg må virkelig skjerpe meg på. Jeg eier ingen rydde gener..Tror jeg har hatt den samme kleshaugen på soverommets gulvet mitt i 6 uker nå , det forteller litt om meg..

  ♥ Ta bedre vare på de få venne og familie jeg har...Prioritere dem oftere fram for jobb. I 2015 måtte jeg ofte takke nei til familie besøk eller en fest fordi jeg måtte jobbe. 

  ♥ Bli merr økonomisk og ikke kjøpe haugevis med nye klær , som jeg ikke bruker engang..

  ♥ Reise merr enn jeg fikk gjort i 2015..Har et ønske å reise til en storby som jeg har aldri vært i før , som London,Paris,Praha osv..I 2015 hadde jeg kun en ulands reise til Spania..

   

  Hva er dine nyttårsforsett ? 

   

  #nyttårsforsett #goals #mål #slank #justdoit #workout #nyttår #blankeark

   

   

 • 8

  Trodde aldri jeg skulle si dette , men gud så glad jeg er for det er endelig en vanlig mandag igjen...Føler hele sist uke var en kjempe lang helg ,og hverdags rutine min er så blitt der etter...Gleder meg til å komme i gang med trening og sunn mat igjen..For den eneste aktivitet jeg har hatt i det siste , var å gå fra sofaen til kjøleskapet også tilbake til sofaen igjen....Dere kan bare tenke hvor dårlig form jeg er blitt..

   
  Lørdagen fikk jeg fylt opp kjøleskapet mitt med masse sunn mat, og ut med all den usunne jule maten jeg hadde igjen..Jeg er glad julen er kun engang i året ,for kroppen min føles sikkel fæl av all  den søppel maten jeg har sittet å trøkket i meg....Jeg har sikkert gått opp en hel haug med kilo, men hvor mye vil jeg ikke vite..Jeg klar for å komme i gang med trening igjen i morgen, for det har jeg så godt av nå..

  Er du klar for en ny sunn uke ? 

   

  #monday #hatemonday #food #christmas #slanking #sofagris #koutoure

   

 • Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta