Amal Belaaouam - Min hverdag som mor til tvillinger, og et vanlig liv som dame i dagens samfunn med kropp og skjønhets press. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

10

Har du hatt den følelsen at du kvir deg til å gå på jobb ? Og sjefen din er konstant ute etter deg ? Jeg hadde det for noen måneder tilbake, og helt til jeg sa meg opp. Den følelse jeg satt med etter oppsigelsen var levert, var en befrielse. Jeg var så lei, og beger mitt var nådd. Det er begrenset hva et menneske kan takle av kritikk.

Skal jeg fortelle dere en ting som er det verste med denne saken? Det at ikke ledelsen tok affære i saken,  og ennå det var mange ansatte før meg som sa seg opp,og dro på dagen. Hvor hyggelig er det å jobbe på en plass der arbeidsmiljøet er dårlig? Kundene merket det også, som ikke er bra. Ledelsen tenkte kun på tall og at butikken gikk bedre, og det var trist å se.. I tillegg fikk jeg mindre timer enn hva jeg hadde rett på i følge arbeidskontrakten min, noe som er å bryte arbeids miljø loven. Jeg gadd ikke kontakte region sjefen igjen, for det hjalp ikke akkurat første gang jeg ringte. Det synd det endte slikt, for jeg var glad i jobben min.Han tok fra meg den lille jobb gnisten jeg hadde igjen.

Jeg ble likegyldig, umotivert, og måtte klistre på et falsk smil hver gang jeg skulle på jobb. Jeg tenkte til meg selv flere ganger, uff jeg kan ikke ha det slikt som dette lengre. Er det virkelig verdt det ? Jeg var jo avhengig av den inntekten jeg fikk, så jeg var ganske låst da. Håpte alltid for meg selv, kan jeg ikke  være så heldig å vinne lotte, eller at vi fikk en ny sjef. Og tro meg jeg tenkte mange ganger å sykemelde meg, men kom ikke så langt siden jeg hadde en annen jobb også. Det eneste jeg savner etter jeg sa opp jobben min nå , er de faste hyggelige kundene , som jeg slo av en prat med hver gang dem var innom å handlet på butikken min..Det må være det eneste jeg savner med jobben , og de ansatte som jeg jobbet med så klart..Om du er i samme situasjon som jeg var i. Ikke gi opp, og la sjefen din vinne over deg!

                                             - Pulling someone down will never hjelp you reach the top -


  

 • 0

                                                            - Life is better when you're laughing-

  Jeg har blogget nå i mange år ,og hatt flere ganger lange blogg pauser. I går kveld kom jeg over noen eldre filmer , som jeg har filmet til bloggen min. Noen av dem var helt tilbake til 2013. Filmer som jeg har ikke vist til noen, for dem er ganske så kleine kan du si. Men jeg tenker dette er en ærlig blogg ,hvor jeg er 100% meg selv. Hvorfor ikke dele dem med dere ?.. En latter for lenge livet sier dem , og dette kun en brøk del av hva jeg hadde av filmene på mobilen . Jeg kortet ned klippene litt, slik det ikke ble en lang og kjedelig film. Enjoy!

                                                video:20170130210512

   

  Visst dere ønsker en del 2 , så må du like innlegget mitt ♥   

   

 • 2

                                                       We must never confuse elegance with snobbery 

   

  I dag så tittet solen fram i Bergen by, sjeldent syn for oss bergensere. Så i dag har jeg benyttet meg av fin været og fått tatt bilder til bloggen , og gått meg en lang tur i skogen. Selv om solen skinte på himmel, så var det allikevel bikkje kaldt ute. Skal si det var godt å komme hjem igjen , og få varmen i kroppen igjen. I skrivende stund så sitter jeg godt pakket inni i ull pleddet mitt på sofaen, og undret meg på om jeg skulle varme meg noen mr lee nudler .Men så kom jeg søren på, jeg kan ikke akkurat spise nudler når man er på slankeren ? Jajaj, thug life!

  Hvordan har dagen din vært ? 

  #Saintlaurent #Bikbok #caps #Bergen #Sol #outfit

      

 • 2

                                                                  - Amal tipser Foundation -

  Hei, og god mandag morgen. I dag vil jeg bare innom å tipse dere om en fantastisk god foundation , som jeg har begynt å bruke fast den siste tiden. Den heter double wear fra Estee Lauder. Den har super god dekk evne, og sitter på hunden din hele kvelden. Etter du har prøvd denne vil du aldri gå tilbake til noen andre merker. Det kan jeg love deg.


  Jeg bruker fargen nr.2N1- Desert Beige , som er noe lys i fargen. Men det gjør ikke noe når jeg går over med sol pudder. Jeg vil også anbefale og påføre foundation med en svamp, siden den er ganske flytende konsistens. Jeg personlig føler at produktet trekker seg bedre inn i hunden, ved bruk av en svamp. Svampene får du kjøpt billig på h&m , og foundatione fåes kjøpt på kicks, vita eller andre sminke butikker på nett. 


  Gi meg en lyd når du har testet den ut ♥

  #esteelauder #Foundation #kicks #svamp #Makeup #Tips   

 • 0

                                                            - 5 ting som jeg syntes er flaut -   ♥ Kjøpe tamponger på butikken.Vanligvis når jeg er på butikken for å kjøper tamponger. Pleier jeg som regel, å gjemme pakken under en annen vare på kasse båndet. Jeg vil ikke dem bak meg skal se jeg har mensen. 

  ♥ Falle på glatten.Når det er klink is ute, og du faller på isen, er jo alltid like festlig. Jeg prøver alltid å sprette opp igjen like fort som jeg falt, og late som ingenting har skjedd.

  ♥ Når jeg blir invitert på en fest der jeg ikke kjenner noen, er det alltid litt kleint . Spesielt før folk er kommet godt i gang med drikken.

  ♥ Når magen din rumler høyt på bussen, eller på et møte.

  ♥ Kjøpe mat på Mc Donalds. Det syntes jeg er like flaut hver gang,og føler folk rundt meg tenker jah ikke rart hun er små tjukk. Jeg for bare lyst å skrike høyt ut , det er ikke til meg men til dem to små guttene ute i bilen ... 

  #flaut #Tamponger #bikbok #life #pinlig   

 • 6


  God søndag dere, er det bare meg eller har denne uken flydd avgårde . I skrivende stund er jeg avgårde på jobb. Jeg har jobbe helg denne uken, festlig. Ingen som liker å jobbe helg, om du vet om noen som gjør det ,så må det isåfall være et mirakel. I morgen har jeg fri fra jobb, og da skal jeg endelig ta tak i rydde kles skapet mitt igjen. For det kan være helt umulig at jeg bruker alt som befinner seg i skapet mitt akkurat nå. Det er alltid noen klesplagg man tvi holder på, som man syntes er for jævlig å bare kaste eller gi bort til Fretex. Men jeg ser ikke helt poeng med at dem skal støve ned i skapet mitt heller.

  Ellers er jeg super klar for å starte en ny uke , og jeg har laget en challenge for meg selv ,å trene 5 dager neste uke. Nå har dem meldt god vær neste uke i Bergen, og det lover alltid bra. Da kan jeg ta fat på jogge skoene igjen, og løpe ute i naturen. Ønske meg lykke til !
   

 • 0


  Hvert år , rett før jul . Florerer det på nette med groteske filmklipp delt av mennesker ,hvor dem torturerer og flår dyr levende. For meg blir dette for sterkt, at jeg klarer ikke engang å se på det. Det jeg ikke kan forstå at det vedkommet som står å filmer dette, ikke gjør noe? Og det at vi mennesker kan gjøre noe så ondt mot unnskylde dyr, er noe jeg forsatt ikke kan begripe. Dem har ikke gjort oss noe vondt, hvorfor påfører dem dyr så mye smerte. Er alt dette kun for penger, for vi skal bære flotte pels jakker til vinter ?... .. Vi kjøper pels jakker til vinter, men må dyr bli torturert til døde for pelsen sin? Kanskje visst vi alle i verden boikottet å kjøpe pels jakker, kanskje pels industri hadde blitt borte for alltid. Det finnes noe stoff materiell som kan ligne på pels, og hvorfor kan ikke de store merkene som Para jumper, Canada Goose fokusere på bruke det i framtiden i stedet. Jakkene vil nok se like fin ut pels.

  Disse personer som mishandler dyr på moro ,hva tenker dere med ? Har dere hatt en grusom oppvekst eller , at dere må påføre uskyldig dyr for tortur. Spesielt katter er mest ut satt, for dem er som oftest lettes å mishandle ikke sant ? Dem gjør ikke noe motstand.. Jeg blir så forbanna sint .Her forleden leste jeg avisen ,om en som hadde kidnappet en katt, og  kastet den ut bil vinduet i 80km/t.. Hvem finner på å gjør noe sånt mot et uskyldig dyr? Får dere stemmer i hode at dere skal gjøre det? For jeg kan ikke forstå det finnes mennesker som du, som kan være så ond. Og at du  har hele tatt hjerte til å gjøre noe så ondskapsfullt..

  En annet ting som er helt på tryne i Norge, straffeloven for dyremishandling. Visste du at man får høyere straff for å urinere offentlig, enn å drepe et uskyldig dyr ?Betyr et dyreliv så lite for oss mennesker ? At en dyre mishandler skal slippe unna med noe form for straff. Jeg syntes dem burde fått fengsel straff, og ikke bare et år mene flere år. Mennesker som påfører dyre vold, kan ikke være mentalt frisk i hode. Dem begynner som oftest først på dyr, før dem begynner å påfører vold oven for mennesker og. Dette er noe som statistiker sier også, og ikke kun noe jeg skriver ut i det blå. Når skal dyre mishandlere få sin fortjente straff ? Glad det finnes organisasjoner som Noah ,som bekjemper for dyrenes rettigheter, for det er det minste dyrene fortjener. Dyrene kan ikke snakke for seg, men det kan vi gjør for dem.

  Jeg måtte bare få ut dagens tanker, for om det er en ting som gjør meg mest sint i livet, så er det urettferdighet. At dem som er mest ut satt for urettferdighet, er dem som er uskyldige og ikke klarer stå opp for seg selv. Jeg vil si dem som påføre dyr smerte er feige!

  #Dyremishandling #Noah #Pelsindustri #stoppdyremishandling #mishandling #Dyrene #tbt   

 • 2


  Hei lenge siden sist. Det ble kanskje brått stille her inne, men på det tidspunktet følte jeg ikke vel med meg selv. Spesielt ikke etter sommeren i fjor hvor jeg la på meg x antall kilo.  Så jeg har gått å tenkt for meg selv. Skal jeg gi opp hele bloggen min , bare fordi jeg er blitt litt tjukk? Neii, så vi prøver igjen. Denne gangen lover jeg å ikke gi opp så fort.  Jeg startet det ny året som resten av andre folkene, å begynte trene som en galning i januar måned på sats. Jeg føler har kommet godt i gang igjen, selv om det har vært tøft. Nå går jeg bare å venter på mage fetet skal slippe taket , og jeg blir bikini klar til sommeren. Hehe det er nå lov å drømme.

  Kroppen min gjør nok alt nå for å holde igjen på fete, siden jeg har vært en ekspert på jojo slanking igjennom tidene . Noe som jeg ikke er akkurat stolt over. Tror jeg har prøvd det meste, lav kalori , lav karbo, noka shake ,  og med andre ord alt mulig. Ellers håper jeg ny og gamle lesere ønsker å følge bloggen min igjen, og jeg lover ikke å skuffe dere.

                                                                                                                  

 • Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta