Amal Belaaouam - Min hverdag som mor til tvillinger, og et vanlig liv som dame i dagens samfunn med kropp og skjønhets press. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

6

Hei alle sammen. Nå var det lenge siden sist, og det beklager jeg for. Det har seg slik at jeg har vært syk, eller rettere sagt er ennå forsatt litt uggen, men  jeg føler meg mye bedre i dag. Det har vært en forferdelig uke med høy feber, renne nese og sår hals... Så jeg har ikke gjort annet å bodd i pysjen denne uken, og sett skikkelig ufresh ut. Er man syk så er man syk,  da er det lov å se ut som et takras ... Men I dag føler jeg endelig meg selv igjen, og har endelig fått på meg litt sminke, og vært på jobb igjen..Og jeg  lover å komme sterkere tilbake igjen på blogg en, og skal poste favoritt innlegget , mine hemmeligheter seinere i dag..Akkurat nå så må jeg bare ta fatt på husarbeidet igjen, som ikke har blitt gjort forgje uke.. Ikke akkurat favoritt oppgaven i livet mitt  å gjøre husarbeidet, men det vet dere nok om meg allerede fra før..

- Pajamas all day long - 

#glemt #mammablogg #personlig #syk #katt #hp #seng
 

 • 18  Da var det helg igjen gitt, og i dag har jeg kjøpt meg en splitter ny vitrineskap fra Bohus. Jeg vet ikke hvor lenge jeg har ønsket meg et nytt vitrineskap, men så lenge jeg kan huske i hvert fall.. Følte stuen min ble litt mer koseligere med et nytt vitrineskap, og den står veldig godt i stil med resten av stue møblene mine.. Litt sånn gammelt nytt preg.. Det ble i hvert fall mye bedre skap plass på kjøkkenet , og det trengte jeg faktisk med alle de hundre glassene jeg hadde..

  Hva syntes dere ? 

  #vitrineskap #york #bohus #intriør #stue #hvit 

   

 • 14

  Every person has least one secret that would break your heart


  Når jeg var liten så tisset jeg meg i gutt midt på sommeren ,og skyldte på jeg hadde falt i en dam.. Alle trodde jo meg, mene mamma forstod fort det var en hvit løgn, for det finnes ikke akkurat noe søle dammer midt på sommeren.. Ikke den sommeren, for det var strålende sol hver dag...

  Første gang når jeg var på ultralyd i uke 18 og fikk vite jeg ventet tvillinger.. Følte jeg meg som verdens  mest uheldigste person, og hvorfor meg ?Mens jeg egentlig burde vært glad for jeg ventet to friske gutter.. Men det tenkte jeg ikke på den tiden og ble kjempe lei meg..

   Som barn hadde jeg ofte liggebesøk av en venninne som het Silje. Hver gang hun var på ligge besøk, så måtte vi se på nikolodine etter klokken 12, for dere som var født på 90-tallet vet hva som var på den kanalen etter 12, rein myk porno.. Ikke rart mamma fant alltid Barbie dukkene mine ofte uten klær, som barn hehe..

   

  #hemmeligheter #secrets #blogg #mamma #sex #personlig

   

   

 • 12

  God kveld

  Tenker du klikket deg inn her nå ja ,for å lese om den jævla horen, men jeg skulle bare teste deg ut.. Irriterende sant ? Syntes jeg også når andre stor bloggere driver med click bait, og skriver noe helt annet enn som sto i overskriften for å lokke lesere.. .. Synd å se dem ikke klarer underholde lesere sine med noe annet, enn misvisende overskifter på bloggen sin..I skrivende stund holder jeg på endre designet mitt på bloggen.. Jeg beklager om det skulle bli mye rot på siden min i kveld..  Men bloggen skal være oppe å går i morgen igjen.. 

  God natt    

 • 12

                                

        - 10 Morsomme fakta om meg - 


  ♥ Jeg er veldig flink til å bruke penger, og eier ikke å være økonomisk. Derfor blir jeg alltid blakk uken etter lønningen kom inn på bank kontoen. 

  ♥ Hater insekter, altså får ikke sagt hvor sterkt jeg hater dem, men livredd dem blir det rette ordet.. Alt som er lite og kravler på gulvet, får helt angst. Spesielt edderkopper, som kommer i sengen din eller generelt inn i huset.

   Kan til tider være litt for ærlig, og som kan tolkes å være frekk!! Ikke alltid jeg tenker helt over hva jeg sier, noe som jeg må skjerpe meg på i nærmere fram tid.

  ♥ Litt for glad i å sitte på sofaen  hele dagen lang.. Det skal ikke forundre meg det er ekstra slitasje , på min faste plass. 

  Pysker meg alltid ned før jeg skal på trening eller jobb.. For jeg er så lat noen dager, at jeg gidder ikke annet å sitte på sofaen..  ♥ Alt for glad i mat, og går å  planlegger alltid uken før hva jeg skal spise usunt på lørdag..

  ♥ Jeg tåler ikke alkohol..Før jeg fikk barn kunne jeg drikke flere dager i strekk uten og bli dårlig. Mens nå blir jeg fylla sjuk tre dager etter på..

  ♥ Konstant på slankeren hehe, Neida, joda ! Vet ikke hvor mange år jeg har holdt på med den slankingen, vekten min går opp og ned som en jojo.

  ♥ Detter er flaut å innrømme men jeg er helt ubrukelig på re opp sengen, og bytte sengetøy . Var stort sett min mor som tok seg av det når jeg bodde hjemme.

  ♥ Snakker veldig høyt.. Min mor skylder på fordi jeg ble passet som barn av mormor, fordi hun også snakker veldig høyt.. Helst sånn alle hører hva hun sier når vi er ute å handler på butikken med henne.. 

      

   

 • 6

  God kveld, og vel overstått valentinsdag ♥.. Håper dere fikk noe fint av kjæresten deres, for det fikk ikke jeg.. Neida, nå skal jeg ikke henge ut samboeren min på bloggen, men syntes nå jeg kunne fått en liten oppmerksomhet.. Jeg tenker meg det at, var nok ikke kun meg som ble skuffet over kjæresten sin i går.. Men nå ga jeg ikke noe til han heller, så da har man ikke lov å klage.. Mens barna ligger å sover godt i drømmeland nå, kan hun mor endelig sitte seg ned å kose seg med tv serie. For øyeblikket holder jeg på å se serien switched at birth,helt grei serie ikke noe å anbefale videre.. Men når jeg har først har begynt å se en serie, så føler jeg alltid med videre, kun av rein nysgjerrighet. Jeg håper det kommer snart en ny sesong av skam, for jeg har blitt en stalker nå på nrk sine sider.. Hehe nesten som en crazy ex kjæreste.. Jeg klarer ikke vente mer snart, og kan dem ikke gi oss et lite hint snart ? Hvem er neste hovedrollen i serien ? Hvem tror dere?         - Some call it stalking, i call it love - 
      

  #skam #stalker #louisvuttion #kepall55 #bikbok 

  #louisvuttion #bikbok #blogger #mamma #mote #antrekk #travel #kjole 

 • 4

  Mine topp 5 hår produkter videologg

  God kveld, da var det tirsdag og som er fast dag med ny videoblogg 

  _7xROli3be4

   

  #blogger #hår #hårprodukter #anbefalinger #måprøves #videoblogg
   

 • 8

  I natt så hadde jeg en ganske ekkel episode ,mens jeg lå og halv sov. Følte det var noe som kilte meg på foten , men jeg reagerte ikke helt med engang. For jeg tenkte det var kanskje et hår strå eller noe.. Jeg dro av meg dynen, og får øye på den ekle sorte edderkoppen som kravler seg opp etter beina mitt.. Jeg reiser meg opp fra sengen i fart, og skriker !.. . Altså dette er ikke første gang dette har skjedd heller, men det er like ekkelt hver gang det skjer.... Glemmer aldri den episoden da jeg fikk en edderkopp i ansiktet mitt, fra sengen.. Så natt i sov jeg på sofaen, for ikke faen om jeg skulle ligge oppe på rommet mitt etter denne hendelsen.. Jeg trodde ikke disse krypene levde nå på vinter i minus grader, men søren meg gjør dem det altså..Det var faktisk en ting jeg likte med vinteren, ingen insekter.. For jeg kan faktisk ikke fordra edderkopper..Og spesielt ikke i sengen hvor man skal sove, der går grensen.

  Jeg løp også innom Bikbok før jeg dro hjem fra intervjuet idag. Når jeg hørte dem hadde 30% på hele butikken, kunne jeg nesten ikke dy meg.. Fant ikke noe spesielt, bortsett fra en myk enkel grå kjole til bare 209kr, som er kjempe billige.. Selv om jeg skulle ha shoppe stopp i februar måned, så tenker jeg hva er liksom 209kr , jo en kinobillett og litt popkorn ...Og nå skal jeg ikke verken på kino eller spiser popkorn, for jeg skal jobbe i dag.. Det for bli en valentinsgave til meg selv den kjolen.. 

                                ♥ Dont dress to impress , just be the best like unlike the rest ♥ ♥


      

 • 4

  Happy valentines day.. Tenkte jeg ville dele mine topp 10 romantiske filmer med dere, som passer perfekt å se i dag.. Husk å ha litt ekstra papir for siden av deg når du ser disse filmene, for alle disse filmene fikk meg til å telle en tåre eller to..


                             - i fell in love with you because you loved me when i couldn't love myself -

   

  #1 The holiday ... Elsker denne filmen, og jeg gråter hver eneste gang når jeg ser denne filmen.. Den er bare så skjønn..

  #2 Askepott.. Jeg har sett alle askepott filmene, men anbefaler alle å se den nyeste Disney versjon av askepott..

  #3 Notting hill.. 

  #4 Pretty women.. En film man aldri går lei av å se..

  #5 Pride and prejudice... Veldig glad i slikke gammeldags filmer, se hvordan dem hadde den tiden.. Alt er så formelt, også går dem med så fine lange kjoler..

  #6 The longest ride.. Åh , er ikke han colin i hovedrollen bare nydelig ? Drømte om han natten etter så filmen, hehe

  #7 Twilight.. en av mine beste filmer, jeg har noen gang sett..

  #8 The lucky one.. Utrolig god film, og må si zack afron spiller bra i denne filmen..

  #9 Safe heaven..  Denne filmen så jeg faktisk i går, og syntes den var veldig bra ! 

  #10 Skjønnheten og udyret... Venter spent på den nye Disney utgaven, den tror jeg blir kjempe bra !

      

 • 2

                       - Out of all the moms i could have had, i am glad it was you who god sent -  Vel overstått morsdag... Jeg måtte jobbe på morsdagen min, så det ble en helt vanlig søndag for min del... Har også og den siste tiden vært snufsete og generelt dårlig form.. Jeg håper det går over natten, for i morgen tidlig skal jeg på jobb intervju.. Jeg har gått litt rundt i dag og nesten små kvidd meg til intervju.. Tenkt på hva jeg skal si, og ikke bør si.. Jeg har ikke akkurat vært på mange jobb intervjuer i løpet av livet mitt, så jeg er litt små nervøs... .. I tillegg har jeg så lyst på denne jobben, og er redd for det er mange andre søkere på samme stillingen.. Etter mange mistet jobben sin i oljebransjen, så har jeg følt at det er har vært tøffere å få seg en ny jobb.. Det er alltid mange søkere på alle stillingene som blir utlyst på nett, og er sjeldent man hører noe tilbake fra den jobben du har søkt på.. Glad jeg endelig fikk svar fra en av de x antall jobb søknadene mine som jeg har sendt ut....Den jobben som jeg skal på intervju hos i morgen er en jobb, som jeg har lang arbeidserfaring med. Derfor føler jeg har en liten kjangs å få den.. Men man vet aldri, så dere for krysse fingrene for meg i morgen.  #morsdag #mothersday #søndag #jobbintervju #jobbsøknad 

   

 • 2

                                                                             - Uken som gikk - 

  Uken's høydepunkt :  Jeg har blitt innkalt på jobb intervju på tirsdag.. Juhu det trengte jeg virkelig etter jeg har søkt på x antall jobber nå.. For øyeblikket har kun vikar jobb, og en 30% stilling som er alt for lite for meg.. 

  Uken's nedtur : Trenings-rutine mine er falt helt ut denne uken, jeg vet ikke hva som har skjedd.. Motivasjon er helt vekke for tiden, og håper den kommer tilbake neste uke..Merker også jeg begynner å brygge på noe sykdom. Er jo helt tett i nesen og litt små feber i dag.. 

  Uken's mest leste innlegg : mitt meste leste innlegg denne uken er her  ....  ♥  Uken's beste kjøp :  En rød kjole fra hennes som kan vise dere en annen dag, må bytte den i en større strl. Den jeg har nå fikk jeg ikke over armene engang, hehe.. 

  Uken's carvings : Kald cola zero på flaske, ikke jeg har kjøpt det før nam..

  Uken's mest spilte låt : Shakira-Chantaje også  Ricky martin - vente pa 'ca , nydelige sang ♥.. Av og til høres alt så mye finere på spansk når dem synger, jeg vet ikke hvorfor.. 

  Uken's serie : Switched at birth.. Jeg holder på se alle episodene om igjen, falt helt ut i sessong 4.. 

   

  Hvordan har din uke vært ? 


  #ukensomgikk #shakira #Rickymartin #oppdatering #uke 

   

   

 • 12

  Ok,  jeg vil bare ta opp et tema som jeg selv føler vi foreldre kjenner oss litt igjen i.. Ikke at jeg levere barna mine syke i barnehagen, men jeg har gjerne levert dem før karatene tiden som er på 24/48 timer ved sykdom.


  Hvorfor tror du foreldre leverer syke barn i barnehagen ? Jeg snakker då av mine egne erfaring, så tror jeg det er arbeidslederen.. Ikke alle arbeidsledere som syntes noe om at vi ikke kan komme på jobb, for vi må være hjemme med et sykt barn.. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har kvidd meg til å ringe sjefen, å si jeg kan ikke komme på jobb for jeg må være hjemme med et sykt barn.. Jeg får en sånn følelse av at dem tror jeg lyver, eller at dem blir sur på meg.... Jeg sier ikke dette er greit å levere et syk barn i barnehagen, og bare stappe en paracett i rumpen ,.. kanskje noen foreldre føler seg presset å gå på jobb, og dem har ikke råd til å være hjemme med et sykt barn.  

  Jeg har følt det slikt mange ganger, spesielt det første året når de gikk i barnehagen. Da var jo dem syk hver annen måned, og om en hver annen siden jeg har tvillinger. Tror jeg brukte opp alle egenmeldingene min på 3 måneder.. . Følte meg kanskje ikke akkurat så populær hos sjefen den tiden, når jeg stadig måtte gå fra jobben , eller ringte meg inn syk.. Men visst dem hadde endret litt på arbeids miljø loven, ville det nok blitt levert sjeldnere syke barn i barnehagen... At vi foreldre hadde fått flere egenmeldinger på barnesykdom,  og hva er liksom 9 dager , jo ingenting? Dem burde økt den til 12-15 dager i året mener jeg.. . Tror også statistikken ville ha gått ned på antall levering av syke barn i barnehagen.. Men så har jo du den andre biten, du vil ikke bli mindre likt av sjefen din.. .. Jeg hadde bare gitt faen, kanskje lett å si nå.. Vi må tenke barna dine kommer først, og sånn er det å bli foreldre.. Gjør ikke noe om du ikke er favoritten til sjefen,men så lenge du gjør en god jobb når du er å på jobbe. Ser jeg ikke noe problem i det hele tatt !

  Eller hva syntes du ? 
   

   

  #Barn #barnehage #syktbarn #egenmeldinger #tema #mammablogger

   

 • 4

  Hei da var det tid for å dele nye hemmeligheter med dere. Om du ikke har lest del 1, så er den her..Jeg må bare også nevne at dere som skal se fifty shades darker  i dag på kino, fy søren dere er kjempe heldig.. Jeg har så lyst å se den filmen,men jeg var ikke kjapp nok å kjøp billetter eller skaffe barnepass.. buhu..! Ha en fin fredag ♥

                                             - everybody has a chapter they don't read out loud -   Jeg har engang blitt tatt på fersken for å ha sex, av faren til han gutt jeg var sammen med i 10 klasse.. Det må være mitt mest ydmykende øyeblikk i mitt liv..

  ♦ Når jeg var liten så klarte jeg å trakke på kjæledyret mitt Sebastian, som var en skilpadde.... Husker jeg tør de ikke fortelle det til min mor engang, siden hun hadde blitt kjempe sint.. Det var ikke meningen, men han døde dessverre =/

  ♦ Jeg ble med hjem en fyr fra byn, som jeg ikke husker verken navn eller hvordan han så ut.. Men jeg skulle låne toalettet hans, og der kom det en foss med spy ut munnen min på hele baderoms gulvet. Kan si jeg tok avgårde ganske rakst , og løp med skoene i hende til næremeste busstopp.. Håper han ikke leser dette, for det hadde vært kleint ! (obs dette skjedde for 8 år siden ) 

   

  #Hemmligheter #Secrets #mysecrets #flaut #tenåring #tabber #flauser 

   

 • 6

   Fryser meg i hjel her hjemme .... Grader stokken viser minus grader, og jeg fryser her jeg sitter med pledd rundt meg i stuen..

  Lyst på iphone 7 ... Altså den er så himla dyr, at jeg vet liksom om ikke skal kjøpe den eller ikke..For den jeg har nå er skjermen helt knust! 

  Når kommer skam sessong 4 ?... er det bare meg som venter i spenning på sesong 4 ..Håper på en sesong med hun Vilde eller Sana. Likte ikke så godt denne sesong med Isak, var ikke noe jeg kjente meg igjen i..  

  Fått pakke i posten... lover dere seriøst bestilte fra Wish sist uke, og nå er pakken her allerede.. Sikkert noe        pokemon greier til barna..

  Kjekt å bli beskyldt for noe man ikke har gjort, igjen .. Veldig kjekt å bli anklaget for noe man ikke gjort , ser for ofte dette hmm... 

  Alle bør smake oreo dessert .. Nam den var kjempe god, delte oppskriften med dere her...

  Ble så fint i stuen  min med nye vinduer og terrasse dør .. Samboeren min satt inn nye vinduer , og terrasse dør.. Dem vi hadde fra før var sikkert fra under krigens tider... Huset vi kjøpte er tros salt en hytte fra 1940-1945 tallet.. 

   

   

 • 12

  I går så laget jeg denne super enkle og god oreo desserten. Oppskriften er tatt fra matprat.no, men jeg kan like så godt dele den her med dere.. Barna likte den veldig godt.. Kun mannen i huset som var litt skeptisk , siden han er ikke så gald i oreo.. 

   


  4 Porsjoner 

  1 pk oreo-kjeks

  175 gram krem ost naturell 

  1,5 del krem fløte 

  1 stk vanilje stang. 

  Saften av en sitron ( kan sløyfes) 

  70 gram melis 

   

   

   

   

   


  1. Pisk osten sammen med 2 ss kremfløte , og tilsett der etter frøene fra vanilje stangen , sitronsafte, og melis.  

  2. Pisk resten av kremfløten i en egen bolle med en elektrisk vips. Vend også fløten forsiktig inn i ostemassen.

  3. Legg først knuste oreo i bunnen av et glass eller kopp, også der etter lag vis oste blandingen.

  4. Sett inn glassene i kjøleskapet, og vent i 2-3 timer så er dem ferdig. Bon appetitt ♥


   #oreo #oreodessert #oreokake #dessert #godt #mat #kake #oppskrift  5.  

 • 4

  Altså unnskyld språk bruket mitt mene, fytti grisen så kaldt det er ute.. Altså i går når jeg gikk ut for treffe min mor, så mistet jeg følelsene i fingrene mine, og nesen bare rant og rant.. Ekkelt..!Fikk sikkert et hvitt skille under nesen der jeg kom fram til buss stoppet , og fikk meg noen ekstra blikk når jeg satt der å ventet på bussen.... Traff nå hun mamma , og hun er så snill. Prøvd å kjøpe løs vipper til meg, også en sånn fin notis bok som jeg skal begynne å skrive i.. Greit å ha en notat bok ,for ikke alltid man har pcn tilgjengelig når man får inspirasjon. Da kan det være greit å skrive ned en kladd i boken, og om formulere dem når man skrive den til bloggen.. Jeg får sånn plutselig inspirasjon, det kan være på bussen, jobb eller steder da det passer dårlig å sitte seg ned å skrive.. Nei, du har gjort deg fortjent til en stor morsgave, mamma på søndag.. 

                                                   - Always my mother and forever my friend

   

   

 • 6

                                             
                                 - We are what we repeatedly do , success is not an action but a habit

   

  ♥ Jeg drikker alt for mye redbull , tror jeg bruker over 300kr i uken bare på å kjøpe det tullet. Tenk hvor mye penger det blir løp av et år.

  ♥ Sitter altfor lenge på sofaen, og foran data skjermen. 

  ♥ Jeg over sover meg ofte, og elsker å sove langt ut på dagen. 

  ♥ Små spiser en del når jeg er hjemme i huset. Spesielt når jeg kjeder meg, går jeg automatisk inn i kjøleskapet å ser etter noe godt , selv om jeg er ikke sulten engang.

  ♥ Jeg er en ekspert på syte og klage, og skylder litt på det er arvelig.. Siden både oldemoren min og bestemoren min likte å syte og klage.  ♥ Jeg tar det etterpå. Er en kjent setning jeg bruker ofte, og som blir til det skjer aldri. Bare spør min samboeren, han irritere seg grønn av meg til tider , hehe.

  ♥ Ikke flink til å drikke nok vann, selv om jeg vet hvor viktig det er å drikke min. 2 liter vann for dagen.

  ♥ Jeg er veldig flink til å rote vekk ting, og det går ikke en dag uten jeg ikke må leite etter mobilen eller nøklene mine.   

  #uvaner #personlig #dårligeuvaner #mamma #blogger

      

 • 2

  Hei, og god dag i sol skinnet.. I går glemte jeg å poste del 2 av videoen, som egentlig skulle vært med i går.. Men her er liten video av kattene mine... Dessverre var ikke den ene kattene så villig å være med på noe vlogg i går, men det skulle si på slutten av filmen.  Var det at når broren er på kjøkkenet å spiser, så må han alltid han også spise samtidig, selv om han har nettopp spist. Ikke rart han er en tjukk katt. I skrivende stund må jeg løpe avgårde å treffe mamma på senteret, hun har kjøpt en fin notis bok til meg fra England , og noen løs vipper  som jeg gleder meg til å se. Ellers ønsker jeg dere en strålende dag, og enjoy det movie♥

   
   

 • 8

  God kveld.... Tidligere i dag så postet jeg en video blogg som jeg ser fått over 20 likes. Da tenker jeg det er på sin plass, med fast video blogg hver tirsdag. Jeg ser også jeg har litt å øve på ,når det gjelder å redigere videoer, hehe. Den var ikke akkurat noe profesjonell den video min. Men jeg har nå lastet ned redigerings program, slik at den blir bedre til neste gang. I skrivende stund kom jeg nettopp hjem fra kvelds vakt, og skal nå sitte meg ned å se en skikkelig jente film. Jeg er utrolig glad slike filmer, også er det alltid kjekke gutter med i filmene, og det liker vi. 

                          - Be yourself. people don't have to like you, and you don't have to care - 

   

 • 4
  Hei , da var det på sin plass å kjøre en video blogg, beklager dårlig lys på filmen. Solen skinte inn i huset, og det var helt umulig å finne en plass og stå.
  Ser også i etter tid filmen ble litt kuttet i lengden, men sånn er det når man er ny på video blogg. 
   
   


   


   

 • 10

  - A real parent is someone who puts their kids above their own selfish wants and needs - 

  ♥ Når du trakker på små leker eller legoklosser på morgen når du skal på toalettet.

  ♥ Når det er kun barne tv som står på hele dagen, ennå barne sover.

  ♥ Når Skittentøys kurven blir aldri tom, ennå du setter på flere vask løp av dagen.

  ♥ Når du ikke kan ha et glass brus stående bordet, før den er tom når du er kommet tilbake.

  ♥ Når du kjøper nye klær til barna dine hver måned, mens du går med det samme gamle klærene.

  ♥ Når du må opp like tidelig i helgene, som du må i uke dagene. 

  ♥ Når du ikke får sove i din egen seng alene, og våkner opp ofte med et spark i ansiktet. 

  ♥ Når du lager det samme til middag hver uke som spaghetti ,pølse og taco.

  ♥ Når du må smug spise sjokoladen på kjøkkenet, så dem ikke skal se deg.

  ♥ Når du begynner med bestikkelser for å få din vilje.   

 • 4


                                             - Maybe if period pain burned calories it'd be worth it -
   

  I dag er er hode mitt helt tom for ider, og det kjipt meg slike dager hvor jeg har helt skrivesperre. Spesielt når jeg ønsker å ha en jevnlig oppdatert blogg. Det hjelper heller ikke å sitte seg ned å finne på noe og skrive. For da begynner man som oftest stjele ider fra andre blogger, noe som jeg ikke ønsker bloggen min skal bli. En kopi av andre rosa blogger. Jeg kunne skrevet et brutalt ærlig innlegg nå, hvordan jeg føler i dag. At jeg føler meg doven og gidda løs, og at jeg har tante rød på besøk. Og at jeg har sittet å tenkt på den siste timen, om jeg skal ta den sjokoladen som ligger i kjøleskapet mitt, eller om jeg skal la være ?Nei, jeg for nøye med en cola zero, og en ibux for rygg smerten hun med fører meg i dag.

  Et totalt uinteressant blogg innlegg å lese, og derfor jeg dropper slike innlegg. Jeg for satse på inspirasjon min kommer tilbake igjen snart, og nå må jeg straks legge de to små guttene mine. Vi snakkes på når inspirasjon er tilbake♥

  Noe du ønsker å lese på bloggen min ?     

 • 0

   

                                                           

  God kveld !.I dag så vil jeg inn å tipse dere om 3 tv-serier, som jeg følger med på for øyeblikket. Min personlig favoritt  er Younger, som jeg venter i spenning på neste sesong. Ellers ønsker jeg dere en god natt ♥

                                                                                    - Tipser 3 tv serier - 

  Leathal weapon : Dette er en tv serie basert på dødelig våpen filmene. Handler om to politi menn Martin Riggs og Roger Murtaugh som bekjemper kriminaliteten i La. Etter dødsfallet til hans kone og deres ufødte sønn, flytter Martin til La for å få en ny start, og blir partner med Roger. For dere som har sett dødelig våpen filmene, skjønner dere nok resten hva serien handler om. 

   

  Lucifer : Handler om den falne engel som var misfornøyd med sitt liv i helvete. Etter han har forlat sin trone og trekker seg tilbake til engels by los angles, hvor han finner kvinner og vin som han liker best. En dag skjer det et drap utenfor hans eksklusive nattklubb, og for første gang i milliarder av år, vekker draps noe uvant i Lucifer sjel som er uhyggelig lik medfølelse og sympati. Lucifer står overfor en annen overraskelse når han møter en spennende mordetterforsker heter Chloe, som ser ut til å ha en iboende godhet ,i motsetning til den verste av menneskeheten , som han er vant. Plutselig Lucifer begynner å lure på om det er håp for sin sjel..

   

   Younger : Handler om en 40år enslig mor , som ønsker å komme ut i arbeid igjen. Hun oppdager fort , det er ikke noe lett å få jobb som en 40 år singel mor. En dag blir hun sjekket opp i en bar av ung tatto artist, som tror hun er kun 26 år. Etter han unge tattoo artist beviser henne at hun ser yngre ut, bestemmer Liza å gjøre noe med det. Hennes løsning, prøv å passere seg av som 26, høflighet av en makeover av sin beste venn, Maggie. Den nyvunne selvtillit bidrar til å få henne en jobb å bistå temperaments Diana. Teaming med 20 og noe medarbeider Kelsey, håper Liza for å gjøre det til en drøm karriere, mens ingen oppdager hennes hemmelighet.

      

   

 • 2

                          - There are two kinds of secrets. Those we hide from others , thoes we hide from ourselves -

  God fredag kveld, i dag tenkte jeg å starte en ny blogg serie, som jeg ikke kunne se noen andre blogger hadde fra før, mine hemmeligheter. Hver fredag deler jeg et par av mine hemmeligheter med dere, som sikkert ikke engang mine nærmeste venner vet engang om meg. Jeg håper folk syntes dette er kjekt å lese, og gjerne del dine hemmeligheter anonym i kommentarfelte mitt. 


  ♥ Jeg kjente kun barnefar til mine barna 3 måneder før jeg ble gravid.

  ♥ En helg for en del år siden, før jeg fikk barna. Ble jeg hentet med ambulanse.Fordi jeg drakk en halv liter sprit på tom mage. Jeg hadde spydd ut over hele meg selv, i håret og alt. Så ambulanse folkene måtte dusje meg, flaut.

  ♥ Det var en gutt jeg var sammen med, som jeg var veldig forelsket. Jeg løy til han og sa jeg hadde aldri hatt sex .slik han skulle tro han var spesiell . Mens sannheten var jeg hadde gjort det mange ganger før.

   Når jeg fødte tvillingene mine, så grått jeg hver kveld på rommet mens jeg var på haukeland. Stakker hun jenten som lå på samme rommet som meg. Jeg husker tårene vil ikke stoppe, og trille ned over kinnet mitt. 

  Har du noen hemmeligheter ingen andre vet om ? 

  #Minehemmligheter # Hemmeligheter #blogger #hysj #secrets   

 • 16

                                                                           - 10 Ting som irriterer meg -


  ♥ Folk som er bedrevitere , som forteller deg hvordan du skal gjøre ting . 

  ♥ Vente på en buss som er sein, eller en du har avtalt tid med kommer for seint.

  ♥ Når tv kanal avbryter med en reklame , midt i en spennende film.

  ♥ Sure kasse damer på butikken, hørt om noe som heter hei og takk ?

  ♥ Folk som ikke kan biltrafikk reglene , som å stoppe for et fotgjengerfelt . Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg opplever bilisten ikke stopper for meg, for lyst å bare gi dem fingeren.  ♥ Folk som maser på meg som gjerne repetere det samme om igjen.

  ♥ Når vekker klokken ringer, og du ikke har lyst å stå opp.

  ♥ Når internetter plutselig slutter å virke. Dere skulle sett meg sist uke stresset for harde livet , for å få nette til fungere igjen. Helt sykt hvor avhengig man kan bli av et internett.

  ♥ Når du finner kun den ene sokken. Vet ikke hvor mange par sokker jeg har nå, hvor jeg mangler den ene sokken.

  ♥ Når det regner ute, og bilisten kjører fort forbi i en dam langs fortauet.Slik at du blir kliss i igjennom våt på beina. 

  Hva gjør deg irritert ? 

  #irritert #Sint #blogginnlegg #saintlaurent #otd #10   

   

 • 4

                                                          
                                                                                 -Goodbye January and  Hello February -

  Da var januar måneden over, og må si denne måneden har nesten flydd avgårde. Selv om jeg har nettopp startet bloggen min igjen, så tenkte jeg ville kjøre månedens favoritter. Da kjører vi ♥

  Månedens høydepunkt : Denne måneden kommer jeg ikke på noe store høydepunkter som har skjedd.Bortsett fra jeg har fått motivasjon min igjen til å trene, så det er veldig bra. Satser på februar gir flere høydepunkter.

  Månedens mest leste innlegg : Ja nå startet jeg bloggen min sist fredag , men mitt meste leste innlegg er her -->  http://tvillingmor22.blogg.no/1485716433_dette_er_s_flaut.html

  Beste kjøp : Denne måneden har jeg ikke kjøpt annet en ny caps fra bikbok, som jeg i dag kjøpte også i fargen grå. Jeg syntes den satt så fint på, og likte veldig godt fargene på de.

  Carving : Lenny & lerrys Birthday cake cookie, nam jeg digger den. Beste med den cookien er den er rik på proteiner og smaker kjempe god.

  Sang :  Nervous (the ooh song) -Mark mc cabe remix , den er så fin går på re-pate hos meg.

  Flause : Heregud, da jeg klarte å rape på Rema.. Jeg trodde seriøst jeg skulle gjespe , men jaja det kom et lite rap i sted. Det var heldigvis nesten ingen butikken, da det skjedde . Ellers måtte jeg funnet en ny butikk å begynne og handle i. 

  Beste serie : Lethal Weapon , altså jeg er ikke spesielt glad i action serier, mene denne anbefaler jeg alle å se.


  Månedens tanker : Jeg har hatt mye tanker denne måneden rundt skole, fordi jeg har søkt meg inn på skole til sommeren. Har et ønske å ta fagbrev som helsefagarbeider, og har tenkt mye på det,om jeg kommer inn på skolen i det hele tatt. Tenk om det er mange søkere, og om de prioritere dem fram for meg.  Jeg håper så inderlig jeg kommer inn.

      

 • 4

                                                                       


                                                                  - When snow falls,natur listens - 

  God ettermiddag. da jeg sto opp i dag morges fikk jeg meg ah opplevelse ,det snør ute! Ikke bare litt snø, mene masse snø som har lagt seg som en hvit lag. Men det varte ikke lenge det, før regne kom og det ble om til våt ekkel snø. Det var for godt til å være sant vi skulle få ha snø! Tror vi som bor i Bergen er heldig om vi får to dager med snø, men da er vi kjempe heldig altså.  Jeg dro på meg jakken og støvler , og gikk til butikken i den våte ekle slaps en. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg holdt på å gå på tryne langs veien, så det ble sagt mange banne ord på veien til butikken. Hadde jeg ikke gått tom for Redbull så hadde jeg aldri giddet, å gått ute i dette været. Men men se det positive , fikk jeg meg noen ekstra skritt på fitbit min. Jeg har jo satt meg et mål og klare å gå 10.000 skritt hver dag, og det bør jeg klare.

  Hvordan har din dag vært ?    

   

 • Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta