hits

Hiit cardio

15.04.2015
18:34

God ettermiddag , på treningplan min står det for tur kardio.. Jeg utfører kardio på to ulike måter..
En langkjøring (rolig tempo) som er eksempel en lang gå tur , eller lett jogging .. Og andre typen hiit kardio (høy puls).. br />Hiit kardio er bra for vekt nedgang , du forbrenner mer kalorier med hiit. Et eksempel på en hiit kardio økt.. Først så starter du med 5 min oppvarming
også gir du alt du kan i 15 sek.
Du tar 1 minutt lett gange ,også gir du gass igjen
15 sekunder .. Husk å gi alt du kan i de 15 sekundene, for det som er poenget med hitt kardio ../> Denne runden forsetter du 10 -15 ganger ... Gå også 5 min lett gange på slutten.. Jeg personlig løper fort 15 sek og tar runden 10 omganger ... Når jeg kommer i bedre form øker jeg da den til 15 omganger ..Du kan bruke sykkel eller andre øvelsen på denne økten . Jeg synes det deilige utføre hiit økt ute i frisk naturluft.. Det som er flott med hiit er den passer fint for oss som ikke har tid til å trene timevis.. Da stakk jeg på trening , lykke til ! 

 Nelly shopping

13.04.2015
20:53

God mandag... Hvert år på våren kjøper jeg meg nye klær.. Blir så fort lei det jeg har i skapet og liker å fornye det .. Denne gangen bestilte jeg inn noen nye god biter fra nelly.com.. Gud dem har så mye fint at det er farlig.. Klikker man inn alt man vil ha i handlebagen, så kan det bli fort noen tusen kroner..Her er noe av det jeg fikk i posten :)..

Is all about that ass

11.04.2015
13:53

God ettermiddag.. Nå er det kun 12 uker til bikinisessong.. Nå må jeg gi gass her .... Før vi vet ordet av det , så er sommeren her .. Jeg har ikke tenkt å se ut som hvalross denne sommeren også ! .. I det siste har kun vært fokusert på trene rumpen stor .. Det blir bare helt feilt.. Skjønnt at jeg må endre fokus og trene hele kroppen i stedet..

 

I går var jeg forresten hos frisøren å fikset håret .. Dem tok å strippet hele håret helt lyst , og jeg ble veldig fornøyd.. Jeg har Laget ved et før og etter bilder av håret .. Hva synes dere ?

Amal Belaaouam 27, Bergen
Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Mor til tvilling gutter på 6 år, og eier av to nydelige katter. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og andre jente ting... kontakt meg for samarbeid på e post adressen min - amal_karamel@msn.com

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

ToppBlogg - toppliste for bloggere

Lenker