hits

Sibirkatt

30.06.2014
19:40Jeg er en ekte katte menneske noe som jeg har alltid ha vært.. Er glad i hunder også for all del, men katter er de vakreste dyrene. Det jeg liker med katter er at dem er så selvstendig,.. Du slipper å dra dem med på tur i all slags vær, og dem går på do helt selv...Jeg er faktisk allergisk mot katter, tro det eller ei men jeg har katter selv om.. Derfor valgte jeg og kjøpe meg to allergi vennlig katter, to sibirkatter..

Sibirkatt er en skogkatt fra Sibir i Russland ,de kan ligne litt på en mellom ting av  norsk skogkatt og Maincoon.. De er stor, sterk og robust.. De har lang pels og er helt nydelige, og finnes i alt mulige farger..Detter er Oliver(Milo xan ), han er født 31.12.13 .. Fargen er red Silver tabby, og han har en helt herlig personlig..Milo ( orfe xan ) katt nummer 2 fra samme oppdretter.. Fargen er Golden tabby..

 Mario & milo  <3


 

Slanke press før sommeren

29.06.2014
21:13

Hvert år føler jeg presset før sommeren nå må jeg slanke meg.. Og hvert år feiler jeg på prosjektet mitt. Jeg begynner på alt mulig dietter, som jeg ikke klare å følge lengre en uke..
Jeg reiser til Tyrkia om under 14 dager, og vekten er langt nær det jeg hadde ønsket. Hver morgning startet jeg dagen med å veie meg. Allikevel vet jeg man skal kun veie seg en gang i dagen uken, men er for nysgjerrig å se om opplegget virker. Og viser vekten at jeg har gått opp, ja då er dagen min ødelagt. Slik dag har jeg i dag, sur og skuffet..!

..

#loseweight #slanking #sommer #healthy #nedivekt

 


Følg meg på instagram

29.06.2014
01:53


Huske å følge meg på instagram.. God natt 💜

New in

28.06.2014
14:02
Nytt skjørt fra nelly , var det ikke fint ? Jeg elsket dette skjørte selvom jeg vanligvis liker korte skjørt .... Hva Synnes du ?

sommerferie alanya

28.06.2014
12:03

om knappe to uker reiser vi til Alanya i Tyrkia, hvor vi skal være i to uker. Hvert år reiser vi ned til Mallorca men i år  var på tide ,og finne et nytt reisemål. Har ikke ord for hvor jeg gleder meg til å reise..
Ha helt  fri fra jobb og ligge på en sol stol , og bare nyte varmen.. I år skal vi bo på Sun park garden hotell, som skal være et barnevennlig hotell.. Har dere restaurant tips eller hva  jeg må  bare oppleve der nede ..skriv det gjerne ned i kommentarfeltet mitt..

 

Bilde dryss fra fjor sommer fra Mallorca/palma nova


Palma akvariumMarinelandMarcus litt skeptisk til å bade første dagen..


 


let's og to the beachregnet slapp vi ikke unna, det både torden og lynet mye den siste dagen..


lille Mario pyntet for kvelden..

z
hotellet vi bodde på.. 


 

Då prøver jeg

28.06.2014
02:01
Hei Det blir kun et kjapt mobil innlegg fra meg i dag ,fordi jeg har jobbe helg denne uken.Men jeg skal prøve mitt beste til , å få til et orgentlig blogg innlegg i morgen.. God natt lesere 💙

Long time no seen

26.06.2014
22:09

Hei,
Lenge siden sist..Nå har jeg ikke vært innom her siden fjor sommer, og  jeg har rett å slett savnet å blogge...!!
Jeg ble for opptatt etter jeg var ferdig med mamma permisjon og kom i full jobb igjen.. Men hvem vet kanskje jeg begynner å blogge igjen.. Nå går guttene i barnehage og jeg har fått meg to nye kattunger, så mye har skjedd siden sist jeg blogget..

 

 
 Har også en instagram konto hvor jeg er aktiv på, gjerne følg meg der Tvillingmor22 ...
 Ha en fin kveld -Amal Belaaouam 27, Bergen
Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Mor til tvilling gutter på 6 år, og eier av to nydelige katter. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og andre jente ting... kontakt meg for samarbeid på e post adressen min - amal_karamel@msn.com

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

ToppBlogg - toppliste for bloggere

Lenker