Amal Belaaouam - Min hverdag som mor til tvillinger, og et vanlig liv som dame i dagens samfunn med kropp og skjønhets press. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

16

Heisan!
I dag var vi ute og handlet inn masse barnemat, og bleier til små guttene. Deilig med slike stor innkjøp slik at man slipper, å handle flere ganger i uken.. Mene til poenget, når vi var innom butikken Nille. Fordi barnefar(Morten) skulle ha noe tyggegummi.. I det vi kommer ut av butikken, og inn i bilen spør jeg morten hva Marcus hadde i hånden? Men han sverget på han ikke hadde kjøpt eller gitt den såpe boble tingen til han.!

Men visst nok hadde Marcus klart å tatt den helt selv fra vogn, når vi var innom Nille butikken.. Må si jeg er temmelig sjokka,jeg visste ikke så små barn begynte så tidlig med naske i butikker. Jeg har  ikke levert varen tilbake til butikken en da.... Men  det er fordi han sitter leker med, den så fint på gulvet nå.. Jeg vet han vil bli så lei seg, visst jeg ta den i fra han .. For en slik enn har han hatt lyst på lenge, men jeg ville ikke kjøpe såpebobbler til han nå. I hvertfall ikke når han er så liten, som han er.. Denne gangen hadde han bare bestem seg, for den skulle han ha uansett hva mamma sa!! Artig liten gutt jeg har ♥Med mikkemus og greier, kan ikke være tilfeldig tatt den :)

Q:Har du oppleved dette før med dine barn?

 
 • 48


           Sko// h&m         Veske // H&m         Bluse // Vera moda    leggeings /ukjent

   

 • 27

  Nå ligger jeg her i sengen min vrir meg i alle veier.. Vet ikke hvor mange ganger jeg har snudd på den dynen nå .. Alt muligs tanker popper opp i mitt hode ,mens jeg ligger her i sengen..MEn jeg får forsatt ikke sove .. Slik har jeg det hver kveld !

  Noen andre som har søvn problemer?

 • 16

  Her litt mere fra pakken jeg fikk i posten i dag fra h&m....


 • 24

  Da var endelig h&m pakken kommet til meg... Se såå søtt...


  Nye klær til guttene mine <3


   Søte wanne be uggs, så de kan matche mamma i vinter :)


   LOVE bokstaver til barne rommet til guttene..


   Katte pledd og gulv mate til guttene mine :D

 • 10

       Heisan! Da Kjører jeg mitt andre innlegg Mine favoritt plagg i skapet.
  Denne gangen er det mine topp 5 shorts! For dere som ikke fikk med forgje innlegg er den her♥

  < Q:    

                                                                                                         Q:Hvilken shorts likte du best ? 

 • 10

  God kveld ♥
  Nå har jeg laget meg selv instagram, dere kan godt følge meg på Tvillingmor22 ..
  Jeg har også fan page på facebook, slik at blir lettere følge bloggen minher♥

   Minner på det  blir video blogg i morgen, her på bloggen min i morgen.. Ikke et av de kjedelig lese innleggen mine hva jeg skal i dag hehe :D
   Gjerne kom med forslag hva dere ønsker se, eller lurer på :)


   God natt lesere :*


   

 • 22

   

   

  Mario elsker se denne filmen av seg selv, søtt :) Han Kan sitte i timesvis å sitte ,og se seg selv på filmen jeg la ut...!

   Q: Hva gjør deres barn når dem ser seg selv på bilde eller film :)? 

    - Amal

 • 16


                                                                                                                   Marcus♥
                                                                                                                                            Mario♥


  Gangster gutten mine♥  Var ikke lenge capsene var på, før dem rev dem av seg.. Heldig som fikk et bilde av de ,med de nye capsene sine på<3
  Håper folk har hatt en fin helg :)
 • 17

  Gjerne komme med forslag og tips hva dere ønsker se:D
  - Amal
   

 • 9
   

   


   Ønsker dere video om hvordan man krøller håret med rettetang, er det bare skrive det ned i kommentar felte mitt :) 

   Ha en riktig God helg  i fin været♥

  - Amal 

 • 2

  God natt og sov godt <3
  Da skal jeg prøve å ,få til en liten videoblogg til dere i morgen :)
  Så vi snx i morgen :*

 • 23

  Jeg vil tipse om noe nytt ,som H&M begynt med New Home kids.Det har så utrolig mye søt, alt fra sengetøy til bamser. Ser utvalget begynt å, bli litt skrapt på nett butikken. Men det er ikke rart, når alt var så fint og billig...

   

   
  Nå sitter jeg venter spent, på en hente lapp i posten fra h&m:) 

   - Amal

   

 • 41

  Stadig vekk klarer folk fortsatt, å sjokkere mere meg. I dag leste jeg om et par fra Polen, som hadde forlatt sin datter på kun 2 år på flyplassen.. Begrunn av passet gyldighet var gått ut på datteren, da valgte å reise til Hellas uten datteren sin.. Jeg har ikke ord, at det er mulig å være så egoistisk! 

  Les hele historien her

   
 • 20

  God morgen ♥

  I natt sov jeg veldig godt, uten at jeg måtte stå opp 2-3 ganger om natten.De nekter sove videre visst , ikke de får mat på natten.Men jeg er veldig glad de er kommet tilbake til sine gamle sov vaner igjen.

  Så jeg slipper våkne flere ganger om natten.
  Men i hvert fall ,i går tok Marcus sine første steg.Var utrolig skjønnt, å se. Ingenting er søtere enn liten vagene baby..Gjett om jeg har film til dere? Ja da,må jo dele øyeblikket med dere også. 

  Mario er fortsatt på krybbe stadiet , ingen framgang enda.. Men han går vel sikkert snart han også:)

   

  Her filmen :)  • 18


  Jeg leste avisen her for leden om en svigerfar, som skulle passe en hund kun i noen dager. Da eieren kom tilbake fra ferie, sa han hunden hadde kollapset på fjelltur.
  Mens sannheten var at han hadde avlivet en stakkers frisk hund på kun 7 år. Da tenkte jeg til meg selv, når så dette.
  Hvilken syke regler har vi her i Norge? Burde ikke de få eieren sin tillatelse om ,og avlivet hunden? Så visst jeg vekk reist, i noen dager, og noen passer hunden eller katten min. Kan komme hjem til en dau katt. Fordi han/hun ikke gadd passe katten eller hunden min mer. Helt sykt land vi lever i.. Håper virkelig etter denne hendelsen,at legene er mere strenger. Og det vil kom lover på hvem som kan avlivet dyr. For dette synes jeg var tragisk, og trist å lese om.  Men siden vi er først inne på dette tema, kan jeg vel ta opp. Disse eierne som velger avlivet dyret sitt, fordi skal på ferie. Hvor idotisk er ikke det? Hørt om hund eller katte kennel? 

  Blir så sur, og sint inni meg at vi mennesker kan være så egoistiske og ond.. Dyr har følelser dem og.. Enkelte folk skulle ikke hatt noe kjæledyr, men dessverre er det mange av dem... Blir sur og lei meg når leser slikt, at det går an..

  Rip  Huden Bella < 3

  Q: hva mener du ?

  -Amal

 • 15

  Her dagens outfit..                                                                Bluse // Vera moda  Bukse // Bik bok  pumps // bianco


   

 • 6

  Hei
  Beklager for elendig blogging i går.
  Hadde så vondt i ryggen, og var sliten etter shopping turen i går..
  Og blogge inspirasjonen min er ikke helt på topp lengre.
  Men skal prøve mitt beste, og forsete å blogge..


  I hvertfall kjøpte jeg denne enkle sommer kjolen, i går på byoung på 
  salg til kun 90kr.


   Så da kjøpte jeg så like godt kjolen i rosa også når den var så billig..

  Nå sitter jeg ute på terassen, å nyter solen med ungene..
  Vi skal ikke noe stort i dag. Bare være hjemme å slappe av.. 

  Hva skal du i dag ? 

   

  Håper du får en fin dag < 3

   

 • 10

  Heisan
  Beklager det har vært litt stille på bloggen min.. Men jeg er ute å shopper i dag i byen...Ja,jeg vet lovet meg selv å , ikke shoppe på en god stund..Men det er så mye fint på salg, og trenger nye klær til syden turen neste månende..
  Lover å blogge når jeg kommer hjem fra byen :*
  Ha en fin dag <3
  -Amal

 • 11

  Ayia napa er en heftig party plass, med mye ungt miljø..
  Litt uten for sentrum er det mere barnevennelig.
  Så du kan fint reise med barn, å bo litt uten for sentrum..

     
  Utelivet i Ayia napa er ganske så heftig.
  Veldig mye ung miljø som reiser ned til Ayia napa for å feste.
  Jeg var 20 år når reiset ned der, og følte meg ganske gammel. For de fleste som var der i bargatene var under 18 eller 20 år.. Det var mest av svensker, og engelsk turister i Ayaia napa, og noe få finske. Hadde godt utvalg med utplasser opp i bargaten, der man kunne gå fra bar til bar. Vi hang mest på Ambassaden.Der likte vi oss best! Der er til å anbefale å feste, eller grabbene grus en svensk bar.

  De har også disse nattklubbene, som ikke åpner før klokken 4 om natten. Men der var ikke jeg innom, men det sikkert veldig kult! Barene i bar gaten stenge klokken 24.00.24.30. Så de var ikke noe lenge åpent. Nede i Ayia napa har de, også disse partyer båt turene. Hørt det er veldig gøy, men jeg har ikke vært med på det enda. Litt redd for drikke i båt, og blir fort båt syk. Men hørt dette er noe til å anbefale.. 

  Strendene nede i Ayia napa utrolig flotte. Lange flott, grunne strender.

  Nissi beach er en av de flotteste strendene jeg har vært på i midt liv. Vi bodde nærmt Grecian bay stranden den var litt steinete,  jeg anbefaler å betale 5 euro med taxi fra sentrum til nissi strand. Der har de også veldig ungt miljø, og mye barer og mye folk.For deg som liker ha rolig miljø passer Grecian bay stranden best i sentrum..De har også godt med utvalg av aktiviteter på nissi . Du kan prøve vindsurfing,vannscotter, og bananbåter osv.(.Prisene lå vel rundt 20-60 euro/ 2år siden ) 

   

  Shopping muligheten i Ayia napa er litt dårlig vil jeg si. Fantes lite av butikker, hadde en lacoste butikk og diesel butikk. Ellers har de alle kjente junk food resturangen. Eks mc donalds, kfc og burger king. Det var en meksikansk resturang vi likte oss veldig godt på, ved stranden. Husker ikke navne men de var veldig hyggelig, og veldig god mat. Ellers var ikke maten til noe å skryte av i Ayia napa.
  Var ofte vi gikk fra resturanger , med nesten all maten  igjen på fate..


  Tempraturen i Ayia napa er veldig høy, spesielt visst du reiser i august. Når jeg var der i august,  og vi hadde over 40 grader hver dag. Vi svettet og svetter hele turen. Aldri vært så svett i to uker. Glad vi hadde aircondition på rommet, ellers hadde jeg ikke fått sovet om nettene.

  Alt i alt er dette en plass , å anbefale reise visst du liker fest og spenning..

   

  Q: Har du vært i Ayia napa? Eller ønsker du reise her?

   

   

  - Amal


 • 33

  Marcus er så stolt i dag, for nå har blitt så flink til å stå helt alene midt på gulvet.
  Han står lengre, og lengre for hvergang.. Han har øvd seg i hele dag.. Kanskje han tar sitt første steg snart. Er sikkert ikke lange tiden i hvertfall. Mens Mario lillebroren er ikke helt i samme tempoet, som broren. Men han klarer det sikkert snart han også..

  Bilder av en stolt Marcus..


  Gliser til mamma sin..  Q: Når begynte deres barn å stå alene?

 • 61

  Fleste har jo blogget om tatoveringene sine.Da tenkte jeg å blogge om piercingene mine.Jeg har en piercinger i navlen og en i tungen..

  Piercingen i navlen tok jeg med mamma når jeg var 14 år gammel.
   Det gjorde ikke så veldig vondt å ta den. Borsett fra når jeg fikk betennelse, og drit i navlen etter 6månender etter jeg hadde tatt den. Det var veldig vondt og ekkelt .Selve stikket var ikke noe vondt. 

  Piercingen i tungen den tok jeg, når var fylt 18år. Grunn til jeg ikke tok den før det, var fordi mamma hatet tunge piercing. Det som  var veldig greit , etter jeg hadde fylt 18år, så er du som bestemmer. Jeg tok da rett og sletten en dag, uten mamma visste noe om det. Her også gjorde ikke stikket noe vondt, men gjorde vondt dagen etterpå. Kunne ikke spise mat på tre dager, eller når skulle spise måtte dytte maten inn på siden av munn. Siden tungen var så hoven og vond..


   

  Q: har du også piercing?
 • 26

  Hei
  Da var passet fikset de to små, og vi tok oss en liten om tur til min mor på vei hjem. Hun har nettopp vært i polen, og hadde kjøpt noen klær til guttene. Alltid dem som får noe nytt, når min mor er ute å reise. Jeg får ingenting lengre =|

   

   

  Her bilde av de nye klærene...  Likte veldig godt t-shorten i midten.. Synes den grå bamsen er så søt<3
   


 • 9

  Heisan
  Slenger jeg ut et kjapt innlegg fra mobilen min.. Hadde ikke tid å blogge i dag morges, mene sånn er det å være mamma man får ikke alltid tid til alt.. Nå er vi på vei til politistasjon , og skal fikse pass til begge guttene min :)
  Vi reiser nå om kun 26 dager , så ikke alt for lenge til.. Like grei å fikse passet nå godt i forveien:) Men vi blogges seinere , når jeg kommer hjem :)

  Ønsker dere en strålende fin dag videre i dette regn været

 • 16  La ut litt bilder som tatt fra denne uken, som ikke har lagt på bloggen :) 

 • 23

  Hvor enn jeg går og hvor enn jeg er, så forfølger dem etter meg. Enten jeg er på badet, kjøkkenet eller stuen. Så er dem etter meg..Jeg skal sitte meg ned å spise , eller se på tv så er de der like ved meg..

  Q: Følger dine barn, også etter deg ?

  - Amal • 12

  Nytt blogg inlegg, som jeg skal begyne å blogge hver søndag..

  Ukens beste foto bilde, som selv sagt tatt av meg..

     Bilde av er hunden Dennis :) - Fetteren til ungene:D

   

  - Amal

   

 • 8

  God dag

  I dag våknet opp med hovne fingre og føtter..
  Kan ikke fatte, og begripe hvordan i alle dager jeg har det. Sist jeg hadde hovne føtter, og fingrer var nå jeg var høy gravid i uke 39..

  Nå sitter jeg her i sofaen slapp og jævlig, å venter på ibuxen skal kicke inn..
  Satser på blir bedre løp av dagen, slik jeg kan blogge til dere :)
  Ha en fin dag ♥ 

 • 0

  God natt og sov godt<3
  Håpet du har hatt en fin helg:)

 • 63


   Enkelte bloggere som ligger på topplisten. Legger stadig ut bilder av seg selv kun i undertøy, og gjerne uten klær. Det dem ikke tenker på er at , de vil få dårlige konsenkvenser av dette seinere tid..

  Når du kanskje en dag blir eldre, og skal søke jobb.Møter opp på et jobbintervjue, er det lite fristende for dem å ansatte deg,.. Spesielt etter du har haugevis med halve nakkene bilder av deg selv strødd på nette.. Selv om du har lang tids jobb erfaring så vil nok han ansatte en, som har gjerne mye mindre erfaring enn deg. Og som har gjerne har normale bilder av seg selv ute på nette. Unntak om du ikke skal søke jobb som en glamour modell da..

   

  Er alt dette verdt for å få ekstra oppmerksomhet? Greit, du kanskje blir ekstra populær blant guttene, men tviler sterkt på venninnene dine eller bekjente synes dette er noe stas..
  Leser statistikken din flyr til vers, mens venne dine flyr vekk.. Og du begynner bli lei ekkele meldinger fra gamle menn, som vil gjerne se mere av deg..

  Kanskje du ikke tenker på det er fult av pedofilere, som sitter kanskje hjemme akkurat nå drar den mens han ser på et bilde av deg.. Ekkelt sant? Men det er rein fakta!

   
  (randome bilde av en ukjent)

   

  For 8 år siden var jeg så dum la ut et bh bilde! På en side kalt deiligst.no. .. Det eneste jeg endte opp med, var en full innboks av gamle menn, som ville treffe meg.. Mens venner og bekjente skammet seg over meg..  . Jeg tok meg sammen  etter hvert, og slettet alt av slike bilder. Nå er det kun mine barn og mann, som får se meg lettkledd.. Bare tull at vi jenter skal søke oppmerksomhet på denne måten..

  Er det da rart vi blir stemplet som billig?

  Det er ikke bra! Men jeg var ung og dum visste ikke mitt egent beste..
  Men kanskje du er den neste, og kan ta lærdom i dette..!!

   

  -Amal.B

 • 36  Da fant noen reine klær til slutt.. Enkelt antrekk som kan brukes tl hverdag , og fest..
      'Topp// h&m  skjørt // h&m  sko // mani

   

 • 12

  Heisan♥
  I dag skal vi ut å spise middag, med faren til Morten (barnefar)..
  Nå har stått leitet i flere timer i skapet. Desperat etter å finne noe rein klær, men
  det meste jeg fant var skitten med gulper flekker eller barn mat.  Egentlig hadde jeg mest lyst, å dra ut på byen med noen venninner i dag. Men nå er både mammaen min, og mammaen til Morten bort reist!
  Så da får jeg, vel ta igjen jente kvelden en annen gang...
   
  Q :Hva skal du i dag ? 

 • 9

  God natt og sov godt♥

   

 • 20

  Jeg må innrømme å si, ja jeg er shoppe avhengi.
  Den rusen jeg får når kjøper en ny kjole eller topp, er bare helt fantastisk.
  Synd den lykken forsvinner fort, og jeg blir fort lei det nye kjøpet. Og nye fristelser dukker opp..
  Noen ganger visst jeg ikke kjøper det jeg vil ha, kan jeg gå rundt å bare tenke på det. Tankene bare surrer i mitt hode, skal kjøpe den eller ikke..?!
  Noen ganger kan ligge våken om natten, og tenker på mitt neste innkjøp..

  Jeg får ofte slike impulsive innkjøp på ting, som ikke har bruk for..
  Blir mange ganger også lokket av disse salg skiltene, mens jeg vet ikke trenger noe nytt. Så alikavel ender jeg opp med noe, som ikke hadde bruk for i utgangs punktet..

  Jeg bruker rett og slett penger jeg ikke har, kjøper masse tull!!
  Men lovet meg selv at nok er nok!!


  Her kan du teste deg selv, om du og er en shopaholic og:)  -Her-


  DAGENS INNKJØP   Elsket de nye søte balarina skoene mine <3

  Q: Er du også en shopaholic?  • 12

  Heisan ♥
  Da skal vi ut stor handle mat seinere.når gubben kommer hjem fra jobb..  Tenker jeg også må snike meg inn i noen butikker i samme slengen ,

  når vi er først ute på senteret..Må innrømme er litt shopping gal, men det tror jeg vi fleste jenter/ damer er..

   Ellers ønsker dere en strålende dag videre :*

  Så snx vi seinere søte lesere♥

   

  Q: Hva skal du i helgen?

 • 26

  God kveld
  Da var vi kommet hjem fra besøk, og ungene ligger å sover søtt i drømme land..

  Ble litt lite blogging i dag, men som sagt gidd ikke  jeg sitte inne i fin været på pc?n.. Vi har så få dager med fint vær i

  Bergen, at de nesten må nytes når de er her..! Håper folket har hatt en fin dag :)
  God natt ♥

   

   Baby outfit

   

   


  '

      
   
   
   

   

   

      

 • 14

  Heisan
  I dag skal vi ut å,besøke farfaren til små guttene mine..
  Nå kom jo, også fin været i Bergen.. Føler ikke helt for sitte inne hele dagen, og glo på tv..

  Men vi blogges seinere..

  Ha en strålende dag i fin været :*   Krøllet håret mitt i dag:) Elsker krøller, Kanskje dette blir min nye 
  hverdag look:D  

   

   

 • 15

  God morgen ♥


 • 103

   Jeg har noen dager i måneden der føler meg ret,t og slett der nede.. Deppa, for jeg ikke klarer å gå ned i vekt... Og at alle tynne og, jeg er den enste som er feit her i verden..

  Noen ganger kan føle meg så paranoid. At jeg tror folk snur seg etter meg på gaten, fordi dem tenker jeg er feit!..Har jo, selvfølgelig dem dagene jeg føler bra med meg selv. Men de dagene varer ikke lenge. En liten tur på shopping, inn i et prøverom kan gjøre meg deppa i flere dager...

  Inne på prøverommet, får man speil i alle vinkler.. Liker å kalle de speilene for The nakend truth.. Det  syne jeg møter på i speilet, er masse seluitter, flesk og appelsin hud...

  Har prøvd og begynne å trene, og spise sunt mange ganger. Men hver gang jeg prøver ,så feiler jeg! Enten begynner jeg kjempe bra, men slutter for jeg ikke får rask nok resultat. Ellers er jeg for lat til å komme meg på trening,og kommer på dumme unnskyldninger hver gang..

  Nei, nå er jeg lei! Det er ganske slitsom å drive tenke på det hele tiden.. Blir psykisk sliten av det, å være så misfornøyd med kroppen min.. 
  Skulle ønske jeg klarte å være fornøyd med meg selv, for engang skyld i livet.
  ..

   Der kunne legge ut halv nakkene bilder meg selv, tenke jeg i am hot!

  Men det eneste jeg ser er en feit hval !!   

 • 16

  AUDI A5

  Må bare si digger den nye bilen våres ♥

 • 5
  video:videoblogg

   

  Heisan! Da har jeg laget videoblogg, til dere.. Ble litt klein, men men  tanken som teller..

  Prøvde mitt beste!

   

  Ha en fin dag videre♥

 • 2

  Vil tipse om en konkurranse fra Mam..

  Dette kan du vinne..

  1.  Et stillig vann avstøtende fujifilm kamera( verdi av 1150kr
  2. Mam produkter til en verdi av 400 kr
  3. Mam produkter verdi av 200kr

         

  Her link til konkurransen -Her -  Slå deg med du også :)

   

   

  // reklame

                              

 • 19

  Heisan!
  Vi har lenge,og lenge gått siklet etter en Audi A5 sportsback...
  Og nå har vi slått til, å kjøpt bilen..

  Fra før av hadde vi en Audi A6 stasjonsvogn, men nå var vi begge ikke så fan av stasjonsvogner. Kanskje den bilen vi hadde, var mest praktisk når man har små barn. Og spesielt ikke minst når man har tvillinger!.. Men Men, det er nå godt med plass i bagasje rommet på den nye bilen også..Og vi lever bare en gang, følte vi måtte slå til..

  Jeg viser bilder av  den nye bilen seinere. Men jeg tenkte å holde dere  litt på pine bekken med bildene..:)


   
  Gamle bilen A6 2,7l 

   

   

  Q: Hvilken bil har du? Og hvilken bil drømmer du om ?   


 • 6

  God natt og sov godt
  Snx i morgen <3

 • 13


  Nå har begge små tassene mine fått hver sin ny uv-drakt!
  Begge har jeg kjøpt hos Nelly.com , fikk dem i posten i dag :D  Fant også en uv drakt test - her- nå var ikke denne jeg hadde kjøpt med i testen, men kanskje din var?


  Ha en fin kveld videre • 37

  Og våkne opp til pøsende regn og 10 varme grader ute.Gir deg ikke mye sommer følelse.Greit, vi hadde 6 dager med strålende fint vær, men håp om flere slike dager ser veldig svart ut ...Må si jeg er veldig takknemlig, for jeg bestilte en tur til Mallorca..Verdt hver enste fem flate øre..

  Dagens outfit  Sommer'en must i Bergen - Disse rå lekkre støvlene♥


  Shorts// Nelly  topp// bikbok støvler // ukjent


   

  Ha en fin dag videre ♥ 

   

   

   

   

  Q:Skal du vekk i sommer ?

   
 • 32

  Da har vi vært så heldig fått sponset barne mat fra små folk.
  Se på alt vi fikk! Ungene var helt i himmel, når de så alt den gode maten de hadde fått..!!


  Marcus pakker opp ivrig..


  Marcus viser stolt fram alt, som var i pakken :)

  Mario & Marcus fikk smake den ene frukt grøten til middag ( pære & banan )


  Begge ungene elsket fruktgrøten til små folk..
  Nå pleier dem å være litt kresen, så  jeg var veldig positiv overrasket at de begge elsket grøten..

  Så denne grøten anbefaler jeg til dere :)


   

   

 • 34   Marcus / sko / H&m/bukse/Name it / jakke/ Barnasbutiqe

 • 4

  Heisan!
  Da skal jeg straks til tannlegen igjen , å borre det siste hullene jeg har igjen?
  Jeg hater tannleger!! Men heldigvis er det lenge , og lenge til neste tannlege besøk..


  Etter tannlegen skal jeg ned på postkontoret , å hente en pakke fra småfolka.
  Da skal mine to små prinser, få smake på en ny grøt til middagen i dag. Vanligvis spiser de den til Nestle med banan /mais smak. Den elsker de,så er veldig spent å se, om den fra småfolka vil falle like godt i smak...

  - Huske melde dere på konkurransen jeg har gående på bloggen her visst du vil..

    BTW. Er  18års grense på konkurransen :) ? Vinner blir trekkt på mandag av Mario


 • 26

   PÅMINNELSEN på konkurransen jeg har gående på bloggen..

  Denne gang kan du stikke av med et solkort fra brun og blid verdi av 120kr.
  Alt du trenger å gjøre, for å bli med..
  1.Skrive at du er med
  2.like/medlem i facebook gruppen mine her.

  3. Del gjerne videre innlegge, for få større sjangs til å vinne..

   

  Vinner blir trekkt på Mandag eller tirsdag:)

 • 31

  God kveld..Jeg kom plutselig på en bra blogg ide!
  Alle har jo sett unge mødre, men jeg tenkt da ,å lage sånne små klipp fra min hverdag i livet her på bloggen engang i uken.. Jeg har ikke så serlig lyst å komme på tv,  så var derfor ikke har meldt meg på unge mødre..Men her på bloggen er det ikke så gale, da er jo det ca. 200/300 stykker, som kommer til å se filmen i uken, visst jeg er heldig da.:D
   Så visst over 20 stykker liker dette innlegge, da blir det film klipper på blogge min..
  Ha en fin søndags kveld videre :*

 • 12

  Heisan!
  Beklager for lite blogging denne helgn, men jeg er ikke helt frisk =/
  I hvertfall her dagens outfit, alt er fra Gina tricot..


  btw. ser syk ut på bilde-


 • 72


  Etter jeg fikk ungene vokste brystene mine betraktelig, noe som jeg synes var ganske kjekt på begynnelsen.. Hvem synes ikke det er kjekt, å gå opp en bh str..

  Men nå har dem blitt for store, for store til at jeg ikke kan handle bh i vanlige butikker, som jeg pleide som H&m , Cubus, Lindex. Nå kan jeg bare drømme om kjøpe bh på en vanlig butikk... Nå må jeg inn i spesial forretninger ,for og kjøp meg en ny bh. I disse spesial forretningene må jeg punge ut over 400 kroner for en ny bh. Mens før betalte jeg kun 150 kroner for en ny bh.

  Nå har ca.2/10 jenter i Norge over en d- cup i bh størrelse. Hvorfor legger dem ikke opp til oss med store bryst i vanlig butikker og?
  I isteden for lager H&M , bhene mindre.. Fyller dem opp med alt mulig puter, så dem med små bryst skal få ekstra push up!

  Jeg synes dette er ikke rettferdig, vi med store bryst skal bla opp flere hundre lapper i måneden, for en ny bh. Du betaler vel ikke ekstra penger, for en større truse vel? Jeg synes at det skulle vært det samme prinsippet, som du kjøper en bh.

  Det gjelder det samme, for bikinier også. Jeg har ikke kjøpt meg en ny bikini i år, for de fleste bikini overdelene er for små..=/ Jeg gidd heller ikke betale 800 kroner, for en ny på bikini i en spesial forretning...


  (Gammelt bilde)

  -Hva synes du? Er rett vi med store bryst skal betale flere hundre, for en ny bh?

  -Er du plaget med det samme?

 • 4

   

  Heisan!
  Det blir et veldig kjedelig innlegg på bloggen min her i dag.. Har dessverre ikke tid til, å sitte foran pcn på en lørdags kveld. Beklager det!!
  Men i hvert fall, i går stor koste jeg meg uten ungene på Fridays.
  Var en helt vellykket kveld, bortsett fra jeg fraråder folk til og, bestille kylling quesadilo.. Var ikke noe god!


  Idag har jeg bare vært ute og handlet litt små ting på Lagunen... Resten av dagen skal jeg tilbringe på sofaen, med snop og film.
  Ønsker dere alle lesere en kjempe god helg videre:*
  (snx i morgen)


   

 • 8

  Gud, det var deilige å komme hjem til guttene sine i kveld..Tror de hadde savnet mamma sin veldig,for de var visst veldig grinete hos mormor sin i dag.. Any ways .. God Natt og sov godt søte lesere :*

 • 41

     iiik! Masse skjoller...Dårlig selvbrunings krem...
 • 14

  Heisan!
  I dag skal jeg ha meg en barnefri dag, ungene skal til mormor. Jeg skal ut med noen venninner på Fridays, å spise middag. Barn fri dager her i huset er gullverdt! Nå er jeg stor sett alene med guttene på dagen, mens bf er på å jobbe fra 7-18. Så i dag skal det bli litt deilig koble litt av fra skittbleier og grining. Men jeg vil selvfølgelig savne guttene mine mens jeg er borte, det gjør jeg alltid.. Har kun tenkt å være vekke maks 3 timer, så det er ikke all verden jeg er vekke fra dem!

  Seinere i dag tenkte jeg kanskje, få laget en liten film snutt av guttene mine .Ganske kjekt å ha varierende innlegg på bloggen sin, og ikke bare ha lese innlegg.....
  Ellers ønsker jeg dere lesere, en riktigGOD HELG !

   

   

    • 9

  God natt og sov godt alle fine blogg lesere:) vi snx i morgen...

 • 46

  Hei!

  Da har jeg tenkt og starte med Mine topp 5 favoritt plagg i skapet..Håper folk vil like disse innleggene :D 

  I dag blir det Topp 5 topper...
   -Hvilken topp likte du best?
 • 22

  Kjempe fornøyd med mitt nye Header :D

  Hva den ikke fin :D?

 • 8


  1. Marcus elsker favoritt bamsen sin Timmy♥
  2. Favoritt maten til Marcus er frukt posene fra ella Kitchen.   3. Marcus han elsker og søle brusen min ut over bordet, så kan ikke ha noe drikke stående på bordet!
  4.Han elsker og klarte, helst over alt! *klarte,klart på lille broren*
  5.Marcus er også en veldig sta liten gutt. Får han ikke viljen sin, blir han veldig sint!!

  -Hva er deres barn favoritt leke og mat?

 • 48

  Heisan♥
  Sovet godt? Det har jeg gjort! Flinke guttene mine sov til klokken halv ti i dag! Ellers nå skal jeg rydde litt smått i stuen. Seinere i dag tenkte jeg , meg en liten tur ut til en vennine, som også har to nydelig gutter selv..Heldige hun skal til Tyrkia på lørdag,må innrømme jeg misunner hun veldig.... Men HELDIGVIS skal vi reise om 5 uker til Mallorca.. :D:D Gjett om jeg gleder meg ? EH ja! :)

  -Hva skal dere i dag? 
 • 24

  Heisan! 

  I dag har jeg vært ute og handlet litt mat, og kjøpt noen nye ting til meg selv for engang skyld! Før kjøpt jeg nye klær til ungene hele tiden, men nå har jeg begynt å kjøpe litt klær til meg selv. Nå er det middag, ja jeg vet sein middag !!Skal si deg det er deilig å kunne spise middagen i fred, uten grining og sutring eller unger som klatrere deg opp etter beina dine.Og etter middag skal jeg se en av de nye filmene jeg har også har kjøpt meg i dag. Her har dere bilder av innkjøpene mine, ligger en topp i posen og, men den kan jeg vise i morgens outfit!!
  Håper dere har hatt en fin dag, søte lesere <3
   
  Var den ikke søt?


 • 20

  Jeg kommer over en artikkel på bt.no, der enkelte kvinner nekter mannen å se sine egne barn for høyere bidrag..
  Dette var snakk om fedre, som betaler bidrag og alt fra før.

   
  Jeg synes dette er helt på tryne, at mødre nekter barnefaren å se sitt eget barn, bare fordi du skal sitte hjemme med ungen, uten jobb og få fullt utbetalt!
  Visst en mann har 600.000 kroner i inntekt i året. Skal mor ha 120.000 kroner av dem. Og har far ungen underkanten av 9 netter i måneden samver med ungen, halveres det beløpet. Er det då rart at mange mødre velger da .ikke å la far møte ungen sin? Nei! Jeg synes synd på de fedrene der ute, som vil se ungen sin, og må kjempe i retten får få litt samvær med sin egen unge. Jeg mener far eller like viktig som mor.. Jeg oppvokst store deler av barndommen min uten er far, det var ikke noe kjekt! Ståpå fedre :) Rett skal være rett!  

  -Ha en fin dag videre  

   

 • 14

  Heisan!
  I natt, var det en travel natt.. Opp å stå, fire ganger i natt. Greit, at Marcus er blitt flinkere til å legge seg tidligere, men nå står han flere ganger opp om natten. Ingenting som hjelper når han står opp, kun en flaske varm melk (nan). Slitsom! Enda jeg gir han 3 ganger fast føde, måltider for dagen. Frokost smoothie, lunsj grøt/middags glass og kvelds grøt.. Så vil han forsatt ikke sove skikkelig om natten..
  Ta gjerne i mot, tips og råd:) 


  - Ha en fin dag videre ♥
 • 16

  God kveld
  Jeg ser har fått en del nye faste lesere, her på bloggen min.
  Så, derfor spørr jeg dere lesere, om det er noe dere synes jeg mangler her på bloggen min? Eller noe dere lurer på?


       Gjerne skrive i kommentar felte mitt-Takk♥   

 • 38  -Amal.B

 • 20

  Marcus& Mario ♥


  Marcus


   Mario   Mario

  Marcus

   

   

   Mario

   Marcus

   Mario

   Marcus

   Mario

  Marcus
 • 22

   

  Heisan! I dag er den siste dagen min, i mamma permisjon. Det har vært en flott tid sammen med ungene, og jeg kvir meg veldig til å begynne å jobbe igjen. Heldigvis har jeg ferie frem til 9. september. Så jeg begynner ikke i jobbe helt enda. Hadde jeg hatt tilstrekkelig med penger, hadde ikke gått i arbeid igjen. I hvert fall ikke før guttene mine, har fylt to år.


  Jeg har heller ikke søkt noe barnehage plass enda, i og med at skal kun jobbe 1-2 ganger uken( til å begynne med).Mamma min har sagt seg villig, til å passe de to små guttene mine.Noe som jeg er veldig takk nemelig for.Jeg vil heller ikke at barnehagen ,som skal oppdra mine barn..


  Selvfølgelig, skal barnfar også passe dem når jeg er på jobb i helgene. Men det er ikke så lett for han, å være fleksibel i uke dagene.Spesielt ikke når han driver for seg selv med broren sin.De har så masse arbeid i sommer, derfor kan han ikke ta seg så mye fri...

   
  -Hvor lenge igjen har du av permen din?

  - Hvor lang permisjon hadde du?

    • 15

   Det er helt utrolig at begge guttene mine sovnet før klokken 9 i dag. Vanligvis ligger dem og ler, og hopper i sengen til klokken 10 om kvelden... Håper dette er noe dem vil forsetter med, å sovne tidligere på kvelden... Slik mamma (meg) får litt kvelds ro..

   


   

  - God natta ,sov søtt :*


   

 • 26 • 30

  God dag,

  I dag følte jeg meg så bleik og stygg.. Jeg har ikke solt meg,eller tatt solarium på sikkert 2år nå!! Da må jeg ty til selvbrunings krem.. Den jeg har brukt i dag, er st.moriz sin. Jeg kan ikke si, jeg er helt fornøyd med resultatet den gir. Selv om den slo bra i tester, synes jeg den tørker så grådig inn hunden din, og kremen kan heller ikke smøres i ansiktet . Noe som er veldig negativ for min del!.. Eneste som er stort pluss+ med den, er at den viser resultat med engang,og det lettere å se om det er ujevnt smørt inn.Den koster kun 100 kr på butikken,som er veldig billig...
  Visst du skal teste denne ut, anbefaler jeg deg skrubbe hunden godt før bruk. Og smøre deg inn i masse lotion.Kanskje å smøre det inn i sol lys, for få et bedre resultat !

   

  Her bilder av resultate...

   


  Lille Mario, ville bli med på bildet <3
   

   

 • 14

  Vinner ble MAMMA Veronica♥
  Gratulere så mye:)   

 • 11

   Heisan♥Jeg har registrert meg som buzzador på www.buzzador.com og foreslår att du også gjør det! Som buzzador får du prøve nye produkter og tjenester gratis. Så prøv du også, altid kjekt med gratis prøver.. Her link til siden---->> https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=NO&refstr=tvillingmor22

   

   

   

  Buzzador

   

   

   

  Litt mere informasjon om siden: http://www.buzzador.com?refstr=tvillingmor22&lang=NO 


 • 14  Btw! Trekker vinner i morgen av konkurransen :) 
   

 • 5

   

  Heisan!
  I dag når jeg sto opp, våknet jeg til en svine sti! Det var så mye rot over alt.Klær på gulvet, på bordet og på sofaen.Og leker som var strødd ut over hele gulvet..Uff! Jeg visste ikke helt hvor skulle begynne, siden det var så mye rot over alt.Så nå har jeg i hvertfall, vasket gulvet, støvsug og tørket støv i hele huset. Flinke meg^^

  Nå skal vi også ta oss en liten tur inn til sentrum, og gå litt rundt på bryggen med ungene...Jeg synnes ikke vi skal sitte i dette flotte været...

  Hva har du gjort i dag?..

   Før  Etter
  -Ha en fin helg videre 
 • 14

  God natt alle søte lesere ♥
  Da skal jeg prøve å få litt søvn i denne varmen.. *svetter* 

   
 • 20  Da tenkte jeg også, å starte med vannmerker på bildene mine her på bloggen ..
  Ble det ikke tøfft <3 ?

    • 48

  Heisan♥
  Da slenger jeg ut noen bilder av magen min før og etter graviditeten. Dette innlegg har vært ønsket hos mange av leserne mine, så derfor var snill å gjorde dette for dere.

  Jeg vil advare folk på forhånd, at magen min er blitt ganske fæl etter fødsel. Det er veldig deprimerende, men hva kan jeg gjøre..  Gidd heller ikke å legge meg under kniven, for hvem vet om det kommer etter på klatt etter tvillingene. Jeg har også lagt ved et bilde av magen min når jeg gikk gravid i uke 39 med tvillingen, så man kan se hvor mye magen har synket inn etter fødsel.

  Jeg veide ca.68-70 kg før jeg ble gravid. Og veide helt opp under 87kg når jeg var høygravid. Så jeg gikk opp kun rundt 18 kilo  i svangerskapet, som jeg synes ikke var så mye. Med tanken på jeg bar på to gutter i magen. Nå 8 måneder etter fødselen, veier jeg 70,5kg?

     -Hvor mangen kilo gikk dere oppi svangerskapet? og hvor mye gikk du ned?

   

   

   

   

     

   

   

  

   

  

   

 • 26


  Heisan igjen:)
  I dag har vi vært ute og kost oss i solen, med grilling og bading. Var utrolig kjekt at typen min Morten kom hjem litt tidligere fra jobb i dag, enn han pleier. Da fikk jeg litt mere avlastning på ungene, som er alltid kjekt å få.
  For ca.1 måneder siden kjøpte jeg et barnebasseng til de to små på Toys urs. Det ble endelig tatt i bruk i dag. For det har jo, stor sett bare vært drit vær i Bergen den siste måneden. Jeg fant ikke noe luftpumpe til bassenget. Så da måtte jeg rett og slett stå der å blåse og blåse som en tulling. Etter en time med masse blåsing, var det endelig kommet oppe.

   Bassenget falt i hvert fall stor smak hos ungene.
  De to har stor koste seg sammen, og plasket i vei.. Resten av dagen skal vi bare slappe helt av hjemme. Jeg ble så slått ut av denne varmen..

   Hørte det også at de hadde meldt trope natt i dag. Så det kan bli festlig å få sovet i natt. Med tanken på at jeg sleit med å sove i går kveld av varmen, når det ikke var så varmt som det var i dag...  Liten filmklipp av guttene..
  

   

  - Hva har du gjort i dag ? :)

 • 37

  Hallo bloggen♥ 

  Jeg vil takke alle dere som leser bloggen min , og som følger bloggen min hverdag..  Nå er jeg Helt opp i 85 plass her på blogg.no i Norge.
  Utrolig artig og se folk synes det er kjekt å lese bloggen min..
  Nå Sitter vi ute alle tre på verandaen, å nyter 23 gradene som er i Bergen i dag. Seinere  i dag når pappaen til de to små kommer hjem blir det grilling og plasking i det nye bassenge, som jeg har kjøpt til de på toysen.  Mario <3

  Marcus <3


  Ha en strålende fin dag videre lesere :D  

 • 50

  Jeg får ofte spørsmålet om det er tungt være mor til tvillinger?Men det kan jo du tenke selv at det er.! I hvert fall tanken på når folk klager over det er tungt med en unge.
  De gangene jeg har vært er ute og handlet alene med de to små på butikken. Skjer det ofte at begge starter og hyl å gråte midt i butikken, og ikke minst samtidig!
  Da blir jeg så stresset og frustrert. Slik som i dag, når jeg skulle ta bussen sammen med guttene alene. Selvfølgelig måtte de begynne gråte samtidig begge to. Jeg sto der jeg og prøvde å trøste dem for harde livet, mens folkene på bussen bare sendte meg stygge blikk. Skal si deg jeg følte meg ganske dum der jeg sto..
  Hvile pause på dag tid, har jeg aldri hørt om. Ungene her sover om hverandre du får aldri en halv time eller en time for deg selv.

  Lek og moro, ender ofte med gråting og sjalusi. Men alt i alt er så klart er det dobbel lykke


  

   

 • 11

  Ha en fin dag alle blogg lesere <3
  Vi skal ut å nyte fin været ,som har endelig kommet til Bergen..

 • 36 • 26

   Det har vært mye frem og tilbake hvor vi skulle reise i sommer.  Men nå har vi endelig kommet fram til at vi skal reise til Alcudia på Mallorca i to uker.

  Vi reiser 18 aug-1september, og skal bo på hotellet Viva sunrise. Turen er betalt! Og det eneste vi mangler nå er å fikse passet til de to små. Så skal det meste egentlig være i orden. Jeg lover å blogge der nede fra mobilen min eller fra mini pc-en min som jeg skal også ha med. Men kan ikke love at det blir  2-3 innlegg for dagen. Jeg gleder meg veldig til å reise, for nå har jo jeg aldri vært på Mallorca før.          

  Jeg setter stor pris på alle råd og tips jeg kan få.Hvordan det er å reise med små barn.. For dette blir en helt ny erfaring for meg , og reise til utland med små barn.  

   

   

   

  -Hvor skal du i sommer?

   

  Har du vært på Mallorca før?

   

 • 33

   God morgen bloggen♥

   

   Tiden den bare flyr avgårde.Nå har gutten mine blitt hele 8 måneder gamle i dag.

   

   Jeg syntes ikke det var så lenge siden når de var bite små, og når dem ikke kunne krype eller stå.

   

  Savner litt når de var små og søte, men må nok si det mye artigere nå som de har blitt litt større og forstår litt mere. De er jo ganske så søte sammen, og har det alltid så kjekt i hverandres selskap.

   

  Hiver inn på et bilde rass av guttene mine, er de ikke søte? <3

   

   

   

   

   

   

   

          - Ha en fin dag videre lesere ♥

   


  

 • 34

  Siden det er ikke så varmt byttet jeg den toppen på bilde med en vanlig lang armet basic genser...  Fake pels vest // Vila
  skinn tights // ukjent
  tube topp // h&m
  Bag // belivet or not en ekte lv bag   

   

   

 • 22

  Hei bloggen ♥
  I dag har vi vært på kontroll hos helsesøsteren. Begge var snille og flinke gutter under besøket. Mario har blitt 69 cm lang og veide 8070gram. Og Marcus var 70,5 cm og veide 8130gram. Så det er ikke mye forskjell på de to små guttene mine.
  Når de er 8 måneder skal dem klarer :

  

  -         Ta opp små gjenstander med fingrene = Dette er noe begge klarer helt fint.

  -         Drikke fra kopp = Noe som de begge klarer også.

  -         Bære sin egen vekt i stående stilling = jepp , det klarer dem begge to. Marcus har klart stått uten støtte i 20 sek.

  -         Sover hele natten = Kun Mario og ikke Marcus. Han står opp 4 ganger om natten :(

  -         Redd fremmede = Ja, det er dem veldig begge to.. Griner hver gang dem ser mormor min hehe.

  -         Fast føde = Dette noe begge spiser, de spiser grøt til lunsj av og til og til kvelds. Begynner med småbrødbiter med  leverpostei i dag også til lunsj.
   

  - Krypper eller åler seg = Ja begge klarer å krype. Marcus begynte å krybbe når han var under 6 mnd.

    

  -Hvor stor var deres unger når de var 8mnd gamle?

   Ha en fin dag videre lesere <3


  

 • 43

   

  I det siste har det vært mye fokus på slanking over alt i media.
  Annen hver dag står noe om slanking i avisene, slik går du ned 10kg, jeg gikk ned 20 kg !
  Synes dette ikke bra at det skal være så mye fokus på dette. Føler meg rett og slett presset til å slanke meg når ser eller leser slike artikler. Tenker på små barn der ut e som ser dette også. De må tro det at det er galt spise, og at det greit å slanke seg. Jeg personlig har komplekser for kroppen min har veldig lyst å gå ned i vekt. Men det er ikke lett i hvert fall ikke nå når jeg ammer. Da må tenke på mine barn beste. Det er ikke noe kjekt få de flotte slanke modellen fra Cubus, H&M and you name it rett i fleisen på deg heletiden. Det jeg ikke tenker på at over halv parten av bildene er manipulerte, og de ser ikke så perfekte ut i virkeligheten.
  Jeg kvir meg rett og slett å dra til Syden i år, for jeg hater vise meg i bikinien. Spesielt nå etter fikk tvillinger.
  Takler ikke å se meg selv i speilet uten klærne. Fått henge pupper, henge rumpe og en skrukkete løs mage til 90 år gammel dame.
   

   

  Lavkarbo diett hva er det for noe tull? Jeg var så desperat på slanke en  meg tide, vurderte å begynne på denne dietten.
  Hvorfor? Får den er flådd ut over alle avisene at folk raser ned i vekt på den. Hadde ikke jeg lest avisene eller sett på tv, tror jeg faktisk ikke prøvd alle disse tullete slanke diettene. Man begynner bra den første uken, men enn der verre opp den siste uken. Det vil frem til at slutter du på lavkarbo dietten, og begynner å spise karbohydrater igjen vil du bli like sjokk igjen eller kanskje til og med sjokkere.

   

    

  - De bildene som er brukt er tatt for 2 år siden i Sya napa, følte meg stort sett drit feit den turen. Men nå kunne jeg ha gjerne hatt den magen tilbake..
  

   

  Går du på noe diett eller har du gått på diett før?
  Synnes du og media å fokusere mye på slanking i steden for sunnhet?
  

     

   

   

 • 22

   Jeg kommer over en link på Facebook om et barneprogram som er produsert i USA. Der dem viser hva som er rett og galt for småbarns oppdragelse i Jehovas vitne livssyn. Jeg synes dette er helt på tryne dette barn programmet.
  Visst du ser Leeson 2 av dette programmet, ser du en liten gutt som leker med en troll mann leke. Hun mener denne leken symbolisere satan, og kun gud som har magisk makt. Og derfor ber hun gutten kaste denne leken i bosse. Hva er dem vil frem til med dette? At satan står bak alle disse lekene, og barn ikke lov til å ha sin egen fantasi? At det er galt og ser Harry potter filmene og nå? Helt idiotisk^^

   la barn være barn!

  Synes ikke rett tvinge barn inn til noe religion heller, derfor valgte jeg og ikke å døpe mine to små gutter. De kan heller få lov bestemme selv hva dem vil når dem blir 15 år. Har lagt link til filmen nedfor innlegg mitt..
  Hva synes du om dette? Er det galt ?

   

   

  

    • 55

  Hei da starter vi gang min første konkurranse på bloggen min.

  Jeg har vært så heldig få denne konkurransen med sammarbeid med navnesmokken en gratis smokk pakke til dere lesere.

  Slik må du gjøre får delta :)

   - Gå innpå www.navnesmokken.no, og velg ut hvilken smokk pakke du ønsker.

   - Lik facebook siden til Navnesmokken, her.

   - Lik facebook siden til blogg gruppen min her --->  www.facebook.com/#!/groups/403039176414383

   - Del gjerne dette innlegge videre på bloggen din   

  Lykke til , trekker vinner på Mandag !!!!

   

 • 28


  God morgen bloggen

   

   I går la jeg strakt ut over sofaen hele dagen.Kroppen min er ikke helt vant med alkohol lengre. Fikk også litt problemer får få de små til sove i går kveld. Tror ikke dem sovnet før halv klokken halv 11 i går. Jeg har ikke vært så flink med rutiner på dem to små, som noe nå angrer litt på. Rutiner på små barn er jo alfa omega.

   Deilig kunne få slappet av litt på kveldingen alene uten ungene. Får vel ta starte litt smått med rutiner i dag, å se hvordan det går.

  I går kveld satt ungene lekte fint på gulvet sammen.. Med en forskrekkelse fant Marcus ut han skulle reise seg opp. Så han reiste seg rett opp fra gulvet sto i et halvt min uten støtte. Han har stått uten støtte før, men det var varte sånn i 5 sek. Men denne gang var kameraet i nærheten så en stolt mamma fikk bilde av søte små Marcus som står på gulvet av seg selv..

   

  Når begynte deres barn å reise seg opp av seg selv?

   

   

    

 • 6

  Husk å stemme på min fine rosa veske <33

   Her linken---->>

  http://designyourhandbag.nelly.com/no/?v=showbag&bag_id=2923

 • 25

 • 16

   

  Her legger ut min lister over de siste filmene jeg har sett, som jeg synes var noe bra :)

   

   

  1. Mr. poppers penguins
   Utrolig morsom film, der jim carry spiller speparert enslig far til to barn. En dag får han en gave fra nordpolen 6 pigviner som endre livet hannes totalt.

            

  2. Crazy stupid love

  - Sikkelig komdie film og litt romantikk. Der han ene spiller skilt mann, som slutet ta vare på utsende. Helt til han møter en cassanova, som lærer han opp til skjekke damer og kle seg pent.
  Kjempe bra film !

  3. Big mommas house 2
  - Trenger egentlig ikke se 1 men utrolig morsom film. Handler om en fbi agent  som går undercover som stor nanny dame. Denne gangen går sønnen hannes med på undercover på en jente skole.
  Big Momma's House 2 Poster

  4.Change up
  - Handler om en gift man med  tvillinger. Han har en kompis som er singel og har ingen barn. Lever rett og slett livet.
  Med de begge to ønsker bytte live sitt med hverandre. Her en film jeg kunne kjenne meg igjen , siden jeg og har tvillinger.

  Hvis jeg var deg Poster

  5. 21 jump street

  - Handler om to politie menn som blir sendt til undercover jobb på en vidergående skole for finne et syntetisk farlig stoff.
  Utrolig morsom film og ikke minst han ene hoved rolle i filmen Channing Tatum hot!

  21 Jump Street Poster

  - Ha en fin helg videre <3

    • 3

  Hei bloggen:)

   Jeg våknet opp i dag med mega bak rus. Blæh! Hater å være fyllasjuk.!!!
  Heldigvis er det lenge til jeg skal drikke igjen. Glemte helt å ta noen bilder i går. Men jeg kan nå legge ut litt bilder som jeg har tatt løp av uken.

  Unna alle mødre der ute ta  seg en barne fri dag, utrolig deilig å være med venniner å bare slappe av. Må si savnet ungene veldig når var ute, siden  jeg er så vant ha dem der med meg heletiden.  Hva har dere gjort i helgen ?

   

  -Minner på  at det starter konkurranse på bloggen min i morgen med sammarbeid , med navnesmokken.no.. Så det bare melde seg på i morgen :) Og kanskje du som stikker av med tre valgfrie flotte baby smokker.
  - uke 29 starter det sol og brun blir konkurranse, kan vinne sol kort på 100 kr.

     

  

  

 • Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta