Amal Belaaouam - Min hverdag som mor til tvillinger, og et vanlig liv som dame i dagens samfunn med kropp og skjønhets press. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

God søndag!

Denne helgen har jeg brukt godt på å ta livet med ro....

For i morgen er det tilbake til jobb og trening, og rutiner.. Det er da det er ekstra godt å se fram til sommerferie..

For 2 uker går fort  , og før jeg vet ordet av det sitter jeg på flyet ned til Spania.

Ah, gud som jeg ser fram til sol og varme, og ikke minst god mat!

Hva har det gjort i helgen?

 

 


 • 4

   

  God torsdag

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, og kjenner det skal bli godt med ferie snart...Jeg gjør ikke annet å jobber om dagen , eller det føles sånn.. Heldigvis reiser jeg om 3 uker til Spania, og det skal bli godt!

   Resten av dagen blir brukt til å rydde og sortere klær,for det er slikt jeg skal skaffe meg pax garderobeskap fra IKEA.Det er noe jeg har alltid har ønsket meg,et walk in closet ..

  For øyeblikket har jeg det uorganisert og bare rot. Tror dette vil bli bra, og det koster ikke all verden..

  //slik det er på rommet nå


   

  // noe slikt ønsker jeg meg..
  hva skal dere i sommer?

   

 • 0


  God kveld!
  Nå var det lenge siden sist, men med fulltidsjobb og barn , rakk ikke bloggen til.....En liten oppsummering av hva som har skjedd i det siste. Jeg har nå stått på med treningen og kostholdet mitt ,men jeg er langt i fra mål..Jeg har tenkt litt sånn i det siste  . Jeg er sunn og trener,  , og det må vel være bra nok i seg selv. Jeg har tross-alt født to barn og er ikke lenger 20 år. Ellers har jeg ennå ikke hatt sommerferie, og ser stort frem til nå. Da reiser  vi hele gjengen til Mallorca i august.Jeg har reist der tidligere og storkoser meg der nede..De hadde alt av butikker som zara,new yorker osv... For dere som ikke følger meg på instagram , oppdaterer jeg jevnlig der..Håper gamle lesere vil lese blogg en min igjen..  Ha en fin kveld!

   

 • Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta