Amal Belaaouam - Min hverdag som mor til tvillinger, og et vanlig liv som dame i dagens samfunn med kropp og skjønhets press. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

8

Hello :) da jeg tilbake igjen på bloggen min i morgen.. Vi reiser i natt fra Mallorca :) .. Vi har kost oss masse alle sammen .. Håper dere har hatt det fint der hjemme.. Kommer masse bilder , og blogg innlegg i morgen fra reisen :) See yah !! <3

 • 8

  Heisan jeg reiser til Mallorca i morgen tidelig .. Og der med tar jeg en blogge pause til jeg kommer hjem :)
  Lover det blir masse blogging ,når jeg kommer hjem fra Mallorca <3
  Vi snakkes:*

 • 9

  Heisan
  Da kom solen fram og vi må nesten bare ta en trilletur ut i dag :)
  Vi blogges seinere :*

 • 15

  Heisan !

  Ble nok igjen et seint blogg innlegg fra meg, beklager det! Har mistet blogge lysten i det siste, og gått tom for ider..Kanskje jeg skal begynne å, skrive ned hva skal blogge om slik jeg ikke går tom for ider..

  I hvertfall i dag har jeg vært ute å , slikket solen på terrassen med ungene.. Var helt opp til 23 grader i dag , som var helt herlig! Ble ikke mye soling akkurat, siden ungene har funne ut det er godt, å spise jord.. Slik at jeg ikke kunne slappe av et lite sekund engang, før de hadde tatt seg en hånd full med jord inn i munn..Det kan bli festlig når vi skal til syden, visst vi skal ligge på stranden.. Dere kan tenke dere resten selv ,hvordan det vil gå...

  I dag fikk jeg også hentet, et flott bilde ramme fra Perfect home. Helt nydelig som passer perfekt inn i stuen min, som skal bruke til å ha bilde av ungene mine i...Nå har jeg ikke fremkalt noen bilder ennå av guttene mine. Slik at i stuen min så er ikke det et enste bilde ,å se av ungene mine.. Dårlig ! I now.. Mene er ikke akkurat den raskete personen med slike ting, og glemmer hver gang å ta med meg minne korte når vi er på senteret .. Slik at jeg sier til typen min, for gjøre neste gang, og det blir aldri noe neste gang..Tenker nå må det bli gjort, nå som jeg har kjøpt denne finne rammen :D

   

  God natt ♥ • 10

  God kveld

  Beklager for lite bloggingen denne helgen.. Men har en liten gutt, som ikke har vært helt i form.. Og  jeg har hatt lite søvn denne helgen, fordi Marcus har funnet ut han skal begynne ,å våken igjen midt på natten.. Som er alltid like gøyt!

  I hvert fall idag har vi vært hos mormoren min, å feiret bursdagen hennes med kaker og brus... Derfor ble det et veldig seint blogg innlegg fra meg i dag.. Jeg fikk heller ikke dratt hos frisøren på lørdagen, fordi Mario hadde feber stakkers.. Men satser på , å få det fikset håret mitt før jeg reiser.. For nå ser jeg den stygge etterveksten min begynner, å lyse fram i håret mitt.. Ser helt for jævlig ut!!!  
  God natt ♥ 

   


  Dagens outfit til Mario


  Alt han har på seg er fra H&M  Q: Hva har du gjort i helgen ?
 • 5

  God kveld :)
  Da skal meg og barnefar se Magic mike på kino no... Det er år og dag siden jeg var på kino sist, så dette skal bli kjekt!!!
  Ellers ønsker jeg lesere mine en strålende god helg videre <33

  -Amal B

 • 10

  Vi har vært så heldig, å fått sponset to søte bodyer fra Lovebaby.   Ta gjerne turen innom nettbutikken deres her.. De har utrolig masse fint, og blant annet de strømpebuksene som viste i et annet innlegg folk spurte hvor jeg hadde kjøpt!

   

  // Reklame

 • 19

  Hvorfor er bikinier laget så små til kvinner...

  Idag gått har gått sett i butikker etter håp om, å finne en bikini jeg liker.. Gjerne en du ser slank ut i, samtidig skal være litt tøff! Men det er Søren meg, ikke noe lett affære.. Enten når jeg finner en Bikini jeg liker. Dekker den halve rumpen min, eller viser nesten underlivet mitt.. Hvorfor er bikini laget så små ? Menn går rundt med lange bade bukser, mens vi kvinner går med noe som dekker så vidt vår edle privat deler.. Greit, kanskje det er bra når man skal sole seg på strand med disse små bikiniene, for få minimalt med sikler.. Men dem trenger jo ikke, lage de så små vel? Jeg føler meg lite sexy, med rumpen min dissende uten for bikini buksen.. Bikini toppene er ikke akkurat hakket bedre! Liten stup i ut i vannet kan man risikere miste hele bikini overdelen..

   

  Ofte jeg sitter å drar i bikini ,når jeg er på stranden føler jeg må alltid være på vakt at den sitter på plass! Slik at jeg ikke blotter , alt jeg har blotte til folkene på stranden..
  Nei, nå må man få inn litt bedre bikini sorti mang i butikkene. Er jo like sexy å bruke hotpants, som en bikini.. Det skulle jeg gjerne ønske dem hadde, og ikke kun til små jenter...Får vel ligge ukomfortabel på stranden i år også.. Kvi meg til hver gang skal ut i vannet!..Når butikkene ikke klarer,å lage noe fint til oss unge dame,som ikke er så små!!! 

  Ha en fin dag videre 

   

   

   

   


   

 • 14

  Åh jeg gleder meg sånn til, å reise til Mallorca neste lørdag...
  Jeg blir  helt deppa over den sommeren vi har hatt i år..Vi har kun hatt en eller to uker med fint vær! Ellers har jo , det bare rengnet og regnet!

  Tenk  at sommeren snart over folkens? Og jeg begynner i jobb neste månedene =( Har ikke litt lyst, å begynne å jobbe igjen.. Kunne heller vært hjemme med guttene min, enn å jobbet.. Men uheldigvis strekker ikke økonomien min til det!...
  Håper folk hatt en fin dag. God natt fra meg, og sov godt  < 3

  \ • 23

  Gud så ekkelt !
  Jeg skulle til å sitte meg ned på do, og i det jeg sitter meg. Får jeg øye på  denne lille ekkele rakkeren i doen min.. Nei, fy'søren så ekkelt. Hva gjør noe slikt i min do? Jeg hater inseketer, og spesielt edderkopper!! Har aldri sett noe så ekkelt i toalettet mitt før !!

   


   Jeg klarte ikke lengre se den svømme i doen min mere , så  jeg måtte bare spyle den desverre ned i do!!!.....

   

  Q: Har dere sett en edderkopp i do før ?? • 12

   God morgen bloggen !                                                                                                                                                                                                                                                              Da var timen bestilt hos frisøren i morgen. Skal bli deilig, å få fikset håret sitt. For de som lurer hva jeg skal gjøre med håret.. Kan vise et eksempel bilde , dette er tatt fra Topp bloggeren Tcmn...


   Slikt har håret mitt nå brunt under, og blond over... Tenkte heller ha håret blond bleika med brune stripper... Ser så mye finere ut!
   Nytt extension skal jeg, også kjøpe fra rapunzel etter  jeg har sett resultatet..!!

   

 • 5

                    Anbefaler å gå innom denne bloggen her . Hun skriver utrolig mye bra, og tar opp viktige tema. Og er mamma til en liten jente på 1 år,                                                                       og er gravid med sitt andre barn i uke 12 nå..

  Ta turen innom bloggen hennes her

 • 26

  Masse fint til guttene min var det i pakken fra Littel me...


  Søte smekker, den rosa skal jeg gjemme vekk :)


  Paul frank smokk, to mygg nett med aper, og frosker.. Også et fint bade håndkle med i love mommy <3

   Noen gøye strømpebukser ...

  Til mamma en leopard kjole , viser den sikkelig fram i morgen...


   Fra h&m • 10

  Heisan!
  Nå nærmere det seg veldig til vi reiser til Mallorca , kun hele 10 dager igjen..
  Merke jeg har begynt å gru glede meg.. Er ikke alltid lett , å reise med to små aktive gutter..
  Håper guttene mine er snille under hele fly turen , og ikke minst enkel å ha med på stranden... Blir temmelig flau visst dem skriker ned hele fly reisen, som varer i hele 3,5 timer... Jeg må huske ha med massiv med Maria kjeks!  For en merkelig grunn så blir dem rolig, når de får  hver sin kjeks i hånden. Farlig det at nå har jeg også begynt ,å små spise på Maria kjeks sammen med ungene.. Hehe!

  Jeg har også begynt å små pakke litt i dag, men helsikens barne mat og bleier tar  stor plass i kofferten.. Jeg sitter å vurdere om, jeg kanskje skal kjøpe mat og bleier der nede... Og man sparer heller ikke det store, med å kjøpe bleier med ned. Maks 20-30 kroner per.pk.. Det kan man ta seg råd til, tanken på man reiser kun en gang i året!... For vel ta med en bleie pakke, og en pakke grøt fra Småfolk satser på det får holde!

  Seinere i dag skal vi hentet en pakke på posten, som  jeg har lenge gått å vente lenge på.. Vært mye styr med posten etter jeg har flyttet.. Og da skal jeg vise hva som er i pakken,  seinere i  en Video blogg,-visst det ønskes!

  Guttene mine har også fått to flotte bodyer , som vi er blitt så heldig å fått sponset av love baby. 

  Jeg skal huske fått tatt bilde, og fått vist dem fra til dere :)

  Ha en fin dag videre lesere, så snakkes vi på om litt!
  Q: Hva tar du med når du reiser med små barn?
 • 9  God morgen bloggen:)

  Da har jeg fått forespørsmål om , jeg kunne legge ut noe musikk tips.. Ja, så klart !

   

  Her listen over de sangene, som jeg hører på nå for tiden ..:)

  Tone damli feat. eric saade - imagine

  Tacabro-Tacata 

  Inna- 2 Night

  Pitbull  feat. Shakira- Get it started 

  Nicki Minaj - pound the alarm

   

   

  ( Klikk på sangene, for få høre på dem )

   
   

 • 2

  Beklager for elendig blogging i dag, men føler meg helt slapp og jævlig.. Nå sitter jeg propper i meg paracet , og ser på Kendra på e tv..Den damen er bare rå, ikke minst rå sexy :)  Men ønsker dere en god natta søvn,og satser på blir bedre i morgen.. 
   

   

 • 5

  Heisan♥
  I dag har jeg hatt mamma på besøk, og fått litt hjelp til med ungene.. Derfor  har det vært litt stille på bloggen min i dag.. Nå har små guttene mine, fått opp tripp trapp stolene sine, siden jeg er ikke noe flink med å bygge ting... Jeg var heldig å fikk mamma til bygge dem, for bygge disse stolene var jo rene iq testen.. Etter 2 timer stressing , og sur muling fra mamma var de opp!!


  Her er tripp trapp stolen monter, som har lagt støvet ned siden julaften..


  Lille søte Mario koste seg nye tripp trapp stolen sin....


  Tester ut stolen, med spise pasta til middag!! Nam nam 


  Marcus koser seg, også i den nye stolen :)

   

   Q: Hva har du gjort i dag ?

   

 • 10

   


   

  God natt alle søte lesere < 3

 • 17

  Her liten videoblogg over hvilken sminke jeg bruker til vanlig.. Obs! Litt hakkete, siden redigeringsprogrammet mitt tullet seg litt^^


 • 14

  Heisan blogg-en!
  I det siste har jeg slit med å , få lille Marcus til å ta formiddags luren sin på dag tid. Han nekter rett, og slett å sove lengre på dag.. Noen ganger det er så gale at, jeg kan finne han sluknet midt på gulvet under lek, mens andre ganger finner han seg en plass å sovner helt plutselig!..

   
  En liten gutt som bekjemper søvn sin..
  2 sek seinere sovnet han...Nå ligger han å sover godt i leke grinden sin:)

  Q: Noen av dere funne ungen deres sovne på gulvet, eller på en underlig plass ? 
 • 12

  Da ville jeg takke alle , for fine oppmuntrende ord angående forgje innlegg..
  Jeg har allså noen venninner , men ikke en beste venn lengre..Ikke at folk misforstod trodde jeg ikke hadde noen, som helst venner.. Men vil gjerne ha venn. Som kan være med meg og guttene mine . Og ikke kun når jeg skal ut ,eller når jeg er uten ungene .. Det var bare det jeg ville si! God natt alle søtinger <3

 • 74

  Da jeg gikk gravid med guttene mine, mistet mestepartene av det jeg hadde av venner...
  Kanskje dette er noe jeg la opp det selv?! Hvem vet..

  Jeg føler meg så ensom til til tider, og ikke ha noen å snakke med.. Heldigvis har jeg en mor ,som jeg ringer til i blant. Og som er der, for meg når jeg trenger det... Hun er en jeg kan snakke ut til, om alle mine problemer.

  Jeg føler meg mere ensom nå enn noen sinne. Spesielt etter jeg flyttet ut for meg selv. Nå er det liksom kun meg ,og guttene mine..Blir trist av og til, når ser folk har det så fint sammen med venninne sine,.Mens jeg sitter her helt alene hjemme dag inn ,og dag ut.. Uten at noen banker på min dør..

  Når jeg lå på sykehuset fikk jeg heller ikke besøk,av noen av de så kalte venninne mine. Kanskje de hadde glemte meg ?
  Misunner alle disse jentene/damene, som fikk flotte Baby shower av venninne sine. Jeg fikk kun en gave fra en gammel venninne, og Mariele de satt jeg virkelig pris på.
  Takk Til dere to♥. Jeg merker blir litt sentimental av, å skrive dette til dere.. Men jeg skriver dette, for kanskje en der ute, som kanskje føler det samme som meg.. Og du skal vite du er ikke alene ,om dette problemet.Det er ikke noe kjekt å leve uten en enste beste venn. Detter er noe som plaget meg dette siste året, ikke ha en beste venn, som er der for deg i både tykk og tynt.. ... En du kan snakke med ,og en dele din opplevelser med etter jeg fikk ungene....

  Er en blomst nær ved å visne,den forfriskes kan igjen.Og et hjerte som vil briste,det kan trøstes av en venn.

   


  Q: Kjenner du deg igjen ?

 • 45

  Nå har  jeg hørt  fra en del at jeg ligner på Kesha..    Hva tyker ni ?  Jeg personlig synes ikke atlp vi ligner på hverandre..


   

        


  Q: Hvilken kjendis ligner du på?

 • 14

  Hvor blir det av tiden ? Nå har guttene mine blitt hele 9 måneder gamle i dag.
  Nå er de ikke to små gutter lengre...
   
   

  Milpæle 9mnd..

  Sitte uten støtte : Noen som begge klarer helt fint.

  Krabbe bort over gulvet: Dette klarer begge guttene mine også.

  Stå med støtte: Klarer Begge to, og  Marcus klarer stå til og med uten stotte også :)

  Begynt å si ordet  som mamma * pappa^^ : Ja, Mario kan si mamma og babba. Mens Marcus sier kun baba..

  Skeptisk til fremmede : Ja, de er veldig redd for fremmede.. Gråter fælt visst en ukjent holder på en av guttene mine.

   

                                                                                     En står med støtte ..

   

                                                                                      Og en står med uten støtte..


   

 • 18

  God natt og sov godt..
  Håper dere hatt en fin helg ;)

  Trøtt liten Mario <3

  Obs! Kommer video blogg i morgen :)

 • 31

  Her er dagens outfit.. Vært dårlig med dagens outfit oppdatering denne uken.. Men what can i say, blir litt daff i stilen..Når  jeg har kun sittet inne dette møkka været!

   

  Shorts// Bikbok    topp // bikbok

   

 • 42

  God dag bloggen !

  I dag skulle jeg egentlig ut med noen venniner, men hva kan man si mamma kunne ikke passe små trollene mine denne helgen heller =/Jeg som hadde kjøpt meg ny kjole, og alt for anledningen..Jaja, For ta det igjen neste helg jenter!!.. Her i hvertfall den nye kjolen.. Sant den var den fin?
  Kjolen // Byoung

  -AMAL 

 • 12

  God Morgen kjære lesere :)
  Nå har jeg lovet dere masse videoblogger , frem over på bloggen min.
  Jeg lover jeg skal klarer å, skrape fram en videoblogg allerede i kveld..:)
  Her har dere et liten sneak peak, av  hva den skal handle om ...  Obs! Filmen kommer i morgen, har ikke hatt tid til å blogge i dag beklager!!    
   

 • 14

  God natt og sov godt alle sammen <3

 • 18

  I dag fikk vi pakke på døren av hipp, med masse deilig barnemat
  Tusen takk  for alle disse flotte vare prøvene vi fikk, og gutten ble kjempe glad :D

   

  Skjekk ut siden deres her
   

 • 67

  Flere  lesere som har ønsket  ,jeg skulle legge ut bilder av magen min når gikk gravid..
  Her er noen bilder av meg når jeg gikk gravid... Svær var jeg ja:)!


   Uke 20  Uke 28

  uke 34

   

  Uke 38+5


  Q: Hva du også stor mage når du gikk gravid ?
 • 10


     

      Mario er en ekte mamma gutt , som vil bare være med mamma sin hele tiden .For ingen er like god som sin egen mamma..

      Mamma er veldig glad i deg Mario ♥

   

 • 28

  Heisan!

  Jeg sitter å surfe litt på nette , og sliter meg selv i håret .Og tenker kanskje det er på tide med ny hår farge? Har flere ganger gått tenkt på, om jeg kanskje skal strippe hele håret mitt lyst, slik som Ashley har på bilde under...
  Tror du jeg ville ha kledd håret slikt, som på bildet ned en for?

     

   

  Nå har kun selv halv bleika hår, og min egen brun farge under.. Slik har hatt det i flere år,men begynt å gå litt lei ^^


 • Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta