Amal Belaaouam - Min hverdag som mor til tvillinger, og et vanlig liv som dame i dagens samfunn med kropp og skjønhets press. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

2

I sommer reiste min samboer til Palma by.. Rett før han reiste, spøkte jeg litt med han ,om han ikke kjøpe noe til meg der nede.Jeg hintet litt fram til Louis vuitton butikken, kanskje litt slemt av meg! Men jeg satt nå tross alt her alene en hel uke med barna våres, mens han var på gutte tur til syden....Jeg forventet ikke han skulle kjøpe noe til meg sånn egentlig, siden han er ikke den person som overrasker meg, med roser på bursdagen min ,any ways.. Når han kom hjem fra reisen, fikk jeg meg en stor overraskelse . Han hadde faktisk kjøpt noe til meg.. Denne gang ikke bare noen vin gummier fra taxfree , som han vanligvis pleier å kjøpe .. Men han hadde altså kjøpt med en helt ny Louis vuitton vekse!..Dere kan jo tenke dere hvor glad jeg ble!.. Nett som et lite barn på juleaften.. Tror jeg satt å holdt på vesken hele den kvelden, og fikk ikke med bær hva sa til meg om reisen...... For jeg hadde fått vesken jeg hadde ønsket meg , og det var det som sto i mine tanker da! ...For dere som kjenner meg, vet hvor mye jeg elsker vesker.. Nei, dette var virkelig verdens beste gave!..Tror aldri i mitt liv jeg har fått så dyr gave av noen, så denne gaven setter jeg stor pris på !

- Purses are like friends , you can never have to many - 

Om dere ønsker jeg skal vise mine andre Louis vuitton vesker i egent innlegg ,så husk og lik innlegget 

 

#mammablogg #louisvuitton #veske #mote

 

 • 2

  Hei alle sammen , nå var det lenge siden sist.. Mye nytt har skjedd den siste tiden, og guttene mine har nå begynt i første klasse. Kan dere tenke dere det? Mine små gutter er blitt skole gutter! Gud så for tiden flyr. Føles som det var i går jeg følgte dem på sin første dag i barnehagen..

  - Let today be the start of something new - 

  I går på vei hjem fra skolen. Ble guttene minnet på barnehagen sin, siden barnehagen ligger så si der vi bor. De løp inn i barnehagen, og jeg så tårene deres trille ned over kinnet.. Det var da jeg skjønnet hvor mye dem egentlig hadde savnet barnehagen sin..Skulle ønske jeg kunne fortelle dem , at de kan gå i barnehagen isteden for å gå på skolen i morgen. Men så enkelt er det bare ikke!..Det jobbet jo mange fantastiske ansatte i barnehagen, og det er ikke rart dem savner de.. Jeg fikk i hvert fall skikkelig vondt inni meg av de. Det er vel kanskje ikke så lett når man han har gått i den samme barnehagen i over 4 år, og plutselig en dag ikke gå der mer... Husker selv når jeg sluttet på barneskolen, og jeg hyl gråt på min siste skoledag.. haha!. Jeg ville jo ikke begynne på ungdomskolen, var jo fælt det.. Men det var nok heller for jeg hadde gått på den samme skolen i 7 år, og følgte meg trygg der.. Men jeg ser i hvert fall fram til dette året med skole og masse lekser .. Det blir nok et lærerikt år , for både barn og mor.. 

  Vi blogges på seinere 

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • 0

  Sist uke la jeg ut et bilde av noen pølsehorn jeg hadde laget på Snapchat, og  jeg fikk en del spørsmål etter oppskriften.. Da tenkte jeg kunne like så godt dele oppskriften med dere her inne, for disse pølse hornene er kjempe gode. Og ikke minst sunn! I tillegg er dem utmerket å ha i matpakke boksen til de små, og de vil garanter falle i smak.

                                                                          ♦                             ♦                      ♦

   

  Handleliste :

  1 ferdig pakke pizza deig i fullkorn

  1 pk kalkun/kylling pølser, og du kan også bruke go' mager sine pølser fra Gilde..

  ketchup eller pizza saus

  1 pk revet ost

  sesam frø / valmue frø (Kan sløyfes)

  Slik gjør du det :

  1. Sett ovn på 220 grader
  2. Del deigen opp i 10-12 biter
  3. Kutt pølsen opp i biter
  4. Smør ketchup eller pasta sausen på deigen..
  5. Fordel pølse bitene på deigen.
  6. Strø over ost og pakk dem sammen.
  7. Pensle horn med egg , og strø frø på.
  8. Sett dem inn til steking, på 8 minutter..

  Håper de smaker 

  #pølsehorn #sunnmatpakke #matpakke #innbaktpølse #pølse #sunt

 • Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta