Amal Belaaouam - Min hverdag som mor til tvillinger, og et vanlig liv som dame i dagens samfunn med kropp og skjønhets press. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

16

 

Nettbutikk shopping er et farlig fenomen.., Nå har jeg suttet på dataen i times vis, og klikket i vei på ulike nettsteder..  Det er nesten som jeg kvir meg nå, til alle pakkene mine kommer i posten. I hvert fall når det jeg har bestilte, er på post oppkrav!


Sant kjolen var fin? Jeg måtte bare bestile den ♥

Kjolen får du kjøpt her ( Ikke reklame link )

 
 • 10

   

  Jeg vet ikke om jeg har nevnte det før, men jeg er helt besatt på sko! Før hadde jeg helt veske dilla, men nå  er det kun sko som gjelder.. Det er så mye fine sko på nett og i butikker, at jeg  blir helt sprø til tider! I Hvert fall når jeg var i Mallorca ,og fikk sko par for under 6 euro.Ble det fort en del nye sko par med hjem..... 


   Dette er litt av sko samlingen min.. ( Halvparten )

  Dyreste skoene i samlingen min er uggs, som koster 2100...


  Nett sider med masse fine sko... www.brandos.no, Nelly.com, heppo.no


   Dette er de nyeste parene fra Bianco sko, rå tøff med jeans til♥


  hvilket par likte dere best?


 • 3

   

  God morgen
  Da var også andre man blitt syk, så nå har jeg to snottet gutter rundt meg.
  Gud, give me strenght..

   


  Har kledd dem godt inni i ull, slik dem ikke skal bli mere forskjølet..   Husk å stem på Marcus her  .. Vi blogges ettrrpå !

 • 5

   

   Jeg har lenge gått og leitet etter en bra nettside, som selger både leker og klær til små barn.. Endelig dukket siden opp lekmer.no, med sitt utrolig gode utvalg av masse populære leker, sikre barn og baby artikler, og til og med møbler til ditt barnerom..


   

   
  Ta turen innom lekmer.no..kan garantere deg du finner noe fint :) Her

   

   

   

   

   


 • 12

   

  God morgen
  Nå sitter jeg her med liten syk gutt forsiden av meg.. Mario har blitt forkjølet, og har fått feber... (stakkers liten). Jeg som skulle egentlig ha vært på jobb i dag tidlig, men kunne selvfølgelig ikke det når lille Mario var blitt syk....Så nå sitter jeg kun å venter, på at andre man skal bli syk også !

  Ellers ønsker jeg dere riktig fin dag videre, i fin været!  Husk å stem på Mario her - Takk ♥
 • 8

   

  Heisan!

  Nå har jeg laget min første treningsvideo dagbok av meg selv.. I dag starter jeg med treningen min seriøst, og skal starte på trenings dvden til Jillian shred 30 days. Jeg kommer til å blogge treningsdagbok hver 14 dag her på bloggen... Jeg kommer også til ,å legge med bilde av meg selv i slutten av innleggene på fram gangen i treningen min. Gjerne hopp deg på du også , og trene Jillian 30 days shred!!


   

   

  Link til Jillian shred Level 1 ..

  Lykke til deg også ♥   

   

 • 17

   

  Heisan
  I går var jeg og kjøpte meg denne nye  rå tøffe shortsen  på bikbok... Før jeg fikk kjøpt shortsen, sier typen til meg ehm? Har du ikke en slik shorts fra før? Nei, svarte jeg !!! Det ikke mannfolk forstår vi jenter har aldri for mye klær Den shortsen han mente, som lignet på den jeg hadde fra før kan man se bilde under innlegget.. Vil si dem helt ulike, men  alt er likt hos mannfolkene!!
  Kanskje det ikke rette årstiden å kjøpe nye shorts på, men man kan alltid ta en sjokk sort strømpe bukse under, og viola, så har du et fint høst outfit.... Kommer dagens outfit i morgen :)  Gammle shortsen
  Shorts // bikbok                       

 • 8

   

  Heisan bloggen..

  Det var vel på tide med å kjøpe noen gummi støvler. I hvert fall når du bor i en  by, som regner stor sett heletiden.
  Nå står jeg her ut i regnet, og digger mine nye  gummi støvler.. Nå har jeg ikke hatt et par støvler, siden gikk på barneskolen.. Tenkte til meg selv, nei nå gidd ikke ødelegge flere par sko, fordi  jeg skal se fresh ut i regnet. Man kan faktisk se like fresh ut i disse støvlene i regnet:)...  Støvlene er fra haaland sko

   

  Eier du et par gummi støvler ?
 • 5

   

  Heisan mine søte lesere..
  Nå har jeg laget ny fan page side, for dere som vil følge bloggen min. Det eneste du trenger,å gjøre like siden min her ---><---

  - Ha en riktig god helg videre, så snakkes vi på seinere med et nytt blogg innlegg <3

 • 6

  Hvorfor blir du mobbet?
  Jeg har alltid lurt på koffer vi mennesker synes, det er så kjekt trakke ned på andre? Er det for vi skal føle oss bedre med oss selv, eller det vi har ikke bedre å ta oss til?

  Folk er forskjellig, og det som gjør det så fint med oss mennesker, vi alle er unike på hver vår måte.. Greit, du går i klasse med en jente hun er veldig rar, og kledd som din bestemor.. Gjør det deg rett til å mobbe henne? Nei! Både voksne og barn går igjennom mobbing, hver dag i Norge på jobb, skole og barnehage..


  Visst du lurer på hva mobbing er kan jeg skrive kort om det.. Mobbing kan være veldig forskjellige, feks. Kan være en som plager deg over lengre tid, dulter borti deg, sleng kommentarer, baksnakking og ikke minst vold..  Jeg kan ikke si kommer som et godt eksempel i dette, mene ja synes ingen fortjener bli mobbet!
  Er ikke deres skyld at dem flink på skolen, eller bruker briller eller kanskje ikke har råd til nye dyre klær må arve klarene fra familien sin..
  Vanligvis, de folkene som blir mobbet er utrolig godt menneske.. D e fleste så kalte nerdene jeg truffet på, har alltid tatt vært snilleste, og mest omtenksomme personene jeg har møt ... De tenker ikke på bare seg selv, om sminken sitter på plass, eller hvor mange kcal det er i denne sjokoladen?..Men de tenker på andre også!


  Vi mobber tenker ikke alltid over konsekvensen vi forusaker med å mobbe andre,før det er kanskje er for seint....Derfor utrolig viktig, å si fra om at du blir mobbet til en voksen.. Vet, du tenker at de som mobber deg tenker du er pingelen som sladret. Men du var faktisk tøff nok til å si fra! Lover deg hjelper utrolig mye, og si i fra, nok er nok ! Det går mot bedre tider, og tenk positiv heletiden. Kanskje å bytte arbeidsplass eller ny skole, og begynne med blanke ark vil  kanskje hjelpe! Det er ikke bra bli mobbet over lengre tid, man kan bli pyksisk sliten. Stopp mobbing, og du som mobber slutt med engang.. Vet du det er ikke ut å mobbe ?    

  

   

 • 24

  Hei bloggen, Beklager for lite oppdatering i det siste.

   Grunn til det er at jeg har begynt i arbeid igjen, og ikke har lengre like mye fritid, som jeg hadde før..
  Har helt glemt å fortelle dere om jobben min, så da kan fortelle dere litt om den..

  Jeg jobber på en liten kiwi butikk, som har jobbet i nå siden april 2010.. Jeg synes det er helt greit, å jobbe der..! Mye folk som, går ut og inn i jobben min. Når kom tilbake på jobben min etter permisjon, var det kun  nye folk å se. Men det er alltid de samme stam kundene, som går igjen og igjen i butikken.. Nei, jeg merket når jeg begynte igjen på jobb at det var kjedelig. Tenkte, Fy Søren for en kjedelig jobb jeg har!

  Sitte i kassen, eller sitte på å gulve trekke frem varer, og enten fylle på varer.. Samme kjedelige rutine hverdag. Tenker vel alle jobber er i grunn kjedelig, og mye de samme rutinene..  For helt ærlig vet jeg ikke hva jeg vil bli.. Først så tenkt litt på butikksjef, men så frister litt å ta billappen, og bli en salgs konsulent som går i dagligvarer butikker.. Det virker som veldig grei jobb, og dem slipper å bruke uniform..

   Har jeg fortalt dere hvor mye jeg HATER jobb uniformer, helt grusomt! Mene nå har kiwi kommet med en ny en, og den ser helt grei ut.. Likte buksen, den var litt ungdommelig..
  Uff, nei hater jobben min, ingenting er kjekkere når enkelte kunder er så frekke, og uhøflige.. Står der skriker til deg, for vi ikke hadde den varen du så etter.. Nei, uff hva kan man si!

  For å tenke på de stakkers små barna i China, som jobber for 10 kroner timen, og at jeg ikke har det så grusomt som skal ha det til!


  Sliten meg etter kveld vakten i går =(

  Hva jobber du med ? Og trives du med den jobben?  

   

 • 19

   

  Heisan bloggen

  I dag skal jeg på jobb, så helgen starter ikke hos meg helt enda..
  Derfor blir lite logging i dag, for jeg skal jobbe kveld!...Mene uansett, i går prøvde jeg å få kjøpt noe nye høst klær. Det ble ikke noe av, fordi hadde to gutter med, som ikke ville samarbeide med meg i går.. Det ble kun et kjøp, en søt liten pels vest fra Veramoda/Only.. Og to å jogge bukser til guttene, som er kjøpt på Cubus. Synes de var kjempe tøff, finnes også i blå? Ønsker dere lesere en riktig god helg, og vi snakkes på i morgen  med video blogg..♥


  Nye pels vesten fra Veramoda


  Marcus i nye stjerne joggebuksen sin , og litt mat flekker fra frokosten sin :)

   

  Husk å stem hver dag på guttene mine Marcus og Mario ....

  De trenger all den stemmen de kan få, Takk ♥
 • 49

   

  Jeg starter slankingen i dag!!

  Nå har jeg bestemt å ta tak i livet mitt, å starte med å spise kun sunn mat og starte med trening igjen...

  Jeg ikke akkurat så veldig flink til å trene, mene nå skal jeg presse meg selv til og løp eller sykle hver dag.. Nå er jeg lei av å sitte dra meg på sofaen, og klage over de ekstra kiloene jeg bærer og ikke gjøre noe med det.. I dag skal jeg starte med en liten jogge tur i området, etter ungene sover i 20-30 min.. Sist jeg løp ble jeg andpusten, og fikk sting i siden etter 4 min.. Men jeg skal ikke gi opp, så lett..Eller Kanskje setter meg på sykkel, for nå pøser det ned med regn...

   

   

  Off! Jeg er så glad i mat, og går tenker på mat konstant.. Slik at må jeg drikker masse vann, og lett brus, for ikke være sulten heletiden.. Småspising er noe jeg fælt med å gjøre, etter klokken 10 når alle har lagt seg i huset, er jeg å finne på kjøkkenet snoke i alle skap, og hyller.. Hjelper fint lite, når  jeg har en type som liker å kjøpe masse sjokolade, og chip..I dag skal jeg prøve å la vær, å gå inn på kjøkkenet For dette skal jeg klare!

  5 slanke tips jeg skal følge..

  1.  Drikk masse væske, gjerne et glass vann før middag og lunsj..

  2.  Spis lite og ofte (Gjerne kutte ned på middags porsjoner min)

  3.  Bytte ut matvare produkter med lett produkter (eks, skummelt melk,Lett majones,nøkkel ring produkter )

  4.  Begynne å trene kondisjon trening 45 min hver dag, eller gå en tur med vogn.. (Helst å løpe, for det forbrenne mest kcal)

  5.  Og et bilde for holde motivasjon oppe..   

  SSlanker du deg ? Hva er ditt beste slanke tips ?

 • 4

   Heisan bloggen

  Nå skal jeg ut å shoppe høst/vinter klær, garderoben min trenger sårt noen nye plagg?. Men skal nå slenge ut noen musikk forsalg for dere lesere for jeg vet hvor kjedelig det er , å bli lei alle sangene sine på  i poden sin..

  Vi blogges seinere i dag <3


   

   

   

   
 • 12

  Var ikke disse rå søte ? Jeg har nettopp bestilt to stykker fra¨ebay til guttene mine...

  Du får kjøpt dem her  ( Ikke reklame link )
 • 14

   

  Heisan bloggen !

  I dag sitter jeg godt under et teppe, og ser på Keep up White The kardashians på pcn..For jeg våger meg ikke ut dette været, det er kaldt og våt.. Bladene er allerede begynt, å falle av trærne.. Nå er det bare å pakke vekk alt jeg har av sommer klærne, og ta fram Goose jakken.. Jeg personlig liker ikke høsten, mene kan ikke klage på høst moten.. Flott uggs,pels jakker, strikke genser og skinn plagg..

   

  Liker du at høsten er kommet, og hva liker du / ikke liker du med høsten?
 • 4

  Nå har jeg laget min første sminke video til dere :)

   

   
 • 18

   

  Heiisan bloggen !

  Jeg har litt av en liten merkelig gutt. For noen dager siden kjøpte jeg en billig do kost på IKEA, som jeg lot ligge igjen på gulvet helt ubrukt..  I går fant Marcus den do kosten, og har gått lekt med den i hele dag, og i går... Spist, snakket og slått broren med denne do kosten.. Må være Marcus sin nye favoritt leke!.. En rød stygg do kost til 8 kroner, fra IKEA.. Hva kan man si? Jeg prøvde å få dratt fra han denne do kosten, fordi den skal egentlig være på badet.. Men det var ikke noe tale om, at jeg skulle få do kosten tilbake!...Jeg skjønner ikke hva, som er så spesielt med denne do kosten..  Er det fargen, fasongen, eller at dem vet dette ikke er noe leke tøy for han?  Har deres barn noen merkelige favoritt leker ?

   

  Visst dere synes han var en søting, kan dere stemme på Marcus her  :)

  - Takk <3
   

 • 0

   

  God kveld bloggen..

  Jeg sitter her nå trøtt i tryne og i halv svime, og skrive dette innlegget til dere.. Hva kan man si alt for dere lesere^^?I dag har jeg jo vært på min første arbeids dag, etter at jeg gikk ut i mamma permisjon. En ting jeg kan si, det var en kjedelig, og atter kjedelig dag.. Jeg gikk kun å tenke på guttene mine, og gikk og telte ned timene til jeg var ferdig på jobb!!.. Kan ta og skrive i et egent innlegg i morgen hva jeg jobber med, og hva jeg ønsker å jobbe med! Heldigvis har jeg mere tid i morgen, for nå har jeg fri helt til fredag? Nei, arbeids livet er ikke noe for meg.. Tenk dere å ha en jobb der du bestemmer din egen arbeids tid hjemme , det hadde vært noe drømme jobb for meg..

  Men ønsker dere en riktig god natt søvn, også blogges vi i morgen med video blogg?   

 • 31
  God dagen kveld :) Har dere mine søte lesere lyst å hjelpe meg, og stemme på guttene mine ?

  Stem på Mario her og Marcus her ..

  Tusen takk for din stemme ♥

 • 39

   

  Heisan

  Jeg fikk en melding fra en av dere lesere, også fra en venninne av meg på Facebook.... om Hvorfor jeg ikke la ut outfit bilder lengre ? ,og at dette hadde blitt savnet på bloggen min.... Jo, da skal jeg fortelle dere det ! Jeg fikk en del kommentarer fra Anonyme folk, at jeg var feit, ekkel,og at jeg måtte slanke meg osv...

  Dette synes jeg ikke var noe kjekt ,å få slengt inn på kommentar felte mitt på bloggen...,Nå kan dere tenke dere, hvorfor jeg ikke legger ut outfit bilder lengre..Vet jeg har fått mye positiv tilbake melding og, mene sitter kun tenker på alt de negative tilbake meldingen jeg fikk av folk.. ! Det er ikke noe kjekt, å få sånn dritt slenging om min kropp.. I hvertfall ikke når jeg utgangspunkt ikke er ,noe fornøyd med seg selv.. Og så det er sagt, så prøver jeg faktisk å slanke meg!!

  Mene vi får se, om jeg klarer å manne meg opp til et outfit bilde løp av uken ^^Håper dere som har savnet dette på bloggen min, forstår hvorfor jeg ikke har postet ut noe outfit innlegg på en god stund nå, når jeg kun får så mye drit kommentarer fra folk....

   Fordi enkelte folk, Måå hakke ned på andre, for føle seg bedre med seg selv.. Jeg sier ikke at folk er sjalu på meg,for det tror jeg ikke noen er.. Men kan dere ikke la oss bloggere for være litt i fred, jeg spør jo ikke om deres mening om jeg er feit eller sjokk, gjør jeg? Det tror jeg klarer fint å dømme selv, om jeg må slanke meg eller ikke!.. Det er faktisk jeg som må leve med kroppen min, og ikke deg !!.... Har du ikke noe annet en drit å komme med, så hold det for deg selv takk ^^  Ha en fin dag videre...
 • 32  Kjolen // Mote huset
 • 6

  Enjoy :)

 • 8

  Heisan lesere,

  Mandag klokken syv om morgningen begynner jeg i jobb igjen...
  Jeg gruer meg veldig mye, for nå har jeg ikke vært i arbeid på et Helt år...Og i tilegg hater jeg å jobbe i utgangspunktet, og i hvertfall stå tidelig =/....Jeg er ikke noe morgen fugl , og  jeg kan fint ligge å dra meg i sengen til klokken 11 på dagen...Skulle egentlig ønsket at jeg kunne vært hjemme med guttene mine ,isteden for å begynne jobbe igjen. Barnehageplass har jeg heller ikke søkt til guttene, fordi jeg føler guttene mine er for liten til noe barnehagen nå. Og at jeg synes at det er en mors jobb å oppdra barna sine, og ikke en barnehage..No, ofens for dere som setter barna deres i barnehagen så liten. Men jeg vil ikke sette mine i barnehagen nå..Jeg har også full forståelse for dere, som ikke har økonomien til å være hjemme med barne sine...

  Nå skal jeg bare nyte resten av fridagen min, før jeg er tilbake på jobb  i morgen =/  Ha en fin dag lesere, vi snakkes seinere med video blogg <33

 • 8

  God natt til alle leserene mine♥
  - Husk å komme innom bloggen min i morge. Da skal jeg legge ut en video blogg om min Hello kitty samling ♥ 


  oxo :*

 • 4

   God morgen bloggen :)

  I dag skal vi sette av ungene til min mor, for få lit barne fri.. Nå har jeg vært med ungene 24/7 i det siste, og begynner å bli litt sliten til tider..Spesielt nå som dem ikke lengre vil sove på dag tid,  og merker jeg fort at jeg blir ekstra sliten da..Nå har jeg ikke akkurat to rolige gutter, som klarer å leke i pent på gulvet sammen.For de to vill bassene mine de har begynt å klarte på både sofaen,tv benk ,og til med  i bok hyllen .. Og de elsker spesielt å åpne skapene på kjøkkenet,selv om jeg sier nei!...Når dem og klarer å leke pent så er ikke dem alltid like flink med å dele lekene sammen, og ender som oftest opp i en cat fight med biting, og lugging..


  Marcus
  Så nå skal det bli deilig å kunne slappe litt av uten guttene i dag, og kanskje vi drar på kino sammen, å ser en film. Jeg litt usikker på hvilken film vi skal se for det er så mye spennede filmer , og velge mellom.. Men jeg ønsker dere en strålende god helg videre ♥
 • 10


                                                                                         Mario

  Hel drakten// er fra en Disney butikk på Mallorca...

  Ha en god helg videre <3
 • 31

   

  Heisan bloggen!

   Jeg satt å bladde i igjennom mobilen min i dag.Fikk meg et sjokk over hvor mange bilder ,jeg hadde egentlig tatt av meg selv på mobilen .. Bilder fra ulike vinkler, og ansikt utrykk..I grunn så var jo egentlig alle bildene ganske like...Men men flaut, var det nå å se på!
  Jeg kan innrømme at jeg tar tusenvis bilder av meg selv på en uke, og blir sikkert kun fornøyd med et eller to av bildene. Og når jeg først blir fornøyd med bilde.Laster jeg det opp, som et nytt profil bilde på facebook. Det er ganske morsomt egentlig, vis man tenker over det.. Hvor selv opptatt vi jenter er, for jeg tror ikke jeg er den eneste som gjør dette.... Men jeg er heldigvis ikke en av de jentene, som opplaster opp bilder av meg selv på facebook hver fuckings dag.. Så det er sagt!

  Her noen av bildene  jeg fant på mobilen...ikke le:)
  Tar du også ofte bilder av deg selv med mobilen ?


 • 6

  God Natt alle søte lesere mine <3

  Vi blogges i morgen, med en videoblogg til :)


 • 11

  God kveld :)
  Her vb som har blitt etterlyst , med alle innkjøpene mine fra Mallorca.. Filmen er litt hakkete, Beklager det!
  Enjoy !!

   

  - Neste video blogg blir Hello kitty samlingen ;)
 • 2

   

  God natt mine søte lesere ♥
  I morgen skal jeg få til den video blogg som har blitt lovet til dere, om alle innkjøpene mine fra Mallorca.. Huset våres har stått litt på halv åtte, siden vi kom hjem. Og der med har jeg ikke fått tid til, å lage en video bloggen før...Men jeg lover den kommer i Morgen !!!


   
  Et av mine innkjøp fra Mallorca....

  Vi blogges i morgen oxo:*
   

 • 36

  God kveld lesere♥

  I det siste har jeg vært litt deppa, for jeg har la på meg nesten 4 kilo på kun 2 uker. Tenker nå er det vel på tide, med drastiske tiltaker..  Jeg  har nå ikke trent på flere måneder, fordi jeg er så forbaska lat hele tiden!.. Jeg spiser generelt sunn mat, som kylling file til middag med wok grønnsaker. Og til frokost nutrilet bar, og wraps til lunsj.

   

  (Bilde som er brukt ovenfor , er av magen min før Syden turen.. Så den ser ikke slikt ut nå)

   

  Jeg liker å bruke ofte unnskyldninger til meg selv ,at det er vanskelig å trene siden jeg har to små barn. Men det er jo bare  noe tull!! Eller kanskje det er litt sant i det også, for de to små har begynt å synes det kjekt, å krype bort til sykkel min mens sykler... Og jeg blir liv redd hver gang, at de skal få sykkel pedale midt i hode.Slik at jeg må hoppe av sykel, hvert 30 sek. Det blir det ikke mye trening av...

  Jeg har nå satt meg et mål , å gå ned minst 10 kilo.. Derfor skal starte fra med i dag , og jogge hver kveld 30 minutters jogge tur , eller sykle når ungene sover forhåpentligvis...I dag har ikke ungene sovnet hitil,nå sitter jeg å venter på de skal sovne...  
  Trener du ? Hvor mye kilo ønsker du å , gå ned i vekt ?

 • 27

  Hei :)

  I går var jeg å kjøpte meg en ny høst jakke på Match.En ganske enkel og lett høst jakke, som falt veldig i smak hos meg..Jeg følte jeg trengte meg en ny jakke, selvom jeg vet har nok jakker fra før... Men jeg ble i hvertfall ganske fornøyd med denne nye jakken. Har gått å siklet litt etter en ,militær mønstret jakke fra Bikbok. Men den var dessverre utsolgt, Typisk min uflaks !  

   Jeg likte veldig godt hetten på jakken, søt pelsforet innvendig...

   

  Hva synes du? Kledde jeg den nye jakken ?
 • 8

  God morgen:)

  går var jeg på 10 mnd kontroll med guttene mine..De begge hadde lagt på seg godt,og ligger i sin kurve..Marcus er nå 73cm lang, og veide 8720 gram. Og rundt hode var han 44,5 cm. Mens Mario var 72 cm lang, og veide 8650 gram. Hode omkretsen hanes er litt større enn Marcus 45,1 cm.Neste kontroll blir 1 års kontroll , med deres siste vaksine ...

  Begge guttene mine klarer nå, å krype fort på gulvet. Gå langs bordet, og Marcus går helt for seg selv også.. Begge forstår også enkle ord, som mamma, pappa, nei, amme/pups, mme/ Nan,se der , hei osv.. De begge også veldig skeptiske til fremmede, og fort kan begynne å gråte viste fremmede holder på de..

  

     Hvor stor var ditt barn på 10 mnd kontrollen ? 

   
 • 25

  Heisann :)
  Jeg har helt glemt å , fortelle dere at jeg at jeg farget håret mitt før jeg reiste til Mallorca ... Hva synes dere !? Jeg ble i hvertfall kjempe fornøyd:D
  Jeg kan vise dere mere bilder seinere i dag, for jeg var på kontroll med guttene mine :) ..Btw! Den filmen jeg lovet lage i dag,om  alle innkjøpene mine fra Mallorca. Det ble desverre ikke tid til den i dag.. Beklager!...  Men jeg skal prøve mitt beste , å få noe til på Torsdag :)
  God natt søtinger :*
 • 14

  God kveld lesere :)
  Skal si det er deilig, å komme hjem fra ferie.. Som det sies borte bra, men hjemme best^^ I dag har vaskemaskinen våres gått i et..Det er så mye skitten tøy,som skal vaskes. Helt Kaos!
  Derfor har det blitt lite blogging i dag, beklager det ! Men jeg lover å bli flinkere, å oppdatere blogg en min bedre fram over.. Men i hvertfall ,i morgen skal jeg på 10 måneders kontroll med guttene mine..Spent å se hvor stor dem er blitt nå!! Barn vokser så alt for fort!!...Føler det ikke var så lenge siden dem var bitte små, og veide kun 5kg..
  Forresten , så tenkte jeg å lage en liten video blogg i morgen ,om alle innkjøpene mine fra Mallorca..

  God natt og sov godt ...Vi blogges i morgen < 3
 • 2

  God morgen :) 
  Da har jeg lagt bilde filmen til dere ferdig.. Har ikke tatt med alle bildene jeg tok, for ble tatt en del bilder fra Mallorca..
  Kos dere filmen i hvertfall :)  

   

   
 • 6

  Hallo blogg en ! Har dere savnet meg ? Nå er jeg i hvertfall tilbake fra Mallorca..


  Vi var på Alcudia , som ligger på Mallorca. Og bodde på hotel Viva sunrise. Holete det var helt greit det! Vi ble bare litt skuffet at sto det var et 4 stjerners hotell på ving sine sider. Når det egentlig var kun et 3 stjernes hotell..Teit gjort av ving reise byrå, å lure folk på den måten.. For all del var hotellet veldig barnevennlig, med 4 forskjellige bassenger. Og rommene var store, og halvveis oppusset. Alt i alt var hotele veldig bra, med hyggelig vaskedamer.. Vi har stor kost oss på Mallorca. Gikk mye turer, og spist masse is.. Fikk helt dilla på , å spise is der nede.. Takk en jeg fikk med, å spise mye is var at jeg har lagt på meg 4-5 kg etter reisen... Som jeg håper på går vekk, når jeg har begynt å trene igjen.. Jeg vil absolut anbefale å , reise ned hit visst du har små barn. Veldig barne vennelig plass. Alt var rette lagt til små barns familier, med masse barne show dalig. Med flotte lange fin sand kornet strender..

  Flyturen ned til Mallorca gikk veldig bra , faktisk! Guttene mine sov stor sett hele flyturen ned, og hjem igjen...Men de var ikke noe særlig begeistret for buss turene vi tok på Mallorca..Så det ble lite av saitsing på Mallorca for oss.. Jeg har tenkt å lage en liten bilde video til dere fra turen min. For tenker det blir kanskje litt stress, å legge ut en dryss med bilder her på bloggen. Tar jo år, og dager for last opp noen bilder her på blogg.no..  Håper dere har kost dere der hjemme, og ha en fin dag  videre :* Så blogges vi seinere i dag, med bilder fra turen ;)
 • Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta