Amal Belaaouam - Min hverdag som mor til tvillinger, og et vanlig liv som dame i dagens samfunn med kropp og skjønhets press. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

4

God fredag dere, fysj for vær vi har her i Bergen! Det øser ned med regn, akkurat som det ikke regnet nok her fra før..For noen er det kanskje helg i dag, mens for andre som meg er det jobbe helg! Sånn livet klager ikke , trenger penger til ny vinter jakke.. Den har nå røyter det dun ut av ,og uansett kor mye jeg vasker den så ser den allikevel skitten ut..!

God helg♥ • 4

   Helt sykt å tenke på ,at det er kun 3 Måneder til jul i dag ..Tiden går så Sjukt fort ..! Jeg elsker alt ved julen, lukten av pepperkaker, ribbe og pinne kjøtt .. Julesangene som spilles på radioen på vei til jobb.. Julegavene som skal kjøpes og pakkes , og jule tre i stuen som skal pyntes før 23..mimre mimre...Ja, jeg elsker juletiden .. Julen kan også være den mest strevsom tid også, folk får panikk for jule handel og, mens man sier til seg selv hvert år .. I år skal jeg begynne tidlig på julepresangene!, Noe som ikke skjer !! ..Allikevel står du der på kjøpe senteret på selveste julaften, og kjøper den siste jule gaven inn..Jul er en fantastisk tid å bruke sammen med familien sin ... Det finnes også folk som gruer seg hver år til julen....Håpe julen blir mindre vondt for dem i år .. 

   
  //Hva liker du med julen ? 

  -Amal B 

 • 6

  Mange har lurt på hvordan håret mitt ser ut uten hair extension ,så nå har jeg tatt et før og etter bilde....Resultatene er som dag og natt synes jeg!

   Håret jeg bruker på er clip on extension fra luxhair i farge 613/4 mener jeg, og 50 cm lengde ...Jeg har krøllet hår nederst i tuppen , for få en merr naturlig overgang på clip on og mitt egent hår...Det ser ikke så veldig pent når man ser tydelig at du har løs hår på....


  //Hva syntes dere?

  #luxhair #hairextension #hår #blogger #extension #luxushair
   

   

 • 0

  God kveld ...I dag dro jeg på trening før klokken 10,00 , og fikk meg en god økt...... Etter trening så dro jeg for å hente barna mine i barnehagen..Rett etter jeg hadde kommet hjem ,så måtte jeg dra på jobb.. Slik går dagen i ett hos meg, litt som et A4 liv..I morgen har jeg meldt meg på endå en time på sats ..step up power klokken 09.30 , blitt litt hekta på å pushe meg selv på trening..!!

   vi snakkes på i morgen  jeg må tidlig opp  :*

  Husk dere kan følge meg på instagram @Tvillingmor22

   

  #instagram #selfie #louisvuttion #vesker #bergen #nellycom #bikbok

  -AB

 • 0

  Hei , nå har jeg nettopp kommet hjem fra gruppe timen Transformert på Sats.... Knall bra økt ! Den vil jeg anbefale videre for dere som trener på sats... I det siste har jeg vært super motivert til å trene ..For et par uker siden hadde jeg  faktisk null motivasjon til å komme meg på trening. Jeg hadde egentlig planen å bare gi opp helle greine , og bare akseptere at eg blir aldri slank... Jeg hatet og trene, og det var en kamp hverdag å komme meg ut på løpe tur....Det fristet mere for meg å sitte på sofaen, og trøkke i meg chips og sjokolade... Men den tiden er over nå, jeg syntes det er gøyt å trene, og føler jeg har mere energi ...  Jeg tenkte jeg kunne gi dere noen tips, som motiverer meg til å forsette å trene...

  1. Beste råd er bare hoppe i det , og slutte å tenke for mye .. Det er lett for å lage unnskyldninger for  å ikke trene,slutt med det ! Bare begynn så ser du hvor gøyt det egentlig er...

  2. Sett deg et mål, som et eksempel gå ned 10-15 kg , eller løpe 30 min sammenhengene.. Det som gjør treningen litt ekstra  gøy og mer motiverende  ,og sette seg et mål... Jeg har satt meg et mål og gå ned 5 kg dette året , og klare en eller to pullups!

  3.Lag deg en plan , over hvilken faste dager i uken du kan trene på .. Slik at du får en god rutine på treningen .. Jeg trener fast tirsdag og onsdag morgen , og torsdag og fredag kveld .. Siden det passer meg best siden jeg er i en fulltids jobb..

  4. Finn deg noe god musikk, og lag deg en trenings spilleliste på mobilen eller  på i poden din..Musikk i ørene gjør trening mye mer kjekkere ,og den får deg til yte mer på trening .. Jeg må ha musikk i ørene når jeg trener, ellers blir trenings øktene mindre kjekk ...

  Her noen av mine favoritt låter jeg har på spillelisten min

  • Do it again -Pia Mia 
  • Body on me - Rita ora 
  • Si - Martin Jensen 
  • Parade - Tungevaag & Raaban 
  • How deep is your love -Calvin Harris 
  • i'm an albatroz - Aronchupa
  • Hula hoop - Omi 
  • What do you mean - Justin bieber

   

  5. Meld deg inn på et trenings senter ..Nå begynner det bli kaldt ute, og enda mer tiltak å komme seg ut på en løpe tur..Jeg meldte meg inn i sats, for jeg trengte en forandring ..På sats og andre trenings senter har dem gruppe timer, disse er supre å gå på for få motivasjon...Eller dem har supre trenings video gratis på youtube, søk opp fitnessblender.

   

   Håper dette var noe til hjelp å begynne med treningen, og lykke til med treningen!...Kan jeg kan du!

  #motivasjon #fitness #body #vektnedgang #trening #kropp #sats #motivere #musikk #justdoit • 10

  Siden innlegget i min veske ble så populært ,så tenkte jeg å kjøre hva som er i min sminke bag ... Denne gang
   kjører jeg video blogg som en forandring , og håper dere vil like den .. Ble litt forstyrrert i denne videoen også haha , men denne gang av min sønn Marcus.. Til slutt gadd jeg ikke å lage flere filmer mere..Tror måtte Filme den same filmen ca . 8-9ganger ,så vi for si oss fornøyd med denne !! 

   

   

 • 2

  God morgen ! ...Fra i dag  av kjører jeg i gang video blogg her på bloggen hver søndag !! Så følg med seinere i dag , var ikke lett å filme da ble forstyrret heletiden Hehe.. Her en liten sneak peak! 

   

   

   

   

 • 2

  God fredag....Tror dere ikke jeg har booket crossfit time klokken 17,00 idag på sats!!..gud og himmel hva tenkte jeg med??..Jeg kommer garanter til å daue!!Så om du trodde du så en vandrende kokt hummer idag, så var det nok  garantert bare meg!!...Får nå ihvertfall en god start på helgen ...Men over til noe annet.. For 2 uker siden fikk jeg nydelig hvit kjole fra Nelly,og den satt som et skudd på.. Den er bare så enkel og så nydelig..


  Den fåes kjøpt for kun 209kr på Nelly.com, som er super billig...Det er ikke alltid det dyreste som er det beste! Føltes nesten som kjolen var laget for meg..,Denne skal jeg spare på til den rette anledningen.. 

  Var den ikke fin?

  #nellycom #nellyholic #dress #hvitkjole #thedress #love #blogg

      

   

   

 • 4

  God Torsdag dere!..Nå kom jeg nettopp hjem fra trening, og i dag stod det for tur rumpe og bein.. Må si det er veldig  tøft å begynne å trene igjen, merker jeg er godt støl i kroppen.. Samtidig og så føler jeg meg ganske usikker, for jeg var vant med hjemme trening.. Hjemme trening trente jeg etter youtube filmer som jeg følget på nett , der de viste alt hva du skulle gjøre.. Mens på sats der er du på egen hånd alene i en ukjent sal. Med massevise avenserte apparater, som jeg ikke forstår bær av hvordan dem funker..Jeg forstår dem mest vanlig som bein press og til armer, men mye er ukjent for meg..For hoppe meg på time i morgen og se om jeg blir noe klokere xD...

  -Amal B 
   

   

 • 8  Om det er en ting jeg elsker foran sko og klær, så er det vesker..Ikke vanlige vesker ,men designer vesker...Jeg har kjøpt noen dyre vesker løp av året og angrer ikke sekund på det.. Det er jo mine penger og jeg gjør hva jeg vil med dem...Men jeg er stor motstander av falske vesker man for kjøpt i Tyrkia..Simpelt og smakløst , som du får slengt ned i en trist hvit plastpose..Skal man absolutt ha en designer veske , så spar heller til en ekte..Du får så mye mer glede av det enn et stk piratkopi veske som mest sannsynlig ikke verdt 1kr!!

   

  Jeg får en slags materialistisk lykke følelse av å kjøpe dyre vesker, og bedre selvtillit.. ..Lukten av skinn, servicen og den flotte posen\esken vesken du får, gjør kjøpet ennå mer fantastisk..Rart hva et stykke skinn veske kan gjøre med deg..


  Nå jeg ikke så veske gal at jeg må jakte på andre menn med penger, for dem skal spandere på meg dyre vesker..Jeg kan stolt si jeg har kjøpt alle veskene mine, for MINE PENGER..Obs, bortsett fra mk bagen , den fikk jeg i bursdags gave..  ville du ha gått i seng med en  fyr for designer veske?

  #veske #michaelkors # louisvuttion #nelly #lykke #designerveske

      

 • 0

  I dag dro jeg avgårde på trening før klokken 10, er så deilig å få det unna gjort tidlig på dagen, slippe å tenke på det...Merket  godt jeg var støl i kroppen etter søndagens trening .. I morgen tar jeg meg en hvile dag, så jeg ikke begynner å overtrener meg . For det er lett for å gjøre i begynnelsen , man blir sugen på resultater.. Gått mange ganger i den fellen , og da er lett for man gir opp. Man blir trøtt, sliten og gretten.. I noe the feeling, stresset kjempe mye rett før jeg skulle reise til syden i sommer.. Ente opp med jeg la på meg alle kiloene igjen, som jeg mistet før jeg reiste...,.. Viktig å lyte til kroppen din ,det skal jeg gjøre i morgen .. Tar tid å bygge muskler og derfor begynner jeg allerede nå , og trener til sommerkoppen 2016....

   
    • 12

  Denne uken føler jeg meg super motivert til å gi alt på trening..Skal si det gjorde seg med et sats medlemskap.. Jeg sitter nesten å gleder meg til min første sats gruppe time, i morgen tidlig...!Vist noen av dere har en time å anbefale meg på sats,gjerne skriv i kommentarfelte?!! Nå har jeg pakket bagen klar til i morgen , og gleder meg til å gi alt på trening i morgen.. Må nesten hoppe  i sengen,  fordi det har vært en lang dag .. Kom nettopp hjem fra jobb..God natt <3

   

   //skjørt h&m og topp Bikbok


   

  #bikbok #høstmote #skinnskjørt #sats #blogg #ootd #outfit 

   

   

 • 4

  Som dere sikkert ser har jeg byttet design på bloggen min.. Syntes det ble mye mer oversiktlig og bedre for dere å lese bloggen min nå.. Ny header kommer snart, bare litt usikker hva jeg skal ha som header....Men over til innlegget , hva befinner seg i min veske til vanlig...     I vesken min  befinner det seg en lommebok,  jeg elsker den lommeboken..  Den Fikk jeg i julegave av barnefar og vs sminke pungen fikk jeg også av han.. Husker han ringte meg , du nå står jeg ved Victoria secret butikken skal du ha noe? Jeg bare finn noe du tror jeg liker ,og det klarte han.. Den sminke vesken bruker jeg ofte.. Hårbørsten  jeg  pleier å ha med , og  som er min favoritt børste er tangle teezer..Øretelefone er  til å lytte til musikk når jeg tar bussen.. Jeg hater det visst jeg har glemt dem hjemme, de er noe must å ha med i vesken..Nøklene mine med  en søt ny nøkkelring fra Mallorca..Vann flasken bare lå i vesken , og våt servietter til barna..Unger griser alltid og det er veldig greit å ha med vist du har barn :-) 


  Mobilen min er alltid med overalt..Jeg vet ikke om dere ser det tydelig på bilde, men  har den hat en  veldig fin Michael kors deksel på, som jeg likte veldig godt. Fant det på ebay, man finner jo alt der inne.......Vesken jeg bruker er en nerverfull mm louis vuttion  bag ,som jeg bruker ganske ofte for øyeblikket..Får liksom plass til alt i den..Om dere ønsker se hva jeg har i sminke vesken lik innlegget mitt, så lager jeg egent innlegg om hva jeg har i sminke vesken .. 

  Ha en fin dag videre <3

   


  #iminveske #sminke #iphone #whatsinmybag #michaelkors #neverfull #veske

 • 0

   

  Ukens høydepunkt: At jeg har meldte meg selv  inn i sats, og er super motivert til å begynne trene igjen!...Jeg har vært ganske umotivert hele denne sommer, og endelig har jeg fått motivasjon min tilbake... Nå Skal jeg stå på til jeg får drømme kroppen min..

   

  Ukens sang : Justin bieber - what do you mean...  Hadde aldri trodd jeg skulle bli hekta på bieber sang..

   

  Ukens youtube film : Ble nok en xfactor film denne uken, hør den utrolig nydelig sang stemme..  Ukens beste photo:  Må bli et bilde av min vakre pus Milo.. Er ikke han nydelig?

   

  Ukens beste kjøpe :   Har ikke kjøpt så mye denne uken , men en nydelig kjole fra Bikbok..Klarte ikke la være å ikke kjøpe den etter en venninne viste meg den...

  Ukens latter: samtale mellom meg og barna
  meg: si Paprika!!
  Mario: Papika..
  Meg : NEi, PAAPRIKA!!!
  Mario: Pakkis..
  Marcus: hehe.. Pakiss!
  Vet ikke hvordan dem gikk fra paprika til pakiss.. lo godt når jeg hørte dem si det, hehe ! Hvem har lært de det ordet?
 • 6

  God kveld "! Ble et meget seint blogg innlegg fra meg i dag ... Har jobbe helg denne uken noe som jeg hater.. Noen ganger skulle jeg ønske jeg slapp å jobbe helg, men det slipper jeg ikke unna når jeg jobber i butikk ... Men jeg vill egentlig bare inn å vise dere denne flotte kjolen fra bikbok jeg kjøpte i dag.. Utrolig fin...


   

  Dere kan også legge meg til på snapchat amal18!! Oppdatere jevnlig der inne..

     God natt <3  #bikbok #snapchat #selfie #ootd #kjole #body #work #blogg #bloggpost

 • 0  God fredag dere ! Startet dagen i dag på jobb 06.00 ,som var grusomt tidlig. Deilig å begynne tidlig og bli ferdig tidlig i blant... I dag har jeg  også meldte meg selv inn i Sats ..  Jeg har gått og lenge å grublet på om jeg skulle binde meg inn, for jeg var redd jeg skulle kun bli en støtte medlem..  Men føltr nå jeg tok det rette valget å gjøre det... Var begynte å gå lei å trene de samme trenings filmene og, i den samme  kjedelige stuen hverdag..Det var lett for å begynne å rydde i istedenfor eller gjøre andre ting enn det jeg skulle.,. Nå satser jeg på sommer kropp 2016!!! Gleder meg allerede til min første treningsdag på sats...

   

   

  I kveld skal jeg bare slappe helt av foran tv og se en film.. Tidlig opp i morgen på jobb, ikke noe fri helg her"..Dere må ha en god helg..Enten om du har fri eller ikke :-)

   

 • 0

  Den følelsen når du har snudd hele huset på hode for finne den ene tingen , også viser det seg den lå rett foran nesen på deg!! Med andre ord fant jeg endelig batteriet til kamera mitt i dag"lykkefølelse".


  I dag har jeg egentlig kun vært hjemme med guttene, og vi hadde noe enkel til middag i dag, havre vafler.. nam nam! Synes det greit med kjappe enkle middager i blant,kan ikke alltid være den koken på kjøkkenet....Når guttene er lagt blir det ut for en løpe tur ....Har jo lagt på meg 5 kilo i sommer , som jeg nå må stå på å gå ned fort igjen! Ikke kjekt når klærne sitter som pølseskinn på meg.. Føler meg ikke  akkurat så veldig komfortabel med meg selv. Men det er kun en ting å gjøre ,og det å hoppe opp å hesten igjen og gi alt !! Slutte å snoke kjøleskapet når jeg er små sulten,tipper jeg er den store secret spiser den....      

  #vafler #mammablogg #selfie #slanking #barn #foto #hverdag

   

 • 0

  God onsdag..Dagene går i ett her hjemme.. Har vært hjemme i det siste med en syk gutt...Derfor har bloggen blitt lagt litt til side,, men jeg har skrevet ned en del blogg ider jeg skal blogge om fram over .. Ja, tror dere ikke barna mine har gjemt vekk batteriet på speilreflekskamera mitt ? Litt min egen skyld da jeg la den fram på bordet .. Litt kjedelig det skulle skje akkurat nå som jeg  skulle bruke det i dag !! Kanskje dem har gjort det med vilje , siden dem var lei jeg tok bilder av dem , hehe,!? Jaja sånn er det skal leite hele huset rundt etter det , må finne det igjen, er litt kjedelig å slenge ut mobil bilder på bloggen ...Om jeg skulle ikke finne det håper jeg det går Ann å kjøpet nytt :(

   
  -Amal B 

   

   

 • 26

  Jeg sitter her helt rystet over dagens hendelse på jobb..Jeg ble utsatt for noe ganske ubehagelig .. Jeg har jobbet i mat butikk i 5 år!! Og aldri har jeg blitt utsatt for noe lignende ..Det kom en utlandsk kunde som skulle kjøpe alkohol , også spør jeg han pent har du leg på deg ? Han svarer..Helt seriøs du kjenner meg? nei, jeg husker ikke deg igjen svarer jeg..Nei du husker vel ikke hvem du fikk kuk av i går ..!!  Også begynte han å slenge masse dritt!! Kalte meg for en hore , at jeg var stygg selvom jeg brukte et kg sminke!Verste av alt jeg ikke hadde mye sminke på det tidspunkte, kun løsvipper og eyeliner..Men uansett sånn snakker man ikke til folk!,Her prøver jeg å gjøre jobben min , også går han å slenger med leppene..Jeg svarte han takk og like måde! Jeg synes man skal behandle folk med respekt ! Akkurat som jeg husket han igjen , når jeg har flere hundre kunder i uken..Jeg husker kun igjen kunder som er veldig pratsome , og som har handlet der i alle år..Nei,fy da har jeg opplevd det også!!,Jeg sa tydelig til han sånn snakker man ikke, du skal vise respekt !! Men han bare forsatte å slenge drit jævla bitch og hore var jeg! Jeg kjente jeg måtte holde masken godt , for det er ikke greit å holde på sånn foran kundene mine...

  Har du opplevd å bli trakassert av kunde ??  • 16

     God mandag !

  Jeg ville vise dere fram  et bilde av min Louis vuitton samling før jeg stakk til jobb..Det er kun totalt 4 vesker , en Neverfull mm,petit noe ,speedy 30,keepall 55..Alle er klassike modeller som ikke går av moten...Det er kun Neverful vesken som er kjøpt ny i år i Palma by....Alle bagene mine er ekte...Den bagen jeg er mest stolt av er neverfull mm.Den er så enkel men tidløs..Jeg er veldig glad jeg fant den nede på Mallorca..


  Neste veske på ønskelisten må være ysl veske..Litt usikker hvilken farge siden det er så mange fine å velge  mellom..Men først må jeg spare en del å få råd til den..Se hvor fin, man ikke la vær å  ikke like den..

   


   

  Ha en fin mandag så snakkes vi på!

   

      

 • 2
   God søndag!
  Beklager jeg har vært dårlig på oppdatere dere i helgen, men det er slikt at katten min Oliver har blitt syk... Jeg har vært hos dyrelegen med han, og det viste seg han har fått en  kraftig influensa.....Så nå håper jeg på han blir fort frisk igjen ..

  Her er uken som gikk oppdatering..

   

   Ukens høydepunkt....må være kebaben jeg spiste på fredag .. Nam ! Hadde ikke spist det på kjempe lenge,bortsett fra de tørre kebabene jeg kjøpte i utlandet..

   


  Ukens nedtur ...Det må være at ferien min var over og begynne på jobb igjen.. Også at katten min Oliver ble syk rett etter han var på kattepensjonatet!

   

  Ukens sang ... Calvin Harris- how deep is your love .. Denne sangen går på repet hos meg..

   

  Ukens youtube film... Sett mye gode youtube filmer denne uken, men har to stor favoritter..Den første er denne xfactor audition man kan jo ikke la være å ikke gråte av den...  Også denne videoen ble jeg veldig rørt av , ble en liten tanke vekker..Sykt at det er kun en reklame film!  Ukens beste kjøp...Det var denne tre kurven fra Nille , kun 129 kr som er kjempe billig!
  se hvor flott den stod på bordet mitt..Jeg har leitet etter slik lenge , så derfor ble det ukens kjøp..

  ha en fin søndags kveld videre :)  #nille  #rivieramaison #ukensomgikk #kebab #youtube #xfactor #blogg #intriør

   

   

   

   

 • 4

   

   

   

   

  1. Jeg er en skikkelig surrehode .. Roter alltid vekk nøklene eller mobilen min , og må bruke mye av tid på å leite etter sakene mine..

   

  2. Jeg hater å vaske håret! Føler håret ser ikke bra ut når det er ny vasket , og det tar så lang tid å vaske det med alle produktene som skal i håret.

   

  3.Jeg er en ekspert på utsette ting helt til siste liten , fordi jeg er lat!

   

  4. Jeg angrer alltid hver gang dagen etterpå jeg har vært ut på byn , siden jeg blir alltid så fyllasjuk ! Selvom jeg skulle bare drikke litt blir det alltid til for mye drikke!

   

  5. Jeg er halvt utlandsk og er halvt fra Marokko. 

           

  6. Jeg er en skikkelig katte menneske og har to katter , milo og Oliver.

  .

  7. Jeg kommer Altid for seint, selvom jeg står tidlig opp og har god tid på forhånd.

   

  8. Jeg har ikke bil lappen .. Har ikke tørd å tatt den helt endå!

   

  9. Jeg har lett for å gråte vist jeg ser noe som røre meg.. Kan være alt fra xfactor til kjærlighets filmer..

   

  10. Jeg hater å bruke lipgloss .. Synes det er ekkelt og klistrete å ha på..

   

   

   

   

   

 • 4

   

  God Torsdag! 

  Vil bare si tusen takk for gode ord og støtte på mitt forgje blogg innlegg..Tusen takk for dere gjorde dagen min fullkommen !Slenger med et bilde av den fine nye kjolen min , som er en av mine store høst plagg favoritter til hverdags bruk!Endelig kom den tilbake igjen i butikken, og tenk i min  størelse!..Føler det det er en kamp om å kapre de beste plaggen i blant , før dem blir utsolgt ! Heldigvis var jeg rask nok ute denne gangen ,før den ble utsolgt igjen xD

   

  \\ kjolen er fra bikbok

  #bikbok #bikbokoffical #shopaholic #green #louisvuttion #love #dress 

  -Amal B

 • 0

  Dagens antrekk er fra Nelly ! Klistermerkene er en kampanje fra Nelly.com ..

  #nellyholic #dress #nellycom #nelly #ootd #outfit #whitedress #blogg

  -Amal B

 • 0

  God onsdag !

  I dag hadde jeg planlagt å stå tidlig opp for å løpe før barna sto opp , men sengen ble mere fristende...Jeg kjenner det er hardt å begynne på ann igjen etter ferien ,og trenings øktene mine føles ekstra tunge.Man må nesten bare hoppe i det , og slutte å lage unnskyldninger til seg selv....Etter ferien har jeg gått opp i vekt ,som er min egen skyld .. Jeg var ikke flink med kostholdet og mistet motivasjon min helt...Men jeg tenkte vi kunne motivere hverandre der hjemme som leser bloggen min nå , og meg selv til å begynne på nytt i dag !

  Er det for anstrenge for deg å trene ? Så gå deg en tur på kun 30 min .. Du trenger ikke gå hver dag , men kanskje annen hver dag ..All trening er bedre enn ingen trening! Er du ikke vant til å trene ,og går en tur 3 dager uken , vil du merke en stor forskjell ! Man trenger ikke trene timesvis hver dag , for å få resultater .. Legg gjerne til også 10 min styrke av ulike Kroppsdeler per dag.. Jeg liker å splite opp kroppsdelene mine f.eks .

  Mandag :mage.     Tirsdag :rumpe/ bein.     Onsdag: armer    Torsdag :bein/rumpe    fredag :mage og rumpe ..Og det finnes mange gode trenings video på YouTube gratis , som jeg pleier å bruke.. (Befit channel,fitnessblender )..Du må ikke være medlem av et treningsgym for å trene.. Føler du at du klarer mere , så øker du 10 minuttene til 15-20 min .. Husk igjen alt er bedre enn ingenting!! Jeg eg mamma til to gutter har ikke tid til å trene timesvis hver dag ..

   

   

  En annen ting som vi glemmer i blant er kostholdet, som er alfa omega !! Det spiller ingen rolle om du er flink å trene hver dag ,og så spiser du kun søppel mat! Jeg ser ofte folk belønninger seg selv med sjokolade og is ,siden dem har vært flink å gå tur? Men er du klarer over hele den gå turen din gikk i dass når du trøkket i deg den sjokoladen ? Har du lyst på sjokolade , så kjøp heller en liten sjokolade eller en Nutrilett bar .. Alt kan spises i moderat mengde !! Men jeg velger å spise sunt for min egen helse ! Skulle jeg få kjempe lyst på sjokolade en dag , så holder det med en eventyr sjokolade som er under 30 gram .. Jeg vet det er hardt , for det er veldig hardt for meg også ! Jeg elsker mat ,og går tenker ofte på hva skal spise til helgen !! Det er den dagen i uken jeg skeier ut .. Men vist du og jeg står på nå , så vil resultatene komme !! Du vil bli så motivert til å forsette !! Husk de første ukene er ekstremt tøffe, men etter hvert så kommer du inn i rutine !! Stå på nå , det blir så verdt !! Klarer jeg det klarer du det !

   

 • 4

  God morgen ! I gårsdagen blogg innlegg tror jeg ble feiltolket av en del folk , og mens andre tolket den på min måte.. Hva er det så galt å skrive at det er slitsomt å reise på ferie barn ? Det er jo det som er sannheten .. Skal jeg sitte å lyge og si at ferien min var helt stress fri når folk spør ?

  Ferien min var kjempe bra den alt i alt , og ikke bare forferdelig.. Barna mine endret oppførsel og være måte i utlandet , noe som ikke var så hyggelig for oss foreldre ... Det at folk mente eg hengte ut barna mine , kan ta seg en bolle !! Jeg er glad i mine barna, og det var et innlegg for folk med barn skulle kanskje kjenne seg litt igjen !! Ikke for henge ut noen eller for få sympati..Det gjør ikke meg til en dårlig mor å fortelle sannheten vel ?

   

  Men når man får sånn drit slenging på Facebook veggen til meg og barnefaren, for et uskyldig blogg innlegg , da har den personen lite å gjøre på om dagen ..Og i tilegg vet så lite om meg som person , blir jeg provosert..

   

  Men har ikke jeg som foreldre lov å syte og klage litt av og til ? Det er jo min blogg og jeg har lov å skrive hva jeg måtte ønske her til en vis grad..Skulle dere ha så mye i mot det jeg skriver , så kan du faktisk la være å lese bloggen min ..Takk!!!

  -Amal B

 • Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta