Amal Belaaouam - Min hverdag som mor til tvillinger, og et vanlig liv som dame i dagens samfunn med kropp og skjønhets press. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

9

Gud, for et herlig vær vi har for tide i Bergen sol og varme , og ingen høst i sikte en da i hvert fall
 I morgen skal jeg på jobb intervju eller ikke direkte intervju ,men inn å prate om lønn og hva jeg kan forvente meg av vakter, så det blir spennende. Jeg har så lyst å bytte ut butikk jobben min, med enn mere givende jobb innfor helse. Jeg er trøtt av å bare sitte bak kassen å spørre etter pose eller kvittering, og det kan bli kanskje så trøtt somt i lengden. Merker på slutten av arbeidsdagen min så går jeg på auto pilot , og da kan det fort bli spurt om kvittering to ganger hehe. Dere som jobber i butikk kjenner dere nok igjen i det jeg skriver. Jeg håper litt at denne nye jobben vil gå i boks, for jeg har ikke lyst å sitte i kassen for resten av livet mitt, har jo tros salt vært der i hele seks år ! Det er lenge syntes jeg, og da er det på tide med ut bytting. Jeg kan fortelle mere om det i morgen, hvordan møte gikk, og kryss fingrene for meg ! Ha en fin kveld videre.

 

#Jobbintervju #bikbok #bershka #butikk #blogger

 

 • 4

   

  Når du har jobbet eller jobber i en dagligvarer butikk så er det en ting jeg har innforstått meg på , og det er at enkelte folk syntes det er helt forferdelig å måtte betale 1 kr for en bærepose. .Og det beste trikse som regel å få posen gratis på er, å spørre etter posen når du har betalt for alle varene dine. Fordi 99% så svarer kasse damen du skal få slippe å betale for posen. Men det at vi spør deg om du skal ha posen før du har betalt, og du sier nei. Også etter på krever en pose er bare provoserende for oss som sitter i kassen. En pose er på lik linje som en vanlig vare i butikken. Det ikke alle vet er at om vi ansatte ikke selger nok poser, kan vi få kjeft av ledelsen.

  Jeg hadde en episode her sist mandag hvor en kunde sa nei til en bærepose, også tilfeldigvis så lå det en igjen bærepose fra tidligere kunde ved kasse båndet, som mannen trodde jeg hadde belastet han en 1 kr for .Han tar å kaster posen i ansiktet på meg ,å sier jeg skulle ikke ha noe pose i en sur tonefall.. Jeg ble helt satt ut og, sa nei den lå der fra før.. Ikke vet jeg hva han hørte, men slik oppførsel er ikke akseptabel..!! Hvorfor er vi så gjerrig når det kommer til 1 kr ? Jeg ser flere som stresser med å holde varene ut av butikkene med bare hendene,  og bare for å slippe betale 1 kr for en bæreposen..

  Har også disse kundene som kommer med poser som ser ut som de har tatt vare på før krigens tider, og som går hull i det du går ut av butikken...Nei, vi for gjøre som utlendingene å late som vi ikke forstår hva butikken damen spør om . Også kreve en pose etter du har betalt? For du klarer fint å uttale ordet pose, men allikevel ikke forstå hva jeg spurte deg om i utgangspunktet . Nei , jeg måtte bare ha dagens utblåsing !..For all del så forstår jeg det om du har huset full av poser, så det ikke kjekt å kjøpe flere poser, og få en hel bærepose samling under kjøkken benken din. For jeg selv å har skapet over fylt med poser. Og hvorfor skal man egentlig betale for posen ? Jeg syntes egentlig bære posen burde vært gratis, for posen er ikke diskre av seg. Og hele nabolaget ser jo hvor du har vært å handlet mat..!  - Amal   

 • 6

   

  I skrivende stund skal vi av går i barnebesøk, fetteren til guttene mine fyller et år. Da blir det vel kaker og annet godt å tygge i, så jeg kommer vel til å rulle ut som en ball etter besøket. Egentlig har jeg ikke godt av noe mer kaker og usunnheter, for sommerferien har satt sine spor på kroppen min. Dere aner ikke hvor mye søppel mat jeg spiste i sommer.. Det var is , chip og cola hver eneste dag!!!.. Jeg prøver alt å unngå se meg selv i speilet ,og vekten den vil jeg helst ikke steppe på.. Nå har jeg  egentlig fått nok ,og i morgen begynner jeg å trene for fullt igjen ,og da er det kun sunn mat som gjelder. Slik kroppen min er ser ut nå trives jeg svært lite med.. Jeg tviler ikke på at magen min er like stor som fotball fruen hadde, som høy gravid.

   


   

  #kappahal #Ralphlauren #bursdag #ballong #kidstyle #kids #myson #happytimes

   

 • 6

  God fredag !I dag kjenner jeg det skal bli godt med fri helg !. Før så jobbet jeg hver eneste helg, og helgen var ikke noe jeg så fram til ,siden jeg visste jeg måtte jobbe uansett!. Men etter jeg begynte å jobbe litt mindre, så har jeg gått tilbake til å kun jobbe annen hver helg, som er egentlig mye bedre!

  I dag skal jeg sjekke ut et senter i området som har nattåpent, og kjøpe en liten bursdags gave... Du skal ikke se bortest fra jeg finner noe til meg selv også i samme slengen, for nå er det så mye fint å finne i butikkene.. Men nå må jeg nesten løpe til jobb, så snakkes vi på seinere.  #only #natur #friyay #fredag #helg #nattåpent

 • 10

   Gud for en herlig følelse å våkne opp til sol og 20 varme grader i september måned. Når solen steiker ute som i dag klarer jeg aldri å finne roen i kroppen, og da må jeg ut å nyte den. Jeg skulle egentlig brukt fri dagen min på rydde og vaske huset, men nei da det ble heller en lang tur i skogen etter barna var levert i barnehagen! Men over til noe annet , jeg tenkte å kjøre 10 kjappe fakta om meg , antar det er noen nye lesere på bloggen min siden sist ? Og da er det litt gøy med slikt type innlegg ,så nå kjører vi  i gang..

  ♥ Jeg er veldig glad i å prate, og er ekspert på å prate i munnen på andre folk mens dem prater.

  ♥ Sterk motstander av dyremishandling, og får alltid en klump i magen min når jeg leser om andre dyr som har blitt drept og mishandlet.

  ♥ Veldig glad i kina mat , og alltid når jeg skal bestille ute så går jeg for den gode gamle slageren biff chop suey , nam !

  ♥ Jeg kan ikke fordra grønnsaker.. Jeg har prøvd å venne meg til det, men jeg klarer det bare ikke.

  ♥ Jeg er ikke noe morgen fugl, om jeg kunne hadde jeg mest sannsynlig  sovet til klokken 10-11 hver morgen.

  ♥ Jeg er veldig glad i biler , spesielt Audi og Porsche. Drømme bilen min må jo være en Porsche Cayenne eller  en Audi rs 7.

  ♥ Ikke noe glad i å se skrekk filmer , fordi jeg blir alltid mørk redd eller paranoid etter en film. Husker jeg så ligths out  filmen på kino tidligere i år , og etter det så har vært litt små redd for å slå av lyset.

  ♥ Jeg er en crazy cat women og er utrolig glad kattene mine.

  Ikke så glad i å gjøre husarbeid ,det er det verste jeg vet! I tillegg er det mye vasking og ryddig på jobben min, og da er det ikke kjekt å gjøre det samme. Vet ikke om dere hørt ord trykket "sko makkeren sine barn har dårligst sko"

    Har høydeskrekk! Altså jeg kunne ikke bodd i en blokkleilighet i 10 etasje hadde jeg aldri gått ut på terrassen. Kjenner jeg får sug i magen av bare tanken på det, og tror ikke jeg heller kunne stått i 5 etasje engang å ikke kjent kribling i beina.  #sibirkatt #10kjappe #meg #fakta #natur #catlover #katt
   

   

 • 2

  Jeg har tenkt mye fram og tilbake om jeg skulle forsete denne bloggen ...Jeg synte kanskje det er litt små kleint det å blogge, og brette ut hele sitt privat livet sitt med hele Norge .Det er også alltid like flaut når du treffer på en bekjent av deg som starter samtalen ," ja leste forsetene bloggen din i går " jeg ... Åh?" Gud tenker jeg hver gang for meg selv, hva skrev jeg i går på bloggen?" .. Og jeg håper alltid for meg selv ikke det var noe pinlig , men så hører jeg person sier "fine bilder av katten din ". Ah tenker jeg lettet ! .. Den frykten man går  med som blogger. Redsel for andre skal lese bloggen din, mens på samme tid vil du mest mulig folk skal lese den.

   I tillegg er det mye arbeid med en blogg  selv om det ikke ser alltid slikt ut . Det er så mye bak fasaden folk ikke ser , og jeg det kan gå fort noen timer hver dag på bloggen. Ikke rart folk har blogg som en fulltids jobb. Men skal man ha blogg som en jobb, må  jo man ha en del lesere og sponsorer. Og det er ikke mange som er heldig som oppnår.. Men jeg prøver dette ut og se hva dette vil bringe meg..


  #Rm #hp #Blogger #greatideas #blogging #arbeid #cute

   

   

   

 • 14

  Da jeg var på ferie tidligere i år på Mallorca, fant jeg denne tøffe grønne bomber jakken, i en butikk kalt Bershka. Har du ikke vært innom der før, så anbefaler jeg deg å sjekke den butikken ut når du er i Palma. Jeg kunne fint ha shoppet for flere hundre euro i den butikken, noe som jeg angrer på i etter tid jeg ikke gjorde. Fordi jeg trodde jeg skulle finne andre fine rimelige butikker i Mallorca, noe som ikke skjedde.. Lets face it å reise med små barn, får man ikke akkurat tid til noe stor shopping heller.. Men jeg dro der i fra med en pose full i klær , og var storfornøyd med det jeg fikk kjøpt. Kan vise i et annet innlegg hva mer jeg  fikk kjøpt hos Bershka

   


   


  Jakke- Bershka /T-skjorte-Calvin klein /Bukse -Acne

  #Bershka #calvinklein #acne #tskjorte #jakke

   

 • 18

  Da var sommeren over for denne gang. Må si denne sommeren gikk så alt for fort, føltes som det var i går sommerferien min startet.. Og før vi vet ordet så er det jul igjen , og vi går inn i et nytt år.Jeg håper det nye året blir et bedre år for meg .Føler dette året har jeg ikke annet møt på med mot gang, og lite med gang på noe som helst plan.. Men sånn er livet , vi alle har våre opp turer og ned turer..Det er vel det som gjør oss sterkere ... : Jeg tenkte også å prøve ut å blogge igjen , for det har vært et kapitel i livet jeg har savnet, å dele min hver dag med dere..Men så var det å finne noe og skrive om.. Det er ikke alltid like lett. Jeg må ærlig innrømmer å si jeg er ikke noe særlig flink til å skrive, men tror bloggen vil hjelpe meg til å bli bedre med det.

  Visst det er noe dere lurer på ,så er kommentar felte mitt åpent.. Ellers må dere ha en strålende fin dag videre og vi snakkes på med et nytt innlegg i morgen:*

  -Amal

   

  #blogg #tvillingmor #mittliv #calvinklein #bomberjacket

 • Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta