Amal Belaaouam - Min hverdag som mor til tvillinger, og et vanlig liv som dame i dagens samfunn med kropp og skjønhets press. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Lucifer... handler om en som er kalt Morningstar i hovedrollen. Lucifer er gått lei av livet i helvete, og driver en nattklubb i La, i stedet for å plage fortapte sjeler. Han er sleip, men sjarmerende, og har en egen evne til å få folk til å fortelle ham sine mørkeste hemmeligheter og dypeste begjær..Han er også opptatt av rettferdig het, og straffe de som han mener fortjener det.Broren hanes som er en engel ,dukker opp for å overbevise Lucifer om å vende tilbake til helvete, noe som han ikke ønsker... Jeg er på siste sesong nå, og elsker serien.. Serien passer for deg som liker litt eventyr , og litt krim..

Victoria... er en britisk serie, i samme sjanger som Down town Abbey.. Serien er basert på en sann historie av unge Victoria i 1873. Handler om hun inntar jobben som dronning av alder 18 år , og kjærligheten mellom hun og prins Albert.. Hun er sta, kjærlig og liker gjør ting selv.. Visst du likte down town abbey , så vil du garantert like denne serien også.


 Younger handler om en 40 åring, som utgir seg for å være 14 år yngre enn det hun er . Hun er ny skilt, og sliter med å komme på jobb markedet i en alder 40 år, selv med tidligere gode jobb erfaringer. Etter å truffet en  kjekk kar på byen, som trodde hun var 26 år, finner hun ut å lyve på alderen sin.. Jeg personlig elsker denne serien, og venter i spenning på siste sesong.. Passer for dem som liker litt humor og romanse.

 • 0

  God tirsdag.. Den siste tiden har jeg vært en litt av en rote kopp, og klesrommet mitt har fått gjennom gå av .. Klær ene som dere ser på bilde ,ligger strødd på gulvet isteden for i skuffene .. Jeg har ikke noe form for system lengre i klesrommet, og må leite meg i hel hver morgen, for finne hvor ting ligger. Nå er jeg egentlig gått lei dette rotet, og siden jeg ikke kom meg på trening i dag heller. Tenkte jeg kunne begynne å rydde, og organisere på klesrommet i dag.. Disse bildene er før , og det kommer etter bilder løp av uken..Har så mye ider og inspirasjoner, for hva jeg har lyst å gjøre med rommet.. Må nok ta meg noen turer på masse ulike butikker, og se hva jeg finner ut av...Dere for nesten bare vente å se, hvordan det blir til søndag.. Kanskje noe det kan være til inspirasjoner for andre, som ønsker en liten endring på soverommet/klesrommet. 

   My room was clean but then , i had to decide what to wear 

 • 2

   Utsetter alt til siste liten...Skulle ha vært å vaksinert kattene mine for en måned siden. Nå er det under 3 uker til jeg reiser, og jeg har ennå ikke bestilt time til vaksinen på kattene, som dem må ha får være på katte pensjonat.

  ♦ Drikker Redbull hver eneste dag...Jeg er av hengi av å drikke energi drink hverdag, og føler ikke fungere skikkelig uten..

  Sovner med sminken på... Dette noe jeg heldigvis blitt flinkere på, mene de kveldene jeg er ute på byen sovner jeg alltid med sminken på.. Eller dager hvor jeg er ekstra trøtt, og orker ikke å gå på badet .. Det er ikke bra for huden din, spesielt ikke når jeg bruker så dekkene brunkrem..

  ♦ Bryter løfter til meg selv alt for ofte.. Sier hele tiden jeg skal bli flinkere med å trene og spise sunt, noe som aldri skjer! Holder ut en uke, også sklir jeg helt ut av rutine. 

  ♦ Glemmer å slå av rettetangen...Dette skjer alt for ofte ,hvor jeg glemmer å slå av rettetangen. Heldigvis har den sånn varsel lyd ,slik jeg blir på minnet når den er ikke slått av.. Genialt av Ghd rettetanger !

  ♦ Sitter oppe seint på natt...Jeg har alltid vært en typisk b-menneske, legger meg seint og står opp seint.. Klarer aldri legge meg tidlig, når det er så deilig å ha kvelden for meg selv, når guttene er lagt..

  Tar meg alt for ofte i håret...Hver gang jeg skal lage video logg, eller når jeg blir nervøs tar jeg meg alltid mye i håret...

  ♦ Sitter for mye på Internett...Jeg er veldig avhengig av nett, og sjekker ofte telefon min..De dagene internett ikke virker hjemme, blir det alltid ramaskrik i huset..

   

  #Kjole #dårligevaner #badhabbits #bikbok #personlig

 • 8

  I dag morges våknet jeg opp med en slags form for en allergisk reaksjon, tett nese og røde øyner... Jeg kommer heller ikke på hva jeg fikk i meg går, som jeg vanligvis ikke spiser.. Jaja, skal nå i hvert fall komme meg ut i fin været, og få med meg det mannlige sykkel vm .. Syntes vi har vært veldig heldig med været i Bergen den siste tiden, og det må man nesten nytes før det bøtter ned med regn igjen...

  Siden mange av dere spør hvor klærne mine er i fra, både her inne og på snapchat.. Skal jeg bli flinkere å skrive det under bildene her inne. Ha en fin søndag i solen 

  Kjole // Bikbok 

   

   

  #bikbok #kjole #dress #blomsterkjole

   

 • 0

  God lørdags morgen, har dere sovet godt ? Jeg har sovet som en stein i natt, og våknet av lydene til barne tv fra stuen. Guttene mine blitt såpass selvstendig nå ,at dem lusker seg ned i stuen selv og setter på tv , så hun mor kan få en ekstra halv time på puten om morgningen.

  I dag starter sykkel vm i Bergen, og jeg skal så klart på åpningens festen i sentrum. Vi kunne heller ikke bedt om noe finere vær til åpningen.. Forstår ikke alle er like entusiastisk som meg, når det kommer til sykkel vm.. Men jeg klarer bare ikke se det negative i det, og vil heller se det i et positive perspektivet.. Greit enkelte veier blir stengt i perioder, og folk ikke helt skjønner hvor de kan, og ikke kan kjøre.. Men folk ens bruk kollektiv , og la bilen stå igjen hjemme! Vi klarer vel å overleve med enkelte veier er stengt i 8 dager vel? .. Tenk vi for visst fram denne flotte byen ,med Worldwide tv-sending som vil nok garantert øke på turistnæringen i Bergen...Nei ,jeg gleder meg til åpningen, og tror dette blir bra! Det at alt har vært planlagt 7 år nå, tror jeg dem har stål kontroll på det meste. Og skulle det skje akutt ting, som du må plutselig føde, så klart kommer du deg fram til Haukeland...Har forstått meg på det er en bekymring hos de høygravide.... Meg og oliver (katten min ) ønsker dere en bekymringsfri lørdag 

  Strikke jakke // H&M   Bukse // Gina tricot   Sko // uggs

  #sykkelvm #vmbergen #Bergen #høstantrekk #sykkel #personlig

 • 0

  Da var det endelig fredag, og solen skinner i Bergen by. Nå tenkte jeg å dele en ny runde med hemmeligheter til dere..Denne gang måtte jeg tenke dypt ,om hva jeg skulle dele av meg selv ,eller ikke... Men vi fyrer løs

  # Jeg har aldri ønsket å få barn, og så får meg et liv uten barn.. Men angrer ikke den dag i dag jeg fikk to nydelige gutter..

  # Jeg har alltid ønsket å bli rik.. Føler har du penger, så får man mer respekt og makt, og i tillegg er jeg lei av å flippe burgere dagen lang..

  Jeg skulle egentlig vært mor til 3 barn nå, men jeg valgte å ta abort. Følte på det tidspunkt jeg ikke var klar for å få et barn til, og i tillegg var forholdet til meg og bf var såpass ustabilt den tiden. Er man ikke klar, så er det beste å ikke få et barn.. Får et få barn er et veldig stort ansvar, som ikke alle folk forstår..

   

  - Three may keep a secret , if two of them is dead - 

  #hemmeligheter #personlig #abort #barn #mamma

 • 8

  For noen dager siden på vei hjem fra skolen, gikk vi innom butikken på vei hjem, som er en snar omvei der vi bor..Det begynte jo så klart å pøs regne, og guttene hadde sykle med...Vi gikk inn på butikken for guttene var sultene, å ønsket og kjøpe boller.. Vi satt der i butikken , mens guttene spiste opp bollene sine.  Og Mario satt der , og var så fascinert av alle banan fluene som surret rundt på frukt avdelingen i butikken, og mente fluer likte sjokolade.

  Vi tok fatt på beina og gikk ut butikken.. Da vi kom til en liten bakke, tenkte Mario han skulle kjøre rett ned bakken sammen med broren sin.. Idet han kjører ned bakken, så glemmer han å bremse, og jeg hører et kjempe smell!.. Han hyl gråter, og ser blodet renner fra munnen hanes. Han har altså kjørt på en bil midt i et gangfelte. Jeg var heldigvis maks 5 meter unna , og kjappet meg ned bakken med poser og sekker. Føreren kom skjelvene ut av bilen, å prøvde og trøste Mario... Jeg løpe ned i panikk for å se om alt sto bra, og det gjorde det.. Vi var heldig denne gang, får det kunne gått veldig ille. Og derfor det er så utrolig viktig å bruke hjelm når man sykler. Tror jeg syklet ofte som barn uten hjelm, og det skal jeg aldri gjøre igjen..Føreren kjørte oss hjem, for sykkel var helt bøyd og ødelagt, og Mario var forsatt i sjokk tilstand.. Det tok ikke mange minuttene før han sluknet helt på sofaen når vi kom hjem.. Husker jeg sto å ristet forsiktig i han, får få han til å våkne.. For etter et så kraftig slag mot hode, bør ikke barn sovne...Vi dro i en fart på legevakten, og der kviknet han veldig til .. En sjekk er alltid greit, siden det var såpass kraftig smell.. Denne gang hadde vi absolutt engel vakt, og alt stod bra til Mario... Nå har jeg gitt begge guttene sykkelforbud til skolen, for dette kunne skjedd vondt verre.. Mitt budskap til alle unge sykler der ute er å husk HJELM på hode!.. For hadde han ikke hatt hjelm, hadde han nok fått hjernerystelse, eller verste fall kunne fått hjerneskade.. Ps. Alt står vel med Mario nå..

  #huskhjelm #sykkel #sykkelulykke #barn 

 • 6

  - 5 ting som jeg hater -

  ♥ Jeg hater telefon selgere.. Spesielt dem som ringer på vanlige telefon nummer..For hver gang jeg tar telefon, tror jeg det er fra skolen til barna  mine ,eller en viktig person som prøver å få tak i meg. Men blir like skuffet hver gang når jeg høre den irriterende stemmen deres.. "Hallo det er fra Telenor som ringer.". smak, og jeg legger på! For jeg ikke interessert i å kjøpe noe nytt telefon abonnemang.

  ♥ Folk som er sein.. Hater når folk som avtaler en tid man skal møtes for eksempel klokken seks, og kommer dingle klokken 7 . Det er ikke sjeldent jeg må stå å vente på hun mor som kommer er alltid for seint..

  ♥ Falske folk..Som ikke tørr å stå får hva dem sier, og går heller bak ryggen din å snakker dritt om deg..

  ♥ Reklame..Når du er midt i en spennende film på tv eller nett, og den blir avbrutt midt i spenningen av reklame !...Nå er det kommet reklamer over alt, til og med på snapchat har fått reklame. Kan ikke se på snapchat story lengre , før den reklamen kommer slengene fleisen på deg !

  ♥ Stå i lange køer på butikken.. Jeg vet ikke hvor mange ganger at jeg har slengt fra meg varene ,og bare gått rett ut av butikken for unngå å stå i lange kø ! Hender også ofte jeg står i feil kasse ,og bli stående der ekstra lenge . For kasse damen ikke finner prisen på varen, på kunden som står foran meg i kassen..Styrer på å ringer de andre ansatte, og stresser for finne prisen.. Jeg ser bare køen blir lengre og lengre på min side, mens den andre køen på hin siden bare flyter fint... Dette skjer ganske ofte når jeg er ute å handler på Coop obs, alltid like festlig hver gang det skjer ! 

   

   

   

   

 • 16

  I år valgte jeg rett og slett å ikke bruke min stemmerett, for jeg har i grunn ikke følgt helt med på politikken. Politikk er  heller ikke noe jeg har stor interesser for, og føler politikere lover og lyver hele tiden uansett.. Alle partiene har både ulemper og fordeler, så for meg å bare stemme på et parti ,ble ikke et lett valg...Hva er poeng med å stemme, når man vet ikke hva man stemmer for? Eller hva de ønsker å endre ? De de lover blir jo aldri gjort uansett.... Derfor valgte jeg ikke å avgi min stemme i år !...Fleste tro jeg som har stemt på høyre ,er for alle andre gjorde det samme ..! Gjorde det selv for 4 år siden, uten å vite hva jeg stemte for..Det kom heller ikke som sjokk dem vant heller, derfor vil ikke min stemme gjort noe forskjell!

  #stemmerett #valgkamp #stemme #høyre #valgkampen #politikk

 • 4

  God mandag.. I går lå jeg lang strakt på sofaen hele dagen, for jeg var så fylla syk.... Følte jeg ikke drakk så mye på lørdag, men nok til å bli veldig dårlig i så fall.. Skal aldri drikke igjen, eller i hvert fall veldig lenge til neste gang... Lørdagen ble en veldig spesiell kveld ,en kveld blandet med følelser .. For en av mine nærmeste venninner fortalte oss hun var blitt gravid, noe som kom som et stor sjokk for oss aller fleste.. Tror det tok meg et par minutter før jeg klarte fordøye alt som skjedde, trodde kanskje litt hun lurte meg .Forstod fort det var sant når hun kom med alkohol fri vin.. Første tanken slo meg var at vi må lage baby shower for henne, siden jeg har alltid lyst å laget et, mene aldri fått mulighet... Selv i alder 27 år og aldri vært på baby shower er spesielt.. Gleder meg til magen din vokser, og tror du vil bli en fantastisk mamma.. <3 Nå må jeg komme meg på jobb, og kjenner fylla syken henger litt igjen etter i går.. Spesielt stemmen min , høres jo  ut som en mann..

  - I drank so much vodka last night , i woke up whit  a russian accent - 

 • 2

  Da var det fredag, og jeg klar for dele en ny runde fra tidligere fast spalte på bloggen « mine hemmeligheter»...For dere som ønsker lese tidligere poster, kan dere finne dem under kategori på bloggen -mine hemmeligheter.

  # Som barn hatet jeg virkelig fornavnet mitt Amal. Og ble ofte kalt for lama og anal..Skulle ønske jeg hadde et vanlig norsk navn, som alle andre barna.. Den dag i dag, så er jeg blitt så vant med folk uttaler navnet mitt feil og spør hvor det kommer fra.. Navnet betyr håp på arabisk, og derfor jeg heter det..

  Jeg er ikke noe flink til å betale regninger, og har ingen kontroll. Snakker ikke om luksus fellen tilfeller, men at jeg alltid sein med å betale. Grunn til det er for jeg glemmer å betale de ,eller enten roter jeg vekk regningene mine..

  # Jeg har ikke noe forhold til min ekte far, og har valgt slik selv. Føler heller ikke han er verdt å bruke tiden min på..Akkurat nå vet jeg ikke om han bor i Norge eller i Marokko , det er ikke godt for meg å si hvor han befinner seg nå.. Men jeg vet har to halv søsken fra Marokko , på barna alder med mine egne barn.

  -Littel secrets grow up to be big lies -

   

 • 0

  God torsdag. Imorges møte jeg opp på jobb med to par forskjellige sko på føttene, og t-skjorten på vrangen.Det gikk egentlig ikke opp for meg ,før en kunde som var innom, som sendte meg et blikk ned på t skjorten min.Pinlig!..Klarer jo aldri å vende meg til å begynne så gry tidlig på jobb om morgningen. Jeg mener det er umenneskelig tidlig tid ,å begynne på jobb kl 06.. Glad jeg ikke begynner før klokken 12 i morgen , og har fri helg i tilegg.. Trenger virkelig en fri helg nå fra jobb og barn.. Men nå tenke å dele mine topp 10 låter som jeg har spilt av mest, den siste tiden på Spotify..Har du noen favoritt låter du liker , gjerne del dem i kommentarfelte♥'

  - Music is life. That's why our hearts have beats -

   

  The Main Level feat. Blvck O - Bombadilla 

  INNA - Ruleta (feat. Erik)

   J. Balvin, Willy William - Mi Gente

   John Gibson - Pretty Young Thing

   Dua lipa - New rules 

   Echo - Madden 

  ♦ Flo rida - Cake 

   Chris holsten - Mexico

  ♦ Tix - Sjeiken 2015 ( Russesangen fra skam )

   Lp -Lost on you (Radio edit)

   

   

   

   

   

   


 • 2

  En ting jeg elsker med høsten, er det moten.. Altså jeg sliter med finne fine klær på sommeren ,mens på våren og høsten finner jeg alltid masse fint.. Denne gangen falt jeg for disse søte pom pom skoene, altså se hvor søte de er .. Jeg gikk forbi dem et par ganger før jeg slo til, kunne liksom ikke la være å ikke kjøpe dem.. Gleder meg til å begynne bruke dem, føler meg litt fab med de på !.. Som butikk damen sa, at hun ble godt humør hver gang hun gikk med dem .. Så får jeg blir det samme, så langt stemmer det ♥

 • 2

  Jeg sover alltid med bh på om natten, og tar den kun av med mindre jeg skal i dusjen...De fleste jenter elsker å ta den av , mens jeg hater å ha den av..

  Prater mye til meg selv,  spesielt når jeg alene i huset for meg selv.. Av og til helt ubevisst , og tar meg ofte i selv å tenke ,hvem snakker jeg egentlig med?

  Jeg snorker veldig høyt. Spesielt de dagene jeg er trøtt og sliten.. Stakker de som må dele seng med meg, for jeg kan ikke noe for det..

  Jeg har en uvane til å syte en del, og jeg vet ikke om dette er noe som er arvelig. Siden min mormor syter mye selv og... Har jeg det vondt, så sier jeg kanskje i fra litt for mange ganger.. Jeg sier ikke like ekstrem som mormor, mene kanskje den negative siden blir verre når man blir gammel ?

  ♥  Jeg klarer aldri å bare drikke et glass vin.På samme måte som jeg ikke klare kun, å spise en smash fra posen.. Hver gang jeg sier jeg ikke skal drikke mer en et eller to glass, blir det alltid mye mer en så!

 • 0

  God tirsdag,eller god og god.. Min morgen startet med å bli søkk gjennom våt, av gå i regnet med guttene til skolen.. I løp av de 45 minuttene vi brukte til skolen, ble regne bare kraftigere og kraftigere, og vi ble mer våt  jo lengre vi gikk... Akkurat da skulle jeg ønske jeg hadde bil lappen, for å gå 2,5 km i pøsene regn, uten regn bukse på ,unner jeg ingen..Stakker små guttene mine, som ble kald og våt på hendene sine. Jeg har alltid tenkt man ikke trenger bil lappen, men ser det kan være lurt å ha når man har så lang skole vei......Nei nå gleder jeg meg til pappa deres kommer hjem, for nå er jeg lei!.. Så kan han hente barna når det slikt dritt vær, siden å gå 1 mil for dagen,, frem og tilbake fra skolen, er ikke min kropp bygd for..! Håper dere hatt en bedre start på morgen enn jeg har ♥

  - Rain, rain, go away- 

 • 4

  Hater folk som skal sjefe over deg, og spesielt når dem kommer inn som ny ansatt i en jobben.. Hallo ? Kan du bare ikke passe på deg selv, og slutte å tro du er sjefen min!

  Kjøpte ny playstadion til guttene på fredag, og det første dem gjør er å bøye lade -kabel etter ti minutter..Skjønner kanskje nå dem er litt for liten for slike ting ennå..

  Folk som sniker i køen, eh jeg var her før deg !..Typisk egoistiske personer som tenker kun på seg selv, og ikke på andre..

  Når mannfolk ikke forstår at sex er ikke alt i et forhold.. Har vi ikke lyst, så har vi ikke lyst.. Vi kvinner må ikke alltid følge etter deres behov hele tiden..

  Forbanna lei alle dem venneforespørslene som hagler inn på Facebook for tiden.. Alle kontoene er fake, og har sikkert med seg virus eller noe tull..

  To instagrammere som er tynn som en strekk.. Klager over dem er feit , og skal hele tiden slanke seg,,altså hvor er iq hen ? Tenker dem ikke unge jenter får med seg dette, og kan utvikle spiseforstyrrelser av å høre på det dere tullet ..!

  Folk som går bak ryggen din ,og tyster på deg.. Er det verste jeg vet !!!!

  Det at jeg ikke klarte denne måneden å komme inn i gode trenings rutiner, og følge dietten min.. Håper neste måneden blir bedre, for slik jeg holder på nå kan ikke jeg forsette.. Jeg har sklidd helt ut etter sommerferien, med usunn mat og alkohol.. 

 • 0

  Denne helgen har jeg vært helt alene med guttene mine , for barnefar er vekk reist til Spania med jobben sin... I helgen fikk jo vi også med klassebamsen hjem , som jeg husker vi hadde som barn på skolen.. Husker det første min mor gjorde når jeg fikk bamsen med hjem , var å kaste den i vaske maskin. Nå gjorde jeg ikke akkurat det samme, siden bamsen er helt ny, og kun vært hos en person før oss.. Det er jeg glad for. Tenker den bamsen blir stor bakterie kilde til slutt, etter den har vært hjemme oss alle barna i klassen!..Når det blir ( Mario ) som får bamsen, tror jeg gjør det samme som min mor ville ha gjort.. hehe ! 

  Jeg syntes det var egentlig litt synd vi fikk bamsen med hjem denne helgen. For på den helgen hadde jeg planer om ikke gjøre en dritt.. Så når jeg skulle skrive i den boken til bamsen, hvor du må skrive -hva du har gjort på i helgen ?.. Måtte jeg nesten dikte opp noe, at vi hadde vært ute å spilt fotball og gått lang tur. Mens sannheten var, vi satt kun hjemme å så på tv hele helgen, og guttene kranglet om hvem som skulle sove med isi, som de kaller bamsen for .... Håper ikke når læren leser boken opp høyt i klassen, at en av guttene mine skriker ut, nei det gjorde vi ikke!.. Det kan bli litt pinlig, neste gang jeg treffer læreren ! 

 • Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta