Amal Belaaouam - Min hverdag som mor til tvillinger, og et vanlig liv som dame i dagens samfunn med kropp og skjønhets press. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Jeg har nå de siste dagene byttet om å ligge på sofaen og sengen min, for jeg har vært så dårlig..Jeg burde heller ikke vært på jobb i dag. Men jeg er den type person som ikke tørr å ringe meg inn syk på jobb, for jeg vil ikke være den person som blir omtalt for å være alltid syk. Ja , jeg vet det høres kanskje veldig rart ut, men sånn har jeg alltid vært. Hadde også sett veldig lenge frem til å ferie Halloween på lørdag, noe som det ikke ble av. Begrunn av jeg var syk!.. Nå går jeg å egentlig rundt å satser på jeg blir snart frisk igjen, for jeg har så mye som skal være gjort denne uken. På lørdag blir  jo også guttene mine hele 6 år, kan dere tenke dere det ? Tiden går så alt for fort etter man har fått barn. Og  før man vet ordet av det, så er barna dine blitt 18 år. 

 

                                             

 

#Ukeplanlegger #personlig #mamma #ukenmin #planer 

 • 4

  ♦  Synging i bilen...Hver gang vi ute å kjører bil ,og det kommer en bra låt på radio, må jeg alltid synge med. Det hater han veldig, og mener jeg ødelegger sangen på radio...

  Shopping...Samboeren min som mannfolk flest gjør ,hater han shopping. Mens jeg der i mot elsker å shoppe..Han liker ikke at jeg lurer han ut på kjøpesentre, får å handle nye klær. Ser han for meg nå, står der og sukker og stønner! Sånn er det å ha dame, mr!

   Slanking...Jeg har hele mitt liv vært på slanking, og det tror jeg han er lei av.. Og spesielt at jeg forteller han  at nå skal jeg begynne trene og spise sunt. Det er bare en dårlig uvane jeg har. Lei selv at jeg lover ting til meg selv, som jeg ikke klarer å holde. Tror jeg sier det mer til meg selv, enn han. At jeg prøver på en annen rar måtte å overbevise meg selv, at jeg skal spise sunt og begynne å trene.

   Treg ut døren...Hver gang vi skal i besøk eller ut å handle, så er jeg alltid treg. Jeg er ikke som han , å bare tar en jogge bukse på, og ferdig til å gå ! Her må hele maleskrinet på i tryne før jeg skal ut. Og da blir jeg treg!

   Vesten min...Hehe, vet ikke om dere lest tidligere innlegg om vesten min?.. Men den kan han virkelig ikke fordra, og tror han himlet eg par ganger til meg når jeg gikk med den sist.

   At jeg ikke har bil lappen...Tror han er til tider temmelig lei av å kjøre på meg rundt i hele Bergen , og skulle ønske jeg hadde lappen. Men dessverre den har jeg ikke, og slik det ser ut nå ,blir det nok lenge til jeg får den!

  ♦ At jeg ikke hører etter... Noen ganger når samboeren snakker til meg, så er det ikke alltid jeg får med meg alt. Da kan jeg love han blir sur, hehe.. Igjen dette noe jeg ikke kan for. Jeg er en dårlig lytter av natur.

   Klesvask... Jeg er ikke så flink som han, å sette på flere klesvask i uken. Og det tror jeg han begynner å bli lei, at han som ofte må ta den. Men skal skjerpe meg her ! Det er ikke akkurat så hokus, pokus å sette på en klesvask heller ! 

   

 • 0

  Åh here, jeg som trodde ikke gangsperren i kroppen kunne bli noe verre, men der tok jeg rimelig feil. Den er mye verre i dag! I  morges når jeg sto opp, var det et herk å gå ned trappene til stuen. Det var da jeg innså hvor mye jeg generelt hater trapper, og spesielt etter en hard bein økt. Beina mine føles helt stive som tømmer stokker, mer enn det dem er  til vanlig. I grunn har jeg alltid vært veldig stiv i kroppen, og ikke noe tøyelig av meg. Måtte le litt for meg selv i sted,  for jeg kom tenke på den mage øvelsen hvor beina skal være strakk opp i taket. Tror beina mine var mer bøyd enn strakk, og lurer på hva hun pt instruktøren tenkte om meg da. Hørte hun sa det blir yoga time etter på, mens hun så bort på meg. Jeg fortet meg å pakke tingene, å gå før timen startet.For Yoga orker ikke jeg, selv om det er noe burde ha begynt med ,haha ! Så da er spørsmålet til meg selv i dag! Skal jeg gå å trene i dag, selv om jeg er stiv som en stokk. Eller skal jeg vente til i morgen ? Jeg burde jo egentlig visst bedre, og ikke begynt så hardt på ! Jeg har nok brukt muskler som kroppen min, rett og slett ikke visste ikke eksisterte en gang.. 

   

 • 0

  I går hadde jeg min aller første ordentlige trenings økt etter sommeren. Jeg følte flere ganger under trenings økten at jeg måtte spy, begrunn av det var så tungt !. Jeg burde kanskje tatt en litt roligere trenings økt, siden jeg ikke  har vært på sats i over 3 måneder .Og når jeg kom hjem fra jobb og trening i går,  sluknet jeg med engang sammen med barna..Derfor ble det ikke en lyd i fra meg her inne i går. Tok virkelig på kroppen min, den trenings økten. Men sånn er det å være  i fysisk dårlig form.. I dag er jeg så støl i kroppen, at jeg hadde ikke lyst å stå opp engang !. Det ble da en trenings fri dag for meg , selv om motivasjon var der. Den har virkelig kommet tilbake, og det skulle heller ikke så mye til. Når første steget er tatt, så er det gjort ! Da er jeg blitt bit av trenings basillen igjen.

  Kjole // Message

  I dag hadde vi vennegruppen med skolen, og kan si jeg er glad det er kun 1 gang i halvåret, eller to for meg siden jeg har tvillinger.. Hørtes ut som jeg hadde en hel barnehage i huset, og dører som smalt opp i alle etasjer og skriking. Here! Da kom jeg til å tenke. Tenk på de som har fem barn , og som har slikt støy nivå hver dag i huset ? Skrekk og gru! Glad jeg bare har to gutter, og føler det er mer nok for meg !

   

  #trening #kjole #personlig #antrekk #motivasjon #message

   

   

 • 0

   

  House tour er en av mine personlige favoritt blogg innlegg, og er alltid like inspirere å se andre sitt hjem.. Siden jeg var så flink å rydde på Søndagen, tenkte jeg kunne vise en liten House tour av huset mitt i idag.. Litt små rot noen steder, men det tenker jeg er normalt alle folk har i hjemme sitt, med barn !..

   

   

 • 0

  Hver søndag har jeg som en fast rutine og vaske huset, bortsett fra den ene søndagen i måneden, hvor jeg ligger døden nær med fylla sjuken. Denne søndagen ble det en litt mer grundigere husvask, siden vi skal ha vennegruppen med skolen på tirsdag, og familie besøk om ikke lenge.. Nå har vi heldigvis kun familie besøk engang i år og det er når guttene fyller år, som er om under 2 uker til. I dag har vi tatt alle rommene i huset, og til med bygd nye senger til guttene. Tenkte var på tide og gå over til en litt større seng , for den de hadde var kun en junior seng... Leggingen på guttene gikk jo lett som en lek i kveld, begrunn av det var satse å sove i de nye sengene. 

  Før...

  Etter...


  Cleaning tips!

  Vasking går mye lettere og kjekker, med noe god musikk på ørene. Min favoritt låt for tiden er  kygo-Starzing. 

  Ta et rom om gangen, og ikke vask alle rommene i huset samtidig. Da vil huset se fort halvveis ferdig ut når vaskingen tar stopp.

  Rydd opp alle tingene fra gulvet, før du begynner støvsuge og vaske gulvet.  Det er også Lett for lego, og andre små leker blir sugd opp av støvsuger, som kjedelig å måtte klippe opp støvsuger posen.

  Ha med en bærepose som du bruker som boss pose. Lettere å kaste boss i posen, enn å løpe hele veien ut på kjøkkenet for kaste boss!. Når du rydder klesrommet, eller sove rommet. Ta med en ekstra pose, så du kan sortere ut klær du kan gi til Fretex.

   Du kan også kjøpe billige fine kurver, eller bokser som du kan gjemme vekk rote ditt uten at det ser ut som rot. I tillegg vil huset se mye ryddigere når ting er gjemt ,og organisert vekk i fine bokser/kurver. 

     Happy cleaning sunday 

   

   

   

 • 2

  25.07.08 

  Kjære dagbok, i dag hadde jeg tidlig vakt på jobb, og nå sitter jeg her alene hjemme å ser i løse luften. Venninnen min er ikke kommet hjem fra ferie, og det er lenge til hun kommer hjem. Som betyr jeg vil være ganske ensom i en uke til. Jeg har nesten ingen å være med lengre ,som er min egen skyld. H, kom innpå Msn en liten stund i dag, og var ikke noe særlig pratsom. Jeg ville bare si at jeg savner han, men i isteden for velger jeg å si. 'Tror jeg har nesten glemt deg xD'.. Hva er det en ting å si.

  Åh, vil møte H , men det blir jo ikke noe av nå, når  jeg bare roter det til.. I dag logget han bare av Msn uten å si hade til meg, som  om jeg ikke betydde noe for han lengre. Han har alltid sagt hade til meg, men ikke i dag. Flott! Han har vel glemt meg alt. Jeg for vel aldri se han igjen nå.. Tårene mine renner nå , for jeg innser  jeg vil kanskje aldri se han igjen.. Jeg må gi slipp, men jeg klarer det bare ikke !... Hvorfor må livet være så vanskelig ?   Hater dette !

   

 • 0

  Her hin dagen fant jeg dagboken min, som jeg skrev som attenåring..Det var artig å lese, og tenke tilbake på når jeg var 18 år. Jeg var veldig usikker på om  jeg skulle dele dagboken min med dere, men kanskje noen vil kjenne seg litt i igjen i det jeg skrev som 18 år? Fast innlegg fredag og søndag. 

   

  24.07.08

  Kjære dagbok... I dag jobbet jeg fra 11-17.00, og glad jeg er endelig ferdig. Det har vært en utrolig slitsom dag på jobb, hvor varene ble feil levert til ,feil butikk!. Det var jo ikke bare å sende de tilbake, når han nye gutten hadde pakket opp alt. Som betydde at jeg måtte leite rundt i butikken etter varene, og pakke dem ned igjen. Unødvendig mye arbeid ! Jaja, shit happens! Jobb igjen i morgen, og merker jeg er så utrolig sliten. I dag ringte jeg også H, men mobilen var slått av! Ikke akkurat Bombe ! Så jeg ringte moren til H, for jeg har mistet den nye flotte Samsung mobilen min, hos han. Men han var ikke hjemme, og skulle sove hos fetteren sin, men jeg kunne komme å hente den. Mene jeg ville jo virkelig se H, for jeg savner han sånn. Jeg vet vi slo opp for noen uker siden, og at jeg må gi slipp på han . Men det er ikke bare så lett å gi slipp på noen, man liker forsatt. For det gjør jeg virkelig. Jeg skal prøve å la være og sende tekstmelding til han , eller å ringe han. Selv om jeg vil høres hanes stemme igjen, og høre at han savner meg. Jeg for se om han ringer meg, eller sender meg en melding. Håper så. Jeg er litt trist , og går tenker på han hver dag på jobb. Nå sitter jeg her ensom hjemme, og ingen å være med. Snufs! Livet mitt er helt meningsløst nå, og ensomt. Håper jeg finner en ny kjæreste snart, og en ny venn. Jeg er så lei livet mitt, og det gjør så vondt i hjerte. Det føles knust i hundre biter, faktisk !.. Pengene er det eneste jeg har som er positivt akkurat nå, og jobben så klart! 

 • 0

  ♦ Jeg er en veldig ærlig person, og ikke redd for å si hva jeg mener rett ut. Noen ganger kan jeg si ting rett ,uten helt å tenke meg om det kan såre andre.

  ♦ Jeg klarer ikke å ha levende planter i huset, siden jeg glemmer som ofte å vanne plantene i huset. Derfor har jeg kun falske roser , og planter.  

  ♦ Gir alt for lett opp! Og spesielt når ting blir vanskelig eller tøft. Er vel for en grunn jeg tar alltid pause på bloggen min hver tredje måned, og ikke vært på trening nå på flere uker. 

  ♦ Jeg hater egentlig det meste som er sunt. Og kunne levd på junk food ,om det ikke var for det ikke er bra for kroppen min.

  ♦ Blir veldig sur når jeg ikke får viljen min, eller når ting ikke går min vei . Husker som liten ,stod jeg å gråt og skrekk  i butikken til jeg fikk viljen min. Verste var det funket hver eneste gang og.  Stakker moren min !

  ♦ Utsetter alt i siste liten, og gjerne til det er for seint. Sånn som nå i høst , måtte min mor passe kattene mine. Siden jeg var for sein å vaksinere kattene mine ,som de må være får å komme inn på katte pensjonat. 

  Jeg er veldig høy lytt av meg, og spesielt når jeg er på fest. Kan også virke litt oppmerksomhet syk,hehe. Og elsker oppmerksomhet når jeg drikker fra andre. 

  ♦ Hater å stå tidlig opp om morgningen. Nå jobber jeg i grunn tidelig hver  eneste dag, nesten. Noe som jeg egentlig hater, for jeg er så utrolig morgen gretten.

  ♦ Jeg er ikke en god lytter, og klarer ikke å høre på andre mennesker snakke lenge. Skjer veldig ofte jeg faller ut av samtalen, eller avbryter de med og snakke i munnen på de.

  ♦ Hver gang jeg skal ut å drikke , så blir jeg av en merkelig grunn så full hver eneste gang. Enten så har jeg ikke lært meg å drikke ennå, eller så gjør jeg det bevist. 

   

 • 0

  Som et lite barn har jeg alltid vært en mormor jente. Det var hun som passet meg som barn, og det var hun som tok meg med til Hellas for første gang. Vi to har alltid hatt et sterkt bånd, og kanskje sterkere bånd enn hva hun hadde til sin andre barnebarn. Jeg har alltid sett opp til mormor, for mormor har alltid vært en veldig klok dame, og viste fasit på det meste. Jeg husker hun var en racer på kryssord og påskenøtter, og vant ofte premier som hun fikk posten. Men den dag i dag, er det en helt annen mormor. Mormor har alltid vært glad i rødvin ,og tok ofte et glass eller to på kveldene. Hun kunne også sitte oppe lenge å prate om sin fortid ,om da hun var ung. Men nå legger hun seg før klokken 9, og klager over at hun har det vondt hele tiden.

  Jeg savner den livlige mormor , og ikke hun som stresser for å komme seg hjem ,for hjemmesykepleien kommer med medisiner. Husk mormor elsket å reise til utlandet, og hadde et fotoalbum fult av bilder fra reiser hun hadde hatt sammen med sine gamle venninner. I dag reiser aldri mormor til utlandet, som er begrunn av sykdommen. Føler og til tider at mormor har gitt opp livet sitt , noe som er trist å se. Jeg vet hun vil bli verre begrunn av sykdommen sin. Men av og til skulle jeg ønske noe annet, at hun ble frisk. Jeg er også klar over det vil komme en dag , hun ikke vil huske oss lengre, og den dagen kvir jeg meg aller mest til.. Dement og alzheimer er en grusom sykdom, en sykdom jeg håper ikke selv vil få som gammel.

   

   

   

   

   

 • 4

  Jeg har gått lenge å leitet etter en skinn vest. En skinn vest som er ganske lik den som, Lene Orvik hadde hos i fjorårs bikbok kleskolleksjon  Men siden den ble like fort utsolgt ,som den kom inn i butikken, fikk jeg dessverre ikke tak i den.  Derfor har jeg prøvd å finne noe som ligner andre steder, og som ikke har vært en suksess. Men endelig for noen uker siden, fant jeg endelig  noe som lignet hos Zaalando.. Hva syntes dere ? Jeg digget den, selv om min samboeren syntes noe annet ..  Han mente jeg så ut som en indianer,og kunne ikke forstå hvorfor jeg kjøpte den, haha! 

  I'm nicer when i like my outfit

   

 • 0

  I år så valgte vi å leie bil på Mallorca, for få se sitt litt mer av øyen. Og etter ha googlet litt på nett , ble jeg ikke noe klokere hvilken by man måtte oppleve . Derfor tenkte jeg å dele mine erfaringer, og skrive et reise tips innlegg.

  Port Andraxt... er kalt for en av de mest eksklusive plassene på Mallorca, som jeg og fikk følelsen av når jeg ankom byen. Havnen på Port Andraxt minne meg litt om Marbella ,med store yacht  og flotte restauranter langs havn . Det lå også store flotte villa langs fjellkjedene der, som omringet byen. Utrolig koselig liten fredelig by,med smale gater fylt med mange ulike butikker.

  Valldemossa... er en by alle folk bør ha på sin bucket list å besøke. Byen ligger høyt oppe i fjellet, omgivelse i nydelig landskap. Når du kommer inn til byn, så er hele byen til rette langt for turister, og alt står skiltet hvor de ulike fasilitetene dem har å se på Valldemossa. Valldmossa er også mest kjent for komponisten Fredrik Chopin, og betaler du 4 euro kan du se hvor han bodde. Det finnes også mange små kaffe barer, og suvenir butikker i koselig omgivelser. Du får også en følelse av å trer inn i en annen årstid epoke.

  Port de' soller... For komme til port de' soller kan man velge , enten å kjøre i tunnel veien, å betale 5 euro per vei. Eller å kjøre opp langs fjellsiden , med hele 36 svinger. Vi tok jo så klart de 36 svingene, uten å ane hvor mange det var ,før jeg googlet det opp noen dagen etterpå. For de som har dårlig tid, går det en del kjappere å ta tunnel inn til soller. I soller by går det også en gammel trikk bane fra 1900 tallet, som man kan ta fra soller , til port de' soller. Vil jeg også anbefale å ta turen på restauranten Roma, som ligger like ved stranden i port de soller. Hvor du kan få servert deilig tapas retter, eller god hjemmelaget lasagne som falt veldig smak hos oss til en rimelig pris. Port de soller er mer fredelig by, og passer gjerne for de godt voksne.

   

   

   

   

 • 0

  Hei alle sammen ,da tenkte jeg å kjøre enn litt annen type innlegg i dag. Tenkte å gjøre innkjøpene mine fra Mallorca , litt mer spenende  enn å vise de fram på bilder . Håper dere liker video innlegget mitt, og beklager for dårlig kvalitet på videoen. Hadde ikke den beste lyse i stuen , som kanskje har med det triste været ute å gjøre.   


   

 • 2

  Den siste tiden har jeg slit veldig med selvbildet mitt, og føler det har gått for langt. Nå har jeg fått en bmi, som kategorisere meg som helseskadelig overvektig. Og hver gang jeg skal ta nye bilder til bloggen, for jeg alltid en påminnelse. En påminnelse på at jeg er feit. Til og med min lillebror sa det samme, når han så meg her hin dagen, at jeg må ikke bli noe større. Som er så vidt sant! Men i mitt hode ,så ser jeg 10-15 kilo lettere som jeg var for 2 år siden, og var den gang misfornøyd med meg selv. 

  Jeg har også mistet gnisten min for shopping, og syntes det er ikke like gøy lengre å prøve nye klær. Når  jeg ser flesket tytter ut alle veier, og jeg føler meg mislykket, men mest av alt føler jeg meg skuffet. Skuffet for dette har gått så langt . Vet jeg ikke 18 år lengre, og forbrenningen min er ikke den samme. Men jeg kan allikevel spise sunnere, og bevege meg mer enn det gjør nå.

  Hver gang jeg er ute blant venner, så blir alltid tema tatt opp om slanking. Og hvor tjukke vi alle føler oss, som er slitsomt i blant. Tviler guttene sitter å snakker med hverandre om hvor tjukke dem er blitt, og at de må slanke seg? Føler det er mer kropps press blant oss kvinner ,enn menn. Og at vi glemmer i blant, at  det er ting som er viktigere her i livet ,enn en slank kropp. Selv om det er lettere sagt enn gjort, å tenke. Denne uken skal jeg virkelig ha fokus på sunn mat, og trening igjen. Komme tilbake til de gode gamle rutinene mine, for slik jeg har det nå kan ikke forsette. 

  I am trying my hardest to not act how i feel 

   

 • 2

  Ukens høydepunkt : Denne uken har det vært en uke fylt med høydepunkter, og bare selve reisen til Mallorca i seg selv er stort høydepunkt. Men visst jeg skal velge en ting, så vil jeg si sightseeingen turen vi hadde til Valldemossa ..Ennå jeg har vært mange ganger på Mallorca, så har jeg aldri sett noe særlig av plassen.  Anbefaler alle som skal til Mallorca, og besøke Valldemossa. 

  Ukens nedtur : Reise hjem igjen til kulde og regn. Hadde ikke vært for guttene måtte på skolen igjen, hadde jeg blitt der i 2 uker.

  Ukens lærdom : Det har vært en veldig lærerik uke, men visst jeg skal nevne en ting. Ikke lei bil i Spania!.. Ja, eller parkere på et kjøpesenter, retter sagt. Mens vi var inne å handlet på Porto pi senter, hadde en tulling krasjet i bilen våres, mens den sto parkert. Heldigvis! Var det kun en liten bulk i bilen, og når vi leverte bilen inn, sa de ikke noe på det. Kanskje dem er vant til folk kjører som svin der nede? Det var sist gang jeg tørr å leie bil igjen, eller parkere midt på et parkeringsanlegg. Ikke sa dem i fra, at de hadde kjørt på bilen heller. Tullinger ! En annen ting  og, når du betale flere hundre kroner  for leie bilen med forsikring, som dekker kun riper på bilen, og ikke under eller speile på bilen. Tenk da, om den person som krasjet i oss traff speilene på siden ? 

  Beste kjøp : Var en søt sort kjole fra Pull bear. Generelt likte jeg alt de hadde i den butikken, og dumt vi ikke har den butikken her hjemme.

  ukens gullkorn : Mario : Mamma myggene liker tiss !

                               Meg : Okei ? Hvorfor det ?

                              Mario : For de har bitet meg her, mens han peker på innsiden av låret sitt )

                              Meg :Hehe, tror nok myggen biter over alt..Så mye artig han kan si av og til.

  Ukens mest spilte låt : Kygo ? Stargazing ft. Justin Jesso

   

  Ukens flause : Når vi var i Port de so'ller ,parkert vi bilen på et parkeringsanlegg, og når parkering tiden vi hadde betalt for var gått ut. Ble jeg super stresset, og gaulet på samboeren min midt i byen. Ja når får vi bot! Kanskje de tauer bilen også, så vi ikke kommer oss hjem. Så hører jeg en mann sier. Ja det ikke bra, og ler av oss.. Ble temmelig flau over meg selv da, for jeg tenkt ikke over det satt noen norske like ved der jeg sto midt i byen der. Hører dem sier, når vi går for å hente bilen..Så skjønn de dere bergenserne er.. Jaja, det godt å høre , hehe !

  Hvordan har din uke vært ? 

   

   

   

 • 2

  Da var jeg hjemme i igjen til kalde Norge, og det var som å tre inn i annen årstid. Her er det kaldt, og bladene på trærne blitt gul ,mens på Mallorca var det varmt og grønt .. En ting er sikker, når jeg blir pensjonist skal jeg flytte til Spania. Tenk å ha sommer og vår, året rundt! Det hadde vært noe det..I dag blir søndagen brukt på, å pakke ut av koffertene og vaske en hauge med skittene klær. Det er vel den delen av å reise jeg liker aller minst, bort sett fra den lange fly turen jeg aldri klare å sovne på.

  TO TRAVEL IS TO LIV

  Bildene er tatt opp i fjellene på vei til Soller på Mallorca. Jeg står der å smiler så fint på bildene, mens sannheten er jeg svetter som en gris. Bomma litt med å ta på meg en langermet genser, i 25 pluss grader. For ikke drepe folkene i bilen med svette lukt, stoppet vi så klart på et svært supermarkedet like ved, og jeg fikk kjøpt meg deodorant. 

   

   

 • 0

  Hei og god lørdagskveld .. Jeg har nå vært på ferie i en uke på Mallorca ,sammen med barna. Og i dag reiser vi hjem igjen til kalde Norge ! Det har vært en avslappende og deilig ferie , med sol og bading hver dag .. Fikk også til å med denne gang, skvist inn en sightseeing tur .Slik at vi fikk sett litt andre plasser på øyen .. Noe som jeg vil virkelig anbefale , visst du reiser til Mallorca .. Ellers ønsker jeg dere strålende lørdags kveld videre , mens vi sitter her på hotele og tripper til bussen skal plukke oss opp til flyplassen .. Det blir nok en lang kveld på oss , med andre ord ..

 • 4

  Ingen tvil høsten er kommet for fult, når det bøtter ned med regn og grader stokken viser 8 grader ..I dag har jeg  kun lagt på sofaen, for jeg føler meg forsatt slapp og dårlig. Har virkelig ikke tid til å være syk nå, og  jeg har  ikke begynt å pakke eller noe til lørdag.. Jeg blir super stresset om jeg ikke blir frisk til fredag, for det er ikke noe kjekt å være syk på ferie!.. I skrivende stund skal jeg avgårde for å vaksinere kattene mine, som jeg forskjøvet til den siste liten. Som er alltid typisk meg ! Jeg virkelig glad min samboer kjører oss bort , for har dere sett været ute ? Herlighet! Et skikkelig inne vær ute med andre ord. 

  The sound of rain soothes me

  Kjole // Bikbok Genser // b-young  Veske // Louis vuttion

 • 0

   Største oppturen: Denne månedens opptur var å få oppleve den enorme folke festen vi hadde under sykkel vm i Bergen. Herlighet for en stemning! Kan si jeg ble ekte stolt over å være bergenser den uken ,og se alle  folkene som møte opp får heie på syklistene..

  Største nedturen : At jeg har ikke fått helt til med bloggen ,som jeg hadde håpet på . Jeg hadde satt meg et mål poste to innlegg for dagen. Men dessverre med jobb og barn, har jeg ikke klart det.. Men jeg gir meg ikke!

  ♥ Måneds lærdom :Ikke sette favoritt dufte lyset ditt stående i vinduskarmen. Fant det knust i dag, og mulig av kulden når vinduet har stått oppe!

  Make it a september to remember

  ♥ Beste serie : Lethal weapon, anbefales å se!

  ♥ Mest leste innlegg : Mine hemmeligheter her  og månedens irritasjoner her 

  Beste kjøp : En koksgrå strikke jakke fra hennes til kun 149 kroner. Og pow pow skoene mine fra Bianco, selv om jeg ikke vært flink til å bruke de så ofte ennå.

  Flause : Under sykkel vm festen , da  det var 100.000-200.000 mennesker i sentrum. Fant buksen min ut at der var den perfekte dagen å skulle sprekke på. Så hele sømmen bak buksen ble revet opp.. Håper virkelig at det skjedde i det jeg satt meg ned, for å vente på den indiske take away maten. Skrekk !.. Heldigvis oppdaget mamma det i tide, for ellers hadde jeg gått rundt å vist ræven min for flere tusen mennesker den dagen..

  ♥ Mest spilte låter : Mi gente- J Balvin

                                          Bombadilla - The main level

                                          Inna -Ruleta

                                          French montana - unforgettabel ft swae lee

  ♥ Beste måltid :Raspeballer tallerken på ikea , kjempe god !

  ♥ Månedens tanke: Denne måneden har tenkt mye på, å komme i gang med treningen igjen. Men det har kun vært en tanke, og håper etter ferien jeg kommer inn i gode rutiner igjen. Jeg har også tenkt på reisen vi skal på lørdag, gud så jeg gleder meg. Mallorca er absolutt min favoritt ferie plass, og skal shoppe som bare det i Palma by. 

 • 0

  Hei og god tirsdag. I dag føler jeg meg rett og slett i elendig form. Etter jeg kom hjem fra jobb begynte jeg å føle meg litt rar, og veldig kald plutselig.. Tror dere ikke jeg nå sitter her å skriver til dere i bademorskåpen, med 38 grader feber .Helxxxx ! Jeg har ikke tid til å bli syk nå ? Jeg reiser jo til Mallorca på lørdag!  Må pakke , og vaksinere kattene og alt annet styr før vi reiser.. Det er så typisk å bli syk, når det passer dårligst.. Og når jeg som oftest blir syk, så blir jeg skikkelig syk. Typ sånn sengliggende i 2-3 dager.. æsj !Nei, dette har jeg ikke tid til !

 • 4

  Favoritt plagget...Parajumper jakken!Gleder meg til å ta den i bruk når det blir litt kaldere ute.

  Favoritt sminke...Este lauder dobbel wear , uten tvil. Den har vært min favoritt foundation lenge nå.

  Favoritt sko...Mine favoritt sko er nike roshe. Utrolig tøffe, og ikke minst behagelig på foten.

  Favoritt produkt på badet...Hår kuren min fra Redken extreme.

  Favoritt farge...Rosa.. Men går alltid får sort eller hvit til klær.

  Favoritt butikk...Bikbok, og Zaalando (nettbutikk).

  Favoritt veske...Må være den nye vesken  jeg fikk i sommer, Louis vuttion noe. 

  Favoritt parfyme...Million

  Favoritt film...Pretty woman. Elsker den filmen, og blir aldri lei av å se den!

  Favoritt låt...Har veldig mange favoritter sanger, men Starboy med the weekend får alltid meg alltid i godt humør.

  Favoritt app...Snapchat, uten tvil! Bruker den hver eneste dag !

  Favoritt rett...Pinnekjøtt og kebab.

  Favoritt drikke...Cola zero og Redbull.

   

 • 0

  ♥ Hvorfor Bergen alltid skal bli fremstilt som en regn by. Så et opptak her rett før vm begynte ,på tv. Hvor de gjorde rett og slett narr av Bergen, og spylte en syklist med hageslange, og sa sånn er det å sykle i Bergen. Men det har nesten ikke vært regn i Bergen, og heller ikke under sykkel vm. Vi hadde strålende sol og opp til 20 pluss grader. Så det var jo synd, den hageslange demonstrasjonen din ikke gikk til nyte !

  ♥ Hvorfor alle kjøpesentre må ha natt åpent samtidig ? Mye lettere for oss som kunder, at det er kun et senter som har nattåpent om gang.Slipper vi måtte løpe fra det ene til andre senteret, for å få med alle de gode tilbudene. 

  ♥ Hver dag sitter meg og barna over en 1 time med lesker hver kveld. Jeg syntes det er altfor mye lekser til så små barn. Kunne ventet med lekser til de begynte i 4 klasse, for barn må få være barn og.

  ♥ Så teit den nye trenden, hvor tynne jenter skal fremme stille seg tjukke..Hvor de viser hvordan magen ser ut når den er oppblåst , og bilde når den ikke er det.. Altså hva er poenget med det ? Samme når gjelder, når de poser, og ikke poser..! Er det rart det er kropp press i verden !..

  ♥ Kunder som har en dårlig dag, og må la det gå ut over dem som står bak kassen.. !

  ♥ Overskrifter som ikke stemmer overens med teksten til  blogg innlegget, irriterer meg inn i gransk haugen.. Kan ikke folk slutte med click bait !.. Det stor Forskjell på en god overskrift og en villende overskrift ,som ikke har noe sammenhengen på hva du skriver i teksten. 

 • 8

  Den siste tiden har jeg slitt veldig, med å få tilbake motivasjon min for trening. Jeg har alltid elsket å trene ,og trente minimum 4 ganger i uken. Men nå er jeg blitt en støtte medlem på sats, noe jeg ikke over hode er stolt av. Jeg tenker hver helg for meg selv , for ta å begynne å trene igjen på mandag .Når lørdag kommer ,fråtser jeg i meg alt det usunne jeg klarer å komme over, og innstiller meg selv på å sulte hele neste uke...Men når mandag kommer , så blir det aldri noe av. Jeg kommer på nye unnskyldninger for meg selv.. Føler jeg har kommet inn i en ond sirkel nå , og jeg klarer liksom aldri å ta det første steget på trening... Kostholdet har jeg heller ikke vært noe flink med, ennå jeg vet hva jeg bør ,og ikke bør spise...Jeg har type kjøpt 2 dietter planer , som jeg har aldri kommet så langt å begynt på...Nå har jeg egentlig fått nok, og i dag må jeg bare ta meg sammen å begynne. Hva er poenget med å vente til mandag for å komme i gang ? Start i dag !

  #motivasjon #trening #sunn #kosthold #iusunn

 • 4

  Hei , og god søndags ettermiddag.. Denne helgen har jeg vært alene med guttene, mens barne far har vært i utlandet å kjørt på bil bane.Man kan godt si han er en smule bil gal, og elsker fart og spenning. Denne helgen skulle jeg også få unna gjort klesrommet mitt, men tror dere denne frøken ble ferdig med klesrommet sitt ? nei!.. Jeg har nå i hvert fall fått organisert alle klær-ene noe lunde, og venter på en krakk og andre små ting til rommet.. Men kan vise dere en liten sneak peak på hvordan det ser ut nå, men ha i bakhodet det er ikke helt ferdig.

  Skal si det var godt å få ryddet og vasket ned rommet, for det så ut som et slag mark av ekle døde edderkopper der inne.. Det ble  også hele 4 poser fulle med klær til freetex, så langt er den verste av jobben unna gjort .. Greit av og til med en effektiv søndag! 

  Jeg ser også nå i etter tid på bilde, kanskje skulle vasket speilet før jeg tok bildet?  lesson learned! Ønsker dere en fin søndag videre 

  #closet #walkincloset #klær #nelly #louisvuttion #interiør #kjoler

 • Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta