Amal Belaaouam - Min hverdag som mor til tvillinger, og et vanlig liv som dame i dagens samfunn med kropp og skjønhets press. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

6

Hei fra største den vimse-Peren .... Jeg sto opp litt før syv på fredag, og lå drømte om alle tilbudene som ventet meg på black-friday. Man kan nesten tro jeg har shopping dis-order ,som jeg selv begynte å lure på om jeg hadde. Men neida var nok bare overgiret over alle kronene ville spare. Jeg kom meg på kjøpesenteren før halv 8 , løp fra den andre til den ene butikken får få med de beste tilbudene. Jeg sto i lange køer mens svetten min rant, og tålmodigheten min ble satt på prøve. Når jeg kom hjem med alle posene. Oppdaget jeg fort,at jeg manglet en pose med julegaven til min lillebror. Jeg ble helt krakilsk! Og ringte ned på senteret minst 3 ganger for å høre om det fantes noen ærlige sjeler, som kanskje hadde funnet posen min. Men nada, det var for mye å be om. Den posen er nok sporløst forsvunnet med julegaven til min bror fra Carlings. At folk kan være så uærlig skremmer meg. Jeg hadde faktisk trodd folk hadde levert den inn om de fant posen, men det er lett for å være litt godtroene i blant. Så jeg måtte nesten bare løpe ned samme dagen ,og finne tilsvarende vare. Mens kasse guttene trodde han hadde opplevde deja-vu, så var nok bare jeg som var en vims som hadde mistet posen, og måtte kjøpe akkurat det samme igjen. Kan ikke akkurat si jeg sparte så mye penger allikevel da på black- friday ! Lesson learned, at jeg aldri igjen skal bære mer enn 2 poser i hver hånd, igjen. !

Skjørt -Veramoda  Jakke -Messenger   Genser -Bikbok

 

 

 • 4

  Er det andre enn meg, som er lei av en full postkasse av reklamer for tiden ?Og ikke for å snakke om de hundre vis meldingene som plinger inn på mobilen din daglig, som påminner deg om det er Black friday på fredag. Man kan egentlig spy av hele den Black friday, når man blir plaget med meldinger 2 uker før black friday starter. Tror vi fleste  har fått det inn med en spise skje nå , at det er Black friday på fredag. Bare i dag har jeg fått 10 meldinger på mobilen, som får meg til angre på jeg heltetat er medlem i kundeklubb på hver eneste senter i Bergen- nesten !

  Jeg er og en person som blir super stresset når jeg hører ordet salg.  Og kjøper alt mulig tull for bare det var på salg. Er det noen andre enn meg som kjenner seg igjen  ? I år skal jeg faktisk prøve å la være og ikke kjøpe noe, med mindre det skal dukke opp noen trådløse øretelefoner på salg, som jeg ønsker meg til jul. Tviler ikke på at de fleste produktene de påstår er 50% avslag ,er egentlig ikke det. At dem lurer og villeder oss kunder, til å tro dem har gjort et kjempe kupp . Mens sannheten var at det var fjorårets produkt, som dem ikke klarte å bli kvitt....Så det gjelder å være smart, når man er ute å handler i morgen ! 

                                                                       Topp // Gina tricot    Bukse // Gina tricot

   

   

   

 • 9

  Har du noen ganger følt deg så mislykket i livet. Og ingenting går din vei i livet, på noe som helst plan. Du får en klump i magen, og en lav stemme bak i hode som spør deg om det er egentlig verdt å leve ? Det for jeg når det stadig kommer motgang på motgang i livet mitt.Noen ganger har jeg bare lyst å legge meg ned å grine. Men jeg vet har to barn å ta meg av, som betyr alt for meg ! Når du ser alle rundt deg for til alt når det gjelder jobb, karriere  og er lykkelig. Mens ditt liv består bare på motgang, og aldri noen oppturer. 

  Jeg begynner å lure på om jeg noen gang vil være lykkelig, og når den dag vil komme. Og man begynner å tro man er blitt forbannet som barn, når man alltid er så uheldig. Jeg burde jo egentlig vært glad for livet jeg har. Jeg har  jo mitt egent hus,  to friske gutter, og en jobb.. For det finnes magen mennesker der ute som har ingenting, og har det helt jævlig! Men hvorfor føler jeg meg da slik ? Og hvorfor ser jeg egentlig ikke hvor godt jeg har det nå ? Noe jeg har lært meg med årene, så er det at livet er urettferdig ! Folk tenker sikkert jeg har depresjon, men det var bare en tanke fikk i dag ,eller har fått den siste tiden. Det er lov å være misfornøyd med livet! Kunne ønske jeg jobbet med noe jeg elsker, og lever for. Misunner dem som er lykkelig, og har fått til alt i livet !

   

   

 • 6

  ....NEW MONDAY, NEW GOALS, NEW WEEK....

   

  Nye uke og nye muligheter. Denne uken står det en del på plan, og i morgen skal jeg få fylt i leppene mine. Jeg gleder meg veldig, selv om ikke akkurat gleder meg til å se ut som en and i 2 dager, men jeg vet etter resultatet blir bra når hevelsen er nede. Nå har ikke tenkt å fylle i så mye, for jeg mener det er penest når man ser naturlig, og da mener jeg naturlig i gåseøyne. For det er ikke naturlig i utgangspunkt å fyll i leppene, men dere skjønner hva jeg mener. På fredag skal jeg ha jente kveld med mine to gode venninner som jeg har ikke sett på lenge .  Så det gleder jeg meg til, å ha en skikkelig jente kveld med oss tre.  Siden jeg er så motivert for tiden, så tenkte jeg å kjøre gang en spørrerunde her på bloggen. Hvor dere kan spørre meg alt dere lurer på, eller ønsker å se på bloggen min ?  

   

   

                                                     

   

 • 0

  Hei og god mandag! Siste uke knuste jeg målet mitt med 5 økter på sats, og må si jeg er stolt av meg selv. Det er så lett for man undervurdere seg selv, og jeg virkelig over ga meg selv. Men over til innlegget! I det siste har håret mitt vokst veldig fort , og jeg har ikke brukt noe form for wonder kur eller mirakel piller som får håret til vokse fortere. Men jeg har rett og slett følgt en ting , en ting som virkelig har gjort en forskjell for mitt hår. Nå føles håret mitt mye sunnere, og ikke minst mye tykkere enn det var for 8 måneder siden. Jeg gleder meg til det blir ennå lengre og tykkere, så jeg kan endelig føle meg vel uten løshår. 

  Det eneste jeg har endret på, er å vaske håret mitt kun en gang i uken! Jeg vet du tenker det er veldig ekkelt, og det gjorde jeg selv i starten og. Men man kan fint bruke tørrsjampo når du merker håret begynner å bli fett,  som funker utmerket. Etter noen uker vil håret ditt tilvenne seg den nye vaske rutinen , og du slipper å vaske det så ofte. Du tenker vel nå hva det skal være godt for , og jo da skal jeg fortelle deg det. Hver gang man vasker håret sitt så bruker man enten hår føner, eller rettetang og kanskje begge deler, i hvert fall jeg da ! Det sliter så sinn sykt på håret. Nå som jeg ikke vasker det så ofte,  så retter jeg håret mitt maks 1- 2 ganger i uken. Når jeg først vasker håret bruker jeg en god hår kur, for få håret til å se friskere ut. Håret er dødt, og finnes ikke noe produkter som kan få et ødelagt håret sunt, men man kan få det til å se friskere ut med gode hår produkter. I tillegg sparer man masse tid å vaske håret engang i uken, og ikke minst penger.Så den dyre sjampoen eller balsamen du skulle nå ha, vil vare deg mye lengre. Test det ut ♥

   

 • 4

  God torsdag! Da var det endelig snart helg igjen,  noe som jeg virkelig ser fram til nå ! Jeg har vært så sur og sliten for tiden, og sikkert for jeg har hatt Sats som mitt andre hjemme denne uken. Det er virkelig tøft å begynne og trening igjen, og folk skryter sånn over man får så mye overskudd av trening, men jeg der i mot blir helt utslått ! Tror jeg har sovnet før klokken 22 hver dag , noe som er helt ulikt meg.  Håper det er bare slik i starten, og ikke blir til en vane. For lite energi har jeg nok av fra før, så håper den vil øke med tiden. Jaja, over til ny runde med  mine hemmeligheter.... 

  If i told you my secret , you'd never look at me the same again

   

  # Som barn var jeg en lystløgner, og lyv så mye at jeg trodde på det nesten selv. Jeg kunne dikte opp å si jeg hadde fått den nyeste filmen, som ikke hadde kommet ut på dvd engang. 

  # Vært avhengig av avføringsmidler, og anvendte meg det hver eneste dag. Enten i pille form, eller som detox te som gjør at du må på toalettet etter noen par timer. Jeg taklet ikke å ha en mage full med mat, og ble avhengig av å ha en tom mage. I tillegg så viser vekten mindre når magen er tømt, og det var alltid stas !

  # Jeg har hatt konto på tinder.Hvor jeg utga meg selv for å være singel, mens jeg egentlig var i et forhold. Hadde den mest  kun av rein nysgjerrighet, og som en selvtillitboots i hverdagen. Men jeg fant jo fort ut at tinder var en plass for finne et bootycall, men overhode ikke noe mer. Så håper ikke dere som er der inne nå leiter etter drømme mannen, for da er du på en helt feil plass. 

  Jeg begynte å drikke alkohol når jeg var ca 14 år gammel, som er veldig ungt! Jeg hang ofte med litt eldre gutter, som gikk på polet for meg å kjøpte kalinka til meg,hehe.. Husker som det var i går, artige tider. Glemmer aldri alle de tygge gummiene jeg stappet i munnen før jeg skulle gå hjem, så ikke min mor skulle oppdage lukten av alkohol. Men hun merket det hver gang, så det var ikke noe lett å lure hun mor! 

 • 6

  Det er helt vanlig folk mister motivasjonen rundt vinteren , og man blir lett påvirket  av mørketiden. Derfor tenkte jeg ville gi mine 5 beste motivasjons tips, som får deg på trening igjen i morgen!

  1.Mitt aller Beste tips er å bare hoppe i det, og slutte å tenke for mye. Vet det er tøft å gå på trening etter jobb, og man er gjerne trøtt og sliten, men bare gjøre det! Jeg kan love deg du vil føle deg så mye bedre etter god treningsøkt.Ingenting slår følelsen etter en god treningsøkt!

  2.Lag en trenings plan over hvilken faste dager i uken du kan trene på det,slik at du får inn gode trenings rutiner. Jeg trener fast -mandag, tirsdag og onsdag morgen , og torsdag kveld. Fredagen tar jeg hvile dag, siden jeg er på jobb hele dagen.Det kan også være lurt å lage en trenings plan på hva du skal trene, som for eksempel, mandag / armer - tirsdag / bein etc.. Viktig å ha en god plan når man skal trene, for ellers kan man fort miste motivasjonen igjen !

  Suck it up , so one day you won't suck it in 

  3.Sett deg et mål! Mitt mål er å gå ned 15 kg , og klare mer en 1 arm hevning. Det som gjør treningen litt ekstra gøy , og ikke minst motiverende er å sette seg et mål, og fullføre det! Viktig å sette seg langtids mål , så man holder motivasjonen gående , og ikke stopper helt opp når målet er nådd.

  4.Lag deg en trenings spilleliste på Spotify, som kan lages helt gratis. Musikk i ørene gjør trenings økten mye kjekkere ,og får deg til yte det lille ekstra på trening.Jeg må ha musikk i ørene når jeg trener, ellers blir treningsøktene mine gørr kjedelig . Jeg pleier også oppdatere spille- listen min minst  en gange i uken, så jeg ikke går lei sangene på spille listen min .. Her noen av mine trenings låter som jeg liker å trene til for tiden:

  Echo -Madden

  Duke dumont -ocean drive

  inna -ruletta

  The main level ? Bombadilla

  Mr.polska -move up ( lost gravity )

  Alan walker - spectre

   ♦ kygo - stargazing.

  Tiesto - scream   

  5.Meld deg inn på et trenings senter. Nå begynner det bli kaldt ute, og som gjør det ekstra tiltak å komme seg ut på en løpe tur..På sats og andre trenings senter har dem gruppe timer, disse er supre å gå på for få motivasjon. Det liker med sal timene, er at jeg føler blir sikklig pushet, og passer deg som vil ha en effektiv 30-60 min økt..Ellers er det masse supre trenings video gratis på Youtube,  søk opp fitnessblender eller befit, der vil du finne mye bra  så du kan trene til hjemme. 

  Håper dette kan være til hjelp får få deg på trening  igjen, og tenk hvor godt kroppen din har av å bevegd seg . Klarer du bare 2 -3 økter i uken, så husk på  alt bedre enn ingenting ! Ha en fin onsdag ettermiddag 

 • 2

  God onsdag dere ♥ I skrivende stund sitter jeg her å maner meg opp til  nok en økt på sats, som blir  da min 3 økt denne uken. Jeg er virkelig beast mode for tiden, og håper bare kroppen min vil snart slippe taket på fettet . Jeg blir helt oppgitt når badevekten min i morges viste et kilo mer, når jeg skulle ønske den viste omvendt.  Ingen hemmelighet at jeg må ned en del i vekt, som er min egen skyld. Akkurat nå kan jeg angrer på alle de chips posene og kebabene jeg har spist, når det skal være så hardt arbeid for å gå ned et jævla kilo. Nei, jeg for ta å hopp inn i noen trenings klær,  og  hive i meg en koffeintablett og nesten komme meg avgårde på trening. Kan  ikke sitte her hjemme å gape! . Ha en strålende dag.

   

   

   

   

   

   

 • 2

  God søndag, og ikke minst god farsdag♥   Håper alle har husket å gi en liten oppmerksomhet i dag til fedre sine. Det trenger ikke være noe stort, men bare en liten oppmerksomhet som viser at du bryr deg. Har du ikke noe penger, kan du bare kjøpe et lite kort og skrive et par fine ord til din far. Det trenger ikke være mer enn det, eller bake en god kake. Mannfolk er som oftes enkle.

  Guttene og jeg fant en gave til under 300 kroner, som far satt veldig pris. Vi kjøpte et farsdag kort,hvor guttene skrev hver sin setning- hva de liker best med pappen sin. Og en T-skjorte på Carlings til 250kr. Det trengte pappen, for jeg var så lei av å se han gå rundt med Bergen kommune T-skjortene, hvor han har aldri jobbet før. Dere kan jo bare tenk frustrasjonen min når han gikk rundt i Spania med t-skjorter, hvor det stod vaksinatører-Bergen kommune.

  Happy Father's day 

  Anyone can be a father - but it takes someone special to be a daddy 


  I skrivende stund sitter jeg å planer-legger års julekort, for vi har aldri laget noe julekort tidligere. Men jeg tenker i år må vi få det til, for det er jo så koselig å få til et julekort. Men jeg er usikker om jeg skal kanskje vente til vi fått opp juletre, og ta bilder med det i bakgrunnen på korte? Usikker!..

  Ønsker alle fedrene en strålende farsdag

  #Nille #carlings #farsdag #fathersday #far #gave

 • 2

  Denne uken har jeg virkelig stått på med treningen, og ikke minst prøvd å spise sunnere.Selv om det er lettere sagt, enn gjort.. Det som har vært min største utfordring denne uken, er at det alltid ligger noe godt igjen etter helgen i huset. Og det er så lett for å bare snike en hånd i chips posen, mens ingen ser deg. I dag måtte jeg kaste hele den chips posen som lå igjen på stuebordet,etter besøket i helgen. Følte den nesten lå der å ropte på meg ,og ble bedt om å bli spist.. hehe, neida ! . Jeg hater chips poser som er åpen, for det er så lett for å ta litt.. Men litt blir alltid mer enn bare litt, og vips så er hele posen tom! Jeg har ingen problemer med å ha god saker i huset, men så lenge det er ikke åpent! 

  Nå er jeg på vei til min tredje økt denne uken. Fått litt smaken på sal timene de har på sats, har til vanlig kun hatt egen trening. Men deilig å bare komme på trening, og ha treningsopplegget tilrettelagt for deg. Og man pusher seg gjerne litt ekstra ,enn hva man ville gjort med egen trening, som er en bra ting ! Jeg føler blir veldig pushet på timene, og stopper jeg opp så får jeg høre det av Pt-instruktøren.

  Hvordan har din dag vært :)?

   

  #sats #motivert #beastmode #trening #blomster #motivasjon

 • 2

  .... 8 ting jeg vil gjøre i november ...

   

  1.Komme inn i gode trenings rutiner... Ingen hemmelighet jeg har vært på latsiden,når det kommer til trenings fronten. Denne trenden ønsker jeg å snu, og har satt meg et mål å trene minimum fire ganger i uken.  Og det bør jeg klare !

  2.Få unnagjort pakke kalenderen... Hvert år lager jeg pakke kalender til guttene, og i år har jeg kommet sein ut med kalenderen. Nå gjenstår det å finne 20 gaver til, eller 40 siden jeg har to ! 

  3.Publisere oftere innlegg...Jeg skal ærlig å si jeg har falt litt ut av blogge rutinen min ,som er kjent stil . Jeg skal prøve å skjerpe meg, og publisere oftere innlegg på bloggen. Og ikke minst gode blogg innlegg, ikke vist å publisere halv ferdig innlegg. 

  4.Begynne på julegavene...Nå er det kun 46 dager til jul, som vil si jeg har ikke mange ukene igjen på å bli ferdig med julegavene. Nå er jeg så lei av å løpe på kjøpesentre hvert år på  lille julaften, får å gå til innkjøp av siste julegaven.. I år skal jeg være tidlig ute, eller det er lov å håpe! 

  5.Følge en ny tv -serie... Nå har de fleste tv seriene jeg følger en pause,eller sesong avslutning. Da må jeg finne noe nytt å se på, og gjerne en tv -serie som er litt mer spennende enn Lucifer. Gjerne kom med tips i kommentarfelte! 

  6.Bli flinkere til å planlegge middag... Vi er kjent får å gå for kjappe løsninger når det kommer til middagen her i huset. Og har veldig ofte de samme middagene hver dag, som pølse, fiskepinner,taco, og ikke minst Grandiosa. Nå er  jeg egentlig så mat lei, og må bli mer kreativ på kjøkkenet. Hadde jeg vært med tv programmet hellstrøm rydder opp, hadde jeg nok blitt slaktet! 

  7. Flinkere til å gjøre ting sammen med barna ...Vi gjør veldig lite sammen som en familie, og dette ønsker jeg vi skal bli flinkere med. Jeg har jo alltid jobbet meg i hel, og jobbet nesten hver helg .Men nå jobber jeg heldigvis ikke helger lengre, og ønsker bruke fritiden min på barna i stedet. 

  8.Rydde klesrommet...Etter vi reiste til utlandet ,har jeg klart å laget et kaos på klesrommet igjen! Jeg eier ikke noe form for ordensans, og denne gang må jeg klarer å holde det ryddig ! For jeg gidder ikke sette dette opp som et punkt neste månenede også! 


   

 • 0

  Når jeg kjøpte huset mitt for seks år siden, har jeg alltid ergret meg over alle disse tomme rommene i huset. Nå har jo huset i utgangspunktet utrolig dårlig planløsning , og det var vi klarer over før vi kjøpte huset. Hver gang jeg sitter i stuen blir , alltid blikket mitt festet ut mot en tom gang-hall. Et rom som ble tidligere brukt til et rote rom, med stabel av klær som vokste.  Jeg ble til slutt så lei av å se på alt rote som samlet seg opp. Og var så  lei av stue rote inn på et klesrommet , når vi hver gang fikk gjester på besøk...


  Before...

  And after...


  Det første vi gjorde var å dele rommet opp  til to rom, som ble ganske bra ! Har ikke noe før bilder, men døren inn til venstre er laget om til et kott, som vi gjemmer vekk støvsugeren, og diverse andre saker. .. Etterhvert så  skaffet jeg meg en plante, og tenkte kanskje det ville friske opp gangen. Men det føltes allikevel litt tomt ut, så jeg gikk til innkjøp av et stort lerret bilde. Kanskje ikke akkurat mitt favoritt dyr, men det var noe med den ku jeg likte. Nå sitter jeg endelig i stuen og ser inn i gangen, og tenker for meg selv at nå er det endelig litt hjemme kos i huset. Og det skulle heller ikke så mye til  ,for få det mye koseligere i huset. 

  Hva syntes dere ?

  #kremmerhuset #bilde #langhåretku #plantasjen #plante #intriør

   

 • 4

  Jeg er så sint på meg selv !Sint for jeg på gang ,og på gang skuffer meg selv, ved å ikke klarer å følge rutiner. Sist uke var jeg ikke en eneste dag på Sats, og skyldte på jeg var syk!Mens sannheten var at jeg var syk en dag ,og kunne fint ha gått de andre dagene når jeg var frisk. Dagen i dag startet like så dårlig. Vekkerklokken på mobilen min slumret klokken 8 imorges, og hva tror dere jeg gjør ? Jo, jeg slår den av, og legger meg til å sove videre. Jeg er bare rett og slett for lat ,og ingen annen unnskyldning enn det. Når skal jeg egentlig ta meg sammen ? Ikke bare bruke ord, men også gjøre handlinger? Hjelper ikke å fortelle meg selv at jeg skal trene 5 ganger denne uken, når jeg vet det vil aldri skje. Vi for prøve igjen i morgen, og denne gang har jeg satt fram treningsbagen med døren, for å se om det hjelper ! 

 • 6

  I dag ville jeg bare innom å tipse dere om en god, og ikke minst budsjett vennlig highlighter . Den kan fåes kjøpt på de fleste nett butikker som selger sminke, og på Sephora. Etter har test ut en god del higlightere, så er stor favoritt min uten tvil The -luminizer fra Balm. Denne higlighter har er super fin farge, og fungere like godt som øyenskygge. Den er også drøy i bruk, og jeg har hatt min nå i flere måneder.


  Tips til påføring av highlighter

  Den mest vanligste plassen å highlight,er langs kinn beina. Jeg personlig liker best highlight kun toppen av kinn beina mine, og helst rett under øyne. Føler det gir enn mer naturlig resultat. 

  Sliter du mye med porer i ansiktet?Kan det da være lurt å unngå og highlight, med mindre du vil fremheve porene i ansiktet ditt. 

  Jeg elsker å highlight nesen. Men jeg higlighter aldri hele nesen,begrunn av jeg har en kul oppe på nesen. Har du en skeiv, eller kul på nesen, kan det da være lurt å kun highlight tuppen av nesen, og mellom øyne dine. For visst man highlighter hele nesen ned over, vil du fremheve skeivheten av nesen. ( Detter gjelder ikke dem med rett nese ) 

  Det er også veldig fint å highlight over øyene bryne dine, og føler man får finere øyenbryn finish.

  En annen favoritt plass å highlight, er  over leppekanten, for å gi en illusjon av fyldigere overlepper. Hvem vil vel ikke det ? 

  Prøv deg frem og se hvor du liker å higlight ansiktet ditt. 

   

  #Highlighter #sminke #sminketips #makeup #favoritt 

 • 0

  God søndags kveld! I går fylte gutten mine hele seks år, og kan dere tenke dere det ? Tiden går så alt for fort, føltes som det var i går de kom til verden. Vi valgte å ta en litt roligere bursdag feiring i går, mens i dag inviterte vi hele familie på kaffe og kake. Så hele denne helgen har gått på egentlig baking, og rydding av huset. Det var godt å endelig få senke skuldrene litt ,og nyte det som er igjen av helgen.Kjenner denne helgen har gått så alt for fort, og skulle ønske helgen ikke var så kort. Jeg føler meg ikke litt klar for å starte mandagen i morgen. Og lurer på hva jeg egentlig tenkte med, når jeg booket en Power -step time på Sats til i morgen tidelig? Uff, for se hva jeg orker i morgen...

   

   

 • 4

  ♦ Den siste måneden har jeg blitt nedringt av irriterende telefon selgere. Og når jeg har  prøvd å avslått dem på en vennlige måte, AT JEG ER IKKE INTERESSERT ! Har mange av disse telefon selgerne svart meg tilbake på en spydig tone, noe som jeg mener er uprofesjonelt av en selger.Du kan ikke komme å fortelle meg at dette noe jeg trenger, når jeg har klart meg helt fint med mitt nåværende telefon abonnement , vel ?..Jeg er så glad for jeg har nå lastet ned en så kalt terror app på telefon min , som advarer meg neste gang når en telefon selger ringer meg igjen .. Å bli ned ringt av disse telefon terroristene ,er en pest og en plage, og spesielt når du venter på en viktig telefon fra noen andre. 

  ​♦​ Hvert år når vi reiser til Spania, har det alltid irritert meg at de ikke kan noe engelsk . Og er du ute å handler i de vanlige shopping sentrene ,å måtte spør etter hjelp, kan du bare glemme de kan hjelpe deg..Hvorfor lærer ikke spanjoler seg engelsk på skolen ? Når de har årlig millioner av turister som de må kommunisere med ? Det er så dumt å ikke kunne kommunisere med folk , og spesielt når du trenger hjelp. Jeg for vel skaffe meg en spansk glose bok ,til neste reise. 

  Barna har klart å funnet en ny teknikk, for å få viljen sin på. Og det går ut på å slå mamma midt i butikken, så alle kundene i butikken ser det. Smarte barn ! Så nå kan jeg ikke gjøre annet å si ja og smile bredt, mens jeg egentlig vil ta ungene i hver sin arm, og dra dem med meg ut av butikken. Nei, de kan å være utspekulert disse barna mine!

  ♦ Denne måneden er jeg mest av alt vært irritert på meg selv.Irritert for jeg ikke har klart å komme meg på trening før sist uke. Jeg har rett og slett vært for lat til å komme meg på trening, og det hjelper heller ikke på når trenings senteret ligger  30 minutters gå avstand i fra . Men jeg ender jo stort sett opp med å ta bussen bort uansett, når det konstant regner i denne vakre byen min. 

  ​♦  Når vi er stort sett reise til utlandet, pleier vi å booke med pakke reise ,eller så kalt ( Chartertur) med buss og hele pakken,som vi har alltid syntes har vært greit . Men helt til nå i høst, når vi ble sittende i over en time på bussen , før vi ble kjørt på hotellet. Og ikke nok med det, på hjem reisen kom bussen under 2 timer før fly avgang. Så vi sjekket da inn på flyplassen 10 min før boarding time på flyet.  Jeg som ville ta meg god til å gå igjennom taxfree på Palma fly plass, eller ta en mat bit som vi alltid gjør før vi går ombord.  Men neida, her måtte vi stresse oss igjennom hele fly plassen, for å  ikke komme opp på høyttaleren at vi er seine. 

   

   

 • Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta