Amal Belaaouam - Min hverdag som mor til tvillinger, og et vanlig liv som dame i dagens samfunn med kropp og skjønhets press. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

4

God nyttår og takk for det gamle...

Nytt år og nye mulighter står åpent , og bloggen er en av mine nyttårs forsett i år .. Den skal jeg begynne å oppdatert jevnlig minium en til to innlegg for dagen .. Jeg håper så mange vil lese bloggen min igjen, og jeg ønsker alle mine lesere en strålende nyttårsfeiring videre :-)

#newyear #nyttår #champange #kjole #dress #happynewyear

 • 4

  Sist uke var jeg på det såkalte årlige julebord med jobben, som er alltid kos! Det var kanskje litt små-kleint på starten og jeg fant ikke på hva jeg skulle prate om ...Noen drikker seinere fløt praten mye bedre og de andre begynte å slippe seg mer løs merket jeg.. Kjolen jeg gikk med på jule bord var en sort banedage kjole fra kouture. I år kjørte antrekket litt safe med sort kjole og sølv pumps, slår aldri feil med sort kjole.

   

  Jeg har egentlig gått å siklet på den kjolen en stund, men når dem kjørte 20% på butikken måtte jeg nesten bare slå til..Beste kjøpet mitt for november måned, vurderer nesten litt å kjøpe den i flere farger..

    • Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta