hits

Happy new year

01.01.2016
00:41

God nyttår og takk for det gamle...

Nytt år og nye mulighter står åpent , og bloggen er en av mine nyttårs forsett i år .. Den skal jeg begynne å oppdatert jevnlig minium en til to innlegg for dagen .. Jeg håper så mange vil lese bloggen min igjen, og jeg ønsker alle mine lesere en strålende nyttårsfeiring videre :-)

#newyear #nyttår #champange #kjole #dress #happynewyear

Julebord kjole

06.12.2015
22:13

Sist uke var jeg på det såkalte årlige julebord med jobben, som er alltid kos! Det var kanskje litt små-kleint på starten og jeg fant ikke på hva jeg skulle prate om ...Noen drikker seinere fløt praten mye bedre og de andre begynte å slippe seg mer løs merket jeg.. Kjolen jeg gikk med på jule bord var en sort banedage kjole fra kouture. I år kjørte antrekket litt safe med sort kjole og sølv pumps, slår aldri feil med sort kjole.

 

Jeg har egentlig gått å siklet på den kjolen en stund, men når dem kjørte 20% på butikken måtte jeg nesten bare slå til..Beste kjøpet mitt for november måned, vurderer nesten litt å kjøpe den i flere farger..

 Amal Belaaouam 27, Bergen
Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Mor til tvilling gutter på 6 år, og eier av to nydelige katter. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og andre jente ting... kontakt meg for samarbeid på e post adressen min - amal_karamel@msn.com

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

ToppBlogg - toppliste for bloggere

Lenker