Mine hemmeligheter

15.09.2017
15:35

Da var det endelig fredag, og solen skinner i Bergen by. Nå tenkte jeg å dele en ny runde med hemmeligheter til dere..Denne gang måtte jeg tenke dypt ,om hva jeg skulle dele av meg selv ,eller ikke... Men vi fyrer løs

# Jeg har aldri ønsket å få barn, og så får meg et liv uten barn.. Men angrer ikke den dag i dag jeg fikk to nydelige gutter..

# Jeg har alltid ønsket å bli rik.. Føler har du penger, så får man mer respekt og makt, og i tillegg er jeg lei av å flippe burgere dagen lang..

Jeg skulle egentlig vært mor til 3 barn nå, men jeg valgte å ta abort. Følte på det tidspunkt jeg ikke var klar for å få et barn til, og i tillegg var forholdet til meg og bf var såpass ustabilt den tiden. Er man ikke klar, så er det beste å ikke få et barn.. Får et få barn er et veldig stort ansvar, som ikke alle folk forstår..

 

- Three may keep a secret , if two of them is dead - 

#hemmeligheter #personlig #abort #barn #mamma

Mine hemmeligheter

08.09.2017
11:43

Da var det fredag, og jeg klar for dele en ny runde fra tidligere fast spalte på bloggen « mine hemmeligheter»...For dere som ønsker lese tidligere poster, kan dere finne dem under kategori på bloggen -mine hemmeligheter.

# Som barn hatet jeg virkelig fornavnet mitt Amal. Og ble ofte kalt for lama og anal..Skulle ønske jeg hadde et vanlig norsk navn, som alle andre barna.. Den dag i dag, så er jeg blitt så vant med folk uttaler navnet mitt feil og spør hvor det kommer fra.. Navnet betyr håp på arabisk, og derfor jeg heter det..

Jeg er ikke noe flink til å betale regninger, og har ingen kontroll. Snakker ikke om luksus fellen tilfeller, men at jeg alltid sein med å betale. Grunn til det er for jeg glemmer å betale de ,eller enten roter jeg vekk regningene mine..

# Jeg har ikke noe forhold til min ekte far, og har valgt slik selv. Føler heller ikke han er verdt å bruke tiden min på..Akkurat nå vet jeg ikke om han bor i Norge eller i Marokko , det er ikke godt for meg å si hvor han befinner seg nå.. Men jeg vet har to halv søsken fra Marokko , på barna alder med mine egne barn.

-Littel secrets grow up to be big lies -

 

Mine hemmeligheter #4

03.03.2017
13:42

God fredag , og i dag er det tid for dele mine nye hemmeligheter med dere , og for dere som er ny leser på bloggen min så her del 1 ,del 2 og del 3.. I skrivende stund sitter jeg hjemme med en liten syk gutt, mens tvilling broren er i barnehagen.. Skvatt litt til når jeg så han lå i sengen i dag morges, siden faren ikke hadde fortalt meg han var hjemme og var syk.. Ble ganske sjokkert kan du si ! 

Before a secret is told,one can often feel the weight of it in the atmosphere  

Jeg har kysset en annen gutt, mens jeg var sammen med en annen.

Holder hemmelig et utroskap til en person, som er forsatt  i sammen forhold med vedkomme han/ hun var utro med ..

Som barn stjal jeg sykt mye sminke på butikkene sammen med noen venninner. Det var så lett å bare skyve sminken under genser armen uten å bli tatt, og hvem liker ikke å få ting gratis ?.. Husker jeg måtte gjemme alt på rommet siden det ble fort så mye, og jeg gikk litt over board kan man si.. Jeg var livredd for mamma skulle oppdaget dette, for da hadde hun flippet helt ut.. (obs gikk på barneskolen) 

  

I tell you my secrets del 3

17.02.2017
17:22

Every person has least one secret that would break your heart


Når jeg var liten så tisset jeg meg i gutt midt på sommeren ,og skyldte på jeg hadde falt i en dam.. Alle trodde jo meg, mene mamma forstod fort det var en hvit løgn, for det finnes ikke akkurat noe søle dammer midt på sommeren.. Ikke den sommeren, for det var strålende sol hver dag...

Første gang når jeg var på ultralyd i uke 18 og fikk vite jeg ventet tvillinger.. Følte jeg meg som verdens  mest uheldigste person, og hvorfor meg ?Mens jeg egentlig burde vært glad for jeg ventet to friske gutter.. Men det tenkte jeg ikke på den tiden og ble kjempe lei meg..

 Som barn hadde jeg ofte liggebesøk av en venninne som het Silje. Hver gang hun var på ligge besøk, så måtte vi se på nikolodine etter klokken 12, for dere som var født på 90-tallet vet hva som var på den kanalen etter 12, rein myk porno.. Ikke rart mamma fant alltid Barbie dukkene mine ofte uten klær, som barn hehe..

 

#hemmeligheter #secrets #blogg #mamma #sex #personlig

 

 

Deler mine hemmeligheter #2

10.02.2017
17:33

Hei da var det tid for å dele nye hemmeligheter med dere. Om du ikke har lest del 1, så er den her..Jeg må bare også nevne at dere som skal se fifty shades darker  i dag på kino, fy søren dere er kjempe heldig.. Jeg har så lyst å se den filmen,men jeg var ikke kjapp nok å kjøp billetter eller skaffe barnepass.. buhu..! Ha en fin fredag ♥

                                           - everybody has a chapter they don't read out loud - Jeg har engang blitt tatt på fersken for å ha sex, av faren til han gutt jeg var sammen med i 10 klasse.. Det må være mitt mest ydmykende øyeblikk i mitt liv..

♦ Når jeg var liten så klarte jeg å trakke på kjæledyret mitt Sebastian, som var en skilpadde.... Husker jeg tør de ikke fortelle det til min mor engang, siden hun hadde blitt kjempe sint.. Det var ikke meningen, men han døde dessverre =/

♦ Jeg ble med hjem en fyr fra byn, som jeg ikke husker verken navn eller hvordan han så ut.. Men jeg skulle låne toalettet hans, og der kom det en foss med spy ut munnen min på hele baderoms gulvet. Kan si jeg tok avgårde ganske rakst , og løp med skoene i hende til næremeste busstopp.. Håper han ikke leser dette, for det hadde vært kleint ! (obs dette skjedde for 8 år siden ) 

 

#Hemmligheter #Secrets #mysecrets #flaut #tenåring #tabber #flauser 

 

I tell you my secrets

03.02.2017
22:31

                        - There are two kinds of secrets. Those we hide from others , thoes we hide from ourselves -

God fredag kveld, i dag tenkte jeg å starte en ny blogg serie, som jeg ikke kunne se noen andre blogger hadde fra før, mine hemmeligheter. Hver fredag deler jeg et par av mine hemmeligheter med dere, som sikkert ikke engang mine nærmeste venner vet engang om meg. Jeg håper folk syntes dette er kjekt å lese, og gjerne del dine hemmeligheter anonym i kommentarfelte mitt. 


♥ Jeg kjente kun barnefar til mine barna 3 måneder før jeg ble gravid.

♥ En helg for en del år siden, før jeg fikk barna. Ble jeg hentet med ambulanse.Fordi jeg drakk en halv liter sprit på tom mage. Jeg hadde spydd ut over hele meg selv, i håret og alt. Så ambulanse folkene måtte dusje meg, flaut.

♥ Det var en gutt jeg var sammen med, som jeg var veldig forelsket. Jeg løy til han og sa jeg hadde aldri hatt sex .slik han skulle tro han var spesiell . Mens sannheten var jeg hadde gjort det mange ganger før.

 Når jeg fødte tvillingene mine, så grått jeg hver kveld på rommet mens jeg var på haukeland. Stakker hun jenten som lå på samme rommet som meg. Jeg husker tårene vil ikke stoppe, og trille ned over kinnet mitt. 

Har du noen hemmeligheter ingen andre vet om ? 

#Minehemmligheter # Hemmeligheter #blogger #hysj #secrets 

Amal Belaaouam 27, Bergen
Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Mor til to tvilling gutter på snart 6 år, og to fine pusekatter.. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og en vanlig ungdom.. e-post : amal_karamel@msn.com

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

ToppBlogg - toppliste for bloggere

Lenker

hits