Amal Belaaouam - Min hverdag som mor til tvillinger, og et vanlig liv som dame i dagens samfunn med kropp og skjønhets press. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

2

.... 8 ting jeg vil gjøre i november ...

 

1.Komme inn i gode trenings rutiner... Ingen hemmelighet jeg har vært på latsiden,når det kommer til trenings fronten. Denne trenden ønsker jeg å snu, og har satt meg et mål å trene minimum fire ganger i uken.  Og det bør jeg klare !

2.Få unnagjort pakke kalenderen... Hvert år lager jeg pakke kalender til guttene, og i år har jeg kommet sein ut med kalenderen. Nå gjenstår det å finne 20 gaver til, eller 40 siden jeg har to ! 

3.Publisere oftere innlegg...Jeg skal ærlig å si jeg har falt litt ut av blogge rutinen min ,som er kjent stil . Jeg skal prøve å skjerpe meg, og publisere oftere innlegg på bloggen. Og ikke minst gode blogg innlegg, ikke vist å publisere halv ferdig innlegg. 

4.Begynne på julegavene...Nå er det kun 46 dager til jul, som vil si jeg har ikke mange ukene igjen på å bli ferdig med julegavene. Nå er jeg så lei av å løpe på kjøpesentre hvert år på  lille julaften, får å gå til innkjøp av siste julegaven.. I år skal jeg være tidlig ute, eller det er lov å håpe! 

5.Følge en ny tv -serie... Nå har de fleste tv seriene jeg følger en pause,eller sesong avslutning. Da må jeg finne noe nytt å se på, og gjerne en tv -serie som er litt mer spennende enn Lucifer. Gjerne kom med tips i kommentarfelte! 

6.Bli flinkere til å planlegge middag... Vi er kjent får å gå for kjappe løsninger når det kommer til middagen her i huset. Og har veldig ofte de samme middagene hver dag, som pølse, fiskepinner,taco, og ikke minst Grandiosa. Nå er  jeg egentlig så mat lei, og må bli mer kreativ på kjøkkenet. Hadde jeg vært med tv programmet hellstrøm rydder opp, hadde jeg nok blitt slaktet! 

7. Flinkere til å gjøre ting sammen med barna ...Vi gjør veldig lite sammen som en familie, og dette ønsker jeg vi skal bli flinkere med. Jeg har jo alltid jobbet meg i hel, og jobbet nesten hver helg .Men nå jobber jeg heldigvis ikke helger lengre, og ønsker bruke fritiden min på barna i stedet. 

8.Rydde klesrommet...Etter vi reiste til utlandet ,har jeg klart å laget et kaos på klesrommet igjen! Jeg eier ikke noe form for ordensans, og denne gang må jeg klarer å holde det ryddig ! For jeg gidder ikke sette dette opp som et punkt neste månenede også! 


 

 • 4

  ♥ Månedens høydepunkt : Ingen høydepunkter denne måneden, enste jeg har klart å forsette bloggen min videre..

  ♥ Månedens nedtur : Hvor skal man begynne, det har vært en haug med nedturer denne måneden.. Først var jeg syk i en hel uke , og fikk avslag på alle jobb søknadene mine jeg sendte ut i januar og februar.. Det er altfor vanskelig å få ny jobb nå til dags.. + Jeg har gått opp 3 kg dette året toppet måneden min med alle nedturene.  ♥ mest leste innlegg : Blitt en stalker ,  innlegget  kan du lese her.

  ♥ Beste kjøp: Vitrineskape jeg kjøpte for halvpris hos bohus, som jeg har ønsket meg helt siden jeg flyttet i huse for 5 år siden.

  ♥ Carvings : Mars sin protein bar, dem er så god nam !  ♥ Sang : Jeg har fått maroon 5 ? cold ft. Futrue.. Digger refrenget på sangen ..

  ♥ Flause : Det var når jeg skulle kjøpe tamponger på obsen, prøver gjemme dem i hånden, men av en grunn klarer jeg å miste dem midt på gulvet til kassen.. Pinlig..
  ♥ Beste serie / Film : The loongest ride likte jeg veldig godt, den anbefaler jeg folk å se. 

  ♥ Månedens tanker : Jeg må ta meg sammen og komme meg på trening igjen.Slik jeg lever sånn er ikke bra for kroppen og helsen min , og gleder meg til lysere tider.. 

      

  #Blogger #mamma #måneden #Februar #bilder #personlig

   

 • 4

                                                          
                                                                                 -Goodbye January and  Hello February -

  Da var januar måneden over, og må si denne måneden har nesten flydd avgårde. Selv om jeg har nettopp startet bloggen min igjen, så tenkte jeg ville kjøre månedens favoritter. Da kjører vi ♥

  Månedens høydepunkt : Denne måneden kommer jeg ikke på noe store høydepunkter som har skjedd.Bortsett fra jeg har fått motivasjon min igjen til å trene, så det er veldig bra. Satser på februar gir flere høydepunkter.

  Månedens mest leste innlegg : Ja nå startet jeg bloggen min sist fredag , men mitt meste leste innlegg er her -->  http://tvillingmor22.blogg.no/1485716433_dette_er_s_flaut.html

  Beste kjøp : Denne måneden har jeg ikke kjøpt annet en ny caps fra bikbok, som jeg i dag kjøpte også i fargen grå. Jeg syntes den satt så fint på, og likte veldig godt fargene på de.

  Carving : Lenny & lerrys Birthday cake cookie, nam jeg digger den. Beste med den cookien er den er rik på proteiner og smaker kjempe god.

  Sang :  Nervous (the ooh song) -Mark mc cabe remix , den er så fin går på re-pate hos meg.

  Flause : Heregud, da jeg klarte å rape på Rema.. Jeg trodde seriøst jeg skulle gjespe , men jaja det kom et lite rap i sted. Det var heldigvis nesten ingen butikken, da det skjedde . Ellers måtte jeg funnet en ny butikk å begynne og handle i. 

  Beste serie : Lethal Weapon , altså jeg er ikke spesielt glad i action serier, mene denne anbefaler jeg alle å se.


  Månedens tanker : Jeg har hatt mye tanker denne måneden rundt skole, fordi jeg har søkt meg inn på skole til sommeren. Har et ønske å ta fagbrev som helsefagarbeider, og har tenkt mye på det,om jeg kommer inn på skolen i det hele tatt. Tenk om det er mange søkere, og om de prioritere dem fram for meg.  Jeg håper så inderlig jeg kommer inn.

      

 • Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta