Hello march and goodbye february

02.03.2017
20:41

♥ Månedens høydepunkt : Ingen høydepunkter denne måneden, enste jeg har klart å forsette bloggen min videre..

♥ Månedens nedtur : Hvor skal man begynne, det har vært en haug med nedturer denne måneden.. Først var jeg syk i en hel uke , og fikk avslag på alle jobb søknadene mine jeg sendte ut i januar og februar.. Det er altfor vanskelig å få ny jobb nå til dags.. + Jeg har gått opp 3 kg dette året toppet måneden min med alle nedturene.♥ mest leste innlegg : Blitt en stalker ,  innlegget  kan du lese her.

♥ Beste kjøp: Vitrineskape jeg kjøpte for halvpris hos bohus, som jeg har ønsket meg helt siden jeg flyttet i huse for 5 år siden.

♥ Carvings : Mars sin protein bar, dem er så god nam !♥ Sang : Jeg har fått maroon 5 ? cold ft. Futrue.. Digger refrenget på sangen ..

♥ Flause : Det var når jeg skulle kjøpe tamponger på obsen, prøver gjemme dem i hånden, men av en grunn klarer jeg å miste dem midt på gulvet til kassen.. Pinlig..
♥ Beste serie / Film : The loongest ride likte jeg veldig godt, den anbefaler jeg folk å se. 

♥ Månedens tanker : Jeg må ta meg sammen og komme meg på trening igjen.Slik jeg lever sånn er ikke bra for kroppen og helsen min , og gleder meg til lysere tider.. 

  

#Blogger #mamma #måneden #Februar #bilder #personlig

 

Goodbye January

01.02.2017
22:45

                                                        
                                                                               -Goodbye January and  Hello February -

Da var januar måneden over, og må si denne måneden har nesten flydd avgårde. Selv om jeg har nettopp startet bloggen min igjen, så tenkte jeg ville kjøre månedens favoritter. Da kjører vi ♥

Månedens høydepunkt : Denne måneden kommer jeg ikke på noe store høydepunkter som har skjedd.Bortsett fra jeg har fått motivasjon min igjen til å trene, så det er veldig bra. Satser på februar gir flere høydepunkter.

Månedens mest leste innlegg : Ja nå startet jeg bloggen min sist fredag , men mitt meste leste innlegg er her -->  http://tvillingmor22.blogg.no/1485716433_dette_er_s_flaut.html

Beste kjøp : Denne måneden har jeg ikke kjøpt annet en ny caps fra bikbok, som jeg i dag kjøpte også i fargen grå. Jeg syntes den satt så fint på, og likte veldig godt fargene på de.

Carving : Lenny & lerrys Birthday cake cookie, nam jeg digger den. Beste med den cookien er den er rik på proteiner og smaker kjempe god.

Sang :  Nervous (the ooh song) -Mark mc cabe remix , den er så fin går på re-pate hos meg.

Flause : Heregud, da jeg klarte å rape på Rema.. Jeg trodde seriøst jeg skulle gjespe , men jaja det kom et lite rap i sted. Det var heldigvis nesten ingen butikken, da det skjedde . Ellers måtte jeg funnet en ny butikk å begynne og handle i. 

Beste serie : Lethal Weapon , altså jeg er ikke spesielt glad i action serier, mene denne anbefaler jeg alle å se.


Månedens tanker : Jeg har hatt mye tanker denne måneden rundt skole, fordi jeg har søkt meg inn på skole til sommeren. Har et ønske å ta fagbrev som helsefagarbeider, og har tenkt mye på det,om jeg kommer inn på skolen i det hele tatt. Tenk om det er mange søkere, og om de prioritere dem fram for meg.  Jeg håper så inderlig jeg kommer inn.

  

Amal Belaaouam 27, Bergen
Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Mor til to tvilling gutter på snart 6 år, og to fine pusekatter.. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og en vanlig ungdom.. e-post : amal_karamel@msn.com

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

ToppBlogg - toppliste for bloggere

Lenker

hits