Amal Belaaouam - Min hverdag som mor til tvillinger, og et vanlig liv som dame i dagens samfunn med kropp og skjønhets press. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

4

♦ Den siste måneden har jeg blitt nedringt av irriterende telefon selgere. Og når jeg har  prøvd å avslått dem på en vennlige måte, AT JEG ER IKKE INTERESSERT ! Har mange av disse telefon selgerne svart meg tilbake på en spydig tone, noe som jeg mener er uprofesjonelt av en selger.Du kan ikke komme å fortelle meg at dette noe jeg trenger, når jeg har klart meg helt fint med mitt nåværende telefon abonnement , vel ?..Jeg er så glad for jeg har nå lastet ned en så kalt terror app på telefon min , som advarer meg neste gang når en telefon selger ringer meg igjen .. Å bli ned ringt av disse telefon terroristene ,er en pest og en plage, og spesielt når du venter på en viktig telefon fra noen andre. 

​♦​ Hvert år når vi reiser til Spania, har det alltid irritert meg at de ikke kan noe engelsk . Og er du ute å handler i de vanlige shopping sentrene ,å måtte spør etter hjelp, kan du bare glemme de kan hjelpe deg..Hvorfor lærer ikke spanjoler seg engelsk på skolen ? Når de har årlig millioner av turister som de må kommunisere med ? Det er så dumt å ikke kunne kommunisere med folk , og spesielt når du trenger hjelp. Jeg for vel skaffe meg en spansk glose bok ,til neste reise. 

Barna har klart å funnet en ny teknikk, for å få viljen sin på. Og det går ut på å slå mamma midt i butikken, så alle kundene i butikken ser det. Smarte barn ! Så nå kan jeg ikke gjøre annet å si ja og smile bredt, mens jeg egentlig vil ta ungene i hver sin arm, og dra dem med meg ut av butikken. Nei, de kan å være utspekulert disse barna mine!

♦ Denne måneden er jeg mest av alt vært irritert på meg selv.Irritert for jeg ikke har klart å komme meg på trening før sist uke. Jeg har rett og slett vært for lat til å komme meg på trening, og det hjelper heller ikke på når trenings senteret ligger  30 minutters gå avstand i fra . Men jeg ender jo stort sett opp med å ta bussen bort uansett, når det konstant regner i denne vakre byen min. 

​♦  Når vi er stort sett reise til utlandet, pleier vi å booke med pakke reise ,eller så kalt ( Chartertur) med buss og hele pakken,som vi har alltid syntes har vært greit . Men helt til nå i høst, når vi ble sittende i over en time på bussen , før vi ble kjørt på hotellet. Og ikke nok med det, på hjem reisen kom bussen under 2 timer før fly avgang. Så vi sjekket da inn på flyplassen 10 min før boarding time på flyet.  Jeg som ville ta meg god til å gå igjennom taxfree på Palma fly plass, eller ta en mat bit som vi alltid gjør før vi går ombord.  Men neida, her måtte vi stresse oss igjennom hele fly plassen, for å  ikke komme opp på høyttaleren at vi er seine. 

 

 

 • 0

  ♥ Hvorfor Bergen alltid skal bli fremstilt som en regn by. Så et opptak her rett før vm begynte ,på tv. Hvor de gjorde rett og slett narr av Bergen, og spylte en syklist med hageslange, og sa sånn er det å sykle i Bergen. Men det har nesten ikke vært regn i Bergen, og heller ikke under sykkel vm. Vi hadde strålende sol og opp til 20 pluss grader. Så det var jo synd, den hageslange demonstrasjonen din ikke gikk til nyte !

  ♥ Hvorfor alle kjøpesentre må ha natt åpent samtidig ? Mye lettere for oss som kunder, at det er kun et senter som har nattåpent om gang.Slipper vi måtte løpe fra det ene til andre senteret, for å få med alle de gode tilbudene. 

  ♥ Hver dag sitter meg og barna over en 1 time med lesker hver kveld. Jeg syntes det er altfor mye lekser til så små barn. Kunne ventet med lekser til de begynte i 4 klasse, for barn må få være barn og.

  ♥ Så teit den nye trenden, hvor tynne jenter skal fremme stille seg tjukke..Hvor de viser hvordan magen ser ut når den er oppblåst , og bilde når den ikke er det.. Altså hva er poenget med det ? Samme når gjelder, når de poser, og ikke poser..! Er det rart det er kropp press i verden !..

  ♥ Kunder som har en dårlig dag, og må la det gå ut over dem som står bak kassen.. !

  ♥ Overskrifter som ikke stemmer overens med teksten til  blogg innlegget, irriterer meg inn i gransk haugen.. Kan ikke folk slutte med click bait !.. Det stor Forskjell på en god overskrift og en villende overskrift ,som ikke har noe sammenhengen på hva du skriver i teksten. 

 • 4

  Hater folk som skal sjefe over deg, og spesielt når dem kommer inn som ny ansatt i en jobben.. Hallo ? Kan du bare ikke passe på deg selv, og slutte å tro du er sjefen min!

  Kjøpte ny playstadion til guttene på fredag, og det første dem gjør er å bøye lade -kabel etter ti minutter..Skjønner kanskje nå dem er litt for liten for slike ting ennå..

  Folk som sniker i køen, eh jeg var her før deg !..Typisk egoistiske personer som tenker kun på seg selv, og ikke på andre..

  Når mannfolk ikke forstår at sex er ikke alt i et forhold.. Har vi ikke lyst, så har vi ikke lyst.. Vi kvinner må ikke alltid følge etter deres behov hele tiden..

  Forbanna lei alle dem venneforespørslene som hagler inn på Facebook for tiden.. Alle kontoene er fake, og har sikkert med seg virus eller noe tull..

  To instagrammere som er tynn som en strekk.. Klager over dem er feit , og skal hele tiden slanke seg,,altså hvor er iq hen ? Tenker dem ikke unge jenter får med seg dette, og kan utvikle spiseforstyrrelser av å høre på det dere tullet ..!

  Folk som går bak ryggen din ,og tyster på deg.. Er det verste jeg vet !!!!

  Det at jeg ikke klarte denne måneden å komme inn i gode trenings rutiner, og følge dietten min.. Håper neste måneden blir bedre, for slik jeg holder på nå kan ikke jeg forsette.. Jeg har sklidd helt ut etter sommerferien, med usunn mat og alkohol.. 

 • Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta