Amal Belaaouam - Min hverdag som mor til tvillinger, og et vanlig liv som dame i dagens samfunn med kropp og skjønhets press. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Største oppturen: Denne måneden største opptur, må være når min mor la ut for den nye Gucci vesken for meg i London. Dere aner ikke hvor lenge jeg har hatt den på ønske listen min, helt siden jeg så den i fjor sommer. .Jeg var jo helt i hundre når hun fikk tak i vesken, for en del av meg var livredd for den var utsolgt! Vet ikke hvor mange ganger jeg gått inn i en designerveske- butikk hvor jeg har spart opp til en vis veske jeg ønsker meg,så er dem utsolgt og jeg må sette meg opp på en venteliste. Men denne gang slapp jeg heldigvis det !

Største nedturen: Hele denne måneden har vært generelt kjip., Jeg er lei kulden, lei av å jobbe- generelt lei av alt. Jeg føler og at jeg har ingen overskudd til å gjøre noenting lengre. Trening som jeg var så flink med i Januar, falt jeg helt ut av i februar! Tenk at jeg har ikke vært en eneste gang løpet av februar måned på sats- ikke en eneste gang!

Månedens lærdom: Ikke stol på noen andre enn deg selv! Ikke tro det at du  kan forteller en person en hemmelighet, og dem ikke går forteller det videre...For det gjør dem alltid!

- Bye bye february - 

Beste serie: Jeg har fått helt dilla på - The real housewives of Beverley hils. Har også begynt å se litt smått på The real housewives of New jersy også. Jeg elsker alle drama serier, og spesielt om livet til en gjeng rike damer. 

Mest leste innlegg: Dette er mitt mest leste innlegg denne måneden♥

Bestekjøp: Jeg har lyst å skrive her Gucci- Marmont, mene jeg følte at det passet seg bedre på månedens høydepunkt. Så derfor blir det en t-skjorte fra msch et dansk merke. Jeg likte t-skjorten så godt at jeg må kjøpe den i flere farger når jeg får lønn..

- Hello March - 

Månedens flause: Jeg har litt fylla angst fra forgje helg når jeg var ute.Og husker noen små glimt fra kvelden. Spesielt når jeg hoppet opp til å danse til en Shakira låt ,som endte opp med at jeg falt på ræven midt på danse gulvet på et utested i Bergen.. Mildt sagt pinlig! Ikke bare en gang, men to ganger- slå den ! Blir ingen alkohol på meg på en veldig lang tid! Har tenkt å beholde den lille verdigheten jeg har igjen.

Mest spilte låter: Ed sheeran - Perfect

                                Seeb & Skip Marley - Cruel world

                                Flo Ride Feat Maluma - Hola

                                Nacho, Yandel, Bad Bunny - Báilame

 

Månedens tanke: Nå nærmer det seg snart sommer igjen, og planen er lagt for sommer som innebærer å ha på bikini. Og jeg Føler meg ikke er nær klar for å ha noe bikini på. Tenker nå frem over å bli flinkere med å spise sunt, og begynne å trene igjen. Men tenker det blir lettere når solen er lengre oppe enn til kun 6 om ettermiddag, slik at jeg kan begynne å gå de kveldsturene mine som jeg pleide å gjøre. 

 

 

 • 0

   Største oppturen: Denne månedens opptur var å få oppleve den enorme folke festen vi hadde under sykkel vm i Bergen. Herlighet for en stemning! Kan si jeg ble ekte stolt over å være bergenser den uken ,og se alle  folkene som møte opp får heie på syklistene..

  Største nedturen : At jeg har ikke fått helt til med bloggen ,som jeg hadde håpet på . Jeg hadde satt meg et mål poste to innlegg for dagen. Men dessverre med jobb og barn, har jeg ikke klart det.. Men jeg gir meg ikke!

  ♥ Måneds lærdom :Ikke sette favoritt dufte lyset ditt stående i vinduskarmen. Fant det knust i dag, og mulig av kulden når vinduet har stått oppe!

  Make it a september to remember

  ♥ Beste serie : Lethal weapon, anbefales å se!

  ♥ Mest leste innlegg : Mine hemmeligheter her  og månedens irritasjoner her 

  Beste kjøp : En koksgrå strikke jakke fra hennes til kun 149 kroner. Og pow pow skoene mine fra Bianco, selv om jeg ikke vært flink til å bruke de så ofte ennå.

  Flause : Under sykkel vm festen , da  det var 100.000-200.000 mennesker i sentrum. Fant buksen min ut at der var den perfekte dagen å skulle sprekke på. Så hele sømmen bak buksen ble revet opp.. Håper virkelig at det skjedde i det jeg satt meg ned, for å vente på den indiske take away maten. Skrekk !.. Heldigvis oppdaget mamma det i tide, for ellers hadde jeg gått rundt å vist ræven min for flere tusen mennesker den dagen..

  ♥ Mest spilte låter : Mi gente- J Balvin

                                          Bombadilla - The main level

                                          Inna -Ruleta

                                          French montana - unforgettabel ft swae lee

  ♥ Beste måltid :Raspeballer tallerken på ikea , kjempe god !

  ♥ Månedens tanke: Denne måneden har tenkt mye på, å komme i gang med treningen igjen. Men det har kun vært en tanke, og håper etter ferien jeg kommer inn i gode rutiner igjen. Jeg har også tenkt på reisen vi skal på lørdag, gud så jeg gleder meg. Mallorca er absolutt min favoritt ferie plass, og skal shoppe som bare det i Palma by. 

 • Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta