hits

månedens oppsummering

04.10.2017
13:09

 Største oppturen: Denne månedens opptur var å få oppleve den enorme folke festen vi hadde under sykkel vm i Bergen. Herlighet for en stemning! Kan si jeg ble ekte stolt over å være bergenser den uken ,og se alle  folkene som møte opp får heie på syklistene..

Største nedturen : At jeg har ikke fått helt til med bloggen ,som jeg hadde håpet på . Jeg hadde satt meg et mål poste to innlegg for dagen. Men dessverre med jobb og barn, har jeg ikke klart det.. Men jeg gir meg ikke!

♥ Måneds lærdom :Ikke sette favoritt dufte lyset ditt stående i vinduskarmen. Fant det knust i dag, og mulig av kulden når vinduet har stått oppe!

Make it a september to remember

♥ Beste serie : Lethal weapon, anbefales å se!

♥ Mest leste innlegg : Mine hemmeligheter her  og månedens irritasjoner her 

Beste kjøp : En koksgrå strikke jakke fra hennes til kun 149 kroner. Og pow pow skoene mine fra Bianco, selv om jeg ikke vært flink til å bruke de så ofte ennå.

Flause : Under sykkel vm festen , da  det var 100.000-200.000 mennesker i sentrum. Fant buksen min ut at der var den perfekte dagen å skulle sprekke på. Så hele sømmen bak buksen ble revet opp.. Håper virkelig at det skjedde i det jeg satt meg ned, for å vente på den indiske take away maten. Skrekk !.. Heldigvis oppdaget mamma det i tide, for ellers hadde jeg gått rundt å vist ræven min for flere tusen mennesker den dagen..

♥ Mest spilte låter : Mi gente- J Balvin

                                        Bombadilla - The main level

                                        Inna -Ruleta

                                        French montana - unforgettabel ft swae lee

♥ Beste måltid :Raspeballer tallerken på ikea , kjempe god !

♥ Månedens tanke: Denne måneden har tenkt mye på, å komme i gang med treningen igjen. Men det har kun vært en tanke, og håper etter ferien jeg kommer inn i gode rutiner igjen. Jeg har også tenkt på reisen vi skal på lørdag, gud så jeg gleder meg. Mallorca er absolutt min favoritt ferie plass, og skal shoppe som bare det i Palma by. 

Amal Belaaouam 27, Bergen
Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Mor til tvilling gutter på 6 år, og eier av to nydelige katter. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og andre jente ting... kontakt meg for samarbeid på e post adressen min - amal_karamel@msn.com

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

ToppBlogg - toppliste for bloggere

Lenker