Marlene Birger

19.06.2017
12:40

Sist uke tikket ferie pengene inn på bankkoten min,og jeg løp bokstavelig talt ut døren for å kjøpe meg en ny veske. En veske jeg har hatt øyet for helt siden jeg så den i butikken.. Vesken er fra Marlene birger ,og jeg har alltid hatt lyst å kjøpe en Marlene Birger veske..Modellen jeg falt pladask for heter Moshie, en liten og praktisk veske til hverdags bruk. Det jeg likte ekstra godt med vesken ,bortsett fra den er fin.  At du kan også bruke den over skulder med en lenke du får med vesken. I tillegg er Marlene Birge sine vesker pris gunstig .Du slipper liksom å blakke deg helt på en ny veske som du ville gjort fra disse andre merkene som Saint Laurent, eller Chanel.


   - If you can't  stop Thinking About It ... Buy It - Sant den var fin 

The Green bomber jacket

14.09.2016
17:22

Da jeg var på ferie tidligere i år på Mallorca, fant jeg denne tøffe grønne bomber jakken, i en butikk kalt Bershka. Har du ikke vært innom der før, så anbefaler jeg deg å sjekke den butikken ut når du er i Palma. Jeg kunne fint ha shoppet for flere hundre euro i den butikken, noe som jeg angrer på i etter tid jeg ikke gjorde. Fordi jeg trodde jeg skulle finne andre fine rimelige butikker i Mallorca, noe som ikke skjedde.. Lets face it å reise med små barn, får man ikke akkurat tid til noe stor shopping heller.. Men jeg dro der i fra med en pose full i klær , og var storfornøyd med det jeg fikk kjøpt. Kan vise i et annet innlegg hva mer jeg  fikk kjøpt hos Bershka

 


 


Jakke- Bershka /T-skjorte-Calvin klein /Bukse -Acne

#Bershka #calvinklein #acne #tskjorte #jakke

 

My latest buys

16.01.2016
15:07

God lørdag dere.. Dagene har gått i et kjør og jeg er kommet godt i gang med sunn mat ,og trening denne uken.. Anbefaler alle som vil ned i vekt og bruke myfitness pal ,den er til stor hjelp visst man skal ha kontroll på mat inntak og kcal..... Jeg har i ihvertfall satt meg eg et mål til 29 januar, å gå ned 2 kg ! Det skal jeg jaggu meg klare ....Visst ikke skal jeg ikke ha en eneste spise dag på 2 uker..

Men over til mine sist kjøp for januar ,det er ikke så  veldig mye , siden jeg prøver faktisk å bli økonomisk  tror det eller ei....Etter jeg ryddet litt i skapet innså jeg hvor mye kjoler jeg hadde, og det var ikke lite skal jeg si dere....Jeg må slutte å kjøpe alt som eg ser , og begynne bruke det eg har fra før..Akkurat nå har jeg mange kjoler som jeg har aldri gått med, og noen av dem har merke lappen forsatt på ....Jeg har liksom kun tatt et bilde i kjolen også kaster jeg den haugen med de andre ubrukte kjolen min.. Tulling, også klager jeg på  seinere at jeg ikke har noe å gå med ? 


 

 /Kjolen er fra Bikbok og kostet kun 150kr 

// Sexy topp fra bikbok også til kun 150kr 
//kjole fra gina tricot til kun 150kr . Se den tøffe rygg åpningen, loved it


//  ny treningsbag på halv pris 250kr

 

#shopping #bikbok #gina #trening #myfitnesspal #shoppaholic 

 

Julebord kjole

06.12.2015
22:13

Sist uke var jeg på det såkalte årlige julebord med jobben, som er alltid kos! Det var kanskje litt små-kleint på starten og jeg fant ikke på hva jeg skulle prate om ...Noen drikker seinere fløt praten mye bedre og de andre begynte å slippe seg mer løs merket jeg.. Kjolen jeg gikk med på jule bord var en sort banedage kjole fra kouture. I år kjørte antrekket litt safe med sort kjole og sølv pumps, slår aldri feil med sort kjole.

 

Jeg har egentlig gått å siklet på den kjolen en stund, men når dem kjørte 20% på butikken måtte jeg nesten bare slå til..Beste kjøpet mitt for november måned, vurderer nesten litt å kjøpe den i flere farger..

 Veske hore!

16.09.2015
19:25Om det er en ting jeg elsker foran sko og klær, så er det vesker..Ikke vanlige vesker ,men designer vesker...Jeg har kjøpt noen dyre vesker løp av året og angrer ikke sekund på det.. Det er jo mine penger og jeg gjør hva jeg vil med dem...Men jeg er stor motstander av falske vesker man for kjøpt i Tyrkia..Simpelt og smakløst , som du får slengt ned i en trist hvit plastpose..Skal man absolutt ha en designer veske , så spar heller til en ekte..Du får så mye mer glede av det enn et stk piratkopi veske som mest sannsynlig ikke verdt 1kr!!

 

Jeg får en slags materialistisk lykke følelse av å kjøpe dyre vesker, og bedre selvtillit.. ..Lukten av skinn, servicen og den flotte posen\esken vesken du får, gjør kjøpet ennå mer fantastisk..Rart hva et stykke skinn veske kan gjøre med deg..


Nå jeg ikke så veske gal at jeg må jakte på andre menn med penger, for dem skal spandere på meg dyre vesker..Jeg kan stolt si jeg har kjøpt alle veskene mine, for MINE PENGER..Obs, bortsett fra mk bagen , den fikk jeg i bursdags gave..ville du ha gått i seng med en  fyr for designer veske?

#veske #michaelkors # louisvuttion #nelly #lykke #designerveske

  

My Louis vuitton collection

07.09.2015
10:51

 God mandag !

Jeg ville vise dere fram  et bilde av min Louis vuitton samling før jeg stakk til jobb..Det er kun totalt 4 vesker , en Neverfull mm,petit noe ,speedy 30,keepall 55..Alle er klassike modeller som ikke går av moten...Det er kun Neverful vesken som er kjøpt ny i år i Palma by....Alle bagene mine er ekte...Den bagen jeg er mest stolt av er neverfull mm.Den er så enkel men tidløs..Jeg er veldig glad jeg fant den nede på Mallorca..


Neste veske på ønskelisten må være ysl veske..Litt usikker hvilken farge siden det er så mange fine å velge  mellom..Men først må jeg spare en del å få råd til den..Se hvor fin, man ikke la vær å  ikke like den..

 


 

Ha en fin mandag så snakkes vi på!

 

  

Høst favoritt

29.10.2014
20:01
I dag var jeg vitne til noe , som jeg skulle ønske ikke var.. I det jeg var på vei ut fra jobb, ser jeg en bil komme kjørene i en stor fart , og treffer en nydelig katt.. Jeg skriker! Den stakkars bare lå der i veien, og kravlet.. Jeg merket kvalmen begynte og komme.. Samtidig var jeg , forbanna på idiotien som bare kjørte videre.. Hadde jeg visst hvem du var , så hadde jeg kakket deg i hode!!! Siden jeg ikke hadde mulighet til å levere katten til veterinæren ringte eg politiet , og rapporterte det!! Var heldigvis mann, som også stoppet opp , og tok liv av katten, !Men over til noe mere hyggeligere.. Denne høst har jeg falt falt helt pladask for skinn skjørt.. Hadde aldri sett for meg, jeg kjøpe noe sånt..Begge skjørtene er fra h&m , og kostet under 200 lappen... Følte nesten måtte kjøpe begge to , for jeg klarte ikke bestemme meg for hvilket jeg likte best .#høst #mote #skinn #black #leather #fashion #stylish #style #ootd

Pretty Dress

26.09.2012
23:33

 

Nettbutikk shopping er et farlig fenomen.., Nå har jeg suttet på dataen i times vis, og klikket i vei på ulike nettsteder..  Det er nesten som jeg kvir meg nå, til alle pakkene mine kommer i posten. I hvert fall når det jeg har bestilte, er på post oppkrav!


Sant kjolen var fin? Jeg måtte bare bestile den ♥

Kjolen får du kjøpt her ( Ikke reklame link )

 
Sko fetisj

26.09.2012
15:24

 

Jeg vet ikke om jeg har nevnte det før, men jeg er helt besatt på sko! Før hadde jeg helt veske dilla, men nå  er det kun sko som gjelder.. Det er så mye fine sko på nett og i butikker, at jeg  blir helt sprø til tider! I Hvert fall når jeg var i Mallorca ,og fikk sko par for under 6 euro.Ble det fort en del nye sko par med hjem..... 


 Dette er litt av sko samlingen min.. ( Halvparten )

Dyreste skoene i samlingen min er uggs, som koster 2100...


Nett sider med masse fine sko... www.brandos.no, Nelly.com, heppo.no


 Dette er de nyeste parene fra Bianco sko, rå tøff med jeans til♥


hvilket par likte dere best?


Ny favoritt shorts

21.09.2012
22:44

 

Heisan
I går var jeg og kjøpte meg denne nye  rå tøffe shortsen  på bikbok... Før jeg fikk kjøpt shortsen, sier typen til meg ehm? Har du ikke en slik shorts fra før? Nei, svarte jeg !!! Det ikke mannfolk forstår vi jenter har aldri for mye klær Den shortsen han mente, som lignet på den jeg hadde fra før kan man se bilde under innlegget.. Vil si dem helt ulike, men  alt er likt hos mannfolkene!!
Kanskje det ikke rette årstiden å kjøpe nye shorts på, men man kan alltid ta en sjokk sort strømpe bukse under, og viola, så har du et fint høst outfit.... Kommer dagens outfit i morgen :)Gammle shortsen
Shorts // bikbok                     

Ny Støvler

21.09.2012
13:54

 

Heisan bloggen..

Det var vel på tide med å kjøpe noen gummi støvler. I hvert fall når du bor i en  by, som regner stor sett heletiden.
Nå står jeg her ut i regnet, og digger mine nye  gummi støvler.. Nå har jeg ikke hatt et par støvler, siden gikk på barneskolen.. Tenkte til meg selv, nei nå gidd ikke ødelegge flere par sko, fordi  jeg skal se fresh ut i regnet. Man kan faktisk se like fresh ut i disse støvlene i regnet:)...Støvlene er fra haaland sko

 

Eier du et par gummi støvler ?
New Dress

09.09.2012
21:15Kjolen // Mote huset
NEW IN

05.09.2012
16:54

Hei :)

I går var jeg å kjøpte meg en ny høst jakke på Match.En ganske enkel og lett høst jakke, som falt veldig i smak hos meg..Jeg følte jeg trengte meg en ny jakke, selvom jeg vet har nok jakker fra før... Men jeg ble i hvertfall ganske fornøyd med denne nye jakken. Har gått å siklet litt etter en ,militær mønstret jakke fra Bikbok. Men den var dessverre utsolgt, Typisk min uflaks !  

 Jeg likte veldig godt hetten på jakken, søt pelsforet innvendig...

 

Hva synes du? Kledde jeg den nye jakken ?
Nytt bilderamme

13.08.2012
23:58

Heisan !

Ble nok igjen et seint blogg innlegg fra meg, beklager det! Har mistet blogge lysten i det siste, og gått tom for ider..Kanskje jeg skal begynne å, skrive ned hva skal blogge om slik jeg ikke går tom for ider..

I hvertfall i dag har jeg vært ute å , slikket solen på terrassen med ungene.. Var helt opp til 23 grader i dag , som var helt herlig! Ble ikke mye soling akkurat, siden ungene har funne ut det er godt, å spise jord.. Slik at jeg ikke kunne slappe av et lite sekund engang, før de hadde tatt seg en hånd full med jord inn i munn..Det kan bli festlig når vi skal til syden, visst vi skal ligge på stranden.. Dere kan tenke dere resten selv ,hvordan det vil gå...

I dag fikk jeg også hentet, et flott bilde ramme fra Perfect home. Helt nydelig som passer perfekt inn i stuen min, som skal bruke til å ha bilde av ungene mine i...Nå har jeg ikke fremkalt noen bilder ennå av guttene mine. Slik at i stuen min så er ikke det et enste bilde ,å se av ungene mine.. Dårlig ! I now.. Mene er ikke akkurat den raskete personen med slike ting, og glemmer hver gang å ta med meg minne korte når vi er på senteret .. Slik at jeg sier til typen min, for gjøre neste gang, og det blir aldri noe neste gang..Tenker nå må det bli gjort, nå som jeg har kjøpt denne finne rammen :D

 

God natt ♥Pakke På Posten

08.08.2012
21:17

Masse fint til guttene min var det i pakken fra Littel me...


Søte smekker, den rosa skal jeg gjemme vekk :)


Paul frank smokk, to mygg nett med aper, og frosker.. Også et fint bade håndkle med i love mommy <3

 Noen gøye strømpebukser ...

Til mamma en leopard kjole , viser den sikkelig fram i morgen...


 Fra h&mPAKKE I POSTEN del 2 + Video blogg

30.07.2012
22:24

Her litt mere fra pakken jeg fikk i posten i dag fra h&m....


PAKKE I POSTEN

30.07.2012
18:46

Da var endelig h&m pakken kommet til meg... Se såå søtt...


Nye klær til guttene mine <3


 Søte wanne be uggs, så de kan matche mamma i vinter :)


 LOVE bokstaver til barne rommet til guttene..


 Katte pledd og gulv mate til guttene mine :D

NEW IN

26.07.2012
15:22

Hei
Beklager for elendig blogging i går.
Hadde så vondt i ryggen, og var sliten etter shopping turen i går..
Og blogge inspirasjonen min er ikke helt på topp lengre.
Men skal prøve mitt beste, og forsete å blogge..


I hvertfall kjøpte jeg denne enkle sommer kjolen, i går på byoung på 
salg til kun 90kr.


 Så da kjøpte jeg så like godt kjolen i rosa også når den var så billig..

Nå sitter jeg ute på terassen, å nyter solen med ungene..
Vi skal ikke noe stort i dag. Bare være hjemme å slappe av.. 

Hva skal du i dag ? 

 

Håper du får en fin dag < 3

 

NEW IN...

23.07.2012
17:49

Hei
Da var passet fikset de to små, og vi tok oss en liten om tur til min mor på vei hjem. Hun har nettopp vært i polen, og hadde kjøpt noen klær til guttene. Alltid dem som får noe nytt, når min mor er ute å reise. Jeg får ingenting lengre =|

 

 

Her bilde av de nye klærene...Likte veldig godt t-shorten i midten.. Synes den grå bamsen er så søt<3
 


KJØPT MEG DEN SØTE KOFFERTEN

11.07.2012
20:17

Heisan! 

I dag har jeg vært ute og handlet litt mat, og kjøpt noen nye ting til meg selv for engang skyld! Før kjøpt jeg nye klær til ungene hele tiden, men nå har jeg begynt å kjøpe litt klær til meg selv. Nå er det middag, ja jeg vet sein middag !!Skal si deg det er deilig å kunne spise middagen i fred, uten grining og sutring eller unger som klatrere deg opp etter beina dine.Og etter middag skal jeg se en av de nye filmene jeg har også har kjøpt meg i dag. Her har dere bilder av innkjøpene mine, ligger en topp i posen og, men den kan jeg vise i morgens outfit!!
Håper dere har hatt en fin dag, søte lesere <3
 
Var den ikke søt?


Nye sko til stor og liten

28.06.2012
21:55Var de ikke søte ?  Endelig fant jeg nye sandler til meg og guttene.

De er kjøpt hos din sko  og de små sandlene er fra h&mNattåpent

22.06.2012
13:32

 

Heisan alle søte lesere♥
I går var jeg på natt åpent i sentrum. Det var så utrolig mye salg over alt, og ikke minst utrolig mye folk.
Ble helt tulle rusk i hode, av å shoppe med så mye folk i butikkene. HELT Kaos!
Jeg fikk litt barn fri i går, skal si det var deilig. Mamma var snill og passet de to små rakker guttene mine. Meg og barnefar koste oss uten ungene sammen for engang skyld. Vi var spiste på Egon og koste oss.Borsett fra vi måtte vente på maten i 50minutter. Begrunn av at var så utrolig mye folk og turister der. Så det var jo litt kjipt men men maten var nå god. Og i dag er det nattåpent på et senter like ved der jeg bor og. Der skulle vist Tooji komme også, det kan jo bli litt kult å se han på ekte. Av en merkelg grunn synes jeg han ser litt lik ut, som hun aylar. Er du ikke enig? eller jeg på ture nå hehe ? :) Han nå hvertfall kjekk å se på..
 


Nye innkjøp fra i går..


Her er de nye pumpsene mine fra Bianco sko.


Kjole // bikbok


Litt kort kjole vel? Må vel bruke den som en topp


 Jumpsuit//Bikbok

  

Pakke i posten

20.06.2012
22:11

Alt er kjøpt fra www.navnesmokken.no .. Var ikke smokkene utrolig søte ? Veldig kjekt å ha noe som er personlig.

 Marcus ble veldig fornøyd med de i hvertfall ♥

God natt og sov godt søte lesere < 33Nye innkjøp

19.06.2012
22:07
God ettermiddag bloggere:)
Skulle bare ut å handle mat, men endte opp med litt småting fra bikbok og H&M..Er jo 50% på bikbok :D
 
Utrolig søte billige iphone deksler på H&m..(50kr) God natta fra oss,må dere søtinger sove godt :* < 3 snx i morgen :D

 

 
Pakke i posten :)

15.06.2012
23:03

Klærene er fra nelly.com & h&m..
Enjoy♥


Beklager for utydelig bilder, men typen min klarte ikke å ta bilder hehe...

Gårds dagen innkjøp

10.06.2012
12:30

God morgnings J
her bildene fra gårds dag innkjøp, er ikke så kjempe mye.  Mene er Ikke lett å handle med en barnevogn i alle butikker!!


Singlet,shorts,topp/Bikbok                      skjørte,sokkene,solpuddere/H&MBokstavene / søstrene greneesken og sugerørene / søstrene greneeske til barnerommet / søstrene grenehjørne beskyter til vill bassen / apoteke til kun 39.90 :)søt piggy slikepot/ tilbords

 Dagens outfit 1

02.06.2012
12:55

fjær øredobber/gina tricot

 

genser og shorts / bikbok

 

-sorry for dårlig bildekvalitet,tom for strøm på kamera. 

skulle handle kun 1 ting, å endte opp med alt dette..

01.06.2012
22:40

God kveld lesere<3

I dag har jeg vært ute handlet igjen :)..Det er SÅ mye fint ..  jeg blir jo snart helt  bankorotto=S
Jeg Skulle KUN bare kjøpe en singlet,MEN endte opp med alt dette..til ungene igjen.. hehe..

Jeg kjøpte også noe til meg selv og, men det kan jeg blogge om i morgens outfit ;)


Natta:*

New Jeans...

11.02.2012
18:53

Hei hå blogg lesere,

nå sitter jeg og ser på The Voice på reprise på tv.
Ellers har vært å handlet med ungene i dag, og resten av dagen skal jeg bare slappe helt av!
Deilig med helg.. :)

Dagens innkjøpAmal Belaaouam 27, Bergen
Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Mor til tvilling gutter på 6 år, og eier av to nydelige katter. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og andre jente ting... kontakt meg for samarbeid på e post adressen min - amal_karamel@msn.com

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

ToppBlogg - toppliste for bloggere

Lenker

hits