Amal Belaaouam - Min hverdag som mor til tvillinger, og et vanlig liv som dame i dagens samfunn med kropp og skjønhets press. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Som et lite barn har jeg alltid vært en mormor jente. Det var hun som passet meg som barn, og det var hun som tok meg med til Hellas for første gang. Vi to har alltid hatt et sterkt bånd, og kanskje sterkere bånd enn hva hun hadde til sin andre barnebarn. Jeg har alltid sett opp til mormor, for mormor har alltid vært en veldig klok dame, og viste fasit på det meste. Jeg husker hun var en racer på kryssord og påskenøtter, og vant ofte premier som hun fikk posten. Men den dag i dag, er det en helt annen mormor. Mormor har alltid vært glad i rødvin ,og tok ofte et glass eller to på kveldene. Hun kunne også sitte oppe lenge å prate om sin fortid ,om da hun var ung. Men nå legger hun seg før klokken 9, og klager over at hun har det vondt hele tiden.

Jeg savner den livlige mormor , og ikke hun som stresser for å komme seg hjem ,for hjemmesykepleien kommer med medisiner. Husk mormor elsket å reise til utlandet, og hadde et fotoalbum fult av bilder fra reiser hun hadde hatt sammen med sine gamle venninner. I dag reiser aldri mormor til utlandet, som er begrunn av sykdommen. Føler og til tider at mormor har gitt opp livet sitt , noe som er trist å se. Jeg vet hun vil bli verre begrunn av sykdommen sin. Men av og til skulle jeg ønske noe annet, at hun ble frisk. Jeg er også klar over det vil komme en dag , hun ikke vil huske oss lengre, og den dagen kvir jeg meg aller mest til.. Dement og alzheimer er en grusom sykdom, en sykdom jeg håper ikke selv vil få som gammel.

 

 

 

 

 

 • 2

  Den siste tiden har jeg slit veldig med selvbildet mitt, og føler det har gått for langt. Nå har jeg fått en bmi, som kategorisere meg som helseskadelig overvektig. Og hver gang jeg skal ta nye bilder til bloggen, for jeg alltid en påminnelse. En påminnelse på at jeg er feit. Til og med min lillebror sa det samme, når han så meg her hin dagen, at jeg må ikke bli noe større. Som er så vidt sant! Men i mitt hode ,så ser jeg 10-15 kilo lettere som jeg var for 2 år siden, og var den gang misfornøyd med meg selv. 

  Jeg har også mistet gnisten min for shopping, og syntes det er ikke like gøy lengre å prøve nye klær. Når  jeg ser flesket tytter ut alle veier, og jeg føler meg mislykket, men mest av alt føler jeg meg skuffet. Skuffet for dette har gått så langt . Vet jeg ikke 18 år lengre, og forbrenningen min er ikke den samme. Men jeg kan allikevel spise sunnere, og bevege meg mer enn det gjør nå.

  Hver gang jeg er ute blant venner, så blir alltid tema tatt opp om slanking. Og hvor tjukke vi alle føler oss, som er slitsomt i blant. Tviler guttene sitter å snakker med hverandre om hvor tjukke dem er blitt, og at de må slanke seg? Føler det er mer kropps press blant oss kvinner ,enn menn. Og at vi glemmer i blant, at  det er ting som er viktigere her i livet ,enn en slank kropp. Selv om det er lettere sagt enn gjort, å tenke. Denne uken skal jeg virkelig ha fokus på sunn mat, og trening igjen. Komme tilbake til de gode gamle rutinene mine, for slik jeg har det nå kan ikke forsette. 

  I am trying my hardest to not act how i feel 

   

 • 10

  Har du hatt den følelsen at du kvir deg til å gå på jobb ? Og sjefen din er konstant ute etter deg ? Jeg hadde det for noen måneder tilbake, og helt til jeg sa meg opp. Den følelse jeg satt med etter oppsigelsen var levert, var en befrielse. Jeg var så lei, og beger mitt var nådd. Det er begrenset hva et menneske kan takle av kritikk.

  Skal jeg fortelle dere en ting som er det verste med denne saken? Det at ikke ledelsen tok affære i saken,  og ennå det var mange ansatte før meg som sa seg opp,og dro på dagen. Hvor hyggelig er det å jobbe på en plass der arbeidsmiljøet er dårlig? Kundene merket det også, som ikke er bra. Ledelsen tenkte kun på tall og at butikken gikk bedre, og det var trist å se.. I tillegg fikk jeg mindre timer enn hva jeg hadde rett på i følge arbeidskontrakten min, noe som er å bryte arbeids miljø loven. Jeg gadd ikke kontakte region sjefen igjen, for det hjalp ikke akkurat første gang jeg ringte. Det synd det endte slikt, for jeg var glad i jobben min.Han tok fra meg den lille jobb gnisten jeg hadde igjen.

  Jeg ble likegyldig, umotivert, og måtte klistre på et falsk smil hver gang jeg skulle på jobb. Jeg tenkte til meg selv flere ganger, uff jeg kan ikke ha det slikt som dette lengre. Er det virkelig verdt det ? Jeg var jo avhengig av den inntekten jeg fikk, så jeg var ganske låst da. Håpte alltid for meg selv, kan jeg ikke  være så heldig å vinne lotte, eller at vi fikk en ny sjef. Og tro meg jeg tenkte mange ganger å sykemelde meg, men kom ikke så langt siden jeg hadde en annen jobb også. Det eneste jeg savner etter jeg sa opp jobben min nå , er de faste hyggelige kundene , som jeg slo av en prat med hver gang dem var innom å handlet på butikken min..Det må være det eneste jeg savner med jobben , og de ansatte som jeg jobbet med så klart..Om du er i samme situasjon som jeg var i. Ikke gi opp, og la sjefen din vinne over deg!

                                               - Pulling someone down will never hjelp you reach the top -


      

 • 0


  Hvert år , rett før jul . Florerer det på nette med groteske filmklipp delt av mennesker ,hvor dem torturerer og flår dyr levende. For meg blir dette for sterkt, at jeg klarer ikke engang å se på det. Det jeg ikke kan forstå at det vedkommet som står å filmer dette, ikke gjør noe? Og det at vi mennesker kan gjøre noe så ondt mot unnskylde dyr, er noe jeg forsatt ikke kan begripe. Dem har ikke gjort oss noe vondt, hvorfor påfører dem dyr så mye smerte. Er alt dette kun for penger, for vi skal bære flotte pels jakker til vinter ?... .. Vi kjøper pels jakker til vinter, men må dyr bli torturert til døde for pelsen sin? Kanskje visst vi alle i verden boikottet å kjøpe pels jakker, kanskje pels industri hadde blitt borte for alltid. Det finnes noe stoff materiell som kan ligne på pels, og hvorfor kan ikke de store merkene som Para jumper, Canada Goose fokusere på bruke det i framtiden i stedet. Jakkene vil nok se like fin ut pels.

  Disse personer som mishandler dyr på moro ,hva tenker dere med ? Har dere hatt en grusom oppvekst eller , at dere må påføre uskyldig dyr for tortur. Spesielt katter er mest ut satt, for dem er som oftest lettes å mishandle ikke sant ? Dem gjør ikke noe motstand.. Jeg blir så forbanna sint .Her forleden leste jeg avisen ,om en som hadde kidnappet en katt, og  kastet den ut bil vinduet i 80km/t.. Hvem finner på å gjør noe sånt mot et uskyldig dyr? Får dere stemmer i hode at dere skal gjøre det? For jeg kan ikke forstå det finnes mennesker som du, som kan være så ond. Og at du  har hele tatt hjerte til å gjøre noe så ondskapsfullt..

  En annet ting som er helt på tryne i Norge, straffeloven for dyremishandling. Visste du at man får høyere straff for å urinere offentlig, enn å drepe et uskyldig dyr ?Betyr et dyreliv så lite for oss mennesker ? At en dyre mishandler skal slippe unna med noe form for straff. Jeg syntes dem burde fått fengsel straff, og ikke bare et år mene flere år. Mennesker som påfører dyre vold, kan ikke være mentalt frisk i hode. Dem begynner som oftest først på dyr, før dem begynner å påfører vold oven for mennesker og. Dette er noe som statistiker sier også, og ikke kun noe jeg skriver ut i det blå. Når skal dyre mishandlere få sin fortjente straff ? Glad det finnes organisasjoner som Noah ,som bekjemper for dyrenes rettigheter, for det er det minste dyrene fortjener. Dyrene kan ikke snakke for seg, men det kan vi gjør for dem.

  Jeg måtte bare få ut dagens tanker, for om det er en ting som gjør meg mest sint i livet, så er det urettferdighet. At dem som er mest ut satt for urettferdighet, er dem som er uskyldige og ikke klarer stå opp for seg selv. Jeg vil si dem som påføre dyr smerte er feige!

  #Dyremishandling #Noah #Pelsindustri #stoppdyremishandling #mishandling #Dyrene #tbt   

 • 4

   

  Når du har jobbet eller jobber i en dagligvarer butikk så er det en ting jeg har innforstått meg på , og det er at enkelte folk syntes det er helt forferdelig å måtte betale 1 kr for en bærepose. .Og det beste trikse som regel å få posen gratis på er, å spørre etter posen når du har betalt for alle varene dine. Fordi 99% så svarer kasse damen du skal få slippe å betale for posen. Men det at vi spør deg om du skal ha posen før du har betalt, og du sier nei. Også etter på krever en pose er bare provoserende for oss som sitter i kassen. En pose er på lik linje som en vanlig vare i butikken. Det ikke alle vet er at om vi ansatte ikke selger nok poser, kan vi få kjeft av ledelsen.

  Jeg hadde en episode her sist mandag hvor en kunde sa nei til en bærepose, også tilfeldigvis så lå det en igjen bærepose fra tidligere kunde ved kasse båndet, som mannen trodde jeg hadde belastet han en 1 kr for .Han tar å kaster posen i ansiktet på meg ,å sier jeg skulle ikke ha noe pose i en sur tonefall.. Jeg ble helt satt ut og, sa nei den lå der fra før.. Ikke vet jeg hva han hørte, men slik oppførsel er ikke akseptabel..!! Hvorfor er vi så gjerrig når det kommer til 1 kr ? Jeg ser flere som stresser med å holde varene ut av butikkene med bare hendene,  og bare for å slippe betale 1 kr for en bæreposen..

  Har også disse kundene som kommer med poser som ser ut som de har tatt vare på før krigens tider, og som går hull i det du går ut av butikken...Nei, vi for gjøre som utlendingene å late som vi ikke forstår hva butikken damen spør om . Også kreve en pose etter du har betalt? For du klarer fint å uttale ordet pose, men allikevel ikke forstå hva jeg spurte deg om i utgangspunktet . Nei , jeg måtte bare ha dagens utblåsing !..For all del så forstår jeg det om du har huset full av poser, så det ikke kjekt å kjøpe flere poser, og få en hel bærepose samling under kjøkken benken din. For jeg selv å har skapet over fylt med poser. Og hvorfor skal man egentlig betale for posen ? Jeg syntes egentlig bære posen burde vært gratis, for posen er ikke diskre av seg. Og hele nabolaget ser jo hvor du har vært å handlet mat..!  - Amal   

 • 3

  God torsdag kveld dere..Ville bare innom tipsere dere om den nye TV serien, TV 2 lansere neste onsdag " sykt perfekt". Den handler om 7 ungdommer som snakker ut om Presset dagens ungdommer går i gjennom , om å ha det perfekte utsende, kropp og topp karaktere på skolen... Aldri før har det vært så mye fokus på utsende, og mye av det ligger vel bak instagram ,snap etc..vil jeg tro..

  Jeg personlig må si jeg kjenner meg veldig godt igjen ,om å ha det perfekte utsende og trent kropp..Jeg bruker gjerne ikke 1-2 timer på sminke meg hver morgen, men sikkert 45-30 minutter hver dag før eg skal på jobb..Det er veldig viktig for meg at jeg ser bra ut , og uten sminke går jeg aldri med . Kun når jeg legger meg..Skulle ønske noen ganger jeg slapp å feste løsvipper og sette inn extension  i håret hver dag! Men jeg klarer ikke å se meg selv i speilet uten..Vekten er også en stor plage for meg i hverdag , jeg går ofte over tenker på hva  jeg ikke skal spise, og blir ofte sur på meg selv visst jeg ikke kommer meg på trening hverdag...Jeg setter meg sånne voldsomme store mål som jeg aldri klarer å nå.....

   
  Jeg har også tidligere misbrukt å bruke avførings middel , fordi jeg trodde jeg ble tynn av det..Men det tok jeg så feilt av ..Føler du deg og, stygg og sjokk, så skal du vite du er ikke alene om det.. Jeg vet hvordan du har det , og jeg vet hvor slitsomt det er å aldri være fornøyd med seg selv..,!Det kommer vel en dag vi endelig kan si oss fornøyd slik vi er, håper jeg..  #syktperfekt #perfekt #kropppress #instagram #usunt #ungdommer

 • 6

  Hvorfor blir du mobbet?
  Jeg har alltid lurt på koffer vi mennesker synes, det er så kjekt trakke ned på andre? Er det for vi skal føle oss bedre med oss selv, eller det vi har ikke bedre å ta oss til?

  Folk er forskjellig, og det som gjør det så fint med oss mennesker, vi alle er unike på hver vår måte.. Greit, du går i klasse med en jente hun er veldig rar, og kledd som din bestemor.. Gjør det deg rett til å mobbe henne? Nei! Både voksne og barn går igjennom mobbing, hver dag i Norge på jobb, skole og barnehage..


  Visst du lurer på hva mobbing er kan jeg skrive kort om det.. Mobbing kan være veldig forskjellige, feks. Kan være en som plager deg over lengre tid, dulter borti deg, sleng kommentarer, baksnakking og ikke minst vold..  Jeg kan ikke si kommer som et godt eksempel i dette, mene ja synes ingen fortjener bli mobbet!
  Er ikke deres skyld at dem flink på skolen, eller bruker briller eller kanskje ikke har råd til nye dyre klær må arve klarene fra familien sin..
  Vanligvis, de folkene som blir mobbet er utrolig godt menneske.. D e fleste så kalte nerdene jeg truffet på, har alltid tatt vært snilleste, og mest omtenksomme personene jeg har møt ... De tenker ikke på bare seg selv, om sminken sitter på plass, eller hvor mange kcal det er i denne sjokoladen?..Men de tenker på andre også!


  Vi mobber tenker ikke alltid over konsekvensen vi forusaker med å mobbe andre,før det er kanskje er for seint....Derfor utrolig viktig, å si fra om at du blir mobbet til en voksen.. Vet, du tenker at de som mobber deg tenker du er pingelen som sladret. Men du var faktisk tøff nok til å si fra! Lover deg hjelper utrolig mye, og si i fra, nok er nok ! Det går mot bedre tider, og tenk positiv heletiden. Kanskje å bytte arbeidsplass eller ny skole, og begynne med blanke ark vil  kanskje hjelpe! Det er ikke bra bli mobbet over lengre tid, man kan bli pyksisk sliten. Stopp mobbing, og du som mobber slutt med engang.. Vet du det er ikke ut å mobbe ?    

  

   

 • 19

  Hvorfor er bikinier laget så små til kvinner...

  Idag gått har gått sett i butikker etter håp om, å finne en bikini jeg liker.. Gjerne en du ser slank ut i, samtidig skal være litt tøff! Men det er Søren meg, ikke noe lett affære.. Enten når jeg finner en Bikini jeg liker. Dekker den halve rumpen min, eller viser nesten underlivet mitt.. Hvorfor er bikini laget så små ? Menn går rundt med lange bade bukser, mens vi kvinner går med noe som dekker så vidt vår edle privat deler.. Greit, kanskje det er bra når man skal sole seg på strand med disse små bikiniene, for få minimalt med sikler.. Men dem trenger jo ikke, lage de så små vel? Jeg føler meg lite sexy, med rumpen min dissende uten for bikini buksen.. Bikini toppene er ikke akkurat hakket bedre! Liten stup i ut i vannet kan man risikere miste hele bikini overdelen..

   

  Ofte jeg sitter å drar i bikini ,når jeg er på stranden føler jeg må alltid være på vakt at den sitter på plass! Slik at jeg ikke blotter , alt jeg har blotte til folkene på stranden..
  Nei, nå må man få inn litt bedre bikini sorti mang i butikkene. Er jo like sexy å bruke hotpants, som en bikini.. Det skulle jeg gjerne ønske dem hadde, og ikke kun til små jenter...Får vel ligge ukomfortabel på stranden i år også.. Kvi meg til hver gang skal ut i vannet!..Når butikkene ikke klarer,å lage noe fint til oss unge dame,som ikke er så små!!! 

  Ha en fin dag videre 

   

   

   

   


   

 • 18


  Jeg leste avisen her for leden om en svigerfar, som skulle passe en hund kun i noen dager. Da eieren kom tilbake fra ferie, sa han hunden hadde kollapset på fjelltur.
  Mens sannheten var at han hadde avlivet en stakkers frisk hund på kun 7 år. Da tenkte jeg til meg selv, når så dette.
  Hvilken syke regler har vi her i Norge? Burde ikke de få eieren sin tillatelse om ,og avlivet hunden? Så visst jeg vekk reist, i noen dager, og noen passer hunden eller katten min. Kan komme hjem til en dau katt. Fordi han/hun ikke gadd passe katten eller hunden min mer. Helt sykt land vi lever i.. Håper virkelig etter denne hendelsen,at legene er mere strenger. Og det vil kom lover på hvem som kan avlivet dyr. For dette synes jeg var tragisk, og trist å lese om.  Men siden vi er først inne på dette tema, kan jeg vel ta opp. Disse eierne som velger avlivet dyret sitt, fordi skal på ferie. Hvor idotisk er ikke det? Hørt om hund eller katte kennel? 

  Blir så sur, og sint inni meg at vi mennesker kan være så egoistiske og ond.. Dyr har følelser dem og.. Enkelte folk skulle ikke hatt noe kjæledyr, men dessverre er det mange av dem... Blir sur og lei meg når leser slikt, at det går an..

  Rip  Huden Bella < 3

  Q: hva mener du ?

  -Amal

 • 63


   Enkelte bloggere som ligger på topplisten. Legger stadig ut bilder av seg selv kun i undertøy, og gjerne uten klær. Det dem ikke tenker på er at , de vil få dårlige konsenkvenser av dette seinere tid..

  Når du kanskje en dag blir eldre, og skal søke jobb.Møter opp på et jobbintervjue, er det lite fristende for dem å ansatte deg,.. Spesielt etter du har haugevis med halve nakkene bilder av deg selv strødd på nette.. Selv om du har lang tids jobb erfaring så vil nok han ansatte en, som har gjerne mye mindre erfaring enn deg. Og som har gjerne har normale bilder av seg selv ute på nette. Unntak om du ikke skal søke jobb som en glamour modell da..

   

  Er alt dette verdt for å få ekstra oppmerksomhet? Greit, du kanskje blir ekstra populær blant guttene, men tviler sterkt på venninnene dine eller bekjente synes dette er noe stas..
  Leser statistikken din flyr til vers, mens venne dine flyr vekk.. Og du begynner bli lei ekkele meldinger fra gamle menn, som vil gjerne se mere av deg..

  Kanskje du ikke tenker på det er fult av pedofilere, som sitter kanskje hjemme akkurat nå drar den mens han ser på et bilde av deg.. Ekkelt sant? Men det er rein fakta!

   
  (randome bilde av en ukjent)

   

  For 8 år siden var jeg så dum la ut et bh bilde! På en side kalt deiligst.no. .. Det eneste jeg endte opp med, var en full innboks av gamle menn, som ville treffe meg.. Mens venner og bekjente skammet seg over meg..  . Jeg tok meg sammen  etter hvert, og slettet alt av slike bilder. Nå er det kun mine barn og mann, som får se meg lettkledd.. Bare tull at vi jenter skal søke oppmerksomhet på denne måten..

  Er det da rart vi blir stemplet som billig?

  Det er ikke bra! Men jeg var ung og dum visste ikke mitt egent beste..
  Men kanskje du er den neste, og kan ta lærdom i dette..!!

   

  -Amal.B

 • 20

  Jeg må innrømme å si, ja jeg er shoppe avhengi.
  Den rusen jeg får når kjøper en ny kjole eller topp, er bare helt fantastisk.
  Synd den lykken forsvinner fort, og jeg blir fort lei det nye kjøpet. Og nye fristelser dukker opp..
  Noen ganger visst jeg ikke kjøper det jeg vil ha, kan jeg gå rundt å bare tenke på det. Tankene bare surrer i mitt hode, skal kjøpe den eller ikke..?!
  Noen ganger kan ligge våken om natten, og tenker på mitt neste innkjøp..

  Jeg får ofte slike impulsive innkjøp på ting, som ikke har bruk for..
  Blir mange ganger også lokket av disse salg skiltene, mens jeg vet ikke trenger noe nytt. Så alikavel ender jeg opp med noe, som ikke hadde bruk for i utgangs punktet..

  Jeg bruker rett og slett penger jeg ikke har, kjøper masse tull!!
  Men lovet meg selv at nok er nok!!


  Her kan du teste deg selv, om du og er en shopaholic og:)  -Her-


  DAGENS INNKJØP   Elsket de nye søte balarina skoene mine <3

  Q: Er du også en shopaholic?  • 103

   Jeg har noen dager i måneden der føler meg ret,t og slett der nede.. Deppa, for jeg ikke klarer å gå ned i vekt... Og at alle tynne og, jeg er den enste som er feit her i verden..

  Noen ganger kan føle meg så paranoid. At jeg tror folk snur seg etter meg på gaten, fordi dem tenker jeg er feit!..Har jo, selvfølgelig dem dagene jeg føler bra med meg selv. Men de dagene varer ikke lenge. En liten tur på shopping, inn i et prøverom kan gjøre meg deppa i flere dager...

  Inne på prøverommet, får man speil i alle vinkler.. Liker å kalle de speilene for The nakend truth.. Det  syne jeg møter på i speilet, er masse seluitter, flesk og appelsin hud...

  Har prøvd og begynne å trene, og spise sunt mange ganger. Men hver gang jeg prøver ,så feiler jeg! Enten begynner jeg kjempe bra, men slutter for jeg ikke får rask nok resultat. Ellers er jeg for lat til å komme meg på trening,og kommer på dumme unnskyldninger hver gang..

  Nei, nå er jeg lei! Det er ganske slitsom å drive tenke på det hele tiden.. Blir psykisk sliten av det, å være så misfornøyd med kroppen min.. 
  Skulle ønske jeg klarte å være fornøyd med meg selv, for engang skyld i livet.
  ..

   Der kunne legge ut halv nakkene bilder meg selv, tenke jeg i am hot!

  Men det eneste jeg ser er en feit hval !!   

 • 72


  Etter jeg fikk ungene vokste brystene mine betraktelig, noe som jeg synes var ganske kjekt på begynnelsen.. Hvem synes ikke det er kjekt, å gå opp en bh str..

  Men nå har dem blitt for store, for store til at jeg ikke kan handle bh i vanlige butikker, som jeg pleide som H&m , Cubus, Lindex. Nå kan jeg bare drømme om kjøpe bh på en vanlig butikk... Nå må jeg inn i spesial forretninger ,for og kjøp meg en ny bh. I disse spesial forretningene må jeg punge ut over 400 kroner for en ny bh. Mens før betalte jeg kun 150 kroner for en ny bh.

  Nå har ca.2/10 jenter i Norge over en d- cup i bh størrelse. Hvorfor legger dem ikke opp til oss med store bryst i vanlig butikker og?
  I isteden for lager H&M , bhene mindre.. Fyller dem opp med alt mulig puter, så dem med små bryst skal få ekstra push up!

  Jeg synes dette er ikke rettferdig, vi med store bryst skal bla opp flere hundre lapper i måneden, for en ny bh. Du betaler vel ikke ekstra penger, for en større truse vel? Jeg synes at det skulle vært det samme prinsippet, som du kjøper en bh.

  Det gjelder det samme, for bikinier også. Jeg har ikke kjøpt meg en ny bikini i år, for de fleste bikini overdelene er for små..=/ Jeg gidd heller ikke betale 800 kroner, for en ny på bikini i en spesial forretning...


  (Gammelt bilde)

  -Hva synes du? Er rett vi med store bryst skal betale flere hundre, for en ny bh?

  -Er du plaget med det samme?

 • 20

  Jeg kommer over en artikkel på bt.no, der enkelte kvinner nekter mannen å se sine egne barn for høyere bidrag..
  Dette var snakk om fedre, som betaler bidrag og alt fra før.

   
  Jeg synes dette er helt på tryne, at mødre nekter barnefaren å se sitt eget barn, bare fordi du skal sitte hjemme med ungen, uten jobb og få fullt utbetalt!
  Visst en mann har 600.000 kroner i inntekt i året. Skal mor ha 120.000 kroner av dem. Og har far ungen underkanten av 9 netter i måneden samver med ungen, halveres det beløpet. Er det då rart at mange mødre velger da .ikke å la far møte ungen sin? Nei! Jeg synes synd på de fedrene der ute, som vil se ungen sin, og må kjempe i retten får få litt samvær med sin egen unge. Jeg mener far eller like viktig som mor.. Jeg oppvokst store deler av barndommen min uten er far, det var ikke noe kjekt! Ståpå fedre :) Rett skal være rett!  

  -Ha en fin dag videre  

   

 • 43

   

  I det siste har det vært mye fokus på slanking over alt i media.
  Annen hver dag står noe om slanking i avisene, slik går du ned 10kg, jeg gikk ned 20 kg !
  Synes dette ikke bra at det skal være så mye fokus på dette. Føler meg rett og slett presset til å slanke meg når ser eller leser slike artikler. Tenker på små barn der ut e som ser dette også. De må tro det at det er galt spise, og at det greit å slanke seg. Jeg personlig har komplekser for kroppen min har veldig lyst å gå ned i vekt. Men det er ikke lett i hvert fall ikke nå når jeg ammer. Da må tenke på mine barn beste. Det er ikke noe kjekt få de flotte slanke modellen fra Cubus, H&M and you name it rett i fleisen på deg heletiden. Det jeg ikke tenker på at over halv parten av bildene er manipulerte, og de ser ikke så perfekte ut i virkeligheten.
  Jeg kvir meg rett og slett å dra til Syden i år, for jeg hater vise meg i bikinien. Spesielt nå etter fikk tvillinger.
  Takler ikke å se meg selv i speilet uten klærne. Fått henge pupper, henge rumpe og en skrukkete løs mage til 90 år gammel dame.
   

   

  Lavkarbo diett hva er det for noe tull? Jeg var så desperat på slanke en  meg tide, vurderte å begynne på denne dietten.
  Hvorfor? Får den er flådd ut over alle avisene at folk raser ned i vekt på den. Hadde ikke jeg lest avisene eller sett på tv, tror jeg faktisk ikke prøvd alle disse tullete slanke diettene. Man begynner bra den første uken, men enn der verre opp den siste uken. Det vil frem til at slutter du på lavkarbo dietten, og begynner å spise karbohydrater igjen vil du bli like sjokk igjen eller kanskje til og med sjokkere.

   

    

  - De bildene som er brukt er tatt for 2 år siden i Sya napa, følte meg stort sett drit feit den turen. Men nå kunne jeg ha gjerne hatt den magen tilbake..
  

   

  Går du på noe diett eller har du gått på diett før?
  Synnes du og media å fokusere mye på slanking i steden for sunnhet?
  

     

   

   

 • Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta