Amal Belaaouam - Min hverdag som mor til tvillinger, og et vanlig liv som dame i dagens samfunn med kropp og skjønhets press. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

13

♥ Jeg er ikke så glad i å gi klemmer- Mulig fordi jeg er litt kald som person, men gir så klart mye klemmer til guttene mine.

Elsker filmer som er inspirert fra 1800-tallet. Som for eksempel Maria Antoinette, Jane Austin, etc. Kan være fordi min mor og jeg så mye på slike filmer sammen når jeg var liten-eller er fordi jeg er en håpløs romantiker.

♥ På kjøkkenet er jeg lite oppfinnsom, og går som oftest for enkle løsninger. En ting som er sikkert om jeg en gang skulle bli en millionær-skal jeg anskaffe meg en kok som lager middag til meg hverdag. For jeg er så lite egent som husmor, at det ikke skulle vært mulig. 

♥ Elsker å skrive i  slike små søte notat bøker, og har sikkert en drøss av de liggende rundt i huset. I disse bøkene skriver jeg alt i fra blogg-innlegg ider, diettplaner, treningsplaner og middags lister som jeg aldri tar i bruk.

♥ Jeg har aldri i mitt liv gått på noe form for prevensjon midler, fordi jeg mener p-piller ikke bra for kroppen. Man ser jo hva det gjør med katter og dyr, og at noen har død av å bruke p-piller - grøsser meg. Så derfor bruker jeg andre metoder-som gummi eller hoppe av i svingen.

♥ Jeg samler på designer vesker, som sikkert dere fleste har fått med dere til nå! Jeg kjøper 1-2 nye vesker i året, og er oppi 6 designer vesker nå som jeg har stablet fint i en hylle. Det er sikkert den eneste hyllen i huset hvor jeg tørker av støvet jevnlig -det er viktig å bevare veskene sine godt.

♥ Om det er et program som får meg alltid til å gråte, så er det The voice. Jeg gråter hver eneste gang, og stort sett er det bare  happy tears som man kaller det for..Det samme gjelder også xfactor og american got talented.

♥ Jeg er livredd for nåler!Og alltid før jeg skal ta blodprøver hos legen blir jeg  helt svett i fingrene, og begynner å føle meg uvel .Men når jeg skal ta filler i leppene mine ,som også gjør ti ganger vondere -blir jeg ikke redd.

♥ Jeg hater å gå til legen, og har ennå ikke sjekket meg for kreft!.. Vet jeg må gjøre det nå snart, mene jeg har bare unngått det enn så lenge. For det er ikke akkurat så behagelig å sjekke seg der nede!

♥ Jeg elsker sterk mat! Hadde en periode hvor jeg hadde dilla på Samyang sine sterke nudler, som mange Youtubere har som challenge å spise . Jeg klarer å spise dem lett som bare det, og elsker ting som er sterkt.

 

 • 0

  God torsdag. Imorges møte jeg opp på jobb med to par forskjellige sko på føttene, og t-skjorten på vrangen.Det gikk egentlig ikke opp for meg ,før en kunde som var innom, som sendte meg et blikk ned på t skjorten min.Pinlig!..Klarer jo aldri å vende meg til å begynne så gry tidlig på jobb om morgningen. Jeg mener det er umenneskelig tidlig tid ,å begynne på jobb kl 06.. Glad jeg ikke begynner før klokken 12 i morgen , og har fri helg i tilegg.. Trenger virkelig en fri helg nå fra jobb og barn.. Men nå tenke å dele mine topp 10 låter som jeg har spilt av mest, den siste tiden på Spotify..Har du noen favoritt låter du liker , gjerne del dem i kommentarfelte♥'

  - Music is life. That's why our hearts have beats -

   

  The Main Level feat. Blvck O - Bombadilla 

  INNA - Ruleta (feat. Erik)

   J. Balvin, Willy William - Mi Gente

   John Gibson - Pretty Young Thing

   Dua lipa - New rules 

   Echo - Madden 

  ♦ Flo rida - Cake 

   Chris holsten - Mexico

  ♦ Tix - Sjeiken 2015 ( Russesangen fra skam )

   Lp -Lost on you (Radio edit)

   

   

   

   

   

   


 • 6

  God fredag !I dag kjenner jeg det skal bli godt med fri helg !. Før så jobbet jeg hver eneste helg, og helgen var ikke noe jeg så fram til ,siden jeg visste jeg måtte jobbe uansett!. Men etter jeg begynte å jobbe litt mindre, så har jeg gått tilbake til å kun jobbe annen hver helg, som er egentlig mye bedre!

  I dag skal jeg sjekke ut et senter i området som har nattåpent, og kjøpe en liten bursdags gave... Du skal ikke se bortest fra jeg finner noe til meg selv også i samme slengen, for nå er det så mye fint å finne i butikkene.. Men nå må jeg nesten løpe til jobb, så snakkes vi på seinere.  #only #natur #friyay #fredag #helg #nattåpent

 • 10

   Gud for en herlig følelse å våkne opp til sol og 20 varme grader i september måned. Når solen steiker ute som i dag klarer jeg aldri å finne roen i kroppen, og da må jeg ut å nyte den. Jeg skulle egentlig brukt fri dagen min på rydde og vaske huset, men nei da det ble heller en lang tur i skogen etter barna var levert i barnehagen! Men over til noe annet , jeg tenkte å kjøre 10 kjappe fakta om meg , antar det er noen nye lesere på bloggen min siden sist ? Og da er det litt gøy med slikt type innlegg ,så nå kjører vi  i gang..

  ♥ Jeg er veldig glad i å prate, og er ekspert på å prate i munnen på andre folk mens dem prater.

  ♥ Sterk motstander av dyremishandling, og får alltid en klump i magen min når jeg leser om andre dyr som har blitt drept og mishandlet.

  ♥ Veldig glad i kina mat , og alltid når jeg skal bestille ute så går jeg for den gode gamle slageren biff chop suey , nam !

  ♥ Jeg kan ikke fordra grønnsaker.. Jeg har prøvd å venne meg til det, men jeg klarer det bare ikke.

  ♥ Jeg er ikke noe morgen fugl, om jeg kunne hadde jeg mest sannsynlig  sovet til klokken 10-11 hver morgen.

  ♥ Jeg er veldig glad i biler , spesielt Audi og Porsche. Drømme bilen min må jo være en Porsche Cayenne eller  en Audi rs 7.

  ♥ Ikke noe glad i å se skrekk filmer , fordi jeg blir alltid mørk redd eller paranoid etter en film. Husker jeg så ligths out  filmen på kino tidligere i år , og etter det så har vært litt små redd for å slå av lyset.

  ♥ Jeg er en crazy cat women og er utrolig glad kattene mine.

  Ikke så glad i å gjøre husarbeid ,det er det verste jeg vet! I tillegg er det mye vasking og ryddig på jobben min, og da er det ikke kjekt å gjøre det samme. Vet ikke om dere hørt ord trykket "sko makkeren sine barn har dårligst sko"

    Har høydeskrekk! Altså jeg kunne ikke bodd i en blokkleilighet i 10 etasje hadde jeg aldri gått ut på terrassen. Kjenner jeg får sug i magen av bare tanken på det, og tror ikke jeg heller kunne stått i 5 etasje engang å ikke kjent kribling i beina.  #sibirkatt #10kjappe #meg #fakta #natur #catlover #katt
   

   

 • Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta