Amal Belaaouam - Min hverdag som mor til tvillinger, og et vanlig liv som dame i dagens samfunn med kropp og skjønhets press. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

6

Det er helt vanlig folk mister motivasjonen rundt vinteren , og man blir lett påvirket  av mørketiden. Derfor tenkte jeg ville gi mine 5 beste motivasjons tips, som får deg på trening igjen i morgen!

1.Mitt aller Beste tips er å bare hoppe i det, og slutte å tenke for mye. Vet det er tøft å gå på trening etter jobb, og man er gjerne trøtt og sliten, men bare gjøre det! Jeg kan love deg du vil føle deg så mye bedre etter god treningsøkt.Ingenting slår følelsen etter en god treningsøkt!

2.Lag en trenings plan over hvilken faste dager i uken du kan trene på det,slik at du får inn gode trenings rutiner. Jeg trener fast -mandag, tirsdag og onsdag morgen , og torsdag kveld. Fredagen tar jeg hvile dag, siden jeg er på jobb hele dagen.Det kan også være lurt å lage en trenings plan på hva du skal trene, som for eksempel, mandag / armer - tirsdag / bein etc.. Viktig å ha en god plan når man skal trene, for ellers kan man fort miste motivasjonen igjen !

Suck it up , so one day you won't suck it in 

3.Sett deg et mål! Mitt mål er å gå ned 15 kg , og klare mer en 1 arm hevning. Det som gjør treningen litt ekstra gøy , og ikke minst motiverende er å sette seg et mål, og fullføre det! Viktig å sette seg langtids mål , så man holder motivasjonen gående , og ikke stopper helt opp når målet er nådd.

4.Lag deg en trenings spilleliste på Spotify, som kan lages helt gratis. Musikk i ørene gjør trenings økten mye kjekkere ,og får deg til yte det lille ekstra på trening.Jeg må ha musikk i ørene når jeg trener, ellers blir treningsøktene mine gørr kjedelig . Jeg pleier også oppdatere spille- listen min minst  en gange i uken, så jeg ikke går lei sangene på spille listen min .. Her noen av mine trenings låter som jeg liker å trene til for tiden:

Echo -Madden

Duke dumont -ocean drive

inna -ruletta

The main level ? Bombadilla

Mr.polska -move up ( lost gravity )

Alan walker - spectre

 ♦ kygo - stargazing.

Tiesto - scream   

5.Meld deg inn på et trenings senter. Nå begynner det bli kaldt ute, og som gjør det ekstra tiltak å komme seg ut på en løpe tur..På sats og andre trenings senter har dem gruppe timer, disse er supre å gå på for få motivasjon. Det liker med sal timene, er at jeg føler blir sikklig pushet, og passer deg som vil ha en effektiv 30-60 min økt..Ellers er det masse supre trenings video gratis på Youtube,  søk opp fitnessblender eller befit, der vil du finne mye bra  så du kan trene til hjemme. 

Håper dette kan være til hjelp får få deg på trening  igjen, og tenk hvor godt kroppen din har av å bevegd seg . Klarer du bare 2 -3 økter i uken, så husk på  alt bedre enn ingenting ! Ha en fin onsdag ettermiddag 

 • 2

  God onsdag dere ♥ I skrivende stund sitter jeg her å maner meg opp til  nok en økt på sats, som blir  da min 3 økt denne uken. Jeg er virkelig beast mode for tiden, og håper bare kroppen min vil snart slippe taket på fettet . Jeg blir helt oppgitt når badevekten min i morges viste et kilo mer, når jeg skulle ønske den viste omvendt.  Ingen hemmelighet at jeg må ned en del i vekt, som er min egen skyld. Akkurat nå kan jeg angrer på alle de chips posene og kebabene jeg har spist, når det skal være så hardt arbeid for å gå ned et jævla kilo. Nei, jeg for ta å hopp inn i noen trenings klær,  og  hive i meg en koffeintablett og nesten komme meg avgårde på trening. Kan  ikke sitte her hjemme å gape! . Ha en strålende dag.

   

   

   

   

   

   

 • 4

  Jeg er så sint på meg selv !Sint for jeg på gang ,og på gang skuffer meg selv, ved å ikke klarer å følge rutiner. Sist uke var jeg ikke en eneste dag på Sats, og skyldte på jeg var syk!Mens sannheten var at jeg var syk en dag ,og kunne fint ha gått de andre dagene når jeg var frisk. Dagen i dag startet like så dårlig. Vekkerklokken på mobilen min slumret klokken 8 imorges, og hva tror dere jeg gjør ? Jo, jeg slår den av, og legger meg til å sove videre. Jeg er bare rett og slett for lat ,og ingen annen unnskyldning enn det. Når skal jeg egentlig ta meg sammen ? Ikke bare bruke ord, men også gjøre handlinger? Hjelper ikke å fortelle meg selv at jeg skal trene 5 ganger denne uken, når jeg vet det vil aldri skje. Vi for prøve igjen i morgen, og denne gang har jeg satt fram treningsbagen med døren, for å se om det hjelper ! 

 • 0

  Åh here, jeg som trodde ikke gangsperren i kroppen kunne bli noe verre, men der tok jeg rimelig feil. Den er mye verre i dag! I  morges når jeg sto opp, var det et herk å gå ned trappene til stuen. Det var da jeg innså hvor mye jeg generelt hater trapper, og spesielt etter en hard bein økt. Beina mine føles helt stive som tømmer stokker, mer enn det dem er  til vanlig. I grunn har jeg alltid vært veldig stiv i kroppen, og ikke noe tøyelig av meg. Måtte le litt for meg selv i sted,  for jeg kom tenke på den mage øvelsen hvor beina skal være strakk opp i taket. Tror beina mine var mer bøyd enn strakk, og lurer på hva hun pt instruktøren tenkte om meg da. Hørte hun sa det blir yoga time etter på, mens hun så bort på meg. Jeg fortet meg å pakke tingene, å gå før timen startet.For Yoga orker ikke jeg, selv om det er noe burde ha begynt med ,haha ! Så da er spørsmålet til meg selv i dag! Skal jeg gå å trene i dag, selv om jeg er stiv som en stokk. Eller skal jeg vente til i morgen ? Jeg burde jo egentlig visst bedre, og ikke begynt så hardt på ! Jeg har nok brukt muskler som kroppen min, rett og slett ikke visste ikke eksisterte en gang.. 

   

 • 8

  Den siste tiden har jeg slitt veldig, med å få tilbake motivasjon min for trening. Jeg har alltid elsket å trene ,og trente minimum 4 ganger i uken. Men nå er jeg blitt en støtte medlem på sats, noe jeg ikke over hode er stolt av. Jeg tenker hver helg for meg selv , for ta å begynne å trene igjen på mandag .Når lørdag kommer ,fråtser jeg i meg alt det usunne jeg klarer å komme over, og innstiller meg selv på å sulte hele neste uke...Men når mandag kommer , så blir det aldri noe av. Jeg kommer på nye unnskyldninger for meg selv.. Føler jeg har kommet inn i en ond sirkel nå , og jeg klarer liksom aldri å ta det første steget på trening... Kostholdet har jeg heller ikke vært noe flink med, ennå jeg vet hva jeg bør ,og ikke bør spise...Jeg har type kjøpt 2 dietter planer , som jeg har aldri kommet så langt å begynt på...Nå har jeg egentlig fått nok, og i dag må jeg bare ta meg sammen å begynne. Hva er poenget med å vente til mandag for å komme i gang ? Start i dag !

  #motivasjon #trening #sunn #kosthold #iusunn

 • 6

  Gud så deilig det var å komme tilbake på trening igjen, selv om det føltes ekstra tungt etter flere uker uten trening .Vanligvis kunne jeg sprinte på løpebånd 5 min uten noe problem, mens i dag føltes 30 sekunder helt umulig..Merker kroppen min er kjempe dårlig form nå, og følte meg som en pensjonist på trening i dag ....Men jeg må nesten bare stå på videre og ikke gi meg, for det er kun 4 måneder til sommer..Annen ting og , jeg har jo litt angst for å trene rundt masse folk ,og blir fort ukomfortabel med meg selv.. Hjalp ikke akkurat på i dag når buksen min rakner mellom beina, på bein press maskin  i dag .. Trodde jeg skulle dø på meg selv et sekund der hehe.. krysser fingrene for ingen så meg, Søren altså det var favoritt buksen min.. Heldigvis var det lite folk der i dag , og takk gud for det !.. Nei det var virkelig dagens! 

  - Don't wish for it , work for it -   

   

   

 • 8

  Den følelsen når det er iskaldt ute og i det du stepper ned fra sengen, og du kjenner kulden slår mot deg. Du vil egentlig bare krype inn i varme dynen din igjen.. Slik hadde jeg det i morges.. Jeg skulle egentlig ha vært på sats nå, men neh følte meg så lat at jeg ligger forsatt i sengen min...Jeg angrer nå mens jeg skriver dette til dere, for man får ikke akkurat drømme kroppen av å være lat..Latskap er min største hinder i livet.. Nå som det er veldig kaldt ute merker jeg blir litt ekstra lat og trøtt i hverdagen.. Jeg for prøve å stå opp og starte dagen min..Håper dere får en flott dag!

   

   

 • 4

  Nyttår som betyr nye muligheter..I går kveld satt jeg meg ned for å skrive nye mål jeg vil nå løp av 2016 , og jeg tenkte kunne like godt dele dem med dere ...Her er nyttårsforsett mine som jeg kom på for 2016!  ♥ Mitt første punkt på listen er en som går igjen vært år , og det er å gå ned i vekt.. I år har jeg tenkt og virkelig jobbe hardt for sommerkroppen, lei av å være misfornøyd i min egen kropp..Det er kun 180 dager ca til sommeren så jeg må jobbe hardt nå fram over ...

  ♥ Komme meg på trening minimum 3-4 ganger i uken..Det skal jeg få til!     

  ♥ Må bli flinkere til å gjøre husarbeid i huset. Dette er et punkt jeg må virkelig skjerpe meg på. Jeg eier ingen rydde gener..Tror jeg har hatt den samme kleshaugen på soverommets gulvet mitt i 6 uker nå , det forteller litt om meg..

  ♥ Ta bedre vare på de få venne og familie jeg har...Prioritere dem oftere fram for jobb. I 2015 måtte jeg ofte takke nei til familie besøk eller en fest fordi jeg måtte jobbe. 

  ♥ Bli merr økonomisk og ikke kjøpe haugevis med nye klær , som jeg ikke bruker engang..

  ♥ Reise merr enn jeg fikk gjort i 2015..Har et ønske å reise til en storby som jeg har aldri vært i før , som London,Paris,Praha osv..I 2015 hadde jeg kun en ulands reise til Spania..

   

  Hva er dine nyttårsforsett ? 

   

  #nyttårsforsett #goals #mål #slank #justdoit #workout #nyttår #blankeark

   

   

 • 0

  Hei , nå har jeg nettopp kommet hjem fra gruppe timen Transformert på Sats.... Knall bra økt ! Den vil jeg anbefale videre for dere som trener på sats... I det siste har jeg vært super motivert til å trene ..For et par uker siden hadde jeg  faktisk null motivasjon til å komme meg på trening. Jeg hadde egentlig planen å bare gi opp helle greine , og bare akseptere at eg blir aldri slank... Jeg hatet og trene, og det var en kamp hverdag å komme meg ut på løpe tur....Det fristet mere for meg å sitte på sofaen, og trøkke i meg chips og sjokolade... Men den tiden er over nå, jeg syntes det er gøyt å trene, og føler jeg har mere energi ...  Jeg tenkte jeg kunne gi dere noen tips, som motiverer meg til å forsette å trene...

  1. Beste råd er bare hoppe i det , og slutte å tenke for mye .. Det er lett for å lage unnskyldninger for  å ikke trene,slutt med det ! Bare begynn så ser du hvor gøyt det egentlig er...

  2. Sett deg et mål, som et eksempel gå ned 10-15 kg , eller løpe 30 min sammenhengene.. Det som gjør treningen litt ekstra  gøy og mer motiverende  ,og sette seg et mål... Jeg har satt meg et mål og gå ned 5 kg dette året , og klare en eller to pullups!

  3.Lag deg en plan , over hvilken faste dager i uken du kan trene på .. Slik at du får en god rutine på treningen .. Jeg trener fast tirsdag og onsdag morgen , og torsdag og fredag kveld .. Siden det passer meg best siden jeg er i en fulltids jobb..

  4. Finn deg noe god musikk, og lag deg en trenings spilleliste på mobilen eller  på i poden din..Musikk i ørene gjør trening mye mer kjekkere ,og den får deg til yte mer på trening .. Jeg må ha musikk i ørene når jeg trener, ellers blir trenings øktene mindre kjekk ...

  Her noen av mine favoritt låter jeg har på spillelisten min

  • Do it again -Pia Mia 
  • Body on me - Rita ora 
  • Si - Martin Jensen 
  • Parade - Tungevaag & Raaban 
  • How deep is your love -Calvin Harris 
  • i'm an albatroz - Aronchupa
  • Hula hoop - Omi 
  • What do you mean - Justin bieber

   

  5. Meld deg inn på et trenings senter ..Nå begynner det bli kaldt ute, og enda mer tiltak å komme seg ut på en løpe tur..Jeg meldte meg inn i sats, for jeg trengte en forandring ..På sats og andre trenings senter har dem gruppe timer, disse er supre å gå på for få motivasjon...Eller dem har supre trenings video gratis på youtube, søk opp fitnessblender.

   

   Håper dette var noe til hjelp å begynne med treningen, og lykke til med treningen!...Kan jeg kan du!

  #motivasjon #fitness #body #vektnedgang #trening #kropp #sats #motivere #musikk #justdoit • 4

  God Torsdag dere!..Nå kom jeg nettopp hjem fra trening, og i dag stod det for tur rumpe og bein.. Må si det er veldig  tøft å begynne å trene igjen, merker jeg er godt støl i kroppen.. Samtidig og så føler jeg meg ganske usikker, for jeg var vant med hjemme trening.. Hjemme trening trente jeg etter youtube filmer som jeg følget på nett , der de viste alt hva du skulle gjøre.. Mens på sats der er du på egen hånd alene i en ukjent sal. Med massevise avenserte apparater, som jeg ikke forstår bær av hvordan dem funker..Jeg forstår dem mest vanlig som bein press og til armer, men mye er ukjent for meg..For hoppe meg på time i morgen og se om jeg blir noe klokere xD...

  -Amal B 
   

   

 • 0

  God onsdag !

  I dag hadde jeg planlagt å stå tidlig opp for å løpe før barna sto opp , men sengen ble mere fristende...Jeg kjenner det er hardt å begynne på ann igjen etter ferien ,og trenings øktene mine føles ekstra tunge.Man må nesten bare hoppe i det , og slutte å lage unnskyldninger til seg selv....Etter ferien har jeg gått opp i vekt ,som er min egen skyld .. Jeg var ikke flink med kostholdet og mistet motivasjon min helt...Men jeg tenkte vi kunne motivere hverandre der hjemme som leser bloggen min nå , og meg selv til å begynne på nytt i dag !

  Er det for anstrenge for deg å trene ? Så gå deg en tur på kun 30 min .. Du trenger ikke gå hver dag , men kanskje annen hver dag ..All trening er bedre enn ingen trening! Er du ikke vant til å trene ,og går en tur 3 dager uken , vil du merke en stor forskjell ! Man trenger ikke trene timesvis hver dag , for å få resultater .. Legg gjerne til også 10 min styrke av ulike Kroppsdeler per dag.. Jeg liker å splite opp kroppsdelene mine f.eks .

  Mandag :mage.     Tirsdag :rumpe/ bein.     Onsdag: armer    Torsdag :bein/rumpe    fredag :mage og rumpe ..Og det finnes mange gode trenings video på YouTube gratis , som jeg pleier å bruke.. (Befit channel,fitnessblender )..Du må ikke være medlem av et treningsgym for å trene.. Føler du at du klarer mere , så øker du 10 minuttene til 15-20 min .. Husk igjen alt er bedre enn ingenting!! Jeg eg mamma til to gutter har ikke tid til å trene timesvis hver dag ..

   

   

  En annen ting som vi glemmer i blant er kostholdet, som er alfa omega !! Det spiller ingen rolle om du er flink å trene hver dag ,og så spiser du kun søppel mat! Jeg ser ofte folk belønninger seg selv med sjokolade og is ,siden dem har vært flink å gå tur? Men er du klarer over hele den gå turen din gikk i dass når du trøkket i deg den sjokoladen ? Har du lyst på sjokolade , så kjøp heller en liten sjokolade eller en Nutrilett bar .. Alt kan spises i moderat mengde !! Men jeg velger å spise sunt for min egen helse ! Skulle jeg få kjempe lyst på sjokolade en dag , så holder det med en eventyr sjokolade som er under 30 gram .. Jeg vet det er hardt , for det er veldig hardt for meg også ! Jeg elsker mat ,og går tenker ofte på hva skal spise til helgen !! Det er den dagen i uken jeg skeier ut .. Men vist du og jeg står på nå , så vil resultatene komme !! Du vil bli så motivert til å forsette !! Husk de første ukene er ekstremt tøffe, men etter hvert så kommer du inn i rutine !! Stå på nå , det blir så verdt !! Klarer jeg det klarer du det !

   

 • 1

  God ettermiddag , på treningplan min står det for tur kardio.. Jeg utfører kardio på to ulike måter..
  En langkjøring (rolig tempo) som er eksempel en lang gå tur , eller lett jogging .. Og andre typen hiit kardio (høy puls).. br />Hiit kardio er bra for vekt nedgang , du forbrenner mer kalorier med hiit. Et eksempel på en hiit kardio økt.. Først så starter du med 5 min oppvarming
  også gir du alt du kan i 15 sek.
  Du tar 1 minutt lett gange ,også gir du gass igjen
  15 sekunder .. Husk å gi alt du kan i de 15 sekundene, for det som er poenget med hitt kardio ../> Denne runden forsetter du 10 -15 ganger ... Gå også 5 min lett gange på slutten.. Jeg personlig løper fort 15 sek og tar runden 10 omganger ... Når jeg kommer i bedre form øker jeg da den til 15 omganger ..Du kan bruke sykkel eller andre øvelsen på denne økten . Jeg synes det deilige utføre hiit økt ute i frisk naturluft.. Det som er flott med hiit er den passer fint for oss som ikke har tid til å trene timevis.. Da stakk jeg på trening , lykke til ! 

    • 2

  God mandag... Hvert år på våren kjøper jeg meg nye klær.. Blir så fort lei det jeg har i skapet og liker å fornye det .. Denne gangen bestilte jeg inn noen nye god biter fra nelly.com.. Gud dem har så mye fint at det er farlig.. Klikker man inn alt man vil ha i handlebagen, så kan det bli fort noen tusen kroner..Her er noe av det jeg fikk i posten :)..

 • 4

  God ettermiddag.. Nå er det kun 12 uker til bikinisessong.. Nå må jeg gi gass her .... Før vi vet ordet av det , så er sommeren her .. Jeg har ikke tenkt å se ut som hvalross denne sommeren også ! .. I det siste har kun vært fokusert på trene rumpen stor .. Det blir bare helt feilt.. Skjønnt at jeg må endre fokus og trene hele kroppen i stedet..

   

  I går var jeg forresten hos frisøren å fikset håret .. Dem tok å strippet hele håret helt lyst , og jeg ble veldig fornøyd.. Jeg har Laget ved et før og etter bilder av håret .. Hva synes dere ?

 • 7

  Litt søndags motivasjon må man ha , før det braker løst neste uke..

  Jeg er klar for å stå på videre ,og skal minske kaloriene inntaket mitt .. Og trene 5-6 dager uken .. Hallo sommer kropp 2015...

 • 2

  God søndag .Jeg har fått spørmålet om hvordan jeg trener kardio..

  Det jeg bruker å gjøre er å gå en tur eller og jogge.. Jeg følger også et løpeprogram som lyder slikt..

  Først så går jeg 5-10 minutter som oppvarming, og løper fort i 2 minutter.Der etter går jeg 2 minutter fort i pausene. Slik forsetter jeg til jeg ikke orker mere..

  Jeg pleier også øke løpe minuttene mine med et halvt minutt ,for hver uke.. Eks. (Løpe fort 2,30 minutt)

  Andre dager går jeg bare meg en lang tur på 5-7 kilometer. Og er det dager det er sikkelig ruskevær ,som det er som oftes i bergen. Tar jeg kardio økten min hjemme på ergometer sykklen ,og sykkler i 40-60 minuttuer.

  Dette følger jeg 4/5 ganger uken nå før sommeren.

 • 11

  God morgen , i går kveld fullførte jeg kardio 30 min og rumpe 20 min .. Litt mindre enn planlagt , men 30 minutter er vel bedre enn ingenting ? Dørstokk milen var ekstra lang i går , og jeg er glad heletatt kom meg ut .. Det som ga meg det ekstra pushet ut døren , var dere lesere på bloggen min .. Jeg kunne ikke skuffe dere å vise jeg er en failer !!.. Det som også motiverte meg er en instagram konto som jeg følger , hun kaller seg Jellydevote..Hun gått fra å være fat to fit .. Super motiverende å se bildene hun legger ut av seg selv .. Det for meg til å få ræven opp av sofaen.. Slik vil jeg se ut om et år eller to..

  Bb #Doit #weightlost #fitspo #loseweight #healthy #fit
 • 0

  Dere kan følge meg på instagram tvillingmor22 for mere bilder :)

  #instagram #fitlife #pics #collage #selfie #hunter #catlover #fitmom

 • 9

  Etter fødsel gikk jeg opp 8-10 kilo,jeg følte meg tykk og stygg , og det begynte å plage meg.. Jeg tok opp kampen og begynte å spise nutrilet barer ,til frokost og lunsj .. Kuttet også ut junkfood i uke dagene , og holdt meg til det kun en dag i uken.. Jeg startet å trene etter hvert , på et program som heter 30 days shred . Jeg fikk lite resultater men kanskje litt mer markerte mage muskler.. Jeg økte kardio øktene mine med en jogge tur annen hver dag på 5 km .. Var da eg så vekten begynte å gå ned over .. Etter julen kom mistet jeg helt motivasjonen til å trene , og spise sunt.. Kiloene rant fort på igjen , og jeg begynte å få dårlig selvtillit igjen .. I februar nå i år gikk  jeg på vekten etter noen måneendres pause fra trening , og fikk meg en  stor åpenbaring.. Måtte ta meg selv i nakken og ta meg sammen.. Jeg vet jeg vil angre når sommeren kommer, på hvorfor jeg ikke gjorde noe med vekten...

  Treningsplanen eg kommer til følge

   

  Mandag : kardio 60 min og mage 30 min

   

  Tirsdag : kardio 60 min og bein/rumpe 30 min

   

  Onsdag : kardio 60 min og bicep/triceps 30 min

   

  Torsdag : kardio 60 min og mage 30 min

   

  Fredag : kardio 30 min og bein/ rumpe 30 min

   

  Lørdag : fri

   

  Søndag : gå tur :)

   

  Kostplan

  Frokost : havregrøt , proteinbar eller shake ( som oftes shake har dårlig tid på morningen )

   

  Melllommåltid : en protein bar eller en håndfull nøtter .. Eller kansje en banan

   

  Lunsj : middags rester .. Eks taco salat .. Wok med litt ris (40g)

  - rundstykke på 50g med magert pålegg

  - omlett med 2 egg

  - magert kjøtt og grønnsaker..

   

  Middag : spiser med familien , blir gjerne spaghetti med karbonadeig og fullkorns pasta , tortilla pizza , wok og mye anne.. Kutter ned prosjonen gjerne eks . Kun en ta serving i steden for to..

   

  Kvelds : bare noe lett som en banan eller en shake visst eg ikke tok det til frokost..

  Også drikke masse vann helst 2-3 liter dagen..

   

  Denne planen kommer jeg til å følge frem over :)

  #fitness #loseweight #nedivekt #matplan #treningsplan #fitspo #vrktnedgang #tjukk #sunt #sunnmatplan #slikgårdunedivekt#motivasjon #spissunt #førogetter #jillianshred #kardio #sunnlivstil

 • 2

  For en mestrings følelse etter dagens trenings økt .. Gått / jogget 4,5 km , og etter følgt med bein og rumpe 35 minutt.

  Jeg skal si det vil merkes på kroppen i morgen tidelig.. Huske på det er ingen unskyldning for å ikke forsette, det må bare kjøres hardt på før sommeren

  Kommer..

  Mat inntaket for i dag

  Frokost : en halv usunn sjokolade bolle og sukkerfri redbull (fysj )

  Mellom : questbar cockie dough

  Lunsj : fajitas salat

  Mellom : cola zero og litt nøtter

  Middag : taco med en tortila lefse ( brukte karbonadedeig og kesam )

  Kvelds: endå en proteinbar og cola zero boks ..

  Fornøyd med kosten , borsett fra den dumme bollen til frokost hehe

  #healthy #salat #fajitas #nike #iphone #fitspo #sunn #healthylifestyle #fitness #cleaneating #whatieat #workout #run #happy #summerbody2015 #goforit #justdoit #love #active #train #loseweight #fitnessaddicted
 • 3

  Nå nærmere det seg sommer og angsten har begynt å komme .. Jeg er redd jeg ikke vil klare komme i bikini form i år heller .... Endå jeg sier hvert år , jeg skal klare det ... Derfor starter denne bloggen opp igjen for min egen del, og for å motivere meg selv til å spise sunt og trene :)

  Håper også andre kan bli motivert av bloggen min til å bli sunn .. Kort om meg.Jeg snart 25 år , og har født tvillinger .. Jeg veier 72-73 kg ,som er en del .Jeg har et mål å gå ned til 64 kg .. Jeg er kun 167 cm høy , og starter min kamp i dag om overvekt :D

  Okei , its soon summer time and i need to get in bikini shape .. So its time to lose some weight .. I not god in english writing , but i gonna try my best .. So short about me ,i weigh 72 kg and 167 cm High .. My goal is to lose 8-10 kg .. :) hope to inspire other to do the same .. #healthy #weightlose #sunn #trening #slanking
 • 8

   

  Heisan!

  Nå har jeg laget min første treningsvideo dagbok av meg selv.. I dag starter jeg med treningen min seriøst, og skal starte på trenings dvden til Jillian shred 30 days. Jeg kommer til å blogge treningsdagbok hver 14 dag her på bloggen... Jeg kommer også til ,å legge med bilde av meg selv i slutten av innleggene på fram gangen i treningen min. Gjerne hopp deg på du også , og trene Jillian 30 days shred!!


   

   

  Link til Jillian shred Level 1 ..

  Lykke til deg også ♥   

   

 • 49

   

  Jeg starter slankingen i dag!!

  Nå har jeg bestemt å ta tak i livet mitt, å starte med å spise kun sunn mat og starte med trening igjen...

  Jeg ikke akkurat så veldig flink til å trene, mene nå skal jeg presse meg selv til og løp eller sykle hver dag.. Nå er jeg lei av å sitte dra meg på sofaen, og klage over de ekstra kiloene jeg bærer og ikke gjøre noe med det.. I dag skal jeg starte med en liten jogge tur i området, etter ungene sover i 20-30 min.. Sist jeg løp ble jeg andpusten, og fikk sting i siden etter 4 min.. Men jeg skal ikke gi opp, så lett..Eller Kanskje setter meg på sykkel, for nå pøser det ned med regn...

   

   

  Off! Jeg er så glad i mat, og går tenker på mat konstant.. Slik at må jeg drikker masse vann, og lett brus, for ikke være sulten heletiden.. Småspising er noe jeg fælt med å gjøre, etter klokken 10 når alle har lagt seg i huset, er jeg å finne på kjøkkenet snoke i alle skap, og hyller.. Hjelper fint lite, når  jeg har en type som liker å kjøpe masse sjokolade, og chip..I dag skal jeg prøve å la vær, å gå inn på kjøkkenet For dette skal jeg klare!

  5 slanke tips jeg skal følge..

  1.  Drikk masse væske, gjerne et glass vann før middag og lunsj..

  2.  Spis lite og ofte (Gjerne kutte ned på middags porsjoner min)

  3.  Bytte ut matvare produkter med lett produkter (eks, skummelt melk,Lett majones,nøkkel ring produkter )

  4.  Begynne å trene kondisjon trening 45 min hver dag, eller gå en tur med vogn.. (Helst å løpe, for det forbrenne mest kcal)

  5.  Og et bilde for holde motivasjon oppe..   

  SSlanker du deg ? Hva er ditt beste slanke tips ?

 • 36

  God kveld lesere♥

  I det siste har jeg vært litt deppa, for jeg har la på meg nesten 4 kilo på kun 2 uker. Tenker nå er det vel på tide, med drastiske tiltaker..  Jeg  har nå ikke trent på flere måneder, fordi jeg er så forbaska lat hele tiden!.. Jeg spiser generelt sunn mat, som kylling file til middag med wok grønnsaker. Og til frokost nutrilet bar, og wraps til lunsj.

   

  (Bilde som er brukt ovenfor , er av magen min før Syden turen.. Så den ser ikke slikt ut nå)

   

  Jeg liker å bruke ofte unnskyldninger til meg selv ,at det er vanskelig å trene siden jeg har to små barn. Men det er jo bare  noe tull!! Eller kanskje det er litt sant i det også, for de to små har begynt å synes det kjekt, å krype bort til sykkel min mens sykler... Og jeg blir liv redd hver gang, at de skal få sykkel pedale midt i hode.Slik at jeg må hoppe av sykel, hvert 30 sek. Det blir det ikke mye trening av...

  Jeg har nå satt meg et mål , å gå ned minst 10 kilo.. Derfor skal starte fra med i dag , og jogge hver kveld 30 minutters jogge tur , eller sykle når ungene sover forhåpentligvis...I dag har ikke ungene sovnet hitil,nå sitter jeg å venter på de skal sovne...  
  Trener du ? Hvor mye kilo ønsker du å , gå ned i vekt ?

 • Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta