Uken's oppdatering..

12.02.2017
21:12

                                                                           - Uken som gikk - 

Uken's høydepunkt :  Jeg har blitt innkalt på jobb intervju på tirsdag.. Juhu det trengte jeg virkelig etter jeg har søkt på x antall jobber nå.. For øyeblikket har kun vikar jobb, og en 30% stilling som er alt for lite for meg.. 

Uken's nedtur : Trenings-rutine mine er falt helt ut denne uken, jeg vet ikke hva som har skjedd.. Motivasjon er helt vekke for tiden, og håper den kommer tilbake neste uke..Merker også jeg begynner å brygge på noe sykdom. Er jo helt tett i nesen og litt små feber i dag.. 

Uken's mest leste innlegg : mitt meste leste innlegg denne uken er her  ....  ♥Uken's beste kjøp :  En rød kjole fra hennes som kan vise dere en annen dag, må bytte den i en større strl. Den jeg har nå fikk jeg ikke over armene engang, hehe.. 

Uken's carvings : Kald cola zero på flaske, ikke jeg har kjøpt det før nam..

Uken's mest spilte låt : Shakira-Chantaje også  Ricky martin - vente pa 'ca , nydelige sang ♥.. Av og til høres alt så mye finere på spansk når dem synger, jeg vet ikke hvorfor.. 

Uken's serie : Switched at birth.. Jeg holder på se alle episodene om igjen, falt helt ut i sessong 4.. 

 

Hvordan har din uke vært ? 


#ukensomgikk #shakira #Rickymartin #oppdatering #uke 

 

 

Uken som gikk...

19.01.2016
12:18


Ukens opptur: Jeg klarte å komme meg på trening 4 ganger denne uken..Håper jeg klarer å forsette slik frem til sommeren ,  hallo sommerkroppen 2016..


Ukens sang dilla : Denne uken har musikk videoen av Selena gått på repate. Syntes hun så veldig bra ut på Vs fashion show.

Ukens nedtur :  All snøen som kom på fredag var skikkelig ned tur,hater snø og kulde... Jeg som hadde håpet på at våren skulle komme tidelig i år..

Ukens Carvings : energi drinker av alle slag .. Jeg har hatt null energi denne uken , og energi drikken har vært min redning denne uken..Jeg liker å drikke en energi drink før jeg skal på trening ,fordi føler jeg får den ekstra boosten før trening..Ukens innkjøp : ops, i didt it again ... Jeg endte opp med enda en til ny kjole fra Gina , hehe ..Kanskje jeg er en shoppaholic ? Jeg kunne bare ikke la være å Ikke kjøpe denne kjolen, og den kostet jo kun  200 kr som er ingenting.. Syntes den passer perfekt til sommeren..

Ukens mest leste innlegg : Nå har jeg ikke blogget  noe denne uken , men sist uke var dette innlegge mest lest --  http://tvillingmor22.blogg.no/1452623291_lates_buy.html

 

Amal Belaaouam 26, Bergen
Hei, jeg er en jente fra bergen på 26 år, og er mor til to tvilling gutter.. Bloggen min vil handle om min hver dag alt fra mote til trening... Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på e-post : amal_karamel@msn.com Instagram : tvillingmor22 Snapchat :Amal18

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

ToppBlogg - toppliste for bloggere

Lenker

hits