Amal Belaaouam - Min hverdag som mor til tvillinger, og et vanlig liv som dame i dagens samfunn med kropp og skjønhets press. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Ukens høydepunkt : Denne uken har det vært en uke fylt med høydepunkter, og bare selve reisen til Mallorca i seg selv er stort høydepunkt. Men visst jeg skal velge en ting, så vil jeg si sightseeingen turen vi hadde til Valldemossa ..Ennå jeg har vært mange ganger på Mallorca, så har jeg aldri sett noe særlig av plassen.  Anbefaler alle som skal til Mallorca, og besøke Valldemossa. 

Ukens nedtur : Reise hjem igjen til kulde og regn. Hadde ikke vært for guttene måtte på skolen igjen, hadde jeg blitt der i 2 uker.

Ukens lærdom : Det har vært en veldig lærerik uke, men visst jeg skal nevne en ting. Ikke lei bil i Spania!.. Ja, eller parkere på et kjøpesenter, retter sagt. Mens vi var inne å handlet på Porto pi senter, hadde en tulling krasjet i bilen våres, mens den sto parkert. Heldigvis! Var det kun en liten bulk i bilen, og når vi leverte bilen inn, sa de ikke noe på det. Kanskje dem er vant til folk kjører som svin der nede? Det var sist gang jeg tørr å leie bil igjen, eller parkere midt på et parkeringsanlegg. Ikke sa dem i fra, at de hadde kjørt på bilen heller. Tullinger ! En annen ting  og, når du betale flere hundre kroner  for leie bilen med forsikring, som dekker kun riper på bilen, og ikke under eller speile på bilen. Tenk da, om den person som krasjet i oss traff speilene på siden ? 

Beste kjøp : Var en søt sort kjole fra Pull bear. Generelt likte jeg alt de hadde i den butikken, og dumt vi ikke har den butikken her hjemme.

ukens gullkorn : Mario : Mamma myggene liker tiss !

                             Meg : Okei ? Hvorfor det ?

                            Mario : For de har bitet meg her, mens han peker på innsiden av låret sitt )

                            Meg :Hehe, tror nok myggen biter over alt..Så mye artig han kan si av og til.

Ukens mest spilte låt : Kygo ? Stargazing ft. Justin Jesso

 

Ukens flause : Når vi var i Port de so'ller ,parkert vi bilen på et parkeringsanlegg, og når parkering tiden vi hadde betalt for var gått ut. Ble jeg super stresset, og gaulet på samboeren min midt i byen. Ja når får vi bot! Kanskje de tauer bilen også, så vi ikke kommer oss hjem. Så hører jeg en mann sier. Ja det ikke bra, og ler av oss.. Ble temmelig flau over meg selv da, for jeg tenkt ikke over det satt noen norske like ved der jeg sto midt i byen der. Hører dem sier, når vi går for å hente bilen..Så skjønn de dere bergenserne er.. Jaja, det godt å høre , hehe !

Hvordan har din uke vært ? 

 

 

 

 • 2

                                                                             - Uken som gikk - 

  Uken's høydepunkt :  Jeg har blitt innkalt på jobb intervju på tirsdag.. Juhu det trengte jeg virkelig etter jeg har søkt på x antall jobber nå.. For øyeblikket har kun vikar jobb, og en 30% stilling som er alt for lite for meg.. 

  Uken's nedtur : Trenings-rutine mine er falt helt ut denne uken, jeg vet ikke hva som har skjedd.. Motivasjon er helt vekke for tiden, og håper den kommer tilbake neste uke..Merker også jeg begynner å brygge på noe sykdom. Er jo helt tett i nesen og litt små feber i dag.. 

  Uken's mest leste innlegg : mitt meste leste innlegg denne uken er her  ....  ♥  Uken's beste kjøp :  En rød kjole fra hennes som kan vise dere en annen dag, må bytte den i en større strl. Den jeg har nå fikk jeg ikke over armene engang, hehe.. 

  Uken's carvings : Kald cola zero på flaske, ikke jeg har kjøpt det før nam..

  Uken's mest spilte låt : Shakira-Chantaje også  Ricky martin - vente pa 'ca , nydelige sang ♥.. Av og til høres alt så mye finere på spansk når dem synger, jeg vet ikke hvorfor.. 

  Uken's serie : Switched at birth.. Jeg holder på se alle episodene om igjen, falt helt ut i sessong 4.. 

   

  Hvordan har din uke vært ? 


  #ukensomgikk #shakira #Rickymartin #oppdatering #uke 

   

   

 • 4


  Ukens opptur: Jeg klarte å komme meg på trening 4 ganger denne uken..Håper jeg klarer å forsette slik frem til sommeren ,  hallo sommerkroppen 2016..


  Ukens sang dilla : Denne uken har musikk videoen av Selena gått på repate. Syntes hun så veldig bra ut på Vs fashion show.

  Ukens nedtur :  All snøen som kom på fredag var skikkelig ned tur,hater snø og kulde... Jeg som hadde håpet på at våren skulle komme tidelig i år..

  Ukens Carvings : energi drinker av alle slag .. Jeg har hatt null energi denne uken , og energi drikken har vært min redning denne uken..Jeg liker å drikke en energi drink før jeg skal på trening ,fordi føler jeg får den ekstra boosten før trening..  Ukens innkjøp : ops, i didt it again ... Jeg endte opp med enda en til ny kjole fra Gina , hehe ..Kanskje jeg er en shoppaholic ? Jeg kunne bare ikke la være å Ikke kjøpe denne kjolen, og den kostet jo kun  200 kr som er ingenting.. Syntes den passer perfekt til sommeren..

  Ukens mest leste innlegg : Nå har jeg ikke blogget  noe denne uken , men sist uke var dette innlegge mest lest --  http://tvillingmor22.blogg.no/1452623291_lates_buy.html

   

 • Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta