Amal Belaaouam - Min hverdag som mor til tvillinger, og et vanlig liv som dame i dagens samfunn med kropp og skjønhets press. hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

God søndags kveld! I går fylte gutten mine hele seks år, og kan dere tenke dere det ? Tiden går så alt for fort, føltes som det var i går de kom til verden. Vi valgte å ta en litt roligere bursdag feiring i går, mens i dag inviterte vi hele familie på kaffe og kake. Så hele denne helgen har gått på egentlig baking, og rydding av huset. Det var godt å endelig få senke skuldrene litt ,og nyte det som er igjen av helgen.Kjenner denne helgen har gått så alt for fort, og skulle ønske helgen ikke var så kort. Jeg føler meg ikke litt klar for å starte mandagen i morgen. Og lurer på hva jeg egentlig tenkte med, når jeg booket en Power -step time på Sats til i morgen tidelig? Uff, for se hva jeg orker i morgen...

 

 

 • 8

  For noen dager siden på vei hjem fra skolen, gikk vi innom butikken på vei hjem, som er en snar omvei der vi bor..Det begynte jo så klart å pøs regne, og guttene hadde sykle med...Vi gikk inn på butikken for guttene var sultene, å ønsket og kjøpe boller.. Vi satt der i butikken , mens guttene spiste opp bollene sine.  Og Mario satt der , og var så fascinert av alle banan fluene som surret rundt på frukt avdelingen i butikken, og mente fluer likte sjokolade.

  Vi tok fatt på beina og gikk ut butikken.. Da vi kom til en liten bakke, tenkte Mario han skulle kjøre rett ned bakken sammen med broren sin.. Idet han kjører ned bakken, så glemmer han å bremse, og jeg hører et kjempe smell!.. Han hyl gråter, og ser blodet renner fra munnen hanes. Han har altså kjørt på en bil midt i et gangfelte. Jeg var heldigvis maks 5 meter unna , og kjappet meg ned bakken med poser og sekker. Føreren kom skjelvene ut av bilen, å prøvde og trøste Mario... Jeg løpe ned i panikk for å se om alt sto bra, og det gjorde det.. Vi var heldig denne gang, får det kunne gått veldig ille. Og derfor det er så utrolig viktig å bruke hjelm når man sykler. Tror jeg syklet ofte som barn uten hjelm, og det skal jeg aldri gjøre igjen..Føreren kjørte oss hjem, for sykkel var helt bøyd og ødelagt, og Mario var forsatt i sjokk tilstand.. Det tok ikke mange minuttene før han sluknet helt på sofaen når vi kom hjem.. Husker jeg sto å ristet forsiktig i han, får få han til å våkne.. For etter et så kraftig slag mot hode, bør ikke barn sovne...Vi dro i en fart på legevakten, og der kviknet han veldig til .. En sjekk er alltid greit, siden det var såpass kraftig smell.. Denne gang hadde vi absolutt engel vakt, og alt stod bra til Mario... Nå har jeg gitt begge guttene sykkelforbud til skolen, for dette kunne skjedd vondt verre.. Mitt budskap til alle unge sykler der ute er å husk HJELM på hode!.. For hadde han ikke hatt hjelm, hadde han nok fått hjernerystelse, eller verste fall kunne fått hjerneskade.. Ps. Alt står vel med Mario nå..

  #huskhjelm #sykkel #sykkelulykke #barn 

 • 12

  Ok,  jeg vil bare ta opp et tema som jeg selv føler vi foreldre kjenner oss litt igjen i.. Ikke at jeg levere barna mine syke i barnehagen, men jeg har gjerne levert dem før karatene tiden som er på 24/48 timer ved sykdom.


  Hvorfor tror du foreldre leverer syke barn i barnehagen ? Jeg snakker då av mine egne erfaring, så tror jeg det er arbeidslederen.. Ikke alle arbeidsledere som syntes noe om at vi ikke kan komme på jobb, for vi må være hjemme med et sykt barn.. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har kvidd meg til å ringe sjefen, å si jeg kan ikke komme på jobb for jeg må være hjemme med et sykt barn.. Jeg får en sånn følelse av at dem tror jeg lyver, eller at dem blir sur på meg.... Jeg sier ikke dette er greit å levere et syk barn i barnehagen, og bare stappe en paracett i rumpen ,.. kanskje noen foreldre føler seg presset å gå på jobb, og dem har ikke råd til å være hjemme med et sykt barn.  

  Jeg har følt det slikt mange ganger, spesielt det første året når de gikk i barnehagen. Da var jo dem syk hver annen måned, og om en hver annen siden jeg har tvillinger. Tror jeg brukte opp alle egenmeldingene min på 3 måneder.. . Følte meg kanskje ikke akkurat så populær hos sjefen den tiden, når jeg stadig måtte gå fra jobben , eller ringte meg inn syk.. Men visst dem hadde endret litt på arbeids miljø loven, ville det nok blitt levert sjeldnere syke barn i barnehagen... At vi foreldre hadde fått flere egenmeldinger på barnesykdom,  og hva er liksom 9 dager , jo ingenting? Dem burde økt den til 12-15 dager i året mener jeg.. . Tror også statistikken ville ha gått ned på antall levering av syke barn i barnehagen.. Men så har jo du den andre biten, du vil ikke bli mindre likt av sjefen din.. .. Jeg hadde bare gitt faen, kanskje lett å si nå.. Vi må tenke barna dine kommer først, og sånn er det å bli foreldre.. Gjør ikke noe om du ikke er favoritten til sjefen,men så lenge du gjør en god jobb når du er å på jobbe. Ser jeg ikke noe problem i det hele tatt !

  Eller hva syntes du ? 
   

   

  #Barn #barnehage #syktbarn #egenmeldinger #tema #mammablogger

   

 • 10

  - A real parent is someone who puts their kids above their own selfish wants and needs - 

  ♥ Når du trakker på små leker eller legoklosser på morgen når du skal på toalettet.

  ♥ Når det er kun barne tv som står på hele dagen, ennå barne sover.

  ♥ Når Skittentøys kurven blir aldri tom, ennå du setter på flere vask løp av dagen.

  ♥ Når du ikke kan ha et glass brus stående bordet, før den er tom når du er kommet tilbake.

  ♥ Når du kjøper nye klær til barna dine hver måned, mens du går med det samme gamle klærene.

  ♥ Når du må opp like tidelig i helgene, som du må i uke dagene. 

  ♥ Når du ikke får sove i din egen seng alene, og våkner opp ofte med et spark i ansiktet. 

  ♥ Når du lager det samme til middag hver uke som spaghetti ,pølse og taco.

  ♥ Når du må smug spise sjokoladen på kjøkkenet, så dem ikke skal se deg.

  ♥ Når du begynner med bestikkelser for å få din vilje.   

 • 9

  I dag startet jeg dagen ganske tidelig, for jeg var skrå sikker på at sønnen min skulle på 4 års kontroll i dag halv 9 .Men så feil kan man ta.. Han hadde ikke time før 05.02 haha ,som er om en måned fra nå.... Så sløv kan man være!.Da var det bare og snu i døren og gå hjem igjen....Det ble nå i ihvertfall tidelig trenings økt på sats i dag, faktisk årets første trenings økt., Det var litt uvant og begynne igjen , men samtidig føltes det så bra .. Gleder meg nesten litt til å komme meg på trening igjen i morgen , da blir det fokus på armer & rygg..Selv om jeg var ganske nølende i dag morges når gradestokken viste--11 ,fristet da  svært lite å gå ut noen steder..

   

  #trening #kaldt  #vinter #nyttårsforsett #ugs #cold

   

 • 4

  God morgen ! I gårsdagen blogg innlegg tror jeg ble feiltolket av en del folk , og mens andre tolket den på min måte.. Hva er det så galt å skrive at det er slitsomt å reise på ferie barn ? Det er jo det som er sannheten .. Skal jeg sitte å lyge og si at ferien min var helt stress fri når folk spør ?

  Ferien min var kjempe bra den alt i alt , og ikke bare forferdelig.. Barna mine endret oppførsel og være måte i utlandet , noe som ikke var så hyggelig for oss foreldre ... Det at folk mente eg hengte ut barna mine , kan ta seg en bolle !! Jeg er glad i mine barna, og det var et innlegg for folk med barn skulle kanskje kjenne seg litt igjen !! Ikke for henge ut noen eller for få sympati..Det gjør ikke meg til en dårlig mor å fortelle sannheten vel ?

   

  Men når man får sånn drit slenging på Facebook veggen til meg og barnefaren, for et uskyldig blogg innlegg , da har den personen lite å gjøre på om dagen ..Og i tilegg vet så lite om meg som person , blir jeg provosert..

   

  Men har ikke jeg som foreldre lov å syte og klage litt av og til ? Det er jo min blogg og jeg har lov å skrive hva jeg måtte ønske her til en vis grad..Skulle dere ha så mye i mot det jeg skriver , så kan du faktisk la være å lese bloggen min ..Takk!!!

  -Amal B

 • 3

   

  God morgen
  Da var også andre man blitt syk, så nå har jeg to snottet gutter rundt meg.
  Gud, give me strenght..

   


  Har kledd dem godt inni i ull, slik dem ikke skal bli mere forskjølet..   Husk å stem på Marcus her  .. Vi blogges ettrrpå !

 • 5

   

   Jeg har lenge gått og leitet etter en bra nettside, som selger både leker og klær til små barn.. Endelig dukket siden opp lekmer.no, med sitt utrolig gode utvalg av masse populære leker, sikre barn og baby artikler, og til og med møbler til ditt barnerom..


   

   
  Ta turen innom lekmer.no..kan garantere deg du finner noe fint :) Her

   

   

   

   

   


 • 12

   

  God morgen
  Nå sitter jeg her med liten syk gutt forsiden av meg.. Mario har blitt forkjølet, og har fått feber... (stakkers liten). Jeg som skulle egentlig ha vært på jobb i dag tidlig, men kunne selvfølgelig ikke det når lille Mario var blitt syk....Så nå sitter jeg kun å venter, på at andre man skal bli syk også !

  Ellers ønsker jeg dere riktig fin dag videre, i fin været!  Husk å stem på Mario her - Takk ♥
 • 19

   

  Heisan bloggen

  I dag skal jeg på jobb, så helgen starter ikke hos meg helt enda..
  Derfor blir lite logging i dag, for jeg skal jobbe kveld!...Mene uansett, i går prøvde jeg å få kjøpt noe nye høst klær. Det ble ikke noe av, fordi hadde to gutter med, som ikke ville samarbeide med meg i går.. Det ble kun et kjøp, en søt liten pels vest fra Veramoda/Only.. Og to å jogge bukser til guttene, som er kjøpt på Cubus. Synes de var kjempe tøff, finnes også i blå? Ønsker dere lesere en riktig god helg, og vi snakkes på i morgen  med video blogg..♥


  Nye pels vesten fra Veramoda


  Marcus i nye stjerne joggebuksen sin , og litt mat flekker fra frokosten sin :)

   

  Husk å stem hver dag på guttene mine Marcus og Mario ....

  De trenger all den stemmen de kan få, Takk ♥
 • 12

  Var ikke disse rå søte ? Jeg har nettopp bestilt to stykker fra¨ebay til guttene mine...

  Du får kjøpt dem her  ( Ikke reklame link )
 • 18

   

  Heiisan bloggen !

  Jeg har litt av en liten merkelig gutt. For noen dager siden kjøpte jeg en billig do kost på IKEA, som jeg lot ligge igjen på gulvet helt ubrukt..  I går fant Marcus den do kosten, og har gått lekt med den i hele dag, og i går... Spist, snakket og slått broren med denne do kosten.. Må være Marcus sin nye favoritt leke!.. En rød stygg do kost til 8 kroner, fra IKEA.. Hva kan man si? Jeg prøvde å få dratt fra han denne do kosten, fordi den skal egentlig være på badet.. Men det var ikke noe tale om, at jeg skulle få do kosten tilbake!...Jeg skjønner ikke hva, som er så spesielt med denne do kosten..  Er det fargen, fasongen, eller at dem vet dette ikke er noe leke tøy for han?  Har deres barn noen merkelige favoritt leker ?

   

  Visst dere synes han var en søting, kan dere stemme på Marcus her  :)

  - Takk <3
   

 • 31
  God dagen kveld :) Har dere mine søte lesere lyst å hjelpe meg, og stemme på guttene mine ?

  Stem på Mario her og Marcus her ..

  Tusen takk for din stemme ♥

 • 8

  Heisan lesere,

  Mandag klokken syv om morgningen begynner jeg i jobb igjen...
  Jeg gruer meg veldig mye, for nå har jeg ikke vært i arbeid på et Helt år...Og i tilegg hater jeg å jobbe i utgangspunktet, og i hvertfall stå tidelig =/....Jeg er ikke noe morgen fugl , og  jeg kan fint ligge å dra meg i sengen til klokken 11 på dagen...Skulle egentlig ønsket at jeg kunne vært hjemme med guttene mine ,isteden for å begynne jobbe igjen. Barnehageplass har jeg heller ikke søkt til guttene, fordi jeg føler guttene mine er for liten til noe barnehagen nå. Og at jeg synes at det er en mors jobb å oppdra barna sine, og ikke en barnehage..No, ofens for dere som setter barna deres i barnehagen så liten. Men jeg vil ikke sette mine i barnehagen nå..Jeg har også full forståelse for dere, som ikke har økonomien til å være hjemme med barne sine...

  Nå skal jeg bare nyte resten av fridagen min, før jeg er tilbake på jobb  i morgen =/  Ha en fin dag lesere, vi snakkes seinere med video blogg <33

 • 4

   God morgen bloggen :)

  I dag skal vi sette av ungene til min mor, for få lit barne fri.. Nå har jeg vært med ungene 24/7 i det siste, og begynner å bli litt sliten til tider..Spesielt nå som dem ikke lengre vil sove på dag tid,  og merker jeg fort at jeg blir ekstra sliten da..Nå har jeg ikke akkurat to rolige gutter, som klarer å leke i pent på gulvet sammen.For de to vill bassene mine de har begynt å klarte på både sofaen,tv benk ,og til med  i bok hyllen .. Og de elsker spesielt å åpne skapene på kjøkkenet,selv om jeg sier nei!...Når dem og klarer å leke pent så er ikke dem alltid like flink med å dele lekene sammen, og ender som oftest opp i en cat fight med biting, og lugging..


  Marcus
  Så nå skal det bli deilig å kunne slappe litt av uten guttene i dag, og kanskje vi drar på kino sammen, å ser en film. Jeg litt usikker på hvilken film vi skal se for det er så mye spennede filmer , og velge mellom.. Men jeg ønsker dere en strålende god helg videre ♥
 • 10


                                                                                         Mario

  Hel drakten// er fra en Disney butikk på Mallorca...

  Ha en god helg videre <3
 • 8

  God morgen:)

  går var jeg på 10 mnd kontroll med guttene mine..De begge hadde lagt på seg godt,og ligger i sin kurve..Marcus er nå 73cm lang, og veide 8720 gram. Og rundt hode var han 44,5 cm. Mens Mario var 72 cm lang, og veide 8650 gram. Hode omkretsen hanes er litt større enn Marcus 45,1 cm.Neste kontroll blir 1 års kontroll , med deres siste vaksine ...

  Begge guttene mine klarer nå, å krype fort på gulvet. Gå langs bordet, og Marcus går helt for seg selv også.. Begge forstår også enkle ord, som mamma, pappa, nei, amme/pups, mme/ Nan,se der , hei osv.. De begge også veldig skeptiske til fremmede, og fort kan begynne å gråte viste fremmede holder på de..

  

     Hvor stor var ditt barn på 10 mnd kontrollen ? 

   
 • 10

  Heisan!
  Nå nærmere det seg veldig til vi reiser til Mallorca , kun hele 10 dager igjen..
  Merke jeg har begynt å gru glede meg.. Er ikke alltid lett , å reise med to små aktive gutter..
  Håper guttene mine er snille under hele fly turen , og ikke minst enkel å ha med på stranden... Blir temmelig flau visst dem skriker ned hele fly reisen, som varer i hele 3,5 timer... Jeg må huske ha med massiv med Maria kjeks!  For en merkelig grunn så blir dem rolig, når de får  hver sin kjeks i hånden. Farlig det at nå har jeg også begynt ,å små spise på Maria kjeks sammen med ungene.. Hehe!

  Jeg har også begynt å små pakke litt i dag, men helsikens barne mat og bleier tar  stor plass i kofferten.. Jeg sitter å vurdere om, jeg kanskje skal kjøpe mat og bleier der nede... Og man sparer heller ikke det store, med å kjøpe bleier med ned. Maks 20-30 kroner per.pk.. Det kan man ta seg råd til, tanken på man reiser kun en gang i året!... For vel ta med en bleie pakke, og en pakke grøt fra Småfolk satser på det får holde!

  Seinere i dag skal vi hentet en pakke på posten, som  jeg har lenge gått å vente lenge på.. Vært mye styr med posten etter jeg har flyttet.. Og da skal jeg vise hva som er i pakken,  seinere i  en Video blogg,-visst det ønskes!

  Guttene mine har også fått to flotte bodyer , som vi er blitt så heldig å fått sponset av love baby. 

  Jeg skal huske fått tatt bilde, og fått vist dem fra til dere :)

  Ha en fin dag videre lesere, så snakkes vi på om litt!
  Q: Hva tar du med når du reiser med små barn?
 • 5

  Heisan♥
  I dag har jeg hatt mamma på besøk, og fått litt hjelp til med ungene.. Derfor  har det vært litt stille på bloggen min i dag.. Nå har små guttene mine, fått opp tripp trapp stolene sine, siden jeg er ikke noe flink med å bygge ting... Jeg var heldig å fikk mamma til bygge dem, for bygge disse stolene var jo rene iq testen.. Etter 2 timer stressing , og sur muling fra mamma var de opp!!


  Her er tripp trapp stolen monter, som har lagt støvet ned siden julaften..


  Lille søte Mario koste seg nye tripp trapp stolen sin....


  Tester ut stolen, med spise pasta til middag!! Nam nam 


  Marcus koser seg, også i den nye stolen :)

   

   Q: Hva har du gjort i dag ?

   

 • 14

  Heisan blogg-en!
  I det siste har jeg slit med å , få lille Marcus til å ta formiddags luren sin på dag tid. Han nekter rett, og slett å sove lengre på dag.. Noen ganger det er så gale at, jeg kan finne han sluknet midt på gulvet under lek, mens andre ganger finner han seg en plass å sovner helt plutselig!..

   
  En liten gutt som bekjemper søvn sin..
  2 sek seinere sovnet han...Nå ligger han å sover godt i leke grinden sin:)

  Q: Noen av dere funne ungen deres sovne på gulvet, eller på en underlig plass ? 
 • 74

  Da jeg gikk gravid med guttene mine, mistet mestepartene av det jeg hadde av venner...
  Kanskje dette er noe jeg la opp det selv?! Hvem vet..

  Jeg føler meg så ensom til til tider, og ikke ha noen å snakke med.. Heldigvis har jeg en mor ,som jeg ringer til i blant. Og som er der, for meg når jeg trenger det... Hun er en jeg kan snakke ut til, om alle mine problemer.

  Jeg føler meg mere ensom nå enn noen sinne. Spesielt etter jeg flyttet ut for meg selv. Nå er det liksom kun meg ,og guttene mine..Blir trist av og til, når ser folk har det så fint sammen med venninne sine,.Mens jeg sitter her helt alene hjemme dag inn ,og dag ut.. Uten at noen banker på min dør..

  Når jeg lå på sykehuset fikk jeg heller ikke besøk,av noen av de så kalte venninne mine. Kanskje de hadde glemte meg ?
  Misunner alle disse jentene/damene, som fikk flotte Baby shower av venninne sine. Jeg fikk kun en gave fra en gammel venninne, og Mariele de satt jeg virkelig pris på.
  Takk Til dere to♥. Jeg merker blir litt sentimental av, å skrive dette til dere.. Men jeg skriver dette, for kanskje en der ute, som kanskje føler det samme som meg.. Og du skal vite du er ikke alene ,om dette problemet.Det er ikke noe kjekt å leve uten en enste beste venn. Detter er noe som plaget meg dette siste året, ikke ha en beste venn, som er der for deg i både tykk og tynt.. ... En du kan snakke med ,og en dele din opplevelser med etter jeg fikk ungene....

  Er en blomst nær ved å visne,den forfriskes kan igjen.Og et hjerte som vil briste,det kan trøstes av en venn.

   


  Q: Kjenner du deg igjen ?

 • 14

  Hvor blir det av tiden ? Nå har guttene mine blitt hele 9 måneder gamle i dag.
  Nå er de ikke to små gutter lengre...
   
   

  Milpæle 9mnd..

  Sitte uten støtte : Noen som begge klarer helt fint.

  Krabbe bort over gulvet: Dette klarer begge guttene mine også.

  Stå med støtte: Klarer Begge to, og  Marcus klarer stå til og med uten stotte også :)

  Begynt å si ordet  som mamma * pappa^^ : Ja, Mario kan si mamma og babba. Mens Marcus sier kun baba..

  Skeptisk til fremmede : Ja, de er veldig redd for fremmede.. Gråter fælt visst en ukjent holder på en av guttene mine.

   

                                                                                     En står med støtte ..

   

                                                                                      Og en står med uten støtte..


   

 • 42

  God dag bloggen !

  I dag skulle jeg egentlig ut med noen venniner, men hva kan man si mamma kunne ikke passe små trollene mine denne helgen heller =/Jeg som hadde kjøpt meg ny kjole, og alt for anledningen..Jaja, For ta det igjen neste helg jenter!!.. Her i hvertfall den nye kjolen.. Sant den var den fin?
  Kjolen // Byoung

  -AMAL 

 • 67

  Flere  lesere som har ønsket  ,jeg skulle legge ut bilder av magen min når gikk gravid..
  Her er noen bilder av meg når jeg gikk gravid... Svær var jeg ja:)!


   Uke 20  Uke 28

  uke 34

   

  Uke 38+5


  Q: Hva du også stor mage når du gikk gravid ?
 • 10


     

      Mario er en ekte mamma gutt , som vil bare være med mamma sin hele tiden .For ingen er like god som sin egen mamma..

      Mamma er veldig glad i deg Mario ♥

   

 • 16

  Heisan!
  I dag var vi ute og handlet inn masse barnemat, og bleier til små guttene. Deilig med slike stor innkjøp slik at man slipper, å handle flere ganger i uken.. Mene til poenget, når vi var innom butikken Nille. Fordi barnefar(Morten) skulle ha noe tyggegummi.. I det vi kommer ut av butikken, og inn i bilen spør jeg morten hva Marcus hadde i hånden? Men han sverget på han ikke hadde kjøpt eller gitt den såpe boble tingen til han.!

  Men visst nok hadde Marcus klart å tatt den helt selv fra vogn, når vi var innom Nille butikken.. Må si jeg er temmelig sjokka,jeg visste ikke så små barn begynte så tidlig med naske i butikker. Jeg har  ikke levert varen tilbake til butikken en da.... Men  det er fordi han sitter leker med, den så fint på gulvet nå.. Jeg vet han vil bli så lei seg, visst jeg ta den i fra han .. For en slik enn har han hatt lyst på lenge, men jeg ville ikke kjøpe såpebobbler til han nå. I hvertfall ikke når han er så liten, som han er.. Denne gangen hadde han bare bestem seg, for den skulle han ha uansett hva mamma sa!! Artig liten gutt jeg har ♥  Med mikkemus og greier, kan ikke være tilfeldig tatt den :)

  Q:Har du oppleved dette før med dine barn?

   
 • 22

   

   

  Mario elsker se denne filmen av seg selv, søtt :) Han Kan sitte i timesvis å sitte ,og se seg selv på filmen jeg la ut...!

   Q: Hva gjør deres barn når dem ser seg selv på bilde eller film :)? 

    - Amal

 • 16


                                                                                                                   Marcus♥
                                                                                                                                            Mario♥


  Gangster gutten mine♥  Var ikke lenge capsene var på, før dem rev dem av seg.. Heldig som fikk et bilde av de ,med de nye capsene sine på<3
  Håper folk har hatt en fin helg :)
 • 41

  Stadig vekk klarer folk fortsatt, å sjokkere mere meg. I dag leste jeg om et par fra Polen, som hadde forlatt sin datter på kun 2 år på flyplassen.. Begrunn av passet gyldighet var gått ut på datteren, da valgte å reise til Hellas uten datteren sin.. Jeg har ikke ord, at det er mulig å være så egoistisk! 

  Les hele historien her

   
 • 20

  God morgen ♥

  I natt sov jeg veldig godt, uten at jeg måtte stå opp 2-3 ganger om natten.De nekter sove videre visst , ikke de får mat på natten.Men jeg er veldig glad de er kommet tilbake til sine gamle sov vaner igjen.

  Så jeg slipper våkne flere ganger om natten.
  Men i hvert fall ,i går tok Marcus sine første steg.Var utrolig skjønnt, å se. Ingenting er søtere enn liten vagene baby..Gjett om jeg har film til dere? Ja da,må jo dele øyeblikket med dere også. 

  Mario er fortsatt på krybbe stadiet , ingen framgang enda.. Men han går vel sikkert snart han også:)

   

  Her filmen :)  • 33

  Marcus er så stolt i dag, for nå har blitt så flink til å stå helt alene midt på gulvet.
  Han står lengre, og lengre for hvergang.. Han har øvd seg i hele dag.. Kanskje han tar sitt første steg snart. Er sikkert ikke lange tiden i hvertfall. Mens Mario lillebroren er ikke helt i samme tempoet, som broren. Men han klarer det sikkert snart han også..

  Bilder av en stolt Marcus..


  Gliser til mamma sin..  Q: Når begynte deres barn å stå alene?

 • 9

  Heisan
  Slenger jeg ut et kjapt innlegg fra mobilen min.. Hadde ikke tid å blogge i dag morges, mene sånn er det å være mamma man får ikke alltid tid til alt.. Nå er vi på vei til politistasjon , og skal fikse pass til begge guttene min :)
  Vi reiser nå om kun 26 dager , så ikke alt for lenge til.. Like grei å fikse passet nå godt i forveien:) Men vi blogges seinere , når jeg kommer hjem :)

  Ønsker dere en strålende fin dag videre i dette regn været

 • 23

  Hvor enn jeg går og hvor enn jeg er, så forfølger dem etter meg. Enten jeg er på badet, kjøkkenet eller stuen. Så er dem etter meg..Jeg skal sitte meg ned å spise , eller se på tv så er de der like ved meg..

  Q: Følger dine barn, også etter deg ?

  - Amal • 12

  Heisan♥
  I dag skal vi ut å spise middag, med faren til Morten (barnefar)..
  Nå har stått leitet i flere timer i skapet. Desperat etter å finne noe rein klær, men
  det meste jeg fant var skitten med gulper flekker eller barn mat.  Egentlig hadde jeg mest lyst, å dra ut på byen med noen venninner i dag. Men nå er både mammaen min, og mammaen til Morten bort reist!
  Så da får jeg, vel ta igjen jente kvelden en annen gang...
   
  Q :Hva skal du i dag ? 

 • 12

  Heisan ♥
  Da skal vi ut stor handle mat seinere.når gubben kommer hjem fra jobb..  Tenker jeg også må snike meg inn i noen butikker i samme slengen ,

  når vi er først ute på senteret..Må innrømme er litt shopping gal, men det tror jeg vi fleste jenter/ damer er..

   Ellers ønsker dere en strålende dag videre :*

  Så snx vi seinere søte lesere♥

   

  Q: Hva skal du i helgen?

 • 15

  God morgen ♥


 • 2

  Vil tipse om en konkurranse fra Mam..

  Dette kan du vinne..

  1.  Et stillig vann avstøtende fujifilm kamera( verdi av 1150kr
  2. Mam produkter til en verdi av 400 kr
  3. Mam produkter verdi av 200kr

         

  Her link til konkurransen -Her -  Slå deg med du også :)

   

   

  // reklame

                              

 • 13


  Nå har begge små tassene mine fått hver sin ny uv-drakt!
  Begge har jeg kjøpt hos Nelly.com , fikk dem i posten i dag :D  Fant også en uv drakt test - her- nå var ikke denne jeg hadde kjøpt med i testen, men kanskje din var?


  Ha en fin kveld videre • 32

  Da har vi vært så heldig fått sponset barne mat fra små folk.
  Se på alt vi fikk! Ungene var helt i himmel, når de så alt den gode maten de hadde fått..!!


  Marcus pakker opp ivrig..


  Marcus viser stolt fram alt, som var i pakken :)

  Mario & Marcus fikk smake den ene frukt grøten til middag ( pære & banan )


  Begge ungene elsket fruktgrøten til små folk..
  Nå pleier dem å være litt kresen, så  jeg var veldig positiv overrasket at de begge elsket grøten..

  Så denne grøten anbefaler jeg til dere :)


   

   

 • 34   Marcus / sko / H&m/bukse/Name it / jakke/ Barnasbutiqe

 • 4

  Heisan!
  Da skal jeg straks til tannlegen igjen , å borre det siste hullene jeg har igjen?
  Jeg hater tannleger!! Men heldigvis er det lenge , og lenge til neste tannlege besøk..


  Etter tannlegen skal jeg ned på postkontoret , å hente en pakke fra småfolka.
  Da skal mine to små prinser, få smake på en ny grøt til middagen i dag. Vanligvis spiser de den til Nestle med banan /mais smak. Den elsker de,så er veldig spent å se, om den fra småfolka vil falle like godt i smak...

  - Huske melde dere på konkurransen jeg har gående på bloggen her visst du vil..

    BTW. Er  18års grense på konkurransen :) ? Vinner blir trekkt på mandag av Mario


 • 8

  Gud, det var deilige å komme hjem til guttene sine i kveld..Tror de hadde savnet mamma sin veldig,for de var visst veldig grinete hos mormor sin i dag.. Any ways .. God Natt og sov godt søte lesere :*

 • 14

  Heisan!
  I dag skal jeg ha meg en barnefri dag, ungene skal til mormor. Jeg skal ut med noen venninner på Fridays, å spise middag. Barn fri dager her i huset er gullverdt! Nå er jeg stor sett alene med guttene på dagen, mens bf er på å jobbe fra 7-18. Så i dag skal det bli litt deilig koble litt av fra skittbleier og grining. Men jeg vil selvfølgelig savne guttene mine mens jeg er borte, det gjør jeg alltid.. Har kun tenkt å være vekke maks 3 timer, så det er ikke all verden jeg er vekke fra dem!

  Seinere i dag tenkte jeg kanskje, få laget en liten film snutt av guttene mine .Ganske kjekt å ha varierende innlegg på bloggen sin, og ikke bare ha lese innlegg.....
  Ellers ønsker jeg dere lesere, en riktigGOD HELG !

   

   

    • 8


  1. Marcus elsker favoritt bamsen sin Timmy♥
  2. Favoritt maten til Marcus er frukt posene fra ella Kitchen.   3. Marcus han elsker og søle brusen min ut over bordet, så kan ikke ha noe drikke stående på bordet!
  4.Han elsker og klarte, helst over alt! *klarte,klart på lille broren*
  5.Marcus er også en veldig sta liten gutt. Får han ikke viljen sin, blir han veldig sint!!

  -Hva er deres barn favoritt leke og mat?

 • 14

  Heisan!
  I natt, var det en travel natt.. Opp å stå, fire ganger i natt. Greit, at Marcus er blitt flinkere til å legge seg tidligere, men nå står han flere ganger opp om natten. Ingenting som hjelper når han står opp, kun en flaske varm melk (nan). Slitsom! Enda jeg gir han 3 ganger fast føde, måltider for dagen. Frokost smoothie, lunsj grøt/middags glass og kvelds grøt.. Så vil han forsatt ikke sove skikkelig om natten..
  Ta gjerne i mot, tips og råd:) 


  - Ha en fin dag videre ♥
 • 20

  Marcus& Mario ♥


  Marcus


   Mario   Mario

  Marcus

   

   

   Mario

   Marcus

   Mario

   Marcus

   Mario

  Marcus
 • 22

   

  Heisan! I dag er den siste dagen min, i mamma permisjon. Det har vært en flott tid sammen med ungene, og jeg kvir meg veldig til å begynne å jobbe igjen. Heldigvis har jeg ferie frem til 9. september. Så jeg begynner ikke i jobbe helt enda. Hadde jeg hatt tilstrekkelig med penger, hadde ikke gått i arbeid igjen. I hvert fall ikke før guttene mine, har fylt to år.


  Jeg har heller ikke søkt noe barnehage plass enda, i og med at skal kun jobbe 1-2 ganger uken( til å begynne med).Mamma min har sagt seg villig, til å passe de to små guttene mine.Noe som jeg er veldig takk nemelig for.Jeg vil heller ikke at barnehagen ,som skal oppdra mine barn..


  Selvfølgelig, skal barnfar også passe dem når jeg er på jobb i helgene. Men det er ikke så lett for han, å være fleksibel i uke dagene.Spesielt ikke når han driver for seg selv med broren sin.De har så masse arbeid i sommer, derfor kan han ikke ta seg så mye fri...

   
  -Hvor lenge igjen har du av permen din?

  - Hvor lang permisjon hadde du?

    • 15

   Det er helt utrolig at begge guttene mine sovnet før klokken 9 i dag. Vanligvis ligger dem og ler, og hopper i sengen til klokken 10 om kvelden... Håper dette er noe dem vil forsetter med, å sovne tidligere på kvelden... Slik mamma (meg) får litt kvelds ro..

   


   

  - God natta ,sov søtt :*


   

 • 48

  Heisan♥
  Da slenger jeg ut noen bilder av magen min før og etter graviditeten. Dette innlegg har vært ønsket hos mange av leserne mine, så derfor var snill å gjorde dette for dere.

  Jeg vil advare folk på forhånd, at magen min er blitt ganske fæl etter fødsel. Det er veldig deprimerende, men hva kan jeg gjøre..  Gidd heller ikke å legge meg under kniven, for hvem vet om det kommer etter på klatt etter tvillingene. Jeg har også lagt ved et bilde av magen min når jeg gikk gravid i uke 39 med tvillingen, så man kan se hvor mye magen har synket inn etter fødsel.

  Jeg veide ca.68-70 kg før jeg ble gravid. Og veide helt opp under 87kg når jeg var høygravid. Så jeg gikk opp kun rundt 18 kilo  i svangerskapet, som jeg synes ikke var så mye. Med tanken på jeg bar på to gutter i magen. Nå 8 måneder etter fødselen, veier jeg 70,5kg?

     -Hvor mangen kilo gikk dere oppi svangerskapet? og hvor mye gikk du ned?

   

   

   

   

     

   

   

  

   

  

   

 • 26


  Heisan igjen:)
  I dag har vi vært ute og kost oss i solen, med grilling og bading. Var utrolig kjekt at typen min Morten kom hjem litt tidligere fra jobb i dag, enn han pleier. Da fikk jeg litt mere avlastning på ungene, som er alltid kjekt å få.
  For ca.1 måneder siden kjøpte jeg et barnebasseng til de to små på Toys urs. Det ble endelig tatt i bruk i dag. For det har jo, stor sett bare vært drit vær i Bergen den siste måneden. Jeg fant ikke noe luftpumpe til bassenget. Så da måtte jeg rett og slett stå der å blåse og blåse som en tulling. Etter en time med masse blåsing, var det endelig kommet oppe.

   Bassenget falt i hvert fall stor smak hos ungene.
  De to har stor koste seg sammen, og plasket i vei.. Resten av dagen skal vi bare slappe helt av hjemme. Jeg ble så slått ut av denne varmen..

   Hørte det også at de hadde meldt trope natt i dag. Så det kan bli festlig å få sovet i natt. Med tanken på at jeg sleit med å sove i går kveld av varmen, når det ikke var så varmt som det var i dag...  Liten filmklipp av guttene..
  

   

  - Hva har du gjort i dag ? :)

 • 50

  Jeg får ofte spørsmålet om det er tungt være mor til tvillinger?Men det kan jo du tenke selv at det er.! I hvert fall tanken på når folk klager over det er tungt med en unge.
  De gangene jeg har vært er ute og handlet alene med de to små på butikken. Skjer det ofte at begge starter og hyl å gråte midt i butikken, og ikke minst samtidig!
  Da blir jeg så stresset og frustrert. Slik som i dag, når jeg skulle ta bussen sammen med guttene alene. Selvfølgelig måtte de begynne gråte samtidig begge to. Jeg sto der jeg og prøvde å trøste dem for harde livet, mens folkene på bussen bare sendte meg stygge blikk. Skal si deg jeg følte meg ganske dum der jeg sto..
  Hvile pause på dag tid, har jeg aldri hørt om. Ungene her sover om hverandre du får aldri en halv time eller en time for deg selv.

  Lek og moro, ender ofte med gråting og sjalusi. Men alt i alt er så klart er det dobbel lykke


  

   

 • 26

   Det har vært mye frem og tilbake hvor vi skulle reise i sommer.  Men nå har vi endelig kommet fram til at vi skal reise til Alcudia på Mallorca i to uker.

  Vi reiser 18 aug-1september, og skal bo på hotellet Viva sunrise. Turen er betalt! Og det eneste vi mangler nå er å fikse passet til de to små. Så skal det meste egentlig være i orden. Jeg lover å blogge der nede fra mobilen min eller fra mini pc-en min som jeg skal også ha med. Men kan ikke love at det blir  2-3 innlegg for dagen. Jeg gleder meg veldig til å reise, for nå har jo jeg aldri vært på Mallorca før.          

  Jeg setter stor pris på alle råd og tips jeg kan få.Hvordan det er å reise med små barn.. For dette blir en helt ny erfaring for meg , og reise til utland med små barn.  

   

   

   

  -Hvor skal du i sommer?

   

  Har du vært på Mallorca før?

   

 • 33

   God morgen bloggen♥

   

   Tiden den bare flyr avgårde.Nå har gutten mine blitt hele 8 måneder gamle i dag.

   

   Jeg syntes ikke det var så lenge siden når de var bite små, og når dem ikke kunne krype eller stå.

   

  Savner litt når de var små og søte, men må nok si det mye artigere nå som de har blitt litt større og forstår litt mere. De er jo ganske så søte sammen, og har det alltid så kjekt i hverandres selskap.

   

  Hiver inn på et bilde rass av guttene mine, er de ikke søte? <3

   

   

   

   

   

   

   

          - Ha en fin dag videre lesere ♥

   


  

 • 22

  Hei bloggen ♥
  I dag har vi vært på kontroll hos helsesøsteren. Begge var snille og flinke gutter under besøket. Mario har blitt 69 cm lang og veide 8070gram. Og Marcus var 70,5 cm og veide 8130gram. Så det er ikke mye forskjell på de to små guttene mine.
  Når de er 8 måneder skal dem klarer :

  

  -         Ta opp små gjenstander med fingrene = Dette er noe begge klarer helt fint.

  -         Drikke fra kopp = Noe som de begge klarer også.

  -         Bære sin egen vekt i stående stilling = jepp , det klarer dem begge to. Marcus har klart stått uten støtte i 20 sek.

  -         Sover hele natten = Kun Mario og ikke Marcus. Han står opp 4 ganger om natten :(

  -         Redd fremmede = Ja, det er dem veldig begge to.. Griner hver gang dem ser mormor min hehe.

  -         Fast føde = Dette noe begge spiser, de spiser grøt til lunsj av og til og til kvelds. Begynner med småbrødbiter med  leverpostei i dag også til lunsj.
   

  - Krypper eller åler seg = Ja begge klarer å krype. Marcus begynte å krybbe når han var under 6 mnd.

    

  -Hvor stor var deres unger når de var 8mnd gamle?

   Ha en fin dag videre lesere <3


  

 • 22

   Jeg kommer over en link på Facebook om et barneprogram som er produsert i USA. Der dem viser hva som er rett og galt for småbarns oppdragelse i Jehovas vitne livssyn. Jeg synes dette er helt på tryne dette barn programmet.
  Visst du ser Leeson 2 av dette programmet, ser du en liten gutt som leker med en troll mann leke. Hun mener denne leken symbolisere satan, og kun gud som har magisk makt. Og derfor ber hun gutten kaste denne leken i bosse. Hva er dem vil frem til med dette? At satan står bak alle disse lekene, og barn ikke lov til å ha sin egen fantasi? At det er galt og ser Harry potter filmene og nå? Helt idiotisk^^

   la barn være barn!

  Synes ikke rett tvinge barn inn til noe religion heller, derfor valgte jeg og ikke å døpe mine to små gutter. De kan heller få lov bestemme selv hva dem vil når dem blir 15 år. Har lagt link til filmen nedfor innlegg mitt..
  Hva synes du om dette? Er det galt ?

   

   

  

    • 28


  God morgen bloggen

   

   I går la jeg strakt ut over sofaen hele dagen.Kroppen min er ikke helt vant med alkohol lengre. Fikk også litt problemer får få de små til sove i går kveld. Tror ikke dem sovnet før halv klokken halv 11 i går. Jeg har ikke vært så flink med rutiner på dem to små, som noe nå angrer litt på. Rutiner på små barn er jo alfa omega.

   Deilig kunne få slappet av litt på kveldingen alene uten ungene. Får vel ta starte litt smått med rutiner i dag, å se hvordan det går.

  I går kveld satt ungene lekte fint på gulvet sammen.. Med en forskrekkelse fant Marcus ut han skulle reise seg opp. Så han reiste seg rett opp fra gulvet sto i et halvt min uten støtte. Han har stått uten støtte før, men det var varte sånn i 5 sek. Men denne gang var kameraet i nærheten så en stolt mamma fikk bilde av søte små Marcus som står på gulvet av seg selv..

   

  Når begynte deres barn å reise seg opp av seg selv?

   

   

    

 • 3

  Hei bloggen:)

   Jeg våknet opp i dag med mega bak rus. Blæh! Hater å være fyllasjuk.!!!
  Heldigvis er det lenge til jeg skal drikke igjen. Glemte helt å ta noen bilder i går. Men jeg kan nå legge ut litt bilder som jeg har tatt løp av uken.

  Unna alle mødre der ute ta  seg en barne fri dag, utrolig deilig å være med venniner å bare slappe av. Må si savnet ungene veldig når var ute, siden  jeg er så vant ha dem der med meg heletiden.  Hva har dere gjort i helgen ?

   

  -Minner på  at det starter konkurranse på bloggen min i morgen med sammarbeid , med navnesmokken.no.. Så det bare melde seg på i morgen :) Og kanskje du som stikker av med tre valgfrie flotte baby smokker.
  - uke 29 starter det sol og brun blir konkurranse, kan vinne sol kort på 100 kr.

     

  

  

 • 10

  Da jeg gikk gravid med tvillingene var jeg engstelig hele tiden.

  Først var jo det at jeg fikk blødninger de 2 første ukene, og trodde det var kanskje spontan abort.

   

  Men det var det heldigvis ikke, det er visst normalt med litt blødninger i svangerskpaet. Ukene gikk og flere komplikasjoner kom det.

   

  En kveld satt jeg og slappet helt av foran tv. Jeg kjente etter med hånden min etter spark. Noen ganger trykket litt inn på magen, bare for kjenne et spark. Ingen liv var det å kjenne. Ble mere og mere redd for hadde ikke kjent noe liv der inne på to hele dager. Vanligvis kjentes ut som de hadde sparkekonkurranse der inne eller snuret hjul der inne. Men nå var det ingenting, ikke som et lite som en hånd bevegelse . Jeg hadde heller ikke vært på ul time hos legen på 3 uker.

   

  Bekymringen begynte å komme veldig denne gangen. Hjalp fint lite at jeg gikk inn på Google søkte dette opp. Der var alt mulig historier om dette var et tegn på barne død i magen.
  Jeg ble så redd at  ringte opp til KK. Fikk time dagen etterpå, der hadde de to små guttene mine det fint inni magen min og sparket bort i hverandre. Tenkte ikke på det at de hadde kanskje det trangt der inne, og at de kunne gjerne ikke sparke fritt lengre. Da hadde kommet til Uke 38, begynte jeg å klø så innmari mye. Klødd og klødd meg til blods hver natt. Fortalte dette til venninner og familie. Det var ulike meninger om var detter var. Noen sa det var farlig med svangerskap kløe, mens andre sa det var helt vanlig. Trødde ikke ringe opp på KK. Følte de måtte ha blitt lei meg nå etter alt dette maset mitt. For vill ikke miste de to guttene mine, for selv om de ikke var blitt født en då så betydde de alt for meg. Men det var ikke farlig heldigvis, men det kunne ha vært. En ting jeg har lært meg er å ringe engang for mye enn for lite når jeg gikk gravid. husk du bærer på et annet liv.

  Kjenner du deg igjen i dette når du gikk gravid?

   

   

 • 8

  God morgen søte lesere <3 I dag fikk jeg god nyhet om at mamma kunne passe de to små guttene mine, et par timer på fredag og lørdags kveld.
  Slik at jeg kan få gå ut litt å være med venner. Da blir vors hos en venninne, og Byen etterpå.. Satser på jeg ikke blir altfor full, har ikke drukket nå på x antall dager. Så dette blir gøy! Litt spendt på hva jeg skal ha på meg hm. Kjole, shorts eller skjørt?
  I hvert fall skal love å ta noen bilder av kvelden hehe. Men gidd ikke ta med Canon kamera mitt siden blir for tungt å gå og drasse med.

  Hva skal dere i helgen?

   

  Husk å stem på  min søte veske <3

   

  http://designyourhandbag.nelly.com/no/?v=showbag&bag_id=2923

   

     

  

 • 6

  Hei ser du meg? Ja jeg då Marcus, store broren til Mario.  I natt sov jeg veldig dårlig, så jeg måtte skrike skikkelig høyt så mamma kunne hører meg. For hun lå der snorket med Mario i sengen sin. Jeg er en stor gutt og klarer å sove i min egen seng jeg.! Fikk litt varm deilig melk, og da kunne jeg sove videre til klokke halv ti.
  I dag har jeg lekte litt på gulvet, og plaget min lille bror.

   Må vise han at jeg som er sjefen.

  Etter han ikke lar meg sove i fred på dagtid!

   Nam, jeg elsker å spise på papir biter, selv om mamma roper på meg dra det ut av munn med engang, finner jeg alltid et nytt papir bit på gulvet. Til lunsj fikk jeg grøt, men ble litt sint på hun når hun var så treig med å gi meg grøten
  i tide. SÅ da måtte jeg kjefte litt. Hun er alltid så treig uansett.

  Whi nå kom pappa hjem, elsker å trykke på mobilen sammen med pappa. Og når pappa sier bø til meg, da ler jeg skikkelig høyt.Hehe^^

  

  Gjesp! nå begynner jeg å bli trøtt, av å skrive og skrive.. Tror jeg må legge meg nå. Og skrike litt på mamma først så jeg får litt kos, og ny bleie på. Den jeg har nå er  begynt å bli våt.!

  

   

   

  

   

   

 • 15

  God morgen lesere
  Våknet opp klokken halv ti i dag, og det var litt deilig å få kunne sove litt lengre for engang skyld.
  Vanligvis er det opp å stå, klokken 8 om morgningene.
  Jeg er ikke noe morgen fugl, men må være det etter fikk de to små rumpetrollene mine.

  I dag har Marcus stått opp med en feil vondt av sengen. Han er bare skikkelig gretten i dag. Ikke det at han hissig til vanlig da, men i dag var det helt ekstremt.. Han elsker å ta mobilen, mini pcen min eller noe annet han ikke har lov til å ta. Tar jeg det i fra han!, ende det opp med hylling og skriking. Han er skikkelig sta liten gutt. Kvir meg litt når han blir eldre når vi går inn i lekebutikker sammen, og han peker ut noe han vil ha å ikke får det kommer han sikkert bli skikkelig Hysterisk. Jeg var ganske sta selv når jeg var liten. Fikk jeg ikke det jeg ville ha måtte mamma dra meg ut av leke butikkene,selv om jeg var helt hysterisk. For jeg skulle absolutt ha den leken jeg pekte på. Men endte opp med alltid jeg få den til slutt.  Det skal jeg prøve å ikke å gjøre, og gi etter. lett å si det nå mene vi kan nå prøve. Eller sende dem til  beste foreldrene så de kan smiske litt der hehe

  .Det som er så  veldig artig å se at personligheten til  de små begynner, å komme  mere og mere frem.De har forandret seg så mye løpe av de siste mnd. Heller ikke lenge til de hele 8 mnd gamle. Tiden bare flyr avgårde med barn. Snart er de ikke små barn lengre...
  Her gjør han noe ikke har lov til, han prøver å spise jord hehe

  Marcus sint på broren siden  han ikke fikk leke sin, så da tok heller dro av hatten til Mario.. hehe

  Hvordan er personligheten til dine små?

   

     

   

 • 25

   

  Rhodos

  Heisan
  Da har vi bestemt oss får reise til Syden i år med de to små guttene.
  Vi har allerede bestilt tur til Alcudia, men nå tenkte vi heller reise ned over med mormor min og min tante til Rhodos.
  Rhodos har jeg vært i før, likte meg veldig godt der. Der har de litt butikker og fin strand. Kanskje ikke like fin strand, som Kypros og de landene ned over der. Men da satt vi å tenkte litt på om vi skal ned der i 1 eller 2 uker?
  Hvilket hotell vi skal bo? Visst noen som har vært der med små barn, eller vet om et bra hotell.. Så er det bare og komme med forslag. Det setter jeg stor pris på. Vi tenkte reise ned der 19. august -1. september i så fall. Gjett om jeg gleder meg dere!

  

    

  Hva skal dere i sommer?

 • 18  1.
      
  Hva inspirer deg når du kjøper klær?
  - Moten, blader og ellers tar jeg bare det som jeg synes ser fint ut.  2.     Er det fantastisk å ha to så nydelige barn?
  - Ja, må si jeg har vært utrolig heldig.. Synes det er to nydelige gutter, som jeg elskerover alt på denne jord < 3

   

  3.     Hva aller beste med å ha dem i livet?
  - Egentlig alt, kunne ikke sett for meg et liv uten dem nå.

   

  4.     Forbilder?
  - Hm, utsende og kropp er Jennifer Lopez. Hun er så utrolig fin. Men har egentlig ikke noen forbilder eller noen ser opp til.

   

  5.     Det som gjør deg mest glad?
  - Få en gave, og få lønning på kontoen.. Og ikke minst når ungene mine er glad, er jeg og glad.

   

  6.     Hvordan er hverdagen din med de to små søte?
  - Den er hektisk, du får aldri slappe helt av. Siden de sover om hverandre. For meg er jo det å ha fri, visst får avlastet den ene ungen. Så kan si det er dobbelt så mye arbeid spesielt, etter nå dem kan krybbe og gå rundt bordet.

   

  7.     5 ting du liker med deg selv
  - Håret, mørkhudfarge, positiv, kreativ og jeg gir ikke lett opp.  
  8.     Hvordan går det med deg og barnefar?
  - Det går av og til i berg og dal baner etter vi fikk ungene sammen. Men vi prøver å holde sammen lengst mulig. Håper vi klarer det lenge, er bare mye stress med tanken på fikk to unger.

  

   

  9.     Har dere flyttet inn i egent hus? kan vi eventuelt se bilder av huset?
  - Ja har skrevet et innlegg om huset med bilder. Her er det noen bilder av inne i huset. Har dessverre ikke noen fra utsiden, men den er ikke mye å vise.

    

  10.                      Kan du legge ut noen mage bilder?
  - Ja, det har ikke blogget om så det kan du få se.  

   

  11.                       Før og etter bilder etter fødsel? Kan godt legge ut bilder av meg før fødsel, men dårlig på etter bilder av magen siden den vil jeg skjule.

      Har dere flere spørsmål eller noe dere lurer på skriv neden for i kommentar -felte :) Takk!

   

 • 45

  God morgen bloggere ♥
  Måtte opp ganske tidlig i dag,enda jeg måtte opp 4 ganger i natt.
   Siden tror Marcus klør så fælt i tannebisene sine,mene heldigvis har jeg kjøpt dentiox eller hva det heter som skal hjelpe å lindre kløingen. For det hjalp ikke mye med en kjølig bitering her..

   Uansett,  i dag skulle jeg amme lille Marcus. Vanligvis får han mme på flaske, men orker ikke å stresse i dag morges med kokke vann og slikt.
  Da ga  jeg han heller litt pupp i stedet. Mario satt og lekte så fint på gulvet, med Timmy bamsen sin. Og bablet i vei med den bamsen å koste seg. I det han snur ser ser meg med Marcus begynte han hyl grine. Han kavet seg frem til meg skulle absolut til meg han også. Da måtte jeg ligge ned Marcus, siden han ble så lei seg. Dette har skjedd engang før, men ikke så gale. Skjønner det ikke , jeg som trodde de var så glad i hverandre... Og når dem leker kan det bli fort kranling også. Så ser må kjøpe to av samme leken frem over så dem slipper , og krangle..Og ikke nok med det er han veldig sjalu på broren sin, siden han kan krybbe og løfte seg opp etter sofaen div, men det kan ikke han..

  Noen som har opplevde det samme med tvillinger? Kan bli så gale av og til, at jeg ikke kan holde Marcus uten at han Mario skal bli lei seg og sjalu.


   

 • 4

  Hei lyst har du lyst og vinne utrolige fine navne smokker fra navnesmokken.no?
  Gå innpå denne linken -------> http://iselinbst.blogg.no/  Og bli med du også :D


   

 • 23

  Hva synes du om å amme offentlig?
  Ungen din skriker det er ingen stellerom eller toaletter  i nærheten.

  Hva gjør du ?Lar du ungen dn hyl skrike av sult, fordi du ikke vil andre skal se deg amme ?
   
  Jeg personlig tenkte æsj så ekkelt, det hadde jeg aldri tørd.Men det var før jeg fikk disse to små krabbatene.
  Det har skjedd mangen ganger jeg har kommet oppi en situasjoner Mario blir putselig sulten og vil ha mat. Han tar heller ikke flakse.Jeg gidd heller ikke la han hyl grine hele veien til kommer hjem. Det Takler jeg ikke.Da finner jeg usjernet plass der folk ikke kan se meg, eller dekker til med genseren min.

  Jeg personlig synes det er helt greit, å amme offentlig, men det går nå grenser.For i dag så jeg en dame,som satt og  blottet hele puppen sin nesten midt i Bergen sentrum og ammet en liten jente. Jeg visste ikke hvor skulle feste blikket, synes det var helt vemmelg.
  Det hadde jeg aldri gjort eller tørd.Hadde ikke reagert så mye på denne damen, om hun hadde prøvd å gjort det mere diskre. Skjult litt med en toppen eller med noe annet.
  Det som er greit å vite når man skal på ferie da bør man tenke seg litt om før man ammer midt på gaten. For det er nemmelig slikt at det er flere land dette er forbudt, eller anses som ikke vanlig deres kultur. Vet du tenker sikkert jaja, men jeg er på ferie så er det feilt!
  Da kan man ikke bare sette seg på benk midt  gaten , og flekke ut puppen til ungene din. Om du ikke skal tl Tyrkia då. Der ser man ikke så negativt på det.Men i kypros er dette fy fy. Heldigvis skal til Spania, tror ikke de sier så  mye om må amme en av de i nød.

  ( Blde tatt fra google)

  Hva tenker du om denne saken ? Ammer du offentlig ? 


   

 • 10


  God morgen søtinger♥
  Tusen takk, for alle de flotte kommentarene jeg fikk i går på de nye klærne mine.
  Viste ikke helt om skulle legge bildene ut, siden følte meg så sjokk og fæl i går på bildene. Kroppen er ikke det samme som den var før jeg fikk ungene.
  Men anyways, jeg skal ikke klage kunne sett verre ut. Skjer ikke som mye hjemme hos meg i dag, skal hente nytt spisebord på Bohus og rydde hele huset.
  Ser ut som en svinesti her hjemme, har ikke ryddet på 2-3 dager.
  Må si unger roter fælt, slenger alt mulig ting utover gulvet. Og gulper på gulvet, og gnir det ut for å skjule det. Så når jeg finner det, er  det størknet i gulvet. Så må nesten gå rundt i huset, på gulpe jakt med moppen.
  Ha en fin dag lesere, Tusen Takk for dere som gidd å leser bloggen min♥  Slenger med sangen jeg har dilla på..
  http://www.youtube.com/watch?v=CEJXo01zzmo

   

  musicnodes
  Neon Hitch: Fuck U Betta • 49

  Her er noen bilder av barne rommet til guttene mine-->
  Men det er ikke helt ferdig endå :) • 23

  God morgen
  Blæh jeg er så trøtt... Har to små gutter som ikke ville sove lenge i natt.
  Håper bare dette er en fase de går igjennom.Kan ikke huske sist de har sove hele natten. Var vel når de var mindre?! Nå blir det tv titting, og spise en deilig frokost. Kanskje jeg må ta meg liten powernap seinere, når ungene bestemmer seg får sove litt til.Mene i hvertfall har jeg fått en ny toppen av min mor i går btw . Kan godt legge ut bilde av den seinere i dagens outfit (:


  Sover deres barn hele natten? Eller når begynte dem å gjøre det ?

 • 24

  God, morgen lesere..
  Jeg er så sur og irritert i dag, siden typen min klager på at han ikke har mye fritid etter vi fikk ungene. Men han tenker ikke på meg, som er med ungene 24/7... Han er trossalt på jobb halve dagen, og får avkoblet seg litt fra ungene, men det får ikke jeg.. Ikke klager jeg nå her på å være hjemme med ungene er kjedelig. Men når man har to, så kan det være slitsomt ikke ha litt avkobling , og slappe av uten måtte passe på heletiden og bekymre seg over de to små. Ikke det at Han får være med kompisene sine i helgene, det får han i helgene. Mens i hele går kveld satt jeg alene med ungene. Det er ikke kjekt for meg.. Ser opp til dere alene mødre, som ikke får så mye hjelp! Jeg tror ikke jeg hadde klart det !
   Det heller ikke alltid like lett, å få pass på to unge. Men men beklager for sytte innlegg nå..
  Men måtte bare få det ut :)  - Amal ♥

 • 14

  Heisan bloggere♥.. I dag når skulle amme Mario, kjente jeg han beit til. Jeg tenkte i alle dager, måtte nesten skikke inni munn på han. Der så jeg noe, som lignet på et lite ris korn.. Men det var ikke et ris korn.. Det var min lille prins sin første tann. Jeg synes dette er skikkelig stas.. Etter all den sutringen og griningen, så kom det noe godt ut av det en søt liten tannebis. Marcus har enda ikke fått noe tann enda. Men satser på det dukker opp en snart på storebroren og.


  S: Når fikk deres barn sin første tann ?
  

  - Amal 

 • 1

  God kveld bloggere,
  Da var de to endelig sovnet, nå tenkte jeg legge ut en liten film snutt av Marcus min, Han er helt vill!!
  Han har funnet ut at , han kan bruke vippe stolen sin til en slags rullator.Han er så tidlig med alt føler jeg.Mens broren Mario klarer ikke krybbe engang endå.,Klarer han å gå rundt bordet og krybber rundt på gulvet.

  

  video:mvi1336
  Btw, Det gikk helt fint med han etter han falt :)

  Natta lesere , vi snakkes i morgen :*

 • 3

  Heisan lesereJ nå har jeg nettopp kommet hjem fra trilleturen med ungene. Det er så deilig og, få sol og varmen tilbake i Bergen by. Man får sånn skikkelig følelse at sommeren er kommet... Nå skal jeg lage Warps til middag, og nyte solen ute ..hva skal du i dag ?  

  

   

 • 2

   


  Min fødsel historie. Jeg var kommet til uke 39+2,da endelig begynte  med noen veldig vonde kynner. Og de ga seg ikke, så jeg Ringte opp til klinikken på Haukeland, sur hurpe av en dame som jobbet der. Tok telefon. Ba meg ringe igjen i morgen.
  Jeg fikk stadig vondere smerter i nedre delen av magen. Så jeg ringte igjen, da var det en annen dame, som tok telefon. Hun ba meg telle riene, men hva faen vet jeg hvordan jeg gjør det.. Jeg hadde så vondt, jeg gadd da ikke telle riene mine. Så til slutt dro jeg inn, møte opp med en lege der, og jeg hadde 4 cm åpning og livmorhalsen hadde flatet seg eller hva noe de sa. Ble lagt inn på observasjon rommet over natten, men fikk ikke sove. Klokken ble 2 om natten, og det gjorde så vondt smerter ned over rygg og lår. Smerter jeg ikke kan samlings med noe jeg har hatt før, siden har aldri kjent noe så jævlig før. Jeg begynner å bli kvalm og spyr ut over hele gulvet på Haukeland før jeg når toalettet, flaut. Klokken blir 4 om natten, de sjekker åpningen igjen, da var fødsel i gang. Ringte typen min,  ba han kom i en fart.
  Klokken halv to på dagen, før det begynner å skje noe, etter titalls sparke testere flokk med leger og jord mødre kommer inn på rommet. Jeg presset i vei, men det varte ikke lenge før de måtte klippe meg opp og bruke tang. Siden det dukket opp en komplikasjon, og han ene var i seteleie. Jeg hadde fått epidurale, den gjorde ikke noe vondt i det helet at, selv jeg har sprøyte skrekk.Synes jeg det var ikke noe. Men da de skulle bruke tangen, fy Søren så vondt. Fytt i katta!
  sorry, for ord språket, men ja det var så vondt!. Kl.14.15 kom Marcus ut, og 14.19 med hode først. Mario han ble dradd ut med beina først. Begge var fine og friske. Marcus veide 2780gram og Mario 2680gram.   

   

     

   

   

 • 7

  God morgen, lesereJ Har dere sovet godt? Endelig fant ungene mine ut at de skulle være snill å sove i natt, så jeg har sovet som en stein i natt. Jeg ser at årets Lanoung har begynt, vurdere å melde på mine to små også.
  Hadde vært kult og hatt en av ungene sine på Lano refill posene i butikken.. Synd at Marcus har vann skrekk, så får ikke tatt bilde av han i badekaret? Har dere meldt på deres unger?

  - Amal

 • 6


  buksene & genserene / H&M

  HA en fin dag bloggere..¢¾

 • 3

  God morgen lesereJ Ble en liten dårlig start på dagen min i dag. Jeg måtte stå opp klokken 7 med de to små i dag. En nå de ikke sovnet før 11 i går kveld.
  De nektet, å sove klokken ni i går... De lå skrekk til hverandre, og hadde det så kjekt med hverandre i går kveld.Marcus sto å ,hoppet i sengen mens han skrek og lo til broren. Jeg merker nå denne uken har jeg mangel på søvn.. Drit trøtt her jeg sitter, med pc-en på fanget.
  Det nå det kunne vært greit, om jeg hadde likt litt kaffe.
  Trening, har jeg heller ikke fått gjort denne uken heller.. Synd det at Mario ikke liker seg på mini Sats, for da kunne jeg trent mens han var der.  

 • 0

  Hei igjen J da var jeg nettopp kommet hjem fra dagens trilletur. De to små trollene mine var ikke helt Sammer arbeids villig på turen i dag. Ene grein halve veien hjem. Men heldigvis sovnet i det jeg kom inn døren.Men hva synes dere om videblogg?
  For jeg å vurdere og kanskje filme ungene mine, selv om det kan være litt kjedelig. Men det er jo ,litt kjekt med varisjon på bloggen min.I stenden for lese inleggene mine, heletiden hva jeg har gjort på..


  Peach out, skal se litt pretty little liars nå..


   

 • 2

  God dag blogglesere J
  Da var vi kommet hjem fra dagens trilletur. På veien var jeg, innom Rema 1000 og handlet.
  Jeg skulle ha bleier og NAN 2,men nei da fortsatt ikke kommet inn.. Ågr! Jeg lurer på om det har noe med streiken, å gjøre?! Ser de har trappet opp streiken fra i dag av. Kjempe kjekt!  Ellers sitter jeg nå her, og deiger foran tv. Og skal kose meg med et glass cola zero. Men gleden varte kort, brusen gikk utover bordet istedenfor i munnen min. Marcus!! Liten rakker gutt hehe
  J.

  Og nå sitter jeg og venter til klokken skal bli 3-4, sånn at jeg kan begynne på middagen til gubben kommer hjem. I dag blir det noe ekstremt sunt, kalkun file og salat. Har aldri hatt det til middag før. Tenkte jeg skulle bli litt sunn for engang skyld.. Også lage grøt til middag, til de to små ca. kl.4.Og slik går rutine mine hverdag...

   Og nå BTW. må jeg bytte bleie på Mario, de største drit bleien jeg har kjøpt.. first Price!! De lekker jo igjennom når han tisser, sånn at han blir våt på både strømpebukse & bodyen. Tror jeg skal holde meg til libero og pampers, selv om de koster noen kroner dyrere.
  snakkes blogglesere


  Q: har du også rutiner i hverdagen din :)?
  

   

 • 6

  Heihå :)
  Nå har mine to små prinser blitt hele 7månender gamle i dag♥
  Helt sinnsyk så fort tiden flyr, jeg merker den har flydd avgårde  etter at jeg fikk de to små.
  Marcus krybber, det gjorde han før ble 6 måneder gammel. Husker helsesøsteren måpte når, hun så han lille  gutten krybbe på gulve, og han reiser seg opp etter bord / høye gjenstander. Blitt liten rakker gutt.
  Mario, han ligger normalt i sin kurve, han åler rundt på gulvet. Men han flinkere igjen enn broren til å bable og lage lyder. Artig det er så stor forskjell på dem.
  Fine guttene mine på 17 mai i bunaden sin < 3

   

   

 • 7  Marcus bukse &  body / Name it

  Mario body&bukse/name it

  Go natt lesere :) vi snx i morgen <33

   

 • 2  Liten natta hilse fra oss♥

   

 • 2

  God morgen bloggere.. Ble en dårlig start på dagen min i dag.. Marcus våknet 3-4 tiden i natt og , fant ut når klokken var halv syv ,at nå skulle han stå opp .. Årgh!! Vært sånn de to siste døgne.. Etter som jeg har byttet fra nan til små folkene sin mme, siden det er Tomt i butikkene ,over alt i Bergen for nan 2, og besin stasjonene begyner å bli tomme for besin!.... Håper den dumme streiken blir snart over !! Jeg vil ha min skjønnhets søvn..=\

 • 15

  Heisann lesere :)
  Idag skal jeg ut handle masse usunn mat , chips,brus,snopp og you name it <3
  Siden nå er det helg.Kan ikke akkurat si ,jeg merker noe forskjell på mandag eller lørdag lengrer, etter jeg fikk de to små guttene mine<3...Før var det fylla hver helg, og nå er det mere de samme rutine som i hverdagen min ..Men kan ikke akkurat si savner så veldig det festgladet livet mitt lengre.

  Men i hvertfall ,så jeg  har jeg også bestilt sydentur til Mallaroca:D:D..Da skal vi til alcudia 25.08-01.09.:D Gleder meg som en unge, vi skal bo på hotele viva sunrise.
  Hotele passer perfekt for barn/ litt større barn.. Men selvom de skliene er til barn, så stopper det ikke meg til å prøve dem selv.:)

  Er det noen av dere som har bodd her før ? eller vært på alcudia? :)
  Håper ungene vil kose seg der nede, at ikke blir bare sutring & grining hele turen..( kysser fingrene  for en fin ferie )

  Så følte jeg måtte kjøpe inn noen nye sommerklær til guttene mine  til syden turen/ sommeren<3


  - Alt er fra h&m  på bilde :)
  Og ingenting nytt til meg selv, shopper bare til ungene i det siste.

  Det er ikke like gøyt å shoppe til seg selv, blir bare sur og deprimert av å finne klær til meg selv, med denne kroppen..Ellers finner jeg ikke noe jeg liker =/
  Er der andre mødre ,også som føler slikt selv? så er du ikke alene ;)
 • 0

  Nå sitter mine to små å spiser grøt til kvelds.. De elsker Grøt.Favoriten deres er  Nestle sin grøt med banan/mais smak.. <3
  Gir dere barna deres grøt ? Og hvilken merke/smak liker de best ? :)

 • 6

  Heiisann :) nå har vi vært hos helsesøsteren m/lege og skjekket dem i dag..De var friske å fine begge to <3 .. Motorisk ligger han marcus litt foran Mario ..MArcus lærte seg å krybbe før han var 6månender gammel menst , MArio har nettop begynt å sitte seg på alle fire.. :D så han begyner vel , å krybbe snart han også :)... "håper ikke"

  Mario har blitt nå 68,5cm lang. Rundt hode 44cm og vekt 7920gram <3

  Marcus er blitt 67,5 cm lang.
  Rundt hode 42,6cm og vekt 7645gram <3

 • 5

  God morgen lesere :)
  Sovet godt ? Det har jeg (: , jeg fikk endelig sove helt til kl. 10 i dag.. Skal si det var *deilig * I dag skal jeg til helsesøsteren på 6/7 måneders kontroll med de to små... FLaut å si det , mene hadde egentlig time 3mai. Jeg hadde glemte det helt .. Så fikk jeg en ny time en Månede seinere i posten :S
  Jaja, men i hvertfall spendt på se hvor mye de har vokst nå :)

  Jeg ser også at syden været vårt har begynte å forsvunne.. Kaldt og overskyet i dag .. "Jeg vil ha sol & varme".. =|... Håper vi får tilbake fin været.. Mene vi snx later nå stikker vi hos helsesøsteren :) <3

 • 3

  Herlighet .. 2 man i dag sovner i gå-stolen sin hehe .. Uff vet ikke hva jeg skal si.. Men for noen sære unger jeg har^^

  Q: sovner deres barn også midt lek?

 • 0  lite søvn , og masse grining i huset i dag..
  Tror det tenne ,som vokser ut på de små.. KJEMPE festlig :) Håper på litt mere sammenhengde søvn i natt..( for krysse fingrene).. Go natt lesere :)

   vi snx i mrg.. xox <3

  Q: Når fikk deres små sin første tann ?

 • 5

   

  God ettermiddag bloggiser J
  I morgen skal mine to små troll ta sin første vaksine. Er litt spent på, å se hvor mye de to veier og om de er blant en av ti som reagere på vaksinen

  . Hvor mye veide deres barn på 3måneders kontrollen? Reagerte deres barn på vaksinen?  

   

 • Amal Belaaouam

  Jeg er en jente på 27 år, og kommer fra Bergen. Jeg er også mor til to tvilling gutter på 6 år. Bloggen min handler om min hverdag som mor, og mine tanker. For samarbeid kontakt meg på e -post adressen min : Amal_karamel@msn.com

  ToppBlogg - toppliste for bloggere

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta